Форум Рідного Міста

Обережно, "Русскоє двіженіє Крима"!

Соло - 15-10-2003 у 10:10

Випадково зайшов на сайт РДК. Жах! Під прикриттям благих намірів там відвідувачі-русофіли ТАКЕ пишуть в гостьову... Практично повсюди брехня відверта та ворожі до України та українців висловлювання.
Просто жахливо, якщо вони ще й мають статус громадян України.:mad:

Наталка - 15-10-2003 у 10:32

Діалог в Криму, Партеніт (з власного досвіду).
Я - розмовляю з колежанкою на українській.
Алкаш - синій, як іней з однойменної пісні - до мене:
"Ти чьто, с Украины, чьто ли?"
Я - "А ви звідкіля?".
Тривожна мовчанка.
Що я хочу цим сказати - вони думають, що живуть у Росії, сплять і бачать, як Росії повернуть Крим, а на південному узбережжі взагалі більшість етнічних росіян, колишніх військовослужбовців, і т.п. одна пенсіонєрка, у якої ми квартиру винаймали, мені поскаржилась: "Я хахлов і казаков раскуркулівала, а у мєня такая малєнькая пєнсія". Їй ще, блін, гроші платять!!! Звісно, я від неї з’їхала. Але статус - то лише статус, вони ніколи не будуть громадянами України, який би паспорт вони не мали! Просто у нас держава на оті їхні виступи не реагує, як слід, бо заклики "Крим - російська земля" слід ідентифікувати, як державну зраду, з усіма належними наслідками для тих, хто це проголошує!

Олександр Ганущин - 15-10-2003 у 13:15

Руки ще дійдуть...
А якщо справді - у Службі безпеки і інших органах хтось би мав вже на цьому кар'єру робить. І сайти такі мали б теє... Зникати так би мовити.
Однозначно, що держава повинна на таке реагувати. От тільик той котрий "держава це я" невідомо до кого ближчий . Звідси і всі проблеми. З Тузлою до речі теж

Андрій Пелещишин - 15-10-2003 у 13:56

Соло, гляньте сюди
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1299

Дякую.

Соло - 15-10-2003 у 14:44

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Соло, гляньте сюди
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1299


Особисто вирішив туди быльше не заходити, але взяв і помилився, написав тут адресу :(

Олексій Мачехін - 15-10-2003 у 14:57

Ну то виправ - прибери адресу.

Василь Яворський - 15-10-2003 у 15:20

З Кримом потрібно поступити так, як колись поступили з татарами. Сьогоднішній Крим аж ніяк не є етнічним, там 80% населення переселенці. Татари, що повернулися на свої землі мають менше прав ніж обнаглілі песики, що гавкають забагато...

ЗОРЯНА - 15-10-2003 у 15:20

До теми.. А у ялті російські громадяни по своїм пенсійним і пільговим посвідченням їздять у тролейбусах. Я так думаю наших тролейбусах.. і за це платить наша держава. А далі логічно - держава за рахунок податків які платимо ми, значить платимо ми..

Ну обридло ж!!!

Олексій Мачехін - 15-10-2003 у 15:38

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
Татари, що повернулися на свої землі мають менше прав ніж обнаглілі песики, що гавкають забагато...


Пане Гадяч, я дуже Вас прошу бути стриманішим у виразах. Ваші повідомлення чимдалі характеризують вас як людину, що, користуючись віртуальністю простору, дозволяють собі у спілкуванні багато зайвого.

Не перетворюйте форум на лайку.:mad:

Олексій Мачехін - 15-10-2003 у 15:42

Цитата:
Першим відправив користувач ЗОРЯНА
А у ялті російські громадяни по своїм пенсійним і пільговим посвідченням їздять у тролейбусах. Я так думаю наших тролейбусах..


Не зовсім правильне судження. Платить не держава а місцевий бюджет міста Ялти АР Крим. З державного бюджету на це гроші не йдуть.

Найбільш логічним тут було б наступне судження: У Ялті набільше відпочиває росіян, вони платять за то гроші і не маленькі. Частина саме тих грошей і йде на транспорт

Василь Яворський - 15-10-2003 у 15:44

Прошу пояснити пане ПРЕЗИДЕНТЕ що саме я порушив

Олексій Мачехін - 15-10-2003 у 16:11

По-перше, прошу звертатись до мене по людськи - президент то не посада.
По-друге, Ваше повідомлення суто по людськи є образливим для мешканців Криму, які мають свої політичні переконання які, доречи, анічим не відрізняються від Ваших або моїх. Кожна людина має право на свою думку.
По-третє, заочне ображання людей їм за очі є звичайною (перепрошую) брутальною нечемністю. Якщо Вам дуже хочеться категорично висловити свою думку щодо політичних уподобань людини, то варто це зробити саме перед людиною а не на форумі куди вони не ходять і де відповідальності за слова від Вас ніхто не вимагатиме. Тому (моя думка) найкраще б вам було з'їздити до Криму і там, обравши російськоналаштовану людину подібних вам габаритів, висловити їй в очі те, що Ви написали вище. Принаймні тоді це був би вчинок а не пуста пиха.

По-четверте (відповідь на питання), хоч це і не моя справа, Ви порушуєте наступне правило форуму:

не допускається публікація повідомлень, які:
...
- ображають честь і гідність відвідувачів Форуму або інших осіб;

Нещодавно за меньш брутальне порушення цієї частини правил було забанено користувача і я не бачу ніяких переваг Ваших дописів над його за вийнятком мови. Проте він і справді міг її не знати.

Василь Яворський - 15-10-2003 у 16:31

Не знаю, не знаю, я мав на увазі власне наших чотироногих друзів... Хоча розглядання російського населення Криму як "песиків" мені особисто імпонує...

Дмитро Тарасов - 15-10-2003 у 18:07

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
Татари, що повернулися на свої землі мають менше прав ніж обнаглілі песики, що гавкають забагато...

Подібні порівняння людей з песиками, справжніми песиками, віртуальними песиками чи квазі-песиками - чергове порушення правил форуму.

Прохання до Гадяча. Відредагуйте свої повідомлення прибравши з них образливі вирази та порівняння, та утримуйтесь від образ надалі!
banned вже близько.