Як Ви вважаєте, у кого з українських співачок найкращий жіночий вокал
Знову ж таки зле, що можна давати лише один голос. Ще подобається голос Тамари Горгішелі(не знаю чи правильно написав прізвище, нема де підглянути) це
З Чорного Вересня, Юля Лорд перед тим як почала закруглювати слова, Таліта.
А ще треба голосувати проти.
Я проти І.Білик.
Найкращий жіночий вокал потрібно шукати серед оперних співачок. Тоді б можна було назвати, скажімо, Ольгу Басистюк.
Але якщо список включає лише поп-співачок, то у ньому пропущена Тая Повалій. А голос, що не кажіть, у неї сильний.
Дуже цікавий є останній пункт в опитуванні!!!
Дякую за інфу про Соломію Чубай! А всім, хто так само, як і я не знав, то Соломія(як виявилось) вже з червня місяця співає в групі "Далі"(наголос на першому складі), шо буду говорити, самі прочитайте .http://www.is.lviv.ua/~pincy/dzyga/musik/Kalicn_10.htm
Добридень панове:-))))))))
Ось тут, як професійний музикант, котрий займається музикою вже 14 років можу вам відповісти : найкращий голос - природній, без жодних викрутасів та
додавань, закручувань та оперних штучок. Повірте, бо я щоднь, впродовж 4 років, слухала колоратурне сопрано(найвищий жіночий голос). Це була
викладачка, з добре поставленим оперним голосом. Так, звичайно, кров стигне у грудях, коли вона бере високі ноти, але це не всі витримують.
А з усіх наведених співачок (я б їх так звичайно не назвала) найбільше мені подобається Бурмака (хоч я за жодну не проголосувала)
А група "чорний вересень" дуже класна. Там колись грав, а може й ще грає один мій знайомий.
Якщо хтось знає хто там зараз грає на гітарі - скажіть!!!!
Ну принаймі на одному з останніх концертів в Ляльці вони виглядали так:"Тамару Горгішелі (гітара, вокал),
або її сестру Етері (бас-гітара, бек-вокал),
або Олексія Слободяна (барабани),
або Мар'яна Козового (соло-гітара)."

В жіночих голосам я не спеціаліст, але проголосував за Марічку. Дуже люблю її музику, виконання.
Радий, шо таку думку поділяють і інші.
Вирішівати в кого строго найкращий голос справа спеців там всяких

(може і тут отець Прокопій шось напише
)
А в принципі мені все одно.... слухаю і насолоджуюсь.
Дякую за інформацію про склад групи "Чорний вересень" Мене цікавив власне Мар'ян Козовий. Ми колись з ним грали в одному джазовому оркестрі. Це було
давно, ще коли я вчилась в музичному училищі. Якщо побачите його передавайте найщиріші вітанні.
І міжіншім спеціялісти не якісь там!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо не вкладати в слово насолоджуватися якогось інтимного змісто, то я вважаю, що можна одразу слухати й насолоджуватися!!!!!
Я звичайно в музиці чайник.
Вибрав Марічку Бурмаку. Просто вона мені найбільше подобається. Соррі не зовсім вона, а її виконання. Просто я людина одружена, солідна 
.
Народ стидно зізнатися, але я ніколи не чув Соломії Чубай. А вона має мабуть якесь відношення до Тараса Чубая ?
Може хтось черкне адресок де нахаляву лежить мп3 в її виконанні ?
І ще - не знаю що автор голосування мав на увазі під 10 пунктом, але знайшлось двоє телепнів ( перепрошую - телепатів ) які знають що це за пункт і без проблем голосують.
http://www.is.lviv.ua/~pincy/dzyga/musik/Kalicn_10.htm
Нажаль не знаю де можна стягнути ні "Без цукру", ні "Далі", наразі їх маю на касетах перекатаних з радіо "Ініціативи" та "Ніко".
Скоріше за все потрібно попросити на "ніко", але вони тепер демок не крутять.
В мене крім Мами є ще Місто, Сама та ще одна(непам"ятаю назви), я їх з касет перекинув на МР3.
Vovko, а з якого ресурсу зтягнуто Маму?
Пісні просто супер, просто сам мікшерував, тому можуть бути відмінності від оригіналу.
А про знайомого то супер, потрібно до нього підійти, треба гроші - скажи, може технічно підримати?
Не був на форумі цілий тиждень (підготовка до захисту дисеру весь час займає). В мене є кілька пісень записано з Ініціативи Соломії. Дуже подобається "У всьому винна я".
Люди, прочитавши останні повідомлення я зробила маленький висновок, що ви трохи відійшли від теми, оскільки обговорювали вже не вокал, а пісні....
Так от, щоб повернути вас знову до теми (повернення блудного сина, чи то пак синів хе-хе) пишу ось таке:
Колись раніше (давно, давно то було) слухала я такий собі твір "Сомер тайм" (пишу українською, бо не хочу писати англійською, тут декотрі люди (о....
П.......) мене за помилки зажбурляють камінням). Так от.... виконувала її якась чорна співачка, котра мала просто шалене колоратурне сопрано....
Виконувала з типовими глісандо чорних майстрів співу... І потім скільки б я не слухала цю відому пісню, жодна з співачок з нею зрівнятися не могла
Як там просувається справа з демками "Без цукру"?
"Без цукру" вже немаб якщо хочете записи я можу вам дати.
Дуже хочемо!
Як звязатись?
А можна запитаннячко?
Скажіть будь-ласка, за кого Ви віддали свій голос в опитуванні цього розділу і, якщо можна, прокоментуйте критерії Вашого вибору. Дякую! 
прийти на концерт групи "Далі..." я дам компакт, але тільки переписати, бо сама маю лиш один. Або ще можна в іншому місці побачитися.
Я б проголосувала за Лесю з "Королівських зайців" та М. Бурмаку, вони молодці та оригінальні. Якщо чесно, я була дуже шокована, що мій голос потрапив
до цього голосування. я була переконана, що фігово співаю, принаймі мене так переконали. але дякую вам
Нічо-собі "фігово" - на даний момент 21голос!
Люби український спів Соломійки!
"блаження ті- хто як діти..."
Пишу (писав так, як бачив,не я ж так називався)..., в Ляльці однозначно буду, буду сидіти на свому місці(якщо не займуть) біля звукорежика, тобто біля
стійки, буду підспівувати та махати руками

І якщо можна, закінчіть "рєпу"(яке жахливе слово!) троха раніше, щоб можна було зайняти місця...
Вище прапор української музики!
Десь зникла з форуму Соломія Чубай, ні слова, ні букви, ні смайлику якогось...
Соломіє! (можна Вас так називати?)
Не покидайте нас, ми ж хороші!
Дуже хочеться скачати вашого (Далі) "Цвіркуна", якщо маєте - виставте будь-ласка в розділі скачати музику...
Буду з нетерпінням чекати...
І ще - дякую за слоника. 
тут дешо витяг зі старого інтерв"ю, хоч то троха компенсує відсутність, тут йдеться про інтерв"ю в Ляльці після першого концерту:
Соломія Чубай (дещо, аби втамувати оце "ще" про групу):
"Група "Далі" створилася нещодавно, у червні цього року(тобто 2002, naz.). Перший наш концерт відбувся на День молоді у Дрогобичі.
Склад групи:
Юрко Козій (бас-гітара), Максим Григорук (барабани), Ромко Андріїшин (гітара), соло-гітара - Микола і я, Соломія Чубай, вокал.
Тексти - мої, хочу передати свої слова та відчуття на музику, а музика - майже спільна, хоча Юрко дуже багато свого додає, це приємно, бо в "Без
цукру" усе робила одна людина. Мені тут простіше, зокрема як вокалістці, адже партії я придумую сама, під свій голос. Не знаю, як окреслити стиль.
Фольк? Може, десь в останній пісні, але то був такий собі "стьоб", кожна група має мати таку пісню. (Йдеться про "А я собі п'яненька". - Авт.)
У нашому репертуарі - наразі п'ять пісень, звичайно, це ще дуже мало, працюємо над новими, дуже хочемо зробити сольний концерт. Нещодавно нас
запросили на студентський фестиваль у Рівне 30 жовтня, де буде вручено премію ім. Грицька Чубая, мого батька. Спочатку мене запросили як доньку, але
коли почули, що є така група, з радістю запрошують нас усіх. Запрошує також Дрогобич, думаю, що невдовзі ми там будемо грати із польською рок-групою.
Звичайно, слухаю поради брата, бо ж він має більший досвід. Що хочу сказати одразу: мій брат в це не ПХАЄТЬСЯ. Коли я пішла з "Без цукру", чула багато
думок, що, мовляв, твій брат усе це фінансував, розкручував - насправді, це не так. Брат просто ненавидів "Без цукру". Тарас дуже хоче, щоб я усього
добивалася сама, як і він. Дуже прикро, коли люди думають, що от я досягла чогось завдяки прізвищу Чубай. Така галицька ментальність. Тарас для мене -
і батько, і брат. У нього є до мене, нас, поради, претензії, сьогодні він почув нас вперше і сказав, що добре, але треба дуже багато працювати, я це
знаю. Для нього добре - це взагалі фантастично, класно, бо про "Без цукру" він казав, що то - дитячий садочок і мені це треба лишати.
Щодо текстів, то усе розпочиналося зі щоденникових записів, пізніше я почала давати це знайомим, поступово це перетворилося на якісь прозові тексти. Я
би хотіла видати книжку, але дуже стидаюся. Все-таки батько Грицько Чубай - це вершина, і я, чесно кажучи, коли почала писати тексти, майже батькових
віршів не читала, вважала, що не доросла. А тепер, коли дехто переглядає мої тексти або я сама, то бачу, не те щоб спільного чогось, здертого, а
подібні мотиви: трава, сонце, більше природи, багато слів "хтось", "щось", немає конкретики щодо людини. І мене це саму здивувало. Ще не наважилася
друкуватися, хоча Віктор Неборак переглядав тексти, казав, що - талановита, але я боюся критики, бо дуже вразлива. Це все йде зсередини, і коли ти
видаєш ту серединку, а люди погано до цього ставляться, і коли ще в тебе прізвище Чубай... Мені воно, до речі, приносить дуже багато клопоту,
наприклад, ми не можемо через нього "вибити" приміщення, ще якісь такі штуки. Навіть ненавидять, більше вимагають, негативно ставляться, мовляв, ти
собі "заносишся" - мене так не виховують! Я надзвичайно люблю своїх тата, брата, маму. Маму, до речі, називають "роковою" мамою, вона від початку була
на всіх рок-концертах Тараса і моїх, не пропустила жодного у Львові. Вона дуже хіпова, рокова, розкута, кайфова. Дуже тішуся, що маю таку маму. Вона
завжди мене підтримує, що б я не робила, вдома сяде, покритикує, що було не так, а взагалі, дуже гарно усе сприймає".
Джерело:
http://www.is.lviv.ua/~pincy/dzyga/musik/Kalicn_10.htm

Я жива і здорова. Записів "Далі" ще нема
, але, коли зробимо запис, ви перші їх
почуєте. Компакт " Без цукру" в мене вже є. Назар можеш його отримати.
А можна ще нам компакт "Без цукру" на кафедру? Ми собі перепишемо та віддамо.

Де можна було б зустрітись і коли для отримання компакту?
Маю в МР-3 Драглайн та Зайців, можу скинути по емилу по одній композиції...
Ну і гадаю, що пан Василь поділиться Без цукром..
Тому скидати по милу недоцільно.Романе, краще напиши - а що з нас, бо ви з Василем просите, просите, а розраховуватися як будете????
Це сумний черговий блокбастер про те, як бідні змордовані шанувальники творчості ніяк не можуть зустрітись зі своїми кумирами. Троха сумний, але майже
мюзікл.
Соломіє, дайтесь чути!
Дуже прошу вже...
І шо там з нас...? (тут мусить бути такий стидливий смайлик)...
А чи підійде сьогодні десь біля 19,00 "Під клепсидрою" (Дзига)?
В мене таке враження що дописувач 14к передивився київських каналів.
Так, Ірина Білик стояла біля витоків української поп-музики та шоубізу загалом. Так, вона є чи не найвідомішою постаттю в офіційному українськову
хіт-параді. Проте вокал не вимірюється роками на сцені та кількістю кліпів. Українські виконавці не закінчуються там, де закінчується М1 або БізТВ
(вони зникають там, де починається інститут культури
).
Цілком можливо що Далі співають краще, попри те що вони не "робили українську поп-культуру", але вони її зараз роблять. З'явиться у них
такий продюсер як у Ірочки - тоді і тобі хтось розповість "яка Білик! Далі - це революція у поп-музиці України, а Іра то минуле
століття!".
Все в світі відносно. Треба поважати чужу думку.
Хлопці стоп!
Як вокалістка групи "Далі", хочу навітьмрію припинити цю дискусію.
1. Ми не поп-група
2. Не збираємося робити революції ні в поп музиці ні в рок, джаз іще щось
3. Перестаньте обговорювати групу, яку ніколи не чули
4. Революцію в Україні колись зробили фестивалі "Червона рута"-89 та "Вивих"-90-91 роки.
5. Продюсер нам би знадобився. За це гречно дякую.
6. До 14 k, якесь там "Далі" - перепрошую ми не сидимо в унітазі і з ге - нас не варто прирівнювати.
7. Можливо якщо б я віддался тим кому віддалася Білик, то ви б можливо не писали про якесь там "Далі"
8. Найкращими всерівно залишається "Плач Єремії" -бо вони українці, бо вони інтелектуали, професіонали і вони революціонери в українській
музиці.
9. Тепер сперичайтеся скільки вам вліе. Дякую За увагу!
Одарочко, ти золото.
Я ні з ким і не збирався сваритись. Далі і дійсно не чув (хоч хочеться - де можна взяти?).
Вибач якщо приклад вийшов недоречним - не я першим його навів.
"А ти шановний модераторе, просто граєш на місцевому патріотизмі львівян, які цікком щиро вважають, що якесь там "Далі" можна ставити в
один ряд з іменами, що робили українську поп-культуру. "
Хіба це я написав?
Ні не ти!
Неприємно, коли не знають ані групи ані людей, які там грають змішувати їх з болотом, тільки через те, що їх не показують по телевізору і їм не
вистарчає грошей, щоб видати альбом.
Я не продюсую київських виконавців, не роблю їм імідж, також не граю в гурті Далі, та й відповідно не розкручую їх.
Просто я чув і тих, і тих і зі всією відповідальністю погоджуюсь з паном Олексієм в тому
ЩО ГУРТ ДАЛІ Є СУПЕРОВИМ!!!!
і я тішуся тим, що я їх мав змогу слухати, і Вам рекомендую!
Хоча з іншої сторони добре, що є такі дописувачі, от скажімо в розділі про рос.музику в маршрутках їх бракує як опонентів
Так, добре, коли є опоненти, але аргументи мають бути обгрунтованими. Я мовчала, бо не чула гурт "Далі", а тепер, як почула, викладу свої
враження:
1. Неймовірної краси і сили голос солістки - Соломії Чубай. Дуже чистий, глибокий, плюс вона майстерно ним володіє - крутить, як казали моя бабуся,
мов циган сонцем.
2. Вражаюча лірика - вірші непересічні, оригінальні, розумні, але без замудрства. Змістовні і дуже зворушливі. Це вам не "люби мене, як я
тебе".
3. Гурт, не зважаючи на молодий вік учасників, дуже зіграний і професійний. Поширених нині явищ "одна палка - два струна, музика на вся
страна" не спостерігається. Прекрасно імпровізують.
Це основне, бо писати про враження, яке на мене справив "Далі" я могла б довго і зі смаком. Тому вибачайте мене, як киянку, за місцевий
львівський патріотизм
, але "Далі" не якесь там. Я цілком свідомо,
почувши наршеті всіх солісток з переліку, віддаю свій голос за Соломію Чубай.
)
сумно і заздрісно облизуюсь...
А що, є записи гурту Далі? Чому тоді дехто мовчить? А нам...
Ні, записів немає. Я просто побувала на репетиції 

Odarka:
Прошу.
Мені тим приємніше було писати, що всі похвали тобою і гуртом
"Далі" цілком заслужені.
Е-mail відіслала. Як впіймаєш, напиши. Чекатиму.
Я не знаю що таке "вокал"(це хто голосніше зареве?)Але Марічку не сплутаєш із никим і деколи плакати хочеться.коли її чуєш.
"Я не знаю що таке "вокал"(це хто голосніше зареве?)"
Та нє, це хто ліпше співає. У кого голос глибший, чистіший, сильніший, хто ним добре володіє... отаке щось. Думка Форумівців - це ж тільки власні
уподобання
А Бурмаку - так, її ні з ким не сплутаєш. Проте свою думку я вже
висловила - остаточно і оскарженню не підлягає. 
А мені дуже подобається Бурмака - вона супер!
"А мені дуже подобається Бурмака - вона супер!"
Мені теж подобається.
Але солістка гурту "Далі" - і це без лестощів -
сподобалась мені ще більше 
А де пересічному громадянинові можна послухати Соломію Чубай?
To Гриця. На концертах та скоро на радіо! Ти її ще в проекті "Є" чула.

Ну добре, мене.
Тобі Олексій дуже дякую за привіт, мені наталка все передала. Компакту обіцяного ще не маю. Але скоро сподіваюся його якось тай знайду.
Довго думала і проголосувала за Ярку.
Ще півроку думатиму над чоловічим вокалом
як на мене в Бурмаки файний голос... хай співає, а ми як вміємо будемо підтягувати, кожен своїм (я трохи фальшиво) голосом...
от якби не рейтинг вересня, гадяч би про вокальну кар"єру не замислився 
десь ти права
Гадяч, тобі треба тоді на опитування з найкращого чоловічого вокалу перебиратися
))
2 Captivitas
Не чув про Соломію?
тут на форумі купа згадок про місцезнаходження музики Без Цукру, крім того у проекті "Є" є її пісня "Тиша не вміє співати".
Слухай.
Я б дуже хотіла (якщо можна), щоб коло Соломії Чубай стояла назва групи "Далі...", а не "Без цукру чи це реально?
Поки що не реально, бо немає жодної змоги почути Далі
Гадаю, що з часом то відпаде, з дуже недалеким часом.
Дякую! Щось спробуємо зробити.
А може не треба?
Треба, Одарко, треба!
І чим більше, тим краще!
А Фіш, доречі, має Без цукру?
Не знаю! Зараз в неї запитаю
Твій голос, Одарко, зауважують і без моїх пояснень, просто
слухають пісню, і говорять: "А хто це? Вражаюче!". 

Твої
пісні, твій вокал - це свято, даруй його людям - хто має серце, той почує і оцінить!
не маю 
Леся Герасимчук (Королівські зайці)
Ирена Карпа (Фактично самі)
Руслана
Юлія Міщенко (Таліта Кум)
До речі, Соломія таки заслужено поціновується тут. Мені смакують нижчі і глибші тембри голосу у дівчат, тому пішло навіть дуже.
Ех... колись мені ще Росава дуже подобалася. Але останній кліп... за такий несмак - бити мокрим віником.
З останніх вражень:
на концерті Рок-екзистенція були Фарбований лис та Крихітка Цахес. Вокал - просто супер. І ще Соломія подобається.
у переліку не було Ірени Карпи, а також вокалісток "Крихітки Цахес" та "Dat". моє їм шанування.
але з Оксаною Білозір це насправді смішно.
Переслухував свої українськи записи і не можу не додати ще одну власницю якісного вокалу
ОЛЬГА МОСКАЛЕЦЬ (Jangle Snow, м. Харків).
Вона у мене на компакті з записами з джаз-фесту "Харків-Хайфа".
Була б можливість розпочати заново, я проголосував би за Квітку Цісик (чи, може, Наталю Гуру) 
Я не знаю хто найкращий,не мені судити,а що до мене я вибрав Лесю Герасимчук.Як на мене неповторний вокал!!!!
Слід вибирати, якщо чув всіх. Якщо ж ні, то прошу не надавати голосів, а попросту зголоситись, що того-то-тоггото не чув(чула), і ми люб"язно
по-піратськи скинемо троха тої музики.
Тому, надалі, прохання, голосувати тих, хто чув все.
До того всього, най зворушливіший вокал для мене то саме Соломія. Там надзвичайна потуга та пристрасть, більше ніде я такої пристрасі не зустрічав.
Назаре, а люб"язно скидають музичку лише тим, хто не чув? 
Згодна з кожним словом Назара що до Соломії - я так само її фантик!
2 Asmera: А хто чув, той знає!
Я щось три місяці терпіла, не голосувала, доки не
почула Соломію (бо всіх, крім неї, на той час чула). І, як з’ясувалося, добре, що почекала. 

А мені не подобається жодна з перерахованих воклісток! Єдина особистість на жіночо-вокальному полі нашої Неньки - Карпа з "ФактичноСамих". А щодо вокалістки групи "Далі", то мене відверто вражає фанатизм деяких коментарів. Люди, в вас зі слухом все в порядку? Якби ця дівчинка мала інше прізвище, ви навіть не звернули б уваги на існування групи "Далі" чи того ж "Без Цукру"! Були у Львові групи і професійніші, і цікавіші, і драйвовіші. І це не в образу Соломії, я думаю вона сама знає, що ще працювати й працювати. Просто мене добиває весь цей гамір - нехай група запише альбом, виступить декілька раз поза межами "тепличних" галицьких теренів чи створить хоча б достатню для справжнього сольного виступу кілкість пісень! От тоді й хваліть їх! Бо поки шо, це виглядає як великі хвилі від маленкого камінця на тихому плесі.
Добиває гамір - не читайте, бо се виглядає, як "поради", кого хвалити, а кого - ні! Якщо я їхала на репетиці. "Далі" дійсно з
цікавості, то після репетиції, навіть якщо прізвище Соломії було б Петренко, се вже для мене нічого б не важило. Працювати завжди треба, це зрозуміло,
однак що це означає "отоді й хваліть їх!". Не подобається жодна з перерахованих солісток - це ваше право, однак хто вам дав право вказувати
іншим, кого хвалити, кого слухати, і що комусь робити? У вас із тактом все в порядку? Судячи з ніку - ні!
З таким же успіхом мені особисто можна закинути, що "Плач Єремії" я люблю лише через те, що Тарас - син
Грицька Чубая. Але якби це було так, то я би себе не силувала, читала б вірші, та й усе. Чи, може, дехто не годен витерпіти, що люди, окрім такого
прізвища, ще й талант мають?! Талант і впертість, і працюють попри "дружню критику доброзичливців"?
2цегла
а) великі камінці, які щодня по радіо крутять, і без мене є кому любити. А помітити сплеск від маленького камінця - то не так уже й погано.
б) мені теж часом не той-во, коли трапляється читати фанські месаги. Але тут мені закраяних фанів бачити ще не доводилося, хіба Наталка часом себе
фанкою називає... - люди слухають найрізноманітнішу музику, цікавляться молодою музикою, що мені особисто дуже імпонує, трохи пишаються, коли вдається
віднайти щось хороше, що мені особисто дуже зрозуміло.
в) "Далі..." мені подобається. Те, що їм ще працювати і працювати - це ніхто не заперечував, і в першу чергу вони самі, властиво, у них то і
в назві втілилося. Зрештою, гурт, який перестає розвиватися, всихає. Тут, принаймні, є заради чого старатися.
г) "ФакСамі" мені теж подобаються. Будемо сподіватися, їх альбом в скорому часі таки вийде і доповзе до музичних яток мого міста.
д) і не спіши начитувати з першого ж коменту... потім зрозумієш, скільки тут людей, не дурніших за тебе, самому ж соромно буде...
Підкажіть, будь ласка, хто є вокалісткою проекту "Гавайські гітари".
2Цегла
> Були у Львові групи і професійніші, і цікавіші, і драйвовіші.
Наведіть перелік та свої аргументи, а не сторюйте "гамір".
Бо, вибачте, на кожен камінець знайдеться річка.
Особливо те, чого не чула
Ну ось Соломія і сама вповні сказала те, що ми так чи інак висловлювали шматочками.
Думаю, ніхто ліпше за неї не розуміє, через що часом доводиться проходити на шляху до мрії і мети. Світ не без "добрих" людей.
Зауважте, я зовсім не прошу сиропних океанів, однак якщо критика - то критика, а не
тупі наїзди! 
Я лиш одне додам наразі. Ви звернули увагу, що аж до сьогодні у цегли так і лишилося 1 повідомлення? Мене "тєрзают смутниє сомнєнія" - чи не
для того цегла зареєструвався (-лась?), щоби висловити своє "фе" в категоричній і образливій формі саме солістці гурту "Далі"?
Якщо це чоловік, то йому має бути соромно, бо це так... дріб’язково, чи що? Втім, хто б це не був, то просто непорядно. Така моя думка.
Ми вже знаємо хто це. Гітарист та керівник групи "Без цукру", але давайте на цьому закриємо тему. Дякую!
Саме так! Це гітарист та керівник групи "без цукру", а також АВТОР ТЕКСТІВ І МУЗИКИ, про що дорога мому серцю Одарка вперто забуває згадати.
Особливо коли це стосується компліментів щодо "Знову ти..." (ага, саме так ця пісня називається) чи роздачі чужих пісень без дозволу. Може
Одарка чи ше хтось з присутніх вважає шо я її "обсираю", то ж мушу вас прикро розчарувати - я групу Далі дуже поважаю (от халепа
) і повірте, такі інтелегентні люди, як ви, ще не чули справжнього обсирання (чого
вам щиро не бажаю). І саме моя повага до групи не дає мені беззастережно їх вихваляти.
Шодо того, шо я когось тут намагаюсь вчити - дайте спокій, в кожного є своя голова, і кожен сам вибирає шо в неї запихати і як з тим жити. Було колись
таке модне слово - плюралізм!
Ну ж бо хлопчики й дівчатка, негайно зааплодуємо талановитому представнику діабетичних будматеріалів, бо допоки пан не втішиться, потік побажать та одкровень не вщухне і пан, ще чого доброго, почне нас вчити, ба навіть демонструвати, такої лайки, що не чули а ні в Києві, а ні в Луганську, а ні в Донецьку, а ні в Криму, а ні в Запоріжжі, а ні в Дніпропетровську, а ні в Фастові, а ні в Івано-Франківську, а ні в Чернівцях, а ні в Одесі, а ні у Львові, а ні в Ужгороді, а ні в Торонто, а ні в Квебеку, а ні в Польші, та, словом, ніде, бо ж тільки він такий талановитий, гітаричний, керівничний і поетичний....
... Доречі, я зауважив що практично в кожному коменті люди дають мені поради (чи може все таки самі ВЧАТЬ мене як жити). То хто кого тут вчить?
А щодо груп професійніших, можу навести приклад Морсу, рівень виконання яких є вищим ніж у Далі, грають вони довше, тексти в них непоганих поетів, та
й музика з тієї ж шухлядки... Буде більше часу - напишу ше про когось... Зараз маю бігти... (бо ше покопаєте...
)
2 Льоша: Як каже Pins, хрумайте кал, вуйку! І чим ти такий кращий за мене зі своїм текстом, га? Не можна ж так просто опускатись до рівня моєї "талановитості", бо станеш таким нещасним мікробом як я...
Для вас, пане цегло, я Олексій Олександрович і на ви.
А взагалі-то мабуть непристойно захоплюватись творчістю друзів.... Особливо коли друзі - родичі когось відомого.
Тепер навіть і не знаю що робити якщо прізвище Очкур виявиться знаменитим.... Хоч і не читай наталчину книжку....
Доречи, як ви думаєте, чи знав би хтось про Лесю Українку якщо б вона.... ну словом Лісова пісня абсолютно бездарний твір.
2 Natalka: Прикіл з відомими прізвищами, і не тілки з вище згаданим, полягає не у враженні від репетиції (без сумніву воно було приємним), а в тому, що на репетицію до пана Цегли, на відміну від шановної пані Чубай, ви наврядчи б з Києва примандрували. Бо марка - це марка! Вона завжди "гарантує". А в даному випадку гарантує певну якість. От і все шо я мав на увазі шодо прізвищ. І мені ніколи не заважало любити Wallflowers те, що цей геніальний хлопака - син Boba Dilan'а. Все!
В Українки є геніальна фраза: "Я була малою горда: щоб не плакать, я сміялась..."
Шановний Олексій Олександрович, розслабтесь... Людині в такому поважному віці не можна так хвилюватись. Спробуйте також обмежити рівень цукру в крові...
Соррі, Я нікого не запрошую на свої репетиції (chemistry тоді не та...)
В чому ж тоді проблема?
Пелещишин не є племінником Кодда, проте я вшився з платного семінару аби просто попити з ним чаю. А якщо б був? Чи розмовляли б ми з ним про
перспективи розвитку теорії РБД?
Nema problemy, prynajmi v mene. Bo meni realno po barabanu, chy pochyje moju grupu intelegentna intelektualno rozvynuta liudyna chy ne pochyje nixto! Moja muzyka - dlia mene. Ja graju na koncertax, bo ciogo potrebujut xlopci v grupi (ce jix motyvuje), a meni v kajf koly ja mozhu prosto vykynuty z sebe svoji pochuttia. A sche - ce nejmovirne vidchuttia - koly troje liudej z povitria pletut schos sho pochynaje zhyty svojim vlasnym zhyttiam.
ну то, я сподіваюсь, тему знято і офтоп припинено.
справді... навздогін кидаю Цеглі u2u
:
І це, на щастя, якраз той випадок, коли ціла сім’я підтримує велике прізвище гідно, попри "доброзичливців", які постійно (і це тільки на
моїй пам’яті) тикають у нього, як у якесь, перепрошую, тавро - чи то дорікають ним, чи заздрять... Повторюся ще раз - прізвище не існує окремо від
людини. Констянтин Райкін, син Аркадія Райкіна, який теж свого часу "вигріб" по повній за своє прізвище, в таких випадках казав:
"Добре, на мою виставу людий придуть через прізвище. Скільки воно їх втримає у залі? 5 хвилин? 10? Якщо вони залишаться, то вже виключно через
мене. Якщо підуть - теж через мене". Більше мені нічого додати.
А що? Один достойник із Харкова вже став Гаррі Захаровичем Поттером.
І, поки не прикрили й цю тему, узагальнюю, щоби не було оф-топу - і досі, все гаразд у мене з вухами чи ні -
вокал Соломії Чубай - мій улюблений серед жіночих. Назар правий - у ньому є пристрасть і почуття, він такий живий, такий справжній, що я й досі
відійти від нього не можу. І не хочу відходити.

2 Телеп: Шановний, Юрію, мені подобаються ваші вірші в "Без цукру" та й сама музика цієї вже неіснуючої групи; однак мені ще більше подобається група "Далі", їх музика та слова, які вони продукують. Окремо у двох проектах подобається голос Соломії. Про вашу групу нічого не чув, не говорячи вже про музику яку ви виконуєте, тому порівнювати нема з чим. Якщо маєте свої записи, приносьте, з великою зацікавленістю ми б їх послухали.

Ніколи не пишу у даний розділ, але доведеться. Не по темі дискусії, а по одному конкретному питанню.
Мені приємно бачити на Форумі ще одного представника музичних кіл Львова і радує те, що Форум стає місцем справжньої дискусії.
Впевнений, що якщо наш шановний неофіт буде активним і цікавим дописувачем Форуму, він приверне увагу громади до своєї творчості та творчості групи,
що він очолює. Напевно і появиться коло своїх шанувальників та нові можливості розвитку ( в решті решт Форум є одним з небагатьох інтеактивних
проектів, який відвідують люди, достатньо впливові у цьому житті). Шкода лише, що наш новий дописувач зареєструвався під малоінформативним ніком, а не
наприклад під ніком "імя+прізвище"
Проте, хочу зауважити, що у дискусії було вжито вкрай небажаних аргументів, яким не місце на Форумі. Мова йде за фактичне пряме звинувачення у
порушенні закону зі сторони Соломії Чубай - а саме про порушення авторських прав та зазіхання на чужу інтелектуальну власність. Цим питанням повинні
займатися компетентні органи а правоту встановлювати суд. Бо або факт має місце - і Соломія порушила закон, або немає, тоді пан Телеп порушує закон
шляхом наведення наклепу та завдання моральних збитків.
Тому я ще раз пишу, що Форум не буде місцем вирішення особистих конфліктів, особливо коли мова йде про звинувачення у злочинних діях. Як Адміністратор
я буду боротися з цим явищем (включно з блокуванням користувачів та інформуванням компетентних органів).
Пана "цеглу" я би просив однозначно врахувати написане мною, проте не брати близько до серця, бо Соломія (памятаєш, Одарко? я тоді ще обіцяв
тобі що і тебе захищатиму від особистих звинувачень) також колись отримала подібне зауваження за спробу звинуватити одну конкретну особу у корупції та
хабарництві
2 Роман:
Я з перших прочитаних рядків першого повідомлення “цегли” почав здогадуватись, що це Ви. Це ж очевидно, враховуючи, що Ви найактивніше висловлюєте Сво
Думку та Відкриваєте Правді Очі саме про цей гурт. Я не знаю, що у Вас там склалось з Соломією, але гадаю, що є таки щось більше за те, що “... ми і
надалі дуже добрі друзі...”(с). Не про це я.
Без Цукру мені сподобалось відразу як почув за свою простоту, мелодійність, щирість і ... вокал. Про останій я вже писав, тому повторюватись не буду,
а от про перше залюбки би почув від автора
. Перше прізвище, яке я почув про БЦ –
це Телеп.Згодом знав, що вокалістку звати Соломія. І вже Чайка ще по Ініціативі, коли знайомив з вашою групою, то тоді я почув прізвище. З Тарасом
ніяк не пов”язав. І лише на концерті в Ляльці я почув, що то сестра. Мені стало приємно... (враховуючи, що я проголосував у поетах за Грицька Чубая, а
десь в музиці за Плачів, а тут ще й і моя на той момент улюблена група також, виявляється, має у складі Чубая
).
На той час (після Чайчиних презентацій) вже знав, що у тому гурті все фактично робить одна людина, а саме Ви. У мене ще донедавна з прізвищем Телеп
асоціювалось щось дуже приємне, хотів познайомитись... і мені прикро, що зараз я пишу опонентивні рядки.
Я би не хотів на цьому форумі піднімати питання чому Ви ЦЕ робите, чому такі небайдужі до цього, чому так глибоко це відчуваєте. Гадаю у Вас є гідна і
зрозуміла відповідь та якась шляхетна причина. Не хочу тут піднімати тем, які стосуються лише Вас (звичайно, якщо все вище написане їх не підняло
вже
).
На Рокльвіві Ви взагалі сумнівались у тому, чи я існую насправді
, повірте, я
існую, форумці не дадуть збрехати, я реальний.
Ну й напевно, якщо я би взявся давати свою оцінку почутим SamaZnajesXto, то Ви б її сприймали в контексті прочитаного вище.
А Кирильчук ніби і співає добре, і ніби всі хвалять, але щось не пройняло. Ну, але ж це можна легко списати на те, що зі слухом в мене не все гаразд

І це напевно вже котрий закид форуму про його інтелігентність Мене зі списку попрошу викреслити, бо я таким не є.
І на останок хочу приєднатись до виказаного паном Андрієм вітання. Я направду і щиро також приєднююсь і запрошую до дискусії, мені було б приємно з
Вами поспілкуватись, чи хоча би спостерігати. Сподіваюсь, що окрім Без Цукру, Далі..., і Самизнаєшхто ми знайдемо про що потеревенити.
Дякую, що все це прочитали
Слухайте, а це ж Карпу крутять у мультяшному кліпі про вампірів, там де російська пісня?
Я лише раз бачив, коли Ведмідь з Воронами були. Мо вони пам"ятають?
це, мабуть, і є той дует, з приводу якого вона, на запитання: "Як? з попсюком? російською???" - сказала: так я ж панк, мені всьо пофіг!
2 Nazar: Diakuju za te sho napysaly. Osoblyvo za kilkist' smajlykiv! Ale robliu ce radshe z vvichlyvosti, bo, ne spryjmajte ce osobysto, ne
liubliu koly za mnoju sposterigajut
. Demo SamaZnajeshXto nikomu ja ne dam! (Z
odnoji prostoji prychyny - jogo ne isnuje
. A zapysuvaty jogo ne maju nijakogo
bazhannia, bo ne rozumiju nasho). Mozhe kolys i pospilkujemos, a mozhe i ni. Ja v zhytti zvyk obxodytys i bez spilkuvanniia...
2 fish: Za ce ja jiji i liubliu...
Takyx divchat v nas malo, a zhal...
2 whomever it might concern:
Bilshe na cej forum ja zaxodyty ne zbyrajus, pysaty vidpovidno tezh. Taksho, jaksho komus zabraklo mojeji uvagy: SORRY!
Ну не так вже й багато тих смайликів....
І не тікайте, прошу ж.
А мене пре Марічка Бурмачка... Супер цьотка! 
Тіна Кароль: студентка Національного авіаційного університету, солістка головного або військового, або міліцейського хору.
Ця дівчина з надзвичайним голосом заробила $75 000 (25 000 друга премія + 50 000 від Пугачьової) на цьогорічному конкурсі у Юрмалі "Нова хвиля".
Приємно, коли наші звертають на себе увагу й перемагають.
Мені з названих вітчизняних дівок подобається Таліта, трохи Бурмака, але зовсім трохи...з неназваних - Карпа та солістка LUK (не пам'ятаю як
звати)...далі чомусь ніхто не згадується...шклєроз 
Можливо повторюся
Таки Тетяна Шамшетдінова - АбиМС. "Зелене" - це чудово.
P.S. Перечитав усе з самого початку. Результати голосування дужжже подобаються. Так тримати!!!
З наведених - ніхто.
З ненаведених українських -Саша Кольцова з Крихітки Цахес.
З ненаведених неукраїнських, але найулюбленіших -Bessie Smith , Жанна Агузарова, Billie Holiday і, деколи, Janis Joplin. Знали б ви, як мене тіпає
коли чую -"Марічка Бурмака -українська Janis Joplin" , вже декілька разів від декількох ведучих!! ІМХО і близько не стояла. Хоча найбільше, (з
наведених) тіпає від Руслани. Мабуть, тому, що часто крутять в громадських місцях 
А що? А де? А коли? А чого це раптом?
Начебто від дівок, які не проти були співати з АбИткою ніколи відбою не було.

Щодо Дженіс Джоплін...то ще не народилася та...яка її переспіває - це унікальна була жінка з унікальним вокалом...
В мАрічки Бурмаки також специфічний вокал він не сильний, але в ньому щось є...що притягує...
Щодо Руслани...її вокалу...просто не подобається...
Щодо Каші - вона дуже м'яко і ніжно співає, і через це її хочеться слухати
А мені та шо в Крихітці Цахес співає подобається... І ше Росава...
І взагалі наша Україна на таланти багата 

А Руслана не нравицця вопше
Так Каша і співає в Крихітці
))
Як на мене, в деяких давніх піснях МБ деякий вплив JJ таки відчувається… Втім, цікаво, що вона сама скаже (заглядала ж сюди…)
Проголосував, звичайно ж за Соломію 
Хоча нелегко отак вибирати кращих з-поміж найкращих, але тим не менше...
Вважаю за потрібне тут згадати про солістку Ірію - Йолочку (вибачте, таке вже російське поганяло, кому подобається - кажіть Ялиночка), насправді вона
Ксенія Рихальська...
Отже, не хочу її з ким-небудь порівнювати, а хочу почути ше думки стосовно її вокалу. Розумію, маловідомий гурт, погані записи (надіємся - поки що),
але ж до біса талановита кобіта!
Мені подобається.
Але в мене паталогічний діагноз на мій смак - мені подобаються майже всі жіночі вокали
.
Але от якось по-іншому вона звучить в пісеньках Воля і Ірій проти пісеньки Легенда. В останній вона якось не звучить. Можливо то продукт якийсь інший,
але мені не те.
А от що Одарка, що Оля з ТПВГ, де не чуєш - там подобається.
, але пісню цю (у мене запис із виступу "Далі" в "Ляльці") він добряче
зіпсував. Але нічого. Заради того, щоби почути, ЯК Соломія співає "Же з любови ніч добре не биват", я готова, бігме, і "малєнькую штучку" прослухати.
З любови до мистецтва.
НЕМАЄ у Львові нормального вокалу!!!!я ще нечув принаймі. ні жіночого ні чоловічого. можу назвати най огидніший --- тут перше місце займає вокалітска
Ніагари... з чоловічого супер-пупер, но мало кому відомий вокаліст НЕОну. А найгеніальнішим є Васильців

Це не Рок.Львів.уа, тому попрошу Васильціва не чіпати
А Лєсний подобається моїй дружині, а мені не подобається.
Найбільше моїй дружині подобається вокаліст з Яка Існує, а мене смішить він.
То по приколу!!!!!!!!! і це тре в КВН
А найкращий жіночий вокал з того що я чув це Lama "Мені так треба"
Васильціва обійду стороною
, а Ю. Лєсний - то вокаліст Неону.
Просто суперовий і сильний вокал у Марини Захарової, гурт "Anno Domini" - грає/співає джаз (і не тільки) - в неї кращий за усіх наведених в голосуванні виконавиць.
Дійсно у Марини суперовий вокал і ще володіння
фортепіано. СУПЕР
І людина вона супеврова, просто професіоналка тут нічого не
скажеш.
))
шкода, вийшло дійсно зле, а хтілося -
якнайліпше. Ви собі не уявляєте, як то паскудно двом співати в один мікрохвон. Мікрофонний підсилювач має шось типу системи автоматичного регулювання
підсилення, а мікрофон - досить вузьку діаграму спрямованості (хто розуміє, той собі уявляє, як то зле), от і виходить, шо кричимо обоє, я, наприклад,
ніфіга себе в моніторах не чую, один другому заважаємо, словом, паскудно виходить 

.
). Начебто на перший погляд нічого особливого, "нявкає" трохи, ні
тобі рулад, ні забійних імпровізацій (при тому, що вміє), а щось приваблює - таке тремтячо-м'яке, тепле і грайливе - як мале кошеня (але не та кішка,
що "має злість" від блюзової музики).
, АБИ було, АБИ всі знали!)
У альбомі Гайдамаків "Під облачком" є?
Пішла шукати
Солістка "Оркестри Янки Козир" рулить! 
Яка складна і дипломатично виважена схема: "солістка оркестри Янки Козир"! 
Чого би не сказати просто: "Янка Козир"?
Справді, потужна кобіта.
Звичайно, очевидно, що це і є Янка Козир, але це напевне, я ж точно не знаю, тому навіщо ризикувати помилитися?
Заглушили хорошу тему? А шкода... Тут нові кандидатки вже готові до змагання. Від себе запропоную Оленку Мусієнко http://newland.in.ua/), хоча Янка Козир - все рівно краща. Особливо вживу. Повірте, різниця із записами колосальна. Коли бачу її
на сцені - аж тягне за руку вхопити і згоріти.
Серед наведеного списку подумав-подумав про Юлію Міщенко і все рівно проголосував за Соломію Чубай.
Тема справді хороша, але з врахуванням реальності голосування можливо варто було б і підкоректувати.
З'явилися нові виконавці, деякі гурти припинили існування.
Тут вже згадувалася Каша Сальцова, справді гарний голос.
Таки так. Де ще знайдеш такого ангела, як Каша?
До того ж пісні вона не лише
гарно співає, а й гарно пише.
А, може, є сенс проводити періодичне голосування? Приміром, раз у півроку складати новий список. Чи частіше, чи навпаки рідше - як вважатимете за
розумне.
та можна звичайно. Хто ж проти? 
Ми раніше і хіт-парад проводили...
Я також "за" створити нове голосування
)
А то люди думають про Юлю Міщенко, а голосують за мене
)
Каша має фантасичний вокал і тексти у неї дуже хороші.
Зараз дійсно є дуже багато хороших вокалісток.
Одарко, напевно, треба уточнити для Сержа, що Ви і є Соломія Чубай власною персоною. Бо він тут новенький і, мабуть, не здогадується, які знаменитості
бувають на цьому форумі
Тоді давайте вносити пропозиції в цій темі, як набереться 10 солісток - зробимо нове опитування.
Мої пропозиції:
Каша Сальцова
солістка Ірію (нажаль не знаю як звати.)
Дана Винницька (гурт "Шоколад" чи джаз не чіпаємо?)
Ані Лорак
Людмила Мазур (солістка Русичів)
Як згадаю ще когось то додам.
Ще можна додати Янку Козир.
Продовжуємо збирати кандидатури
А що їх там збирати? Погортати тему – парочку неактуальних чи «застарілих» відсіяти...
Очевидно, перше голосування писалося навскидку і вийшло несистемним: переважна частина - львівянки або колишні львівянки. Тіпа більше ніде дівчата і
співати не вміють (або взагалі не родяться). Але то зрозуміло - тут все тільки розпочиналося.
Як і пропонував іншим, погортав сам, задом-наперед. Вийшло таке:
Янка Козир,
Саша Кольцова,
Олена Львова,
Росава,
Карпа (підозрюю, що Ірена),
Світлана Кирильчук,
Марина Захарова,
Юля Міщенко,
Лама,
Руслана,
Бурмака і навіть
Тіна Кароль.
Ще були Дана Винницька, Олена Мусієнко, Ольга Москалець і «солістка Ірію», яких я не знаю, а також Юля Донченко і Леся Герасимчук, про яких вже дуже
давно ніц не чути.
Ну і хто ще? Хіба що Інна Карзанова з Вінків (цікаво виглядає її прізвище латинкою (як дуже полюбляють писати ґоти): Karzanova, якщо читати польською,
виходить Кажанова – ну, чистий тобі ґотичний нік
)
Але, справді, треба визначитися, кого брати до забави, бо, як правильно було зазначено на якійсь зі сторінок, найкращі вокали в оперних й інших
академічних співачок. Хоча … гадаю, що вони тут все одно голосування програють, так що додавати можна сміливо.
Проте і без академіків претенденток вистачає, але ж вони такі різношерстні! А голосування-то не безрозмірне-то за апаратними вимогами.
От, наприклад, питання, чи рухати джаз і чи рухати попсу?
У джазі, справді, є кого порухати: Олена Попова, Ольга Нека, Юлія Рома (особисто мені ніхто з перелічених не до вподоби, але ж співати вони вміють і
голос мають), Марина Юрасова (ой, забув, як її псевдо
… – Млада, о!), Ольга
Войченко, Діана Овсянникова, Юлія Головань, Свєта (перепрошую, Лана) Меркулова. Оксана Кулакова колись була, а зараз не знаю – магнітофони від
Панасоніків своїми децибелами рекламує, чи що?
Те саме щодо попси: нехай Білик і Білозір – це для посміятися, Повалій в Україні вже давно ніхто не чув, але ж можна написати ту таки Тіну Кароль,
Гайтану чи Жанну Боднарук? А раптом хтось захоче ще Могилевську чи Лободу?
(люди різні ходють) А Вєру куди подіти?!
Мабуть треба, як робилося в хіт-параді (і деінде), починати з рейтингового.
Ні за кого не проголосувала- не має кандидатури,яка б на 100% мене задовільняла...
Отакої!!! А хто ж тебе тоді задовольняє? Додавай свої версії! До речі, Таню Михайлову чула? Як тобі? ("Малінконія" гурт зоветься) (дав би лінк, але
сайт на революції)
З морально-етичних причин про Соломію Чубай не запитую,
але чим тобі Юлія
Міщенко не догодила??
До речі є гарна нагода послухати Кашу Сальцову, 26 грудня в Ляльці.
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6105
До речі, солістка Платіни теж так нічого.
Мені не шкода.
До Нового року приймаємо заявки, а потім робимо голосування.
Буду радий, якщо мені допоможуть сформувати 9-ку, бо, як виявилося, я чув і знаю далеко не всіх.
По-друге, раз маловідомі, але достойні
уваги, то чом би не пропіарити при зручній нагоді? А тут нагода сама проситься. (Не від нудьги ж я посилання даю
) По-моєму, допомогти артистам знайти нового шанувальника - один із кращих способів віддячити їм за насолоду від
їхніх пісень!
Флудячи вчора у "Промені", згадав, що забув про Таню Радостєву. Хоч один альбом, зате який!
З величезною насолодою читається Ваш "флуд". (Прохання продовжувати по замовчуванню).
А от про альбом Радостєвої я насторожився - невже знову все пройшло повз мої вуха-очі? Чи мова про F5?
Ну і з номінантами, то мені ще пані Сливка подобається, і теперішня вокалістка Файно також, і вокалістка "Атмасфери".
Я не знаю, хо з них співає "Сонце" у записі альбомному. Мене просто розпирає на шматки.
Соромно признатись, але про пані Сливку я вперше чую. Хто це?
До речі, фото на обкладинці альбому - то якраз Настя і є.
Не знаю, наскільки це коректно, тому можете сприйняти це як жарт... а можете і
всерйоз...
"Наша справа півняча: прокукурікав - а там хоч і не розвидняйся!"
Напевне, все-таки це недоречно, бо надто вже часто вони співають соло. Але тоді не зовсім коректно було би одну вписати, а іншу проігнорувати. Словом,
просто жах виходить - так ми в 9 пунктів не помістимось!