ОГОЛОШЕННЯ-Лялька-ДЗига-Львів-Україна!
Шановні форумці!
Оскільки закрили "Ляльку" тепер є реальна загроза закриття МО "Дзига". До ВАС величезне прохання допомогти нам: ДЗизі, Ляльці в
організації масових протестів, але не просто протестів яко мітинги та вигуків з трибун, а дійсно показати владі, що таке сучасна-думаюча-українська
молодь. Велике прохання задзвонити мені на "ДЗигу" за тел. 75-21-01, 76-74-20 і назначити конктретну годину і місце де ми могли б це все
детальніше обговорити разом з Маркіяном Іващишиним та директором клубу "Лялька"
З повагою,
прес-секретар МО "Дзига",
Соломія Чубай
дііідько.... зразу сигнальте, коли це буде.
мені практично нереально зараз вибратися, але спочатку треба знати, коли, щоб зразу відмовлятися.
витягти ватагу моїх краян, що тим переймаються, мабуть зовсім нереально. Хоча їх у нас з десяток точно є. період дурний - сесія, ще й відпрацювання за
різдвяні свята.
Одарко, на СМітнику обов"язково виклади, там дуже великий потік людей
На жаль не можу бути присутнім.
Є ідея організувати інший вид протесту:
Визначити номери телефонів відповідних установ, і "діячів", домовитись на коли і.. телефонувати їм з однією і тою самою вимогою.
Хай послухають.
Ідея не моя, але вважаю варта уваги, обіцяю зателефонувати.
Тоді будете розмовляти з їхніми секретарками.
ПОпередньо ми домовляємося на ДЗизі у кав'ярні о 18:00 у вівторок 20 січня. для того щоб створити план дій й подати пропозиції. щодо розумної
акції протесту з боку Маркіяна Іващишина та Мергія Калинюка (диретора "Ляльки"
. буде надана підтримка моральна так і фінансова для реалізації цієї акції.
В "Українському Слові" сьогодні була цікава стаття про затримання Маркіяна Іващишина. Шкода лишень, що газета ця - тижневик, виходить лише у
четвер. Спробую з ними зв’язатися що до Ляльки. Ніц не обіцяю, окрім того, що точно - спробую. 
У вівторок?
Неодмінно буду, ще візьму свого координатора (дружину, тобто
).
Я ще раз наголошую. що це буду лишень обговорення акції у дружньому колі. а початок акції напевне буде через тиждень не скорше тому що потрібно
залучити багато лбюдей та ще й багато музикантів.
Дякую за підтримку