Вітаю почесного академіка Назара!
Цвіти і пахни, і най тобі щастить!
І витягни ті навушники з вух, телефонів не чуєш!
То так, жарти
Просто не бачу, що видаляти...
Назаре, щиро вітаю тебе зі званням, якого ти заслуговуєш, певно, як ніхто інший!
Ти справжній друг! Найсправжнісінький! Одне-єдине прохання до тебе - залишайся з нами!
І найщиріші побажання - нехай збуваються твої мрії! 
потішив 

Вітаю!
Бачу, 999 повідомлень довго все ж не протримались #)
Ов-ва!!! Так то я 2-гу тему про Назара завів?

поздоровимо ще раз! 
~/~/
Хто нас ще похвалить (пожаліє), як ми самі себе не похвалимо (пожаліємо)... (Істинна правда устами народу.)
Мої вітання, Nazar'e!
Ти, мабуть, був сеї хвилини на сьомому небі?!...
(Фартить же людям - вищі звання отримують...)
А мене, ось... понизили. Я, звичайно, собі з того проблєми не роблю. але десь там іноді замуляє всередині: мовляв, а ну, здійми "бучу" на
Форумі, розберися "що до чого"...
Але, мабуть, прийшла лиха година: впав у немилість до Верховного керівництва, скоро, взагалі, можуть на двері показати, ба більше - будуть
переслідувати, як тих перших християн (до "їхнього радіа" кидати, хе-хе...).
Он вже там вдолі (ну, там, де енбіем) мене постійно видаляють: я освідчуюсь в любові до свого "улюбленого", а вони мене - бах! і навіть
слухати не хочуть!
Але може буде колись свято і на нашій вулиці...
...Ну, троха відійшли від теми.
А що, зрештою, означає той "Почесний академік", які він має привілеї, вигоди? Він, напевно, до кінця своїх днів "спочиває на
лаврах" і втішається тихим мирним життям, гоцає онуків на коліні і дає інтерв'ю для 5 каналу...
(хе-хе)
Яндрух, ти за 62 повідомлення знов будеш академіком. Шкалу переробили ж - обговорення було відповідне, чого ти не висловився проти?
Ну, тоді, звиняйте - я тепер-ка так рідко буваю на Форумі..., не годин прослідковувати ті всі нововведення.
А де то обговорювалося?
Я президент. Що далі?
Здається тут.
У якому треді, я маю на увазі?
У треді
Я президент. Що далі?
шкалу промаштабовано у три рази
шановні почесні академіки та адміністратори!
Прошу не офтопити в цій приємній темі.!!! 
Яндруше, звання почесного академіка дає право робити Олесю зауваження про офтопи, а він при цьому може тебе лише покусати
2 Назар. Коли виставляєш?
to Андрій Пелещишин:
Дякую і звиняйте мене, вуйка - не второпав відразу.
to Nazar:
та прошу вже не збиткуватися так...
Всенький день я чекав.
Коли ж?..
Нарешті!..

... 

потішив... це точно, я пам"ятаю, як сама спостерігала, наче кицька коло нірки, за Назаром, за Олексієм, коли вони наближалися до риски. Цікаво,
що, виявляється, зараз так самісінько мене відстежують 
Тут з тим тредом виник якийсь незрозумілий глюк, тому я його закриваю
Ми ж не пошкодуємо для Fish нового треду?