Форум Рідного Міста

ЧОГО ТИ ВИТРІЩИВСЯ НА ЦЕЙ МОНІТОР?

SmArt - 27-12-2003 у 03:04

Сьорфінгуєш мережею? Все так цікаво тобі? А хіба ти не знаєш, що тут можна втопитися? Хіба ще нема в тебе здогадки, що Система так владнала світ комунікацій задля того, аби ти мав змогу в цьому світі втопитися? Ще читаєш книжки? Але коли напишеш свої? Блукаєшь чужими сайтами? Бо нема і не буде свого? Цікавишся революціями? А свою так і не зробиш? Захоплюєшся дотепними ґідеями? А свої продукувати ліньки? Дивуєшся чужім думкам? А сам думав давно? Шукаєш натхнення? А де сокира - забув? Шукаєш відповідь на довічні питання? А змусити світ прийняти твою власну відповідь ще не налаштувався? Вишукуєш помилки чужих вчинків? Бо не вистачає куражу на вчинки власні? Смієшся з дурних вигадок чужого розуму? А власного розуму вистачає лише на те, аби вдрукувати в поле "Location" новий екзотчний урл? Тішиш себе чужими римами? А твоє життя й досі - проза? Тобі огидно дивитися на світлини поганої якості, де хлопці чогось вімагають від цього світу з-під своїх чудернацьких прапорів? А твої вгодовані приятелі здатні лише жерти пиво? Тебе хвилює доля Батьківщини? Але приємно та легко переконати себе на тому, що твоя барикада саме тут? Пишаєшся причетністю до інтелектуальної ґеліти? А сам перетворився на пасивну протоплазму, на на овоч, на нічного небіжника? Чи мені треба перед тобою за "нічного небіжника" вибачитись, бо ти приперся сюди вдень, поки тобі, крамаре, дав спокій твій бос? Якого ж бісу ти марнуєш життя? Прокинься!

Арджуна

http://smart.artifex.dp.ua/read/show.html?id=16

Нормалайзер - 27-12-2003 у 09:39

Треба ж було робити копіпейст дурні, щоб знизу дати лінк на цю ж патетичну дурню в свідкоєговістсько-патріотичному стилі, а на самому сайті писати "Ой, сорі, я не чекав вас аж стількох..."

Й хотілося ж то робити...

fish - 27-12-2003 у 11:53

тю. просте українське слово - тю!

SmArt - 27-12-2003 у 22:22

Ви вважаєте ці теми вже обговорені? Чи ви вважаєте, що ці теми вже обговорили Ви, а з нами спілкуваться не потрібно?

Вибачте, не хотілось так виражатись! (ви - західноукраїнці, ми - центр і схід)

Слід було хоч трохи почитати і зрозуміти зміст цього сайту. Він направлений на те, щоб примирити ВСІХ українців, і почати діяти РАЗОМ в українських інтересах.

На сайті люди з багатьох регіонів і це дуже символічно і корисно! Там не вистачає тільки Вас - львовян. Я чекаю на Вашу присутність, адже без Вас як і без цілої, єдиної України не буде Україна процвітати!

Shutkin - 9-1-2004 у 15:23

А може щоб пробудити багатьох потрібен ВЧИНОК одного?! Не розповідати де знаходиться та барикада, а ПОКАЗАТИ власним прикладом?
Сам з центру, але в разі чого в західних областях сумніву нема.