6 грудня у Нью-Йорку відбудеться боксерський поєдинок між Віталієм Кличком і Кірком Джонсоном. Кажуть, що Льюїсу не вдасться завершити кар’єру доти,
доки він не зустрінеться з переможцем завтрашнього двобою.
Телетрансляція та „1+1” 7 грудня о 7:00 та 22:40.
Джонсона представили на ТВ двома моментами:
1.відправив за канати Маскаєва
2."Брудний" боксер, не гребуючий ударами нижче пояса, за що навіть був дискваліфікований
Добре, що нема шапкозакидальництва в коментарях, є надія, що Клічкові підібрали, нарешті, достойного суперника...
Мій прогноз: Клічко, нокаутом, не раніше 5-го раунду.
Мій прогноз - перемога по очкам.
Боротьби не вийшло!
Кличко переміг нокаутом вже у другому раунді!
Ну що, тепер час повторно збити пиху з Льюїса (якщо він звичайно не "шуганеться" і вирішить таки битися).
Але пройшла вчора по радіо інформація, що Льюїс вирішив вийти на "пенсію". Тому "він вішає рукавички на цвях" (майже цитата).
У такому випадку партнер Кличко буде обиратись на конкурсній основі.
Форман сказав що Льюїс повинен вийти на ринг, що у него немає тепер чим відмовитись, ще він був у захваті від того що Віталій вийшов на ринг після травми, він вважає що то було трохи за скоро.

Справді, боротьби не вийшло. Можливо було б ліпше, якби все закінчилося так само, але раунді так в 6--7му.
А все решта чудово. Думаю, Люїс буде битися, при умові, що йому запропонують добрі гроші.
Не можу претендувати на звання фахівця, але вважаю, що супротивника слід "добивати", коли є можливість - хоч в 1 раунді, хоч в 12. Бо то
така справа непевна - десь відступив, десь вирішив потягнути до № раунду, але супротивник - теж боксер, і якщо дістане тебе, може бути пшик...
Бій мені сподобався.
А огляд бою "Кличко-Люїс" (сподіваюсь, можу назвати його першим
) я
чула від дядька із Закарпаття, коли їхала в поїзді до Ужгороду (саме наступного дня після бою). То було щось, я вам доповім! Зібрався весь вагон,
розповідалось голосно, та єдине, що я втямила: "Він ще годен був, та де, дохтур сказав: "нє", а він з тово злий, кричить "Шо
таке?", та гди його слухали, але ж і крові було!". Десь так 
Я дуже чекаю другого двобою.
Я мав на увазі, не тягнути до 6-го раунду, а щоб сила суперника, дозволила Віталію перемогти його після 6-го раунду.
Зрозуміло. Що ж, тоді є ще одна причина чекати бою "Кличко - Люїс".