Форум Рідного Міста

Прощання з ялинкою

Captivitas - 26-1-2004 у 14:49

Чи є в когось власний ритуал розбирання ялинки?:(

Наприклад, у мене завжди присутній процес загортання іграшок у старі газети, перед тим як покласти їх у коробку. Причому деяки аркуші дуже старі (ще якісь шматки "Піонерської правди";).

Юрій Марків - 26-1-2004 у 14:52

Власне сьогодні зранку розібрали ми в офісі ялинку і ось тепер замислилися - а може варто було пустити сьозу і влаштувати прощальний ритуальний танець навколо неї? Наступного разу постараємося так не злегковажити ;-)

ЗОРЯНА - 26-1-2004 у 14:57

Не люблю я цього ритуалу, розбирання ялинки означає - свята скінчилися. Я завжди ялинку розбираю після 27 січня, то ще традиція така з дитинства на моє день народження ялинка завжди ще стояла.
А от мій двоєрідний брат розбирає ялинку у травні-липні, каже що за час поки вона стоїть у нього в хаті він до неї звикає як до меблів :)

Captivitas - 26-1-2004 у 15:02

Цитата:
Першим відправив користувач ЗОРЯНА
Не люблю я цього ритуалу, розбирання ялинки означає - свята скінчилися. Я завжди ялинку розбираю після 27 січня, то ще традиція така з дитинства на моє день народження ялинка завжди ще стояла.

Дійсно сумно було якось сьогоні зранку (ялинку розбирав вчора) . Але ще стоять у вазах гілочки з іграшками, тому якесь відлуння свята ще є. :(

У мене навпаки ;), день народження до нового року, тому намагаємось встановити ялинку до 25 грудня.

Олексій Мачехін - 26-1-2004 у 15:03

Ми завжди запалювали гирлянди та свічки, сідали під неї з бокалами (в цукровому інеї) чогось солодкого з бульбашками, дякували ялинці, діти співали що-небудь про неї і тоді запалювали світло і розбирали. Потому батько кидав її (до бісової мами) з балкону і спускався на ліфті аби віднести на смітник.

fish - 26-1-2004 у 15:38

зара я сама собі в хаті хазяйкі і ялинка в мене певно стоятиме ще до нових віників. Річ не тільки в тому, що я - ледащо таке, а й у тому, що ялинку дуже полюбила моя кицька Лізка (в колишніх господарів - Аліса). Вона любить лазити, бавитися іграшками (у мене все таке, що не б"ється), а головне - з великим ентузіазмом їсть соснові голки. Знизу коло ліжка гілочки добряче обгризені. Мені аж шкода позбавляти її такої розваги (і зайвих вітамінів)

Asmera - 26-1-2004 у 17:48

А у мене ялиночка (смерічка, точніше) вже розібрана :( Ми завше розбираємо після Хрещення. Запалюємо гірлянди ввечері, а на ранок - дістаються коробки, в які ці іграшки ховаються до наступного року. Власне кажучи, не люблю розбирати ялинку