Ну і халява випала росіянам на ЧC-2006.
Я ще слабшої групи не бачив в житті.
Росiя, Португалiя, Словакiя, Латвiя, Эстонiя, Лiхтенштейн i Люксембург.
Ще хіба Фаррерських островів не вистарчає.
О-о-пс! Звісно - ЧС-2006.
Вже поправив.
А Україна муситиме боротися.
Її супротивники по 2 групі:
Турція, Данія, Греція, Грузія, Албанія та Казахстан.
Добре, що Вірменія не попала 
Ось всі групи
Група 1:
Чехія
Голландія
Румунія
Фінляндія
Македонія
Вірменія
Андорра.
Ні, ну чехи з голандцями як склеєні
Група 2:
Туреччина
Данія
Греція
Україна
Грузія
Албанія
Казахстан.
Група 3:
Португалія
Росія
Словаччина
Латвія
Естонія
Ліхтенштейн
Люксембург.
Група 4:
Франція
Ірландія
Швейцарія
Ізраїль
Кіпр
Фарерські Острови.
Група 5:
Італія
Словенія
Шотландія
Норвегія
Білорусія
Молдова.
Група 6:
Англія
Польща
Австрія
Уельс
Північна Ірландія
Азербайджан.
А полякам знову англійці попались 
Група 7:
Іспанія
Бельгія
Сербія і Чорногорія
Боснія і Герцеговина
Литва
Сан-Марино.
Група 8:
Швеція
Хорватія
Болгарія
Ісландія
Угорщина
Мальта.
Незгоден, що Данія - найсильніша. Турки не потрапили на Євро-2004 і просто рватимуться в фінал Кубка світу... Грецька збірна - дуже не подарунок, але
може, знання Блохіна про грецький футбол допоможуть з ними розібратися... Албанія зараз - то команда, яка знає смак перемог (над Росією, наприклад),
списувати її відразу - немудро також (хто б думав про Латвію як учасника Євро-2004?), грузини - завше грузини...
Я б оцінив нашу групу так: фаворит - Турція, чотири команди однієї сили (Данія, Україна, Греція та Грузія), трошки слабша Албанія і невідомий
Казахстан.
18 лютого наші молодіжна та доросла збірні зіграють "товарняки" з Лівією. Дорослу ніби по Інтеру мають показати о 20:00.
Наш татко їхнього нагородив орденом Ярослава Мудрого. Вічну дружбу закріплять футбольним матчем
В москалів дійсно халявна група. Їм завжди везло на халяву. Хоча з іншого боку чи везло? Адже Колосков вже роками очолює їхню Федерацію. Очолював ще Союзну. З Європейськими футбольнгими футкціонерами випив не одну чарку, роздеребанив не один мільойн.Отже може вирішити для своїх халявну групу. Щодо наших перспектив , то попри дійсно дуже складну групу, вірю що мусить бути свято і на нашій вулиці. Правда чи зможе Блохін вивести збірну з групи ,ще не знаю. Думаю що потрібен трохи часу, щоб можна було визначити ,чи буде щось з того чи ні.
Після Лівії - в мене виникли певні сумніви. Багато молоді, яка зможе реально на щось претендувати лише через 1 відбір.
Лише турки були проти каленадря запропонованого Україною і тому прожеребилися :
Тур 1 04.09.2004
Данія Україна
Туреччина Грузія
Албанія Греція
Тур 2 08.09.2004
Казахстан Україна
Грузія Албанія
Греція Туреччина
Тур 3 09.10.2004
Туреччина Казахстан
Албанія Данія
Україна Греція
Тур 4 13.10.2004
Казахстан Албанія
Данія Туреччина
Україна Грузія
Тур 5 17.11.2004
Греція Казахстан
Грузія Данія
Туреччина Україна
Тур 6 09.02.2005
Казахстан Грузія
Греція Данія
Албанія Україна
Тур 7 26.03.2005
Данія Казахстан
Грузія Греція
Туреччина Албанія
Тур 8 30.03.2005
Україна Данія
Грузія Туреччина
Греція Албанія
Тур 9 04.06.2005
Україна Казахстан
Албанія Грузія
Туреччина Греція
Тур 10 08.06.2005
Казахстан Туреччина
Данія Албанія
Греція Україна
Тур 11 03.09.2005
Албанія Казахстан
Туреччина Данія
Грузія Україна
Тур 12 07.09.2005
Казахстан Греція
Данія Грузія
Україна Туреччина
Тур 13 08.10.2005
Грузія Казахстан
Данія Греція
Україна Албанія
Тур 14 12.10.2005
Казахстан Данія
Греція Грузія
Албанія Туреччина
Особливо порадів за Туреччину
- закінчує 2 матчами на виїзді, зокрема з нами.
Цікаво порівняти цей календар із тим, що пропонувала Україна, і всіх окрім турків він влаштував, а потім запитати: "Чи цього вони прагнули?"
Є Бог на світі (не лише Аллах!
)
Спробую спрогнозувати результати матчів і становища команд у групі у перших 4 турах :
1-перемога першої команди;
2-перемога другої команди;
Х-нічия;
Тур 1 04.09.2004
Данія Україна 1
Туреччина Грузія 1
Албанія Греція Х
Тур 2 08.09.2004
Казахстан Україна Х
Грузія Албанія Х
Греція Туреччина Х
Турнірне становище:
1. Туреччина - 2(гри)- 4(очки)
2. Данія - 1 - 3
3. Греція 2- 2
4. Албанія 2-2
5. Казахстан 1-1
6. Україна 2- 1
7. Грузія 2-1
Тур 3 09.10.2004
Туреччина Казахстан 1
Албанія Данія 2
Україна Греція Х
Тур 4 13.10.2004
Казахстан Албанія Х
Данія Туреччина Х
Україна Грузія 1
Турнірне становище:
1. Туреччина - 4(гри)- 8(очки)
2. Данія - 3 - 7
3. Україна 4- 5
4. Греція 3- 3
5. Албанія 4-3
6. Казахстан 3-2
7. Грузія 3-1
В глибині душі сподіваюся, що ми будемо мати більше очок.
.
Далі прогнозувати зараз не буду, подивимось усі товарняки, потім перші 4 матчі, а потім (якщо хоч трохи вгадуватиму) продовжу.
Це якщо ще буде інтерес (тобто якщо наші виступлять не гірше прогнозу).
Дуже важливим буде 5 тур:
Тур 5 17.11.2004
Греція Казахстан 1
Грузія Данія 2
Туреччина Україна 1
Якщо мій прогноз справдиться, греки (по втрачених), данці й турки перед ним будуть вище нас, то цей тур закріпить їхнє лідерство. Тоді можна Блохіна у
відставку відправляти, тим більше що влада в країні вже, сподіваюся, буде інша
.
На сьогодні я є трохи оптимістичнішим.
Данія і Греція будуть після Євро.
Данія - Україна - 1Х
Казахстан - Україна - 2
Україна - Греція - 1Х
Грузія - Албанія - 1
Данія - Туреччина - 1Х
Грузія - Данія - Х
1. Туреччина - 10-11 (5)
2. Данія - 8 (4)
3. Україна - 8 (5)
4. Греція - 6-7 (4)
5. Албанія - 3 (4)
6. Грузія - 2 (4)
7. Казахстан - 1 (4)
Ну що ж почалося...
Данія-Україна 1:1
Туреччина-Грузія 1:1
Албанія-Греція 2:1
Всі результати для мене є несподіваними. Навіть те як зіграли наші. Грали краще ніж в товарняках, але до нормальної гри ще далеко. Датчани були
кращими, але по моментах біля воріт могли і програти, якби Воробей лагше копнув мячем у захисника
. До речі про Воробея - він коли навчиться приймати мяч?
Ще б хотілося щоб захист не виносив тупо мяч у кожному-другому епізоді і Тимощук навчився віддавати паси вперед.
Тепер треба обігрувати казахів!
Казахстан-Україна 1:2
Грузія - Албанія 2:0
Греція - Туреччина 0:0
Ми разом з грузинами лідери, але все це поки-що...
А ось що думає про нашу групу Шева 
У нас дуже важка група, тому що рівна. Кожна команда може відібрати очки у фаворитів, яких у нашій групі, до речі, немає.

Хі-хі. Уявив собі Казахстан - чемпіоном Європи
Що вони роблять серед європейських
команд?
А взвгалі нашим після 2 турів можна сказати - МОЛОДЦІ. (не по грі, а по очках).
Хоча, з іншої сторони, нажаль, треба констатувати, що перемогу над Казахстаном-!!?? ми вважаємо досягненням, а не закономірністю.
А чьо? А нічьо! Ми таки ввійшли в історію. Україна перша європейська збірна, що спромоглася обіграти Казахстан у в офіційному матчі. А досі не
те що казахів обіграти - їм ніхто навіть не забивав! О!! 
)
Ага. Як там колись казав жартівник Пеле - коли Бразилія стане чемпіоном світу з хокею...
Знову нас чекає 2 гри. Одна з них у Львові. Думаю матч з Грецією стане "лакмусовим папірцем" (с) Семененко&Co
того на що здатна збірна в цьому відборі.
До речі - хтось може дістати квиток на грузинів? В ідеалі 2.
Результат, як на мене, по грі. Мали кілька моментів, але так їх не реалізовувати - це щось жахливе!!! Воробей=Дятел.
Гусін погано ввійшов у гру, заробив той штрафний.
А Блохін взагалі під кінець щось таке вчудив... хіба Бєлік не заграний за Україну і його хтось хоче переманити?
Відразу після пропушеного треба було випускати його.
Треба брати 3 очки з грузинами обов'язково!
Ось я нарешті дочекався, що всі побачили справжню силу команди Греції. Виявляється хлопці не зовсім уявляють, що роботи проти команди, яка грає в не
дуже атакувальний футбол. (Щоправда, це можна було зрозуміти ще з результату гри з албанцями, де греки програли з рахунком 1:2).
І результат, як на мене не сильно закономірний. Просто, як вже сказано, Воробей - дятел, а ще був Нікополідіс, який очевидно відноситься до кіперів
типу Олівера Кана, які поміж геніальною грою завжди знайдуть місце для геніальної плюхи.
Згоден, що Гусін був невдалою ідеєю, але схоже Блохіну просто не було кого поставити в центр поля на руйнування грецьких атак, а це було треба
робити.
Тому, думаю, що Україна цілком заслуговувала на "албанський" варіант - 2:1.
P.S. Воронін - в чудовій формі.
Вчора фаворити нашої групи (до яких я вперто не відношу греків) взяли свої очки: Албанія-Данія 0:2, Туреччина-Казахстан 4:0. Тепер становище в нашій
групі таке:
Туреччина - 3 гри, 5 очок, 5-1 м"ячі
Україна - 3, 5, 4-3
Данія - 2, 4, 3-1
Грузія - 2, 4, 3-1
Албанія - 3, 3, 2-5
Греція (тут їй і місце) - 3, 2, 2-3
Казахстан - 2, 0, 1-6
Вчорашній день взагалі цікаво пройшов:
Австрія-Польща 1:3
Македонія-Нідерланди 2:2 (голандці двічі вели в рахунку)
Ліхтенштейн-Португалія 2:2 (Португалія вигравала після першого тайму 2:0...)
Словенія-Італія 1:0!!! (італійцям не допомогають навіть зміни тренера і наведення порядку з вигнанням гравців)

А чому Греція 2 рази? Перший раз то Грузія
. Ми на потенційному 3 місці (в
грузинів не вірю), тому треба вигравати дома в грузинів і не програти туркам! Шкода, мали брати вчора 3 очки...
Знову питаю про квитки - чи хтось чимось може допомогти?
. Чого це ви так на Гусіна? Як я зрозумів, ніхто його в центр поля не випускав. Єзерський і Федоров грали проти 2 здоровенних грецьких нападників
персонально. Рехагель випустив ще одну каланчу - Харістеаса. Кого проти нього ставити - малого Шелаєва? А у нас, як раз 3-й нападник вже зайвий (при
1:0-то), тим паче - Воробей, який зайвим був із початку гри. Так що така заміна була виправдана. Штрафного на Деласі, люди кажуть, не було (а як би і
був - 30 м - допустима відстань, просто попав, гад :baddevil
Але все це - дурниці після Шевиного штрафного кращому воротарю ЧЄ-04! Філя відпочиває! Цікаво, Нікополідіс труси вже зашив? 
А з грузинами, справді, проблема. Після Калитвинцева у нас конструктивну гру налагоджувати нікому, а доведеться
. Одна надія, що грузини - це вірмени сьогодні: самі чогось начудять.
А я і зараз (поки ще є вирогідність, що Україна переможе Грузію) не налаштований говорити про вихід збірної України з групи. Вважаю, що третє місце можна розглядати як програму максимум.
Окрім львівської гри, завтра буде ще два цікавих поєдинки. Один з них - в нашій групі - Данія-Туреччина (підозрюю, що буде нічия).
Інший - Потругалія-Росія. Люди з цих команд встигли дуже полюбити один одного під час останнього Євро, а португальцям потрібно дещо довести своїм
вболівальникам після веселої нічиєї з Ліхтенштейном.
Спрогнозувати не ризикну.
Вот дістав один білет. Якщо комусь дуже треба то віддам по номіналу+ пиво. За 50 грн. 8 сектор, 6 ряд.
Якщо нікому не треба, то піду сам, хоч там і прохолодно 
Файна реалізація моментів.
Незрозуміла заміна Вороніна.
Спочатку переляканий був Закарлюка, коли вийшов на заміну, а потім заграв непогано - почав на пару з Несмачним комбінацію, яка привела до другого
гола.
Це так, експромтом.
А от у Росії - траур... Ярцев після шостого голу втік з свого місця. Очевидно назавжди...
О! Ще згадав.
1) Добре, що не грав Воробей. Бєлік вкотре довів, що він кращий.
2) При такій схемі гри Україні дійсно потрібен свій диспетчер. Питання до колег, обізнаних зі здібностями Ротаня - чи зможе він, коли залікує травму,
взяти на себе ці функції?
Зате я Суркіса бачив, як він спускався біля 8 сектора в супроводі декількох амбалів
І Ахмєтов прямо наді мною сидів
А білети перед матчем можна було дістати без проблем. По дорозі до стадіону чув з 10 вигуків - Кому білети..
Провокацій не було.. Майже.. Наді мною в 8 секторі хіба міліція забрала прапор Так Ющенко в одного дяді напідпитку.. Певно якийсь провокатор.. А під
прапором в нього ше куртка була Так Ющенко.. Хотіли зняти.. Вроді не зняли.. Але так без сили, все було досить делікатно.
Виграти, то виграли, але гри немає. На такому полі можна грати і з італійцями
Думаю про 2 місце можна лише мріяти.
А відномно Ротаня - дуже перспективний хлопець, але чи стане він диспетчером збірної залежить лише від нього самого.

17 листопада, Стамбул
Туреччина-Україна
Гра для збірної є дуже важливою. І перші звістки, які стосуються цієї гри не є втішними - однозначно не їде Тимощук; травмований і не гратиме цього
тижня проти Брешиї Шевченко, травмований Ротань...
До позитиву можна віднести повернення до збірної Венглинського.
А ось всі, кого Блохін викликав на передігрову підготовку:
Воротарі: Олексанр ШОВКОВСЬКИЙ, Віталій РЕВА (обидва –"Динамо" Київ);
Захисники: Олег ГУСЄВ, Сергій ФЕДОРОВ, Андрій НЕСМАЧНИЙ, Юрій ДМИТРУЛІН (всі – "Динамо" Київ); Андрій РУСОЛ, Сергій МАТЮХІН, Олександр
РАДЧЕНКО, Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ (всі – "Дніпро" Дніпропетровськ); Михайло СТАРОСТЯК ("Шиннік" Ярославль, Росія); В’ячеслав ЧЕЧЕР
("Металург" Донецьк);
Півзахисники: Руслан БІДНЕНКО, Андрій ГУСІН (обидва –"Динамо" Київ); Руслан РОТАНЬ, Сергій НАЗАРЕНКО, Олег ШЕЛАЄВ (всі – "Дніпро"
Дніпропетровськ); Сергій ЗАКАРЛЮКА ("Іллічівець" Маріуполь);
Нападники: Олексій БЄЛІК, Андрій ВОРОБЕЙ (обидва – "Шахтар" Донецьк); Олег ВЕНГЛИНСЬКИЙ ("Дніпро" Дніпропетровськ); Андрій
ШЕВЧЕНКО ("Мілан", Італія); Андрій ВОРОНІН ("Байєр", Німеччина).
І знову маємо проблеми зі складом. Тимощук не гратиме. Ротань, Шева під питанням. Готовність Несмачного, Дмитруліна, Федорова, Гусина викликає як
мінімум сумніви. Вони досить далеко від основи ДК, а Несмачний як виходить то демонструє досить посередню гру.
Плюс стабільно незабивний Воробей і стабільно травмований Венглинський.
А матч то один із основних. Потрібна як мінімум нічия, а краще перемога...
Схоже у Шевченка дійсно проблеми - вчора він не грав проти Брешиї...
... короткий відпочинок явно пішов йому на користь. Після двох вчорашніх голів у ворота Сієни (другий з яких став для нього 100-м в серії А) у Шеви має бути гарний настрій. Це знадобиться збірній.
Судячи по тому, що Блохін вигнав трьох гравців зі складу команди, клімат там не надто.
Не буде Тимощука...
Думаю з турками буде дуууууууже важко 
.
...
Згідний на всі 100... Я просто мав на увазі, що буде ще тяжче. Але не смертельно. І на нічию можна претендувати. Якщо Воробей буде краще реалізовувати
свої моменти 
Це не жарт, це сарказм.
Я за Беліка, або взагалі один Шева.
Схоже що лава запасних у збірної буде дуже коротка. Окрім трьох відрахованих ще одна втрата - травмувався Старостяк.
Хоча би одне очко зі Стамбулу вивезти.І якщо Данія зіграє внічию з Грузинами,то буде просто шикарно.
Ну а якщо переможемо,то це взагалі буде фантастика.
Потрібно більше матчів за участью збірної проводити не у Києві а у регіонах.Чи ви шановні співрозмовники так не вважаєте?
Де у регіонах? Гарні поля тільки в тих містах, де не те що гімн не співають, а й українською не говорять.
Яке з міст може порівнятись за атмосферою зі Львовом? Але ж поле у Львові підходить хіба що для чемпіонату області серед КФК...
Давайте конкретні пропозиції, обговоримо.
Я мав на увазі,що в Києві взагалі не потрібно проводити матчі збірної.Тоді регіони почнуть розвиватися.А то Київ гальмує розвиток інших регіонів.Це ще з радянських часів,що культ столиці.
Візміть Німеччину,що там у Берліні?Францію,що там у Парижі?Італію,що там у Римі.Погодьтеся це не є футбольні столиці.А у нас Київ,Київ,та нема в тому Києві нічого хорошого.
Львів,Луцьк,Чернівці,Івано-Франківськ,Рівне,Хмельницький,Тернопіль,Ужгород ось там живуть патріоти які знають гімн,і мають уявлення про футбол.А стадіони......будуть.Це лише питання часу.
Там столиці є столицями футбольними, хоч би
що там не виробляли МЮ та Барселона.
1. Зауваження Ігорю Луцькому: Не розмножуйте свої повідомлення без потреби! Пишіть всі свої думки в одному пості.
2. Про матчі в інших містах. Мало добрих стадіонів, але таке потрібно робити, бо, скажімо, на збірну Казахстану в Києві збереться від сили тисяч 20. А
в тому ж Донецьку чи Львові буде більше. Крім того збірна справді стає командою країни, оскільки її бачать вживу більше людей.
Ну і про сьогоднішній матч. Нам потрібно "зберегти своє очко". Але при вдалій грі на контратаці може будуть шанси і на 3. Будуть проблеми в
центрі, оскільки наш півзахист значно слабший за турецький. Побачимо...

на тему: чи справді в Києві ніц хорошего вже не залишилось?
. А місті Парижу є ще Парк де Пренс - наразі домашня арена ПСЖ, а до 1998 - головний стадіон країни, де постійно грала
збірна.
м-м-м ... (не смішить, короче)Звичайно, були вболівальники, які передбачали перемогу збірної, але ж не з таким рахунком! Були і такі побоювання:
.
.
Чесно кажучи, не очікував. Десь в душі сподівався на перемогу, але щоб 3:0... МОЛОДЦІ!
Шева - молодець, ще якби він забив четвертий, одразу після третього... Ну хто як не він заслуговує на Золотий м'ячик?
Тепер треба брати "свої" очки з грузинами, казахами і албанцями і не програвати основним конкурентам!
Україна - вперед!
А 3-го могло й не бути, якби Шевченко не дотягнувся; пас то був на Дмитруліна, а цей би точно промазав...Дякуємо грузинам та данцям за нічию, нехай всі матчі надалі без нас так мирно граються; а ми будем перемагати та час від часу можна й програти (казахам чи албанцям наприклад).
Молодці! Вражає, особливо якщо порівняти рівень гри, який буквально недавно демонструвала збірна в товариських матчах і результати, що досягаються
зараз.
А м'ячик Шеві пора давати!
Цікаво, наступного року він не в жовтні, часом? 
, а Воронін саме тому і промазав, що ще не має
Блохін мусить його зобов'язати виправити становище максимум до лютого (може тому і замінює, щоб у хлопця більше
вільного часу було да і не перевтомлювся на полі?)
Я ж казав,якщо наша збірна переможе турків,то це буде фантастика.Ну фантастика і є.Як же приємно!Тепер головне не обпектися на Албанії.
9 лютого Албанія - Україна. Нічия буде розцінена як поразка.
Це того, що всі вже вирішили, що Україна має займати перше місце. Вирішили, бо вона є тимчасово на першому місці.
Вважаю, що то не є реальним завданням і тому нічия із Албанією на виїзді не буде трагедією.
Шева вилетів...
. Але думаю маємо вигравати в Албанії і без Шеви. Нічия з Албанією
не буде трагедією, бо "трагедії ми не робимо" ((с) Лобановський) ніколи, але з огляду на перемогу над турками, грати внічию з албанцями
несерйозно.
УЄФА підтвердила заявку України на ЧС-2012 разом з Польщею. Тепер залишилось підготувати стадіони, відреставувати міста та створити необхідну інфраструктуру.
Якщо не переможемо албанців, про ЧС можна забути, бо чому ми не попадали на минулі чемпіонати, бо грали здебільшого в нічию з посередніми командами(Вірменія, Півн. Ірландія, Вельс...).
. Розслабтесь ви! Не буде в нас ніякого Євро!
Люди! Та згадайте ж
ігри з данцями, греками і навіть грузинами! Кожного разу гра була досить рівна і у матчах-відповідях Фортуна може повернутись до нас... Знаєте чим.
А може Фортуна на цей раз нам допоможе, бо стільке ж разів не допомогала. У сильних ми не завжди вигравали (якщо взагалі вигравали), але погодьтеся нас гальмували нічиї з слабкими суперниками, в мене й досі стоїть в пам`яті гра з Півн. Ірландією, яка практично поховала нас. Прикро що не тягнули з греками, але приємно за результат в Данії, бо по грі ми явно поступалися, але боролися і вибороли очко. Так що на кожну гру потрібно налаштовуватися як на останню, як на фінал, максимум боротьби на кожному клаптику поля, от тоді щось будемо мати, а не 2-3 місця.
Ми хочемо потрапити на ЧС і грати там проти Бразилії, Німеччини, Італії, Чехії, Аргентини і т.д. на рівних, бо інакше нема сенсу туди їхати. І при
тому всьому ми думаємо як би то виграти в одного з грандів світового футболу - Албанії!!! І розуміємо, що це нам вдасться лише за допомогою Фортуни.
Ну а без Шеви - нічия за щастя.
І все ж таки сподіваємося потрапити на ЧС...
Дивні ми люди! 
Ніхто не іронізує, прсто навіщо намагатися портапити на ЧС на якусь там Аргентину чи Бразилію, якщо в нас тиха паніка перед Албанією?

.
Я також "ЗА" таку стратегію. Двома руками!
Але, якщо ми хочемо потрапити на ЧС маючи в групі турків, данців і греків помирати зі страху від албанців, принаймні, дивно.
До речі пішли чутки, що Шева зіграє в неділю з Лаціо. Якщо зіграє, а на збірну заб'є, то тред "про шмату" знову стане популярним. 
Шева полетить в Албанію. Це додає оптимізму!
Україна-вперед!
Я лише хочу опустити наших гравців еа землю, бо після перемоги над турками, можуть вирости крила, і наші подумають а ми ту Албанію..., а вийде, що Албанія нас. Якщо коліна перед Албанією тремтітимуть, то це добре, значить команда жива.
Я скажу так, Албанців треба перемагати, ну хоча б за логікою речей, і рахунок 2:1 на нашу користь, мене б цілком задовольнив. І не треба забувати. що ми не гранд! Нажаль, а може на щастя.
, щоб закидати ними албанців
- теж в жодному разі. Просто на албанців потрібно налаштовуватись десь як на
грузинів, а це на мою думку так: "Ми сильніші, але не розслабляймося, не даваймо їм жодного шансу, бо тоді вони можуть і виграти".
Саме так! І Шева в основі!
Ну ось і зіграли! Виграли !!!
. Але, традиційно, гри не було, хіба що епізодами.
А могли й програти. Якби не досить халявний перший гол, то хто його знає чим би це все закінчилося. Тимощук молодець, Гусин непогано, Гусєв також
непогано, Шева беріг себе, Воронін пахав, Шовковський вносив інтригу, Ротань непогано, Воробей лівуватий якийсь.
Щоб вболівати за нашу збірну потрібні стальні нерви...
Ми далі перші, а от чи будемо там ще через 6 турів... Дай Бог!
Такої ... гри я не бачив давно. Довго силився згадати. В пам"яті випливли тількі ігри чемпіонату України типу Металіст - Ворскла, які іноді
ставили в ефір на УТ-1.
Командної гри не було і близько. Тому, вочевидь є причини - 1) Блохін вже жалівся на нестачу часу для побудови ігрових зв"язків; 2) багато хто в
команді і індивідуально грав не дуже
.
А от психологічне налаштування на гру було дуже добре. Найгірші його прояви - зайва нервозність в захисті - змусили нас добряче понервувати, а от
найкращі прояви - майже 100% реалізація гольових моментів - ну дуууже потішили.
Щоправда, що ми з цим всім будем робити проти данців у Києві (хлопці будуть тяжко злі після поразки грекам) - навіть страшно уявити...
Дуже не хотілося б повторення історії з лідерством Динамо в своїй групі ЛЧ минулого року...
Матчі нашої збірної натверезо дивитися неможливо... 
А що казав Луцький, лише перемога, а яка то вже історія. 3 очки в кишені. Щодо Данії ооо..., тут дійсно на тверезу голову краще не дивитися. Але я думаю. що до того часу збірна вже ввійде в нормільний рівень кондицій. Трішки фарту, і буде перемога, а якщо буде нічия. то буде маленька трагедія. але не велика. Збірну потрібно на ЧС витягнути за вуха. ЗА ВУХА!
Ось і надійшла новина, якої так не хотілось почути:
Футбол. Шевченко не зможе зіграти проти Данії – Каладзе
champion.com.ua, 24.03.2005, 09:19
Форвард італійського "Мілану" та збірної України Андрій Шевченко більш за все не зможе зіграти у відбірному матчі до ЧС-2006 року з командою Данії
30-го березня. Як відомо, повернення Шевченка планувалося на матч з "Ромою" в серії А, але форварда не було і в заявці на гру. Тим часом в інтерв`ю
"Львівській газеті" одноклубник Шевченка – Каладзе підтвердив інформацію, що Шева не зможе вийти на поле в Києві.
"Андрій Шевченко, вочевидь, не зможе зіграти проти данців. Після того, як зазнав ушкодження, він ще не тренувався й нині лише триває процес одужання.
Тому, мені здається, що Андрій не зіграє наступного матчу в складі збірної", - зазначив Каладзе.
Без Шевченка буде важко. Сумно констатувати, але в нашій команді дуже багато залежить від цього гравця.
Тепер всі надії на Вороніна, і очевидно Бєліка і Воробея. Хоча в останньому я дуже сумніваюся... Вже краще Косиріна ставити...
Футбол. Збірна України проведе товариський матч з ЦСКА
champion.com.ua, 24.03.2005, 18:21
Національна збірна України зібралася у Кончі-Заспі, на базі ФК "Динамо" Київ. До табору прибули усі гравці, викликані на збір, окрім Андрія Шевченка.
Найбільш ймовірно, що капітан збірної не братиме участі у грі проти данських футболістів, однак він буде присутній на НСК "Олімпійський" у день матчу,
повідомляє офіційний сайт ФФУ.
Українці тренуються у звичному режимі, проводять дворазові тренування. А завтра на команду очікує контрольна гра проти столичного ЦСКА, в якій
тренерський штаб планує переглянути тактичні схеми на майбутній відповідальний матч. Саме з цієї причини завтрашня зустріч буде закритою для
представників ЗМІ.
Такі спаринги мабуть потрібні, бо "підконтрольна" команда, ясне діло, не буде калічити гравців збірної. Однак слабо віриться, що ЦСКА може
"зіграти роль" збірної Данії - на мою думку тільки так можна відпрацьовувати "тактичні схеми". На роль збірної Данії набагато краще підійшла б
"Волинь". 
Тут: http://www.from-ua.com/news/424a37ee6a644/
можна почитати прогнози фахівців. Чомусь ніхто не може допустити, що Україна програє. Якось насторожує...
Думаю, буде дуже складний матч. Тому що датчани. І тому що без Шеви. Хоча десь читав, що може Шева і буде... (сюрприз).
Збірна Данії дуже сильна, і те що ми на виїзді зіграли внічию, це наше щастя. Тому домашня нічия буде непоганим результатом. Але хочется перемоги!

Люди, скажіть бідній дитині, що сидить десь без кабельного, рахунок... переживаю ж!
Це буде один із найцікавіших матчів дня (с) В. Вацко
Хто йому таке дурне сказав ??? 
А тепер про саму гру. Вірніше, не гру, а битву. Бо на гру це мало було схоже, принаймні з нашого боку. Почали ніби непогано, провели контратаку... І
все. А далі гра в тотальний антифутбол. Захисники вигружають мяч, хтось з нападників бореться. В нечастих випадках, коли виборювали, то або на них
фолили, або пас назад-назад-назад, аж до Шовковського.
Другий тайм на початку був такий самий, а потім стало цікавіше
. Один момент -
один гол. Потім ще момент, навіть кращий, за попередній, але вже не гол.
Ну а далі копання м'яча за середину.
Висновки з матчу:
1. Блохін фартовий.
2. Ющенко, здається, також.
При Кучмі не вигравали давно.
Граверсен напевно в шоці! 
3. Збірна з Шевою і без - 2 різні збірні. Косирін недотягує... 
Зрештою, вітаю всіх з перемогою.
Греки не відстають, тому треба брати всі свої очки.
1:0

Збірна Росії робить все, щоб не поїхати на ЧС. На цей раз вони втратили перемогу в матчі з естонцями - 1:1.
Те саме вчудили французи з Ізраілем. Теж 1:1.
Молдовани зігравши внічию 0:0 з норвежцями створили для останніх серйозні проблеми - вони відстають від італійців на 4 очка.
І це прикро. Його буде не вистачати. Гарно виходив на заміну в останніх матчах.
Розмістив цей допис тут, бо для збірної України Бєлік останнім часом куди важливіший, ніж для Шахтаря. В Шахтарі він в останній час почав виходити
лише через травму Агахови.
Ми втратили Бєліка, греки - Деллоса.
Про склад збірної Греції, який буде заявлено на гру проти України можна прочитати тут:
http://www.ua-football.com/ukrainian/national/429a3389.html
Схоже Блохін знову щось хитрує, всю прес-конференцію бідкався:
http://www.champion.com.ua/football/?football-5061-7
http://www.ua-football.com/ukrainian/national/429dcc5a.html
Було дійсно дуууже цікаво почитати, що думають про гру казахські журналісти:
http://www.ua-football.com/ukrainian/national/429eb77e.html
Буде з казахами дуже важкий матч. Ми не вміємо грати проти таких команд. Ще й нема Шовковського...
Наші виграли. Греки з турками внічию! Ми МУСИМО не програти в Греції!!!!
В цілому грали не погано. Наші навіть мали можливість "позіданити"
- як
висловився коментатор.

2 Олександр Чорнобиль
Накаркаєш - заб'єм!

Футбол. Рехагель критикує свою збірну. Греки вже змирилися з другим місцем?
champion.com.ua, 6.06.2005, 13:34
Після матчу Туреччина - Греція (0:0) головний тренер греків Отто Реххагель покритикував гру своєї команди й підсумковий рахунок.
"Я не задоволений грою. У нас було завдання зберегти друге місце й ми впоралися із цим завданням, але не володіли тією ініціативою на яку
розраховували. Ми зіграли не так, як я собі це представляв, багато в чому нам не дозволив це зробити суперник. Якби гравці були на полі розумніше,
якби вони більш осмислено використали ті моменти які в нас були, ми б здобули перемогу... Нічия це звичайно результат, але без перемоги над збірною
України ця нічия не буде мати для нас ніякого сенсу...
Я знаю як настроїти гравців на найближчу гру. Я бачу в якому стані перебуває кожен футболіст і знаю кого потрібно буде замінити в складі після гри з
Туреччиною, які позиції потрібно усилити" - сказав німецький наставник збірні Греції.
Але окрім того як критикували своїх підопічних в "Короля Отто" з`явилася чергова головна біль. У середу у двобої Греція – Україна не зможе зіграти
один із кращих гравців у складі чемпіонів Європи - Константінос Кацураніс.
У грі Туреччина-Греція на 45-й хвилині атакуючий півзахисник греків одержав жовту картку, що стала другим покаранням для футболіста в поточному
відбірному циклі.
Тим часом гравці збірної Греції, схоже, змирилися з тим, що їх команді доведеться грати за друге місце. Так форвард грецької команди Ангелос Харістеас
назвав майбутній відбірний матч чемпіонату світу 2006 року Греція-Україна головною зустріччю відбірного циклу для себе й для своєї команди.
"Ми боремося за друге місце в групі, і саме тому ми повинні зіграти свій найкращий матч у середу проти України. Будь у нас ледве більше удачі, і ми б
залишали Константинополь як переможці, але удача відвернулася від нас у цій грі. Тепер я звертаюся до наших уболівальників, і прошу їх підтримати нас.
У грі проти України вирішується дуже багато чого, якщо не все. З підтримкою трибун ми будемо грати ще краще" - сказав форвард, чий точний удар у
фіналі Євро-2004 приніс перемогу збірній Греції.
Найбільше тут тішить відсутність Катсураніса
... під питанням трансляція гри Греція-Україна. ФФУ працює в кращих традиціях радянського "пожежного" менеджменту
.
http://www.champion.com.ua/football/?football-5066-9
Справді, дивна ситуація. Центральний матч, не те що туру, а й напевно другого кола. Наскільки я пригадую, ТРК Україна показував греків з турками, а
Інтер своїх не може показати...
Молодці одним словом.
Здається 1+1 буде показувати.
Молодіжний відбір
Нічого собі!
Дерев'яні казахи зробили турків, а наш 2 склад рве греків ув Еладі! Може, не варто було їх заміняти міхайличенковими юніорами? 
2Dmy: Ваше останнє повідомлення, м"яко кажучи, не в тому треді з"явилось.
Молодіжні збірні змагаються зараз за путівки на ... чемпіонат Європи-2006. 
Але то дурниці.
Головне, що маємо гарантії канала Інтер щодо трансляції (21.30).
Вболіваймо за наших!
Молодіжка виграла. Дуже погана ознака для національної збірної...
Є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ми не накаркали!!!!
Гусін хоч і дерев'яний, але зе бест!!!!!
Ротань також молодчина!
Вітаю всіх!
... а тепер трохи спокійніше...
Маємо таку ситуацію:
Україна -9---23
Туреччина -9---16
Греція -9---15
Данія-8---12
і всі грають ще 3 гри, крім Данії:
3 вересня:
Грузія-Україна
Туреччина-Данія
7 вересня
Україна-Туреччина
Казахстан-Греція
8 жовтня:
Україна-Албанія
Данія-Греція
12 жовтня:
Казахстан-Данія
Греція-Грузія
Албанія-Туреччина
Теоретично досить нічиї з турками дома. Але думаю догравати треба красиво
-
трьома перемогами!
Хоча по такому графіку, думаю, лише турки можуть взяти 9 очок...
Мені страшенно не сподобалася гра Вороніна в цьому матчі.
А по-моєму Воронін зіграв непогано. Він не літав так як з Данією, але розганяв трохи атаки в центрі поля, тримав мяч, непогано віддавав передачі, крім
одного непорозуміння, яке швидше на совісті Воробея. От хто не сподобався так це Воробей - бездумне бігання + кілька серйозних обрізок! Гусєв багато
помилявся. Та й герой матчу Гусін був дуже повільним, але йому все пробачається!
До речі, після того, як ми впевнено перемогли чемпіонів Європи, відповідь на питання про найсильнішу команду в Європі - очевидна!!!!

Професіонал одним словом. Знає коли час
потягнути..
Вкотре дивуюсь чи то фартовості чи то професіоналізму Блохіна.
Дуже тішусь з того, що чемпіони Європи, які демонстрували найнецікавішу гру з усіх володарів цього титулу, були покарані, як то кажуть, "своєю
ж зброєю, на своїй же території"
. Приємно, що покарала їх збірна
України.
Моя думка по гравцях.
Першого зачепили Вороніна. Здогадуюсь, чому Андрію Пелещишину не сподобалась його гра. Бо це був не той матч, який Андрій може віднести до найкращих в
своїй кар"єрі. Дуже вже сильні опоненти грали саме проти Вороніна. Те саме можна сказати про Гусіна.
Дійсно, найгірше, та де там найгірше - найганебніше, грав Воробей. Але це не новина. Воробея потрібно було міняти не на початку другого тайму гри
Греція-Україна, а ще ... два роки назад.
І більше ніколи не випускати. Але...
Гра Воробея (а він давно не грав так погано), корелювала з численними помилками ... Тимощука! Напрошується висновок, що Луческу їх просто
заганяв перед грою з Чорноморцем, або навпаки розпустив.
Ротаня даремно чіпаєте. Після перших кількох хвилин гри в мене теж склалось жахливе враження. Тиснувся до бокової лінії, помилявся в передачах, не міг
порозумітись з Несмачним... Але, панове, то були його перші хвилини на полі, коли всі решта були вже файно розігріті. Потім він заграв набагато
впевненіше. І пас вийшов нічогенький...

Шева... Та він був на полі і цим все сказано. Сама його присутність зковує захисників і розкриває ширші можливості перед партнерами нашого форварда.
Шева всю гру грав без м"яча, але коли отримував м"яч грав долі впевнено і розумно.
Якби не дві дурні помилки Шовковського на виходах (в кожному таймі по разу) - у греків би не було жодного шансу. Голи з офсайду це (з юридичної точки
зору) те саме, що голи забиті після гри рукою. Тобто з порушенням. А на наше щастя (пам"ятаєте про фартовість Блохіна), Тенінк з колегами судили вище
всяких похвал.
Про майбутнє. Для чистої совісті потрібно набрати 3 очки. Це можна зробити як одразу - перемігши грузинів, так і розтягнувши задоволення (турки в
Києві будуть розкриватись і дуже серйозно, бо у випадку перемоги ще матимуть шанси на 1 місце) і повторивши з туркми те, що ми зробили з ними в
Стамбулі.
Але воно нам треба? 
Прикольна була прес-конференція після гри:
http://www.champion.com.ua/football/?football-5069-3
Ага:
===
Ви, напевно, розраховували на контратаки в сьогоднішньому матчі. Андрій - один з тих, хто по вашому задумі повинен був бути на вістрі цих атак?
- Який Андрій? У мене в команді шість Андріїв...
- Гусін.
===
Блохін має почуття гумору 
На такий фарт мабуть і Блохін не сподівався. По грі ми 23 очки аж ніяк не заслуговуємо. У 98-99, наприклад, грали краще. І чим все закінчилося?
Словенією.
Це ж треба, щоб гравці найкращої чемпіонської ланки снопами валилися на рівному місці.
Приємно, що нарешті хтось (Гусін!) показав Воробею, як слід реалізовувати виходи сам на сам, зокрема, проти Нікополідіса. А то восени тут кроти
волали, що Андрюша все правильно зробив, але воротар випадково виявився великим. Просто Кан
якийсь. Вихід же практично був один в один жовтневий, хіба не справа, а зліва. Може, Гусін не знав, що Нікополідіс - найкращий? 
Доречі, про воротарів. Щось мені знову не подобаються ці відверті наїзди на СаШо. Цікаво, що він має зробити для виправлення репутації? Зіграти не 6
поспіль (з усіма (!) соперниками по групі - чемпіонами Європи, бронзовими призерами останнього ЧС, грузинами, які усім забивають, хоч і програють,
просто такими собі данцями тощо), а 26 матчів на "0"? Боюсь, все одно не допоможе 
На сайті ФФУ і Динамо "Київ" від Шуріка висять банери виграй поїздку на матч Грузія - Україна. Це при тому, що цей матч має пройти без глядачів! 

Справді чуваки з того сайту мабуть "прикалуються".
Блохін оголосив список футболістів, викликаних на збір перед іграми збірної з Грузією і Туреччиною:
http://www.ua-football.com/ukrainian/national/430c74f3.html
Деякі інтернет-видання (власне UA-Футбол і Спортобоз) з цього приводу віднайшли прикол: Динамо знову стало базовим клубом збірної! 
А вболівальники
відвідувачі сайту UA-Футбол пустились в ностальгію - вони мріють, що Блохін поставить Реброва в пару до Шевченка (і вже згадують славетні часи ігор з
Барселоною).
Дехто втішився, що нарешті немає в заявці Вороб"я. 
У Вороб'я здається травма, але те що він погано грав у останніх матчах збірної, це факт.
Ну а збірній потрібно зробити ще один крок.
Вже сьогодні увечері збірна може стати учасником фінальної стадії Чемпіонату світу з футболу і дзвонити в Дойчляндію та замовляти готелі.
Сподіваюся братній грузинський народ не чинитиме значних перепон
.
Треба ГОЛ!
ВСІМ ВІТАННЯ! УКРАЇНА В ФІНАЛІ!!!

Яка не яка, а це наша історична перемога в групі!
Хоча гра, я на місці Блохіна, після такого матчу подав би у відставку. Це при тому, що Блохін молодець, а команда...
Грали може і паскудно, але коли є результат, то про гру забуваєш. Тут недавно одна команда грала так мерзенно, ну так мерзенно і нічого - виграла
чемпіонат Європи.
Вітаю всіх! Це ж подумати. Ми вже пройшли на чемпіонат світу, а такі гранди як Франція, Англія, Нідерланди, Іспанія, собі цього права досі не
грантували!
Ми вийшли і це головне!
Залишилися дрібниця - поставити гру
.
Ми на Мундіалі! Цікаво, до кого в групу ми там потрапимо, і чи вийдемо з неї?
Бігати-то завжди вміли.Так і у фіналі гратимуть Україна-Китай, і наші на останніх секундах виграють 2:1. А якщо серйозно, то зважаючи на те, що футбол у світі вирівнюється, то чому б і не виграти ЧС!
Нині наші програли перший матч у цьому відборі. Матч, який нічого не вирішував. І матч, який по грі мали вигравати. Якийсь абсурд: добре грають -
програють, погано - виграють...
Це не головне. Головне те, що ми їдемо в Німеччину!
Незнаю, як вам друзі, а мені шкода, що наші програли! Хоча б вже у Албанців виграли, щоб греки не зрівнялися з нами по набраним очкам. Друга команда від нашої групи, це буде Греція, однозначно.
І звідки така впевненість?
Схоже, у постсовіцьких команд якийсь комплекс -
вони саме на нас кидають останні сили, а потім зливають, кому не попадя.

) обіцяв, що Шахтар пройде Інтер... 

Нічого, Шахтар візьме кубок УЄФА. А Дніпро та Металург дійде до півфіналу(фіналу)

.
Греки вийдуть, бо займуть друге місце в групі(а не найбільшу кількість очок), в данців вже сезон втрачений, турки відстануть на 1 очко.
. Можна з кисілем.
Не чекав я скажу чесно, що греки програють данцям. Ну то можна вітати турків з виходом у плей-офф. Радує мене те що вже гарантували собі місця на Мундіалі Польща та Хорватія. А там гляди і румуни вийдуть, здавалося б з групи смерті, хоча сумнівно. Чехи є чехи, всеж таки.
Дуже прикольна гра завтра має бути в Братиславі (Словаччина-Росія). Переможець гратиме в плей-офф. Словаччині потрібно не програти і це може бути певною проблемою для збірної Росії, тренер якої є прихильниким більше контратакувального ніж атакувального футболу.

Граємо за Словаччину разом! 
Мені симпатична команда Росії, лише в плані гри, нічого такого не подумайте. Кому б я віддав свою перевагу, навіть незнаю, в принципі Словаки мабуть заслужили плей-офф не менше росіян, тому як я кажу в таких випадках, нехай переможе сильніший!
Бай-бай, збірна Росії...

Хлопці а не можна тут друкувати результати матчів.
Тепер вже говорять про шанси нашої збірної на вихід з групи вже на самому ЧС, навіть не знаючи хто попаде з нами в групу. Наш президент дав завдання
виграти ЧС!
. Раніше "від усього СНД" Росія
їздила, як прикре непорозуміння, тепер - наша черга.
Отже маємо перед данцями борг, і лічильник увімкнуто