Така думка - вітати на Форумі нових людей (ще й тих кого привели/порекомендували/показали що то таке/), щоб підштовхнути їх до генерації та викладу
нових ідей та думок на misto.ridne.net
Вітаю на Форумі Сергія Беляєва, вже майже магістра державного управління!!!
о, чудова ідея! Тема для знайомства з новими людьми. Де вони могли б трохи розказати про себе, познайомитися, викликати до себе найперший інтерес...
Тільки чи новачки знайдуть цю тему про них зразу?
Ну і звісно вітаю Сергія також, сподіваюся, йму цікаво буде з нами 
Та ні Рибко - певно таки одразу не знайдуть. Але я йому передам де шукати :-))
Я, в свою чергу, приєднуюся, і вітаю Сергія, а також тих "новачків", яких свого часу не вітали, і, які, тим не менше, обжилися на Форумі, і
стали нашими дорогими і постійними сусідами. Вітаю Dmy, Asmer’у, Volodymyr’а, Інгвара, Bullet і ще багатьох-багатьох інших. Дякую, що ви - з нами. Нам
з вами цікаво! 
Щиро вдячний за привітання. В свою чергу також вітаю всіх хто приєднався до форуму. Особлива подяка Олександру Ганущину за те, що підкинув свіжу ідею поспілкуватися на форумі.
Я, звичайно, пана Сергія також щиро вітаю!
Але ...
Не на тих попали
троха маю щастя бути знайомим, тому з впевненістю можу це стверджувати.
Чудова тема!!!!Вітаю всіх-всі всіх хто вже є, хто тільки-то прийшов і тих, хто ще має приєднатися 
Взагалі, згадався мені з цього приводу мультик про те. як привіт передавали - мавпочки, папуга, удав та слоненятко
От так і вітання підуть по колу 

Ось зареєструвалась сьогодні пані Дзвінка:
Народилася у невеличкому містечку Глибока поблизу м.Чернівці. Закінчила філфак ЧНУ ім.Ю.Федьковича. Працювала журналістом у чернівецьких газетах та
адмністратором телевізійних програм на ТРК "Інтер-Захід" (Львів). Наразі планую повертатися до Львова. Друкувалася у "Четврезі"
(№18). Люблю читати Іздрика, писати пісні, вірші та прозу... Малюю пластилінові картини... Закохана у Львів
Ну залишається тільки додати "спартсменка, паніаєшь, камсамолка, наканец проста красавіца!"
Жарти жартами, а дівчина мабуть цікава 
Так, Дзвінка напевне зареєструвалася... Привіт усім! Взагалі не відала про такий-от Форум і це для мене дуже гарна несподіванка, вдячна за запрошення
пану Андрію Пелещишину. От тільки мало ще я знаю львів"ян - це добре, що нарешті є, де їх зустріти ще перед своїм поверненням до Рідного міста...
Тому - приємного нам спілкування!
Бажаю усім хорошого настрою.
Але мушу повторити своє запитання: де ж ви знайшли мій мейлик, пане Андрію? Я не те, щоб засекречена і не те, щоб "спорстмєнка-комсомолка",
але ...
Цікаво...
Тут львівян, здається, меньше аніж всіх решти 
Приєднююсь до вітань!
Олесю, то каже статистика так?
Це особисті спостереження за активними дописувачами. Що бодай кілька разів на тиждень з`являються.
Ти на топ подивись - ти (найактивніший лвівянин) там 4-й.
Пані Dzvinka, вітаю щиро! 
Це неправда - я нікого не звинувачував.
Пані Дзвінка,
вітаю!
Цікавого Вам спілкування!!!
Гадаю, львів’янам все ж простіше у тому сенсі, що вони можуть зустрітися і в реалі. А де я ще побачу Назара, Одарку, Василя, Романа, Андрія та інших,
як не на Форумі?
Тому і ходжу сюди часто! 
В словах Наталі щось є. Наприклад я, майже щодня бачу близько 10 дописувачів форуму, ми ділимся між собою інформацією, аналізуєм її і т.д. і це все досить часто не попадає на форум.
Але переведення нормального спілкування на віртуальні рейки то є безглуздо і утопічно.
Не сказала б, що, принаймні, у мене одне заміняє інше. Я залюбки нормально спілкувалася б із друзями у Львові, але поки що не маю власного літака!
А серед киян у мене багато реальних знайомих. 
не знаю - мені вдається поєднувати спілкування як у реалі так і у віртуалі
хоч
реальне все ж найкраще! 
Не беруся визначати, що краще - я б сказала, коли як, під настрій, однак теж поєдную спілкування реальне і віртуальне. У мене одне одному не заважає.

to Наталка:
одне є продовженням іншого
або навпаки 
Гаразд, пропоную це цікаве обговорення перенести сюди:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1136
і припинити офтоп 
а де обіцяна тема за записничок?

усе-усе - припиняю оффтоп/флуд та йду на реальну зустріч, усім щасти 
Щодо віртуального спілкування - я вважаю, це досить цікаво. А ви й справді так добре поезію Андруховича знаєте?
А я вже не знаю ні його поезії, ні його...
Але це так - поміж іншим.
Як я щойно переконався, Dzvinka пише прекрасні маленькі прозові твори, які вона хоче опублікувати на Форумі. Але не хоче сама себе представляти і
доручила це мені.
Отже, давайте будемо хором просити Dzvinku (в житті Ольгу Ілюк) познайомити нас зі своєю творчістю!
Прошу мій перший голос зарахувати! Долучайтеся, бо треба хор! 
Пані Dzvinka, ну будь ласочка, ми дуже просимо, і дуже-дуже любимо читати прекрасні твори (маленькі, середні, великі, прозові і поетичні!) 
угу 
P/S правда ж, сова? 
Я долучаюсь до прохання
Вдячна дуже за таке прихильне ставлення. А може вам не сподобається?..
Ну що ж, читайте: тема - "Білі дерева"
долучаюсь до прохань/побажань
))
угу - відповіла сова :-)))
Вітаю на ФоРуМі Устима Хаварівського !!! Багатьох цікавих статей по темі релігії ми мали б від нього дочекатись....
"Устим" і "Устим Хаварівський" то один той самий Устим?
Вітаю на Форумі Устима Хаварівського і Олександра Чорнобиля!Бажаю плідної дискусії і всіх благ!!!!! Переконаний ,що хлопці гідно представлять Академію державного управління.
Дякую за вітання "новачкам".
І з радістю приєднуюсь до Вас. Тепер на
форумі буду частіше...
Лесю ми тебе теж вітаємо. Нас більшає..........................
Приєднуюсь до привітань Устимові, Саші Чорнобилю та Лесі.
Вітаю Лесю на Форумі, бажаю творчої наснаги та гарного весняного настрою!
Прийміть і мої вітання, всі новачки!
Сподіваюся, вам тут сподобається! 
Дякую, за привітання))))Дуже приємно)))))
Всім новачкам мої вітання 
(роздумливосумніваючись) вітання новачкам...
(рішуче) так! повторюватися не будемо!
новачкам:
!! приВітання, заОхочення, поБажання та дружньоУсміхнення !!
о так -- то вже й мо' бути.
Всім привіт! Приємно тут запрошують новачків
Думаю я залишусь з вами на форумі
на довго
Перший день як зареєстрований, але в мене склалось вже хороше враження
про цей форум. Бажаю, щоб кількість веселих тем було побільше 
З повагою IGO
13 повідомлень за пів дня.....
Вітаю, пане
Я справді вітаю вас на форумі 
до адміністратора: будьласка, заздалегідь подумайте що буде після президента
Скоро питання стане актуальним 

Дякую, панове, дуже приємно
В свою чергу хотілося б висловити захоплення рівнем
мови - давно не "чула" такої чистоти. Респект.
Будьмо знайомі 
Чого Вони всі сюди приперлись?
До речі, не знаю чому, але громаді ФоРуМу досі не було представлено Святослава Шеремету (це явно Ганущин недопрацював
) - голову районної організації Народного Руху України (Залізничний район Львова).
Приємно бачити на Форумі людину з керівництва напевно напопулярнішої у Львові політичної сили.
Панове!
Давайте привітаємо Сергія Бєляєва із виходом з відпустки (я не побоюсь цього слова - тривалої...) на роботу та з підвищенням по службі!!!
Вітаємо

Вітаємо - щиро! 
Вітаю Святослава на форумі, хоча він тута уже майже як старожил. 
Хочеш жить на цій планеті -
голосуй за Шеремету!.

Вітаємо на форумі Григорія Гембарського - магістра державного управління!!!
Від Братства Магістрів Академії державного управління вітаємо Григорія Гембарського з появою на Форумі.
Львів є для мене сердце України
(Хоча ні разу ще не був там я).
Тому і серед Вас я опинився,
Та сподіваюсь що не помилився.
Важлививо те не звідки Ти,
А те, про що Твої думки,
Тому всіх щиро Вас Вітаю
І спілкування нам приємного бажаю!!!
Привіт всім! Я сьогодні приєднався до Вашого форуму. 
Вітаємо!
О! Поки сю-сю картку з приємнощами надибала, уже й вітати мене нема з чим... 
Десь трапився мені російською, але дуже сподобався. Сьогодні "пристебнула". Якщо не може бути - викину.
А нащо викидати? Хіба україською погано звучатиме? "Філософія вчить нас незворушно ставитися до невдач інших". Мені здається, що дуже гарно.
Нічого, але , якщо чесно, на російській воно звучить так, як в десятку, а в цьому варіанті не дуже в десятку... Максим, ви не образитесь? Принаймі я
надіюсь що ні...
То напевно з тієї самої серії, що і "Лєна". Пам'ятаєте, як Ви пояснювали?
Писав би пан Уайльд то російською і була б там гра корінних слів, то я б з Вами погодився
На форумі вже з місяць, а привітатися забув )
Привіт всім 
Nazar , ні, мене конкретно слово "незворушно" спинило. Ну не те слово і все...
Давайте привітаємо на Форумі нового користувача- Олега Трепакова! Сподіваюся, йому буде цікаво з нами спілкуватися!
Вітаємо!!!
О! І хоч би один мене привітав! Безсовісні ! Я до всіх тут з відкритою душею...
,але нічого!
Так от буває
Бальзам на душу!
Я вас теж вітаю, хоча ви і зарєєструвались на два роки пізніше за мене!