Як на Вашу думку завершиться поєдинок Динамо-Інтер, який вирішує долю виходу команд у 1/8.
Після Арсеналу Інтер щось дуже добре грає. Але перед Арсом Інтер теж дуже добре зіграв (Реджіна - 6:0). Тому варто поставити на Динамо 
Вчора по УТ-1 була спортивна програма о 22-й, і там вивісили приблизно таку табличку:
пОроти італійських команд
...
(велика "О" - моя)
Я уважно перечитав кілька разів, відтак сприйняв це як гасло! 
І щоб не казали завзяті патріоти, не треба нам 5:1!
(Ну, справді, навіщо ж пропускати?) 
Статистика - річ вперта. Ну не виграєм ми в італійських команд.
Пан Василь неправильно побудував речення.
Треба було написати так:
Ну не виграємо ми в італійських команд. Але обов'язково виграєм цього разу, бо на тому тижні дві італійські команди були
переможені 
Інтер виграє з різницею в один м"яч.
Але Суркіс образиться і після допінг-контрою УЕФА зніме з Інтера очки
І Динами
пройде 
І шо то в мене нині така істерична фантазія? 
Оптимісти однако!
(Хоча я також проголосував за перемогу "Динамо"

В футболі фортуна посміхається сильнішим. Отже, переможе ....
ДИНАМО!
Я сподіваюсь таки потрапити на стадіон. Навіть шапку на голову купив 
12 гравець у вигляді вболівальників буде на боці Динамо. Основне, щоб і за Інтер не грало 12. Маю на увазі суддю.
Як казав Джулай: "Бажаю щоб Вам не зустрічалися Ібаньєси"
. Від себе
можу додати "І Педерсени"
Вперед Динамо!!!
Ще одне. Хоч би не було нічиї. Вже хай ліпше програють 
Думаю, Динамо продує. Вони давно вже ні на що не здатні. Крім того, почитайте статтю в останній "Газеті по-київськи" про суддів. І там написано хто і як і за що судить. Проголосувала за Мілан.
Михайличенко - гад... Випустити Дмитруліна і не випустити відразу Гусєва - врєдітєльство...
Отак Динамо врятувало Локо....
Але очко в залік є...
Померла надія...
2kallisto 
Ню ню.
Динамо шумною, толпою
Толкало ... паровоз.
Треба було краще злити.
Розмішив коментар Симон. після пропущеного голу, проте, що в наших дитячо-спортивних школах не вчать грати головою. В яких це цікаво наших школах,
якщо за наших грало 8 не наших.
А ще наші "кваліфіковані" коментатори дискутували про вболівальника "Інтера" - якогось хлопчика, якого українські хлопчики, що
подають м'ячики не пустили на бігову доріжку стадіону. Сперечались про те, чи треба було його бити, чи не треба