Форум Рідного Міста

Перша спроба продати місто в інтернеті провалилася

Agent86 - 30-12-2003 у 19:28

Опубліковано 29 грудня 2003 року

Власник невеликого містечка Бріджвіль у Каліфорнії був змушений знову виставити його на продаж, після невдалих торгів на площадці онлайнового аукціону eBay. Як повідомляє AP, рік тому власник Бріджвіля Елізабет Лєппл виставила місто на аукціон, у якому переміг анонімний покупець, що запропонував за лот 1,78 мільйона доларів.
На жаль, після завершення аукціону, його переможець так і не надіслав чек на зазначену суму, зв'язатися з ним також не вдалося. За правилами торгів, Елізабет зверталася до тих, хто запропонував за місто менші суми, однак так і не одержала відповіді від жодного з них. У результаті, їй довелося виставити місто на продаж на звичайному сайті по реалізації нерухомості з цінником у 850 тисяч доларів.
Бріджвіль - містечко, розташоване у 430 кілометрах на північний-захід від Сан-Франциско й у 50 кілометрах від узбережжя Тихого океану. Місто було засновано на початку 20-го століття і має поштову відділення, двокілометрову набережну, цвинтар і кілька будинків як нових, і тих, що потребують ремонту.
Торік стартова ціна міста Бріджвіль на eBay склала 775 тисяч доларів, за нього боролись 250 потенційних покупців. Незважаючи на повне фіаско продавців Бріджвіля на eBay, за минулий рік принаймі 8 міст були запропоновані на продаж на сторінках онлайнового аукціону.

джерела : www.compulenta.ru, AP

Тарас Сокальський - 30-12-2003 у 22:23

>розташоване у 430 кілометрах на північний-захід ...
Перепрошую, українською коректно висловитись
"за 430 км ...."