Форум Рідного Міста

Athlon 64 уже став дефіцитом

Agent86 - 13-10-2003 у 22:39

Опублiковано 8 жовтня 2003 року

Як видно, компанія AMD не має наміру відмовлятися від звичної практики "паперової" презентації своїх нових процесорів. Як відомо, наприкінці вересня поточного року минулого офіційно представлені довгоочікувані 64-розрядні процесори Athlon 64 (версії для настільних комп'ютерів і ноутбуків), а також Athlon 64 FX, як і серверний чіп Opteron, має 128-розрядну шину пам'яті.

Після презентації нових процесорів пройшло пару тижнів, а фахівці заговорили про те, що збирачі комп'ютерної техніки не мають можливості придбати ці чіпи. Природно, процесори Athlon 64 відсутні й у роздрібному продажі. Як повідомив Ліс Білінг, керуючий директор компанії Microtronica, одного з британських дистриб'юторів AMD, у розпорядженні цієї фірми була лише невелика партія нових чіпов AMD, яка була швидко розпродана. Проте, Білінг переконаний у тому, що постачання новинок будуть продовжуватися, хоча й в обмежених кількостях.

Подібна історія приключається з AMD далеко не вперше. Більш того, є всі підстави думати, що AMD навмисне підігріває інтерес до своєї дійсно революційної новинки, а зовсім не страждає від недостачі виробничих потужностей. Виконавчий директор цієї американської фірми Ектор Руіс вважає, що "AMD відіграє ведучу роль у формуванні образу комп'ютерної індустрії майбутнього, надаючи користувачам персональних комп'ютерів в всьому світу міць своєї 64-розрядної технології".


джерело : www.compulenta.ru

t-one - 26-10-2003 у 23:00

Такеш саме відбувалось коли в перше випустили Атлони.
З часом все стане на своє місце...і АМД переможе Інтел :D