"Ви здивуєетесь по-справжньому! НОВІ ТАРИФИ 2004. 1 лютого"
Знову з'явилися загадкові бігбоарди. Ще крім цього там зображений фацет у античному чи щось таке одязі, і з чимось на зразок факела.....
Хтось знає, чия це реклама, і що нас чекає? Недавно, таку загадковість започаткував джинс.
Ну що ж, доведеться чекати до 1 лютого. Хоча аналогія з "Джинс" дійсно простежується.
Може, нарешті, DCC прокинулось?
Чекати 1го лютого не варто. вже повинна просочуватись якась інфа.... може то УМС - тоді ще до кінця січня можна встигнути купити УМС-Ювілейний, чи підключитись до ЮМС - святковий, так само і джинс........
От 1-го лютого і дізнаємось. Що собі голову дурницями забивати? Все рівно чудес не буде.
До речі, а може це про комунальні послуги йдеться? Он, чоловік із факелом біжить, значить про газ мова йде 
Ага. Може Кучма з Путіном домовився, щоб зменшили ціни на поставку газу.... може за рахунок відключення Білорусі? 
От вже відома інфа про подорожчання смс з umc на закордонні номери - вартість з 1 лютого становитиме 70 коп. Гади. Не вірите - подзвоніть по безкоштовному 88005000500. Відмазка просто супер - "закордонні оператори відмовляються приймати від наших операторів повідомлення, тому з ними доводиться укладати нові угоди". Так я і повірив, що umc платитиме закордонним операторам за те, щоб вони приймали від нас смски. Цікаво, як з цим в інших операторів.
Цікаве спостереження
Є на сайті джинса стрічка новин:
http://www.jeans.com.ua/ukr/nnews.php
з моменту виникнення джинсу там публікувались новини десь 1-2рази на тиждень, а після 01.01 - жодного повідомлення!
А ось, виявляється, і відповідь на основне питання цього топіку.
http://dn.kiev.ua/business/ukraine/umc_0129.html
Виявляється той фацет - ніхто інший, як Сергій Бубка.
... і не треба першого лютого чекати
На сайті UMC вже скажано про "Нові тарифи 2004"
Мені мій
"Святковий" значно більше подобається
Кілька днів тому я на
форум.львів.юа подібну тему почав, але активність людей була невелика, може тут хтось поділиться враженнями від нових тарифів.
Ось що виклали в новинах на сайті:
29.01.2004
UMC «мобілізує» Україну
UMC, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний оператор мобільного зв'язку в Україні, анонсує нову програму,
запроваджуючи з 1 лютого Тарифи-2004.
UMC презентує своє бачення “мобілізації” всіх мешканців України до кінця 2004 року. Програма складається з чотирьох елементів: розширення покриття,
якість зв'язку і обслуговування, доступність тарифів, бізнес етика – відкритість, прозорість та чесність. Нові тарифи є частиною програми.
Тарифи-2004 чесні, прості й доступні. Клієнтам пропонується вибрати тарифний пакет, виходячи з планованих щомісячних витрат на мобільний зв'язок.
Таким чином, їм надається цілий Пакет Послуг. Залежно від того, яким обсягом послуг абонент користується, він одержує знижку від 10 до 50%,
передбачену умовами цього Пакета. Чим більше вартість обраного абонентом Пакета Послуг (від 40 до 350 гривень), тим більшу знижку він одержує.
- Компанія UMC – лідер, що несе корпоративну відповідальність за розвиток і вдосконалювання мобільного зв'язку в Україні. Сьогодні ми
запроваджуємо програму, яка дозволить практично всім мешканцям країни стати мобільними до кінця 2004 року. Це наше бачення і наші цінності. Частина
програми, Тарифи-2004, розроблені таким чином, щоб максимально відповідати всім стратегічним елементам програми. Не випадково нову тарифну програму
разом з нами презентував Сергій Бубка, адже в бізнесі UMC, як і в спорті, найважливіше – чесна гра. Ми зробимо Україну мобільною в 2004 році! -
говорить Ерік Франке, Генеральний директор UMC.
Існуючі контрактні абоненти UMC за бажанням також можуть перейти на будь-який з пакетів Тарифів-2004. Обслуговування за старими тарифними пакетами
зберігається у тому ж обсязі, але перехід і нові підключення на них припиняються.
----------------------------------------------------------------------------------
Варто подумати, але я не думаю що за 40 грн нового плану я отримаю те саме, що на "Святковому"