Форум Рідного Міста

РЕЙВАХ - новий клубний рух

Юрій Карашівський - 10-12-2003 у 18:31

У лютому в Тернополі розпочав діяльність мистецький креативний клуб "Рейвах", засновниками якого стала спільнота молодих музикантів, літераторів, дизайнерів та художників регіону.


Новоутворений проект поставив собі за мету презентувати нову генерацію українських митців, які через сьогоднішню кон'юнктуру знаходяться поза мистецьким процесом.


Успішна діяльність клубу в Тернополі знайшла підтримку і в інших областях України. З серпня розпочалася організація регіональних центрів мистецьких креативних клубів "Рейвах".


Нещодавно рада Всеукраїнської мережі мистецьких креативних клубів "Рейвах" затвердила графік презентацій регіональних центрів.


Концерти
13 грудня - Київ,
20 грудня - Запоріжжя


Кінцева мета - об'єднати так званий "андеграунд" в одну мережу, яка увійде в клуби десятків міст і тим самим підірве нарід, дасть зрозуміти, що не варто молитися на приїзд Кіркорова чи збирати копійки на поїздку до Києва, щоб почути улюблену групу. Гасло - РЕЙВАХ в кожне місто!!!

Юрій Карашівський - 10-12-2003 у 18:38

Ідея створення РЕЙВАХУ жила давно в головах багатьох людей, однак до її реалізації найближче підійшов ЗОРЯН БЕЗКОРОВАЙНИЙ - тернополянин, учасник гурту "Неймлес", який постійно займався організацію грандіозних рок-шоу як в самому Тернополі, так і в інших містах. Приклав руку до фестивалю "НІВРОКУ".

Що прикметно - Зорян далеко не ідеаліст і однією з головних ідей РЕЙВАХУ є злам стереотипу, який вдовбали нам у голови "варатіли шоубізнесу", а саме - НЕформату не існує. І некомерційною музикою можна заробляти гроші. І ще одна теза, яка має стати нормою - українська музика є не лише доброю, але й продаваною і бажаною. І, наскільки мені відомо, йому це вдається.

Юрій Карашівський - 18-12-2003 у 09:59

Про столичну презентацію Рейваха читайте на сторінках UA MUSIC

Юрій Карашівський - 4-2-2004 у 16:46

Рейвах в Житомирі - подвійний удар!
Після першої хвилі "Рейвахів" в Україні люди отямились і зажадали ще. 28 січня з подачі житомирських рокерів у місцевій філармонії відбулась друга акція "РЕйвах" з усіма наслідками цієї події. Вустами неочевидця скажу, що переказували: було класно і якісно. Кращої рецензії і не треба.

В даний момент готується святкування річниці "Рейваха" у Тернополі: 13-14 лютого БК Довженка розіб'ють гітарні запили та крики "дайте ще!". Хедлайнерами дійства будуть "Хамерман знищує віруси", які не змогли виступити в Києві 13 грудня. А також "Щастя" (як без нього) і дніпропетровці "...і Друг мій Грузовик". Свято триває.

"РЕЙВАХ" ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПІДТРИМКУ "ЛЯЛЬЦІ" ТА ВСІМ, КОМУ НЕ БАЙДУЖА СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА!!!

M@cro$ - 23-2-2004 у 20:39

Всі (чи майже всі) новини та фотки з Рейвахів ви можете знайти тут: Офіційний сайт Рейвах'у