Форум Рідного Міста

Повний...

Чарівник з міста Гамельн - 30-12-2003 у 16:55

http://www2.pravda.com.ua/archive/2003/december/30/1.shtml

Ігор Мартинів - 30-12-2003 у 17:55

Панове, чи ви сумнівалися в тому, що сьогодні зробив КС? Не важко було передбачити, що саме таке рішення буде прийнято. І це попри те, що наш гарант періодично каже: "Не бійтеся, не буду я балотуватися". Дуже імовірно, що рішення КС це просто маневри влади, які мають відвернути увагу і ресурси опонентів від головного. Краще нехай опозиція ламає списи об Кучму під конституційним судом, а влада тим часом буде піарити свого кандидата.

marco - 30-12-2003 у 18:33

Він балотуватися на вибори не буде бо його не виберуть.
Його вибере кишеньковий парламент. Тоді коли буде потрібно і так як буде потрібно, щоб навть КС до того залучати не треба було ...

Dmy - 30-12-2003 у 18:58

Мені цікаво: чи справді ПротоВлада аж настільки впевнена, що Опозиція (конкретніше - Ющенко) НІКОЛИ не буде використовувати її методи. Тобто, чи вона справді визнає, що він є просто ПОРЯДНОЮ ЛЮДИНОЮ.
1. Адмінреформа. Уявимо, Ющенко - Президент (інший тред, я розумію :) ). Якщо він "проти-течії" виграє блоком вибори, то що буде "за-течією" та й ще за цілком пропорційною системою? Чи не пропрезидентська конституційна більшість? Цілком можна, на вибір, або відмінити статтю про вибори Президента Парламентом, або не відміняти, а постійно обирати свого.
2. Президентськи терміни. Також цілком можна десь посередині 2-го терміну того самого Ющенка (поки не набридне) конституційною більшістю приймати нову Конституцію і згідно (не якимось додатковим рішенням, Боже борони!), а згідно сьогоднішньому преценденту щодва терміни вважати, жи Президент ще взагалі не обирався за чинною Конституцію, тож має право на чергові 2 терміни. Так можно й довічно керувати країною.
Тобто, одне з трьох:

  1. або вони справді вважають ... (див. початок),
  2. або переконані, що Кучма vs Ющенко однозначно означає перемогу першого
  3. або ... "на цьому думка обривається".