Форум Рідного Міста

*SCO заперечує чутки про позов проти Google

Agent86 - 29-11-2003 у 11:55

Опублiковано 27 листопада 2003 року

Представники SCO спростували слухи про те, що Google стане відповідачем по наступному позову компанії проти користувачів Linux.

На початку місяця компанія SCO, що продовжує доводити всьому світу, що саме їй належать авторські права на код ОС Linux, оголосила, що протягом найближчих трьох місяців подасть позов проти одного з великих корпоративних користувачів даної операційної системи. На цьому тижні сайт LinuxWorld повідомив, що першою жертвою SCO, по чутках, стане Google.

Представник SCO Блейк Стоуел заявив, що рішення з цього приводу поки не прийнято. "Ми ще не вирішили, на яку компанію ми подамо позов за порушення прав інтелектуальної власності на Unix. Поки в нас не визначена навіть точна дата, за винятком того, що відлік заявлених нами 90 днів уже почався", - сказав він.

У той же час, Стоуел допустив, що Google була однією з компаній, що входять у рейтинг 1000 журналу Fortune, оповіщених SCO про те, що вони порушують права інтелектуальної власності.

Google, як і інші власники великих пошукових систем, включаючи компанії AltaVista і Excite Networks, використовує Linux в організації своїх онлайнових сервісів.


джерела : www.compulenta.ru, eWeek

Лучишин Роман - 17-6-2004 у 12:16

Боюся що грошенят їм не вистачить. Вони вже й так надто погнали собі. Ніхто в світі не вірить щ це правда. А після того підтвердили інформацію що М$ фінансує SCOтів, тоді вже в нікого сумнівів не викликає що це значить.