Форум Рідного Міста

щоб біля мене жінка себе почувала жінкою...

Юрій Марків - 4-2-2004 у 14:04

Шановна прекрасна частино людства!

Звертаюся до Вас з таким проханням. Опишіть будь ласка, що потрібно від чоловіка, щоб жінка почувала себе поряд з ним жінкою.

Мені власне йдеться навіть не про лямурні відносини, з дівчатами-однолітками в сердечних справах якось собі раду даю :-) Йдеться радше про жінок на роботі, яких ділить зі мною 20, а то й більше років.

Хочу навчитися поводити себе так, щоб в дружніх стосунках зі мною поряд їм було приємно :-)

Рост - 4-2-2004 у 16:15

Чекай, друже. Ти вже визначся - щоб почувала себе жінкою, чи щоб почувала себе ... другом, колегою тощо?
Бо це трохи різні речі. І краще, щоб колеги жіночої статі себе жінками як раз не почували, бо від цього буде багато проблем.
І навіть жодного натяку, бо жінки сприймають світ зовсім по-іншому, через півтони, тоді як чоловіки, здебільшого, через два основні кольори - чорний і білий. Ну, на крайній випадок - через три, RGB :)

Взагалі, дуже глибока і складна тема :)

Юрій Марків - 4-2-2004 у 16:24

В тому-то й справа, що з розмови, почутої краєм вуха, вони _хочуть_ почувати себе жінками, тільки чоловіки не створюють відповідних умов і не володіють потрібними якостями. І постійно ностальгійно згадують якогось 80-річного діда, який вмів тааак зачарувати...

Рост - 4-2-2004 у 17:25

1. Звичайної ввічливості по відношенню до жінок (ну, там, крісло підсунути, двері відчинити тощо) ніхто не відміняв. Але це все робити треба без жодного еротичного підтексту. Бо єдина жінка, що є для мужчини жінкою - це його дружина/кохана.
2. Справжніх чоловіків катастрофічно не вистарчає. По собі суджу :D Тому жінки скаржаться справедливо. Але тут проблема в тому, що жінка - як квітка, вона народжується вже бути жінкою. Її помісти у відповідні умови - і вона розквітне.
А мужчина - він, щоб стати дійсно мужчиною дуже попрацювати над собою мусить, не одне лихо перебути.

Ну і ще сучасне суспільство додає перцю. Та... Коротше кажучи - сурьозна проблема.

Юрій Марків - 4-2-2004 у 17:54

Основна проблема для мене - це невимушена балачка про все на світі під час якигось посиденьок. Звичайно, напоготові тости і анекдоти в тему і без теми, та весь час жартами не обійдешся. Ввічливість - щось вдома та й заклали. Еротичний підтекст - жодного, гормонів вдосталь, та планів щодо старших жінок жодних. По мені теж можна судити про нестачу справжніх чоловіків, принаймні за ретро-стандартами, а що зробиш?! Прекрасна половино, де Ваші настанови?

сумна - 5-2-2004 у 08:45

Поява цієї теми тішить, бо означає, що молоді люди все-таки відчувають, що якось тут не все добре... Я можу судити по собі, бо сама є на роботі "панею по гірший бік від сороківки" в оточенні молодших від мене хлопців і дівчат. Найбільше ображає брак елементарної ввічливості з їх боку: заходячи в кімнату, вони вітаються персонально з молодими, або ж уникають погляду, щоб не вітатись. Якщо знають, що з певними питаннями треба звернутись до мене, то роблять це через дівчат. Взагалі можуть спілкуватися так, наче тебе не існує. Не можу сказати, що я якась мегера, стерва - зовсім ні. Загалом молодь мені подобається, їх музика, стиль життя, особливо постмодерна література і т.п. Однак я нічого тут змінити не можу. От написала, і вийшло дуже песимістично, хоча не все так погано. Зрештою, молодість - це така штука, яка досить швидко минає (начувайтеся!)

Юрій Марків - 5-2-2004 у 10:36

Ввічливість - це обов'язково. Та підкажіть мені принаймні якісь теми для розмови, що можуть бути спільними для різних поколінь. Балакати про все на світі, як це роблять діджеї на радіо, на жаль, не вмію :-(

Олексій Мачехін - 5-2-2004 у 10:42

Футбол, політика, лікування - три галузі в яких кожен вважає себе фахівцем :)
Ще з жінками можна про одяг, але тре мати кваліфікацію :)

Юрій Марків - 5-2-2004 у 10:47

Про футбол з жінками? Я не проти, та наскільки їм буде це цікаво? Це ж не моя двоюрідна сестра, яка знає поіменно всіх гравців Ювентуса, Інтера і повішала собі на десктопі Колліну
:-)

Про політику в нас на роботі традиційно мовчать. Лікування... хм... гидка тема.

Ну що його робити? На кожних посиденьках виголошуємо кілька тостів, а тоді в розмові розбиваємося на дві групи згідно вікової категорії :-(

dr.Trollin - 5-2-2004 у 11:07

2сумна
(зацікавленно) та ж де ото видано, щоб у тому не такому й великому віці видИвлюватись - котрий то бік??

(обуренно) "по гірший бік від сороківки"?!?! Та що ви!!
Де ж то є, щоб у тім віці, коли воно лише й розквітла душа (урізнобарвившись фарбами зрілості якраз) - вважати то "гіршим" боком. Та ж ні!

Олексій Мачехін - 5-2-2004 у 11:20

Бачу, тут хтось знайшов одне одного :)

Користувач Олесь - 5-2-2004 у 11:23

2 Сумна:
Гірший бік - то котрий? :D

2 Efes:
В Твоїй ситуації конкретно порадити важко. Але найліпше просто бути собою, тобто не шукати спеціально тем для розмови, а говорити про те, що цікавить Тебе і в чому Ти є знавцем. Інакше виглядатимеш штучно, евентуально потрапиш в смішну ситуацію, коли намагатимешся розмовляти про щось, чого не знаєш тільки заради підтримання розмови. Врешті-решт, пощо самого себе мучити. Намагатися виглядати кращим може мати сенс серед молоді, а люди з життєвим досвідом оцінюють інших не за зовнішньою бравадою, але власне за індивідуальністю.

сумна - 5-2-2004 у 12:42

Для тих, хто ще не сягнув сороківки, пояснюю: кращий її бік - то коли до неї наближаєшся, а вона ще не настала; гірший бік - то коли вже настала і трохи далі. З приводу гіршого боку від сороківки я зовсім не розпачаю, це дійсно чудова пора в житті. Щодо спілкування з молодшими за себе, погоджуюся, що людям з життєвим досвідом досить короткої розмови, щоб скласти думку про співрозмовника. А що порадити молодим? Пустіть кілька пробних камінців, промацайте грунт і відчуєте, про що можна спілкуватися, а про що не варто. Головне - виявити якусь зацікавленість. Почніть зі слів: "А яка ваша думка про ...?" Зрештою, все це банально, правда?

сумна - 5-2-2004 у 13:53

До речі, забула вказати, що вислів "по гірший бік від ..." не мій. Якщо не помиляюся, вичитала його у Винничука

Asmera - 5-2-2004 у 22:41

Мабуть, мені на роботі пощастило з чоловіками -вони понад усіляких схвалень :)

Юрій Марків - 6-2-2004 у 09:02

Цитата:
Першим відправив користувач Asmera
Мабуть, мені на роботі пощастило з чоловіками -вони понад усіляких схвалень :)


А можна детальніше? Ну пліііз :-)

Asmera - 6-2-2004 у 12:03

Воно галантні, розумні і ввічливі :) НІколи не забувають подати руку, допомагають вдягти верхній одяг - навіть начальник підскакує, коли баче, що жінка збирається вдягатися. ТАктовні. Це важко виділити, просто враження, відчуття -комплексне.В них є свої недоліки - лінькуватість, забудькуватість, але все пробачається :)

Олексій Мачехін - 6-2-2004 у 12:15

Але ж мабуть і пані Асмера - немов ягідка соковита? (хто її знає - озовіться). А тут мова йде ніби якраз про те, як бути цікавим для тих, хто тебе, скажімо так, не дуже цікавить.

Asmera - 6-2-2004 у 13:28

Справа не в тім, якою є я.А в тім, що жінок у нас досить багато - принаймні більше , ніж чоловіків. І вони все одно поводяться рівно з усіма.І, думаю, що всі жінки могли б підписатися під тим, що я сказала.А вік наших "сотрупніц" лежить в межах від 20 до 70 років

Юрій Марків - 10-2-2004 у 19:54

Людоньки добрі! Ну невже (так виглядає з постів) справжнім чоловіком можна лише народитися?! А стати ним, хлип... є надія??

Asmera - 10-2-2004 у 23:35

Може,якщо не народитися, то приходить з віком?

dr.Trollin - 11-2-2004 у 13:48

Efes
Людоньки добрі!
"Ну невже ... справжнім чоловіком можна лише народитися?! А стати ним, хлип... є надія??"
(оптимістично переконано) "пластична хірургія тепера - чудасії робить" (с)
(реалістично) "над сабой работать надо" (с) ВИЛ
(матадорськи) після першого бика - кожен чоловік.
(гаНоцрівськи) переборовши зло в собі Чоловіком будеш.

(реалістично) - та таки можна. Тільки треба фпевненності в собі набратись. Причім правдивої, а не так... набранної.

Asmera - 11-2-2004 у 17:45

2 dr.Trollin
за що мені подобаються Ваші репліки - то за те, що Ви розглядаєте проблему з усіх боків ;)

Юрій Марків - 12-2-2004 у 09:16

2 dr.Trollin:
гаНоцрівська і реалістична версії сподобалися найбільше :-)

Captivitas - 12-2-2004 у 13:35

Цитата:
Першим відправив користувач Efes
2 dr.Trollin:
гаНоцрівська і реалістична версії сподобалися найбільше :-)


Ще одна версія від Т. Прохаська:

"Добре допомагати жінкам - вони знають, хто їм помагає.

Або: добре рятувати мудрих жінок - вони завжди пам'ятають того, хто рятує. "

2 dr.Trollin:
я всеж таки прихильник реалістичного підходу.

:)

сумна - 5-3-2004 у 13:54

Сьогодні по офісу бігають хлопці з букетиками і відкритками, дівчата якісь розімлілі, мружаться і оцінюють: ага, її привітав 25-ма словами, а мене 19-ма; ну, начувайся! :)

І не свято це, а от же ж в'їлося!

В мене на перекидному календарі 8-ме березня назване "Міжнародний день прав жінок і миру". Це так ніби спільне свято феміністок і борців за мир
:rolleyes:

сумна - 8-3-2004 у 09:40

Ну от, і я також нині на роботі сподобилася аж 2 букетиків! Відповідно до теми відчула себе жінкою.

Проліски і тюльпан на вікні; за вікном сонячний зимовий ранок. Настрій елегійний.

ЗОРЯНА - 8-3-2004 у 14:04

А я ще до жодного не доробилася:) Тільки від одного - О ти нині на роботі, якби знав то би якихось квіток приніс:))

Asmera - 8-3-2004 у 19:53

Це 8 березня ніяк не скінчиться - з ранку п"ятниці почалося і ще ніяк не вляжеться свято :) Квіточки, подаруночки...клясс :saint:

Олександра Бабяк - 23-7-2004 у 13:07

8 березня терпіти не можу.
А щодо питання на початку, то багато не потрібно - кілька компліментів, шоколад і квіти. Ну і звичайно, доброзичлива усмішка.
Я і сама розтану...

Анастасія Кулакова - 23-7-2004 у 13:39

А мені здається, що треба бути просто уважним. Навіть якщо жінка, скажем так, "неприємна на вигляд" з разних причин: зовнішність, вік, характер, будьте до неї ввічливим і уважним. Це не складно, з часом взагалі звикнете. Якщо жінка молода, вродлива тощо, не бійтеся жартувати на тему "Ех, якби не твій чоловік (коханий, наречений, спонсор), то я б..." Це ні до чого не зобов'язує, але приємно. Але тут головне, щоб хтось насправді у жінкі (дівчини) був, бо можна "за базар відповісти".
Коли робите комплімент колезі, не робіть розповсюджену помилку: -"У тебе сьогодні свято?", -"З чого ти взяв?", -"Ти сьогодні так гарно (урочисто, красиво) виглядаєш." Достатньо просто констатувати факт гарного вигляду взагалі або окремо нову зачіску чи щось таке. От і все.

Олександра Бабяк - 23-7-2004 у 13:48

Ми, дами, так мало чуємо гарних слів у свою адресу...

Веселка - 23-7-2004 у 14:26

[-"У тебе сьогодні свято?", -"З чого ти взяв?", -"Ти сьогодні так гарно (урочисто, красиво) виглядаєш." Достатньо просто констатувати факт гарного вигляду взагалі або окремо нову зачіску чи щось таке. От і все. ]

Не хочу нікого образити,але фраза:"Ти сьогодні така гарна" некоректна.Невже тільки сьогодні???????????
:(:(:(БРРРРРРРРРРРРР!Знаю багатьох,хто за таке б образився.

Наталка - 23-7-2004 у 14:51

Може, й не коректна, та якщо сказана щиро, я особисто не сягаю таких філософських глибин, як "Що, невже тільки сьогодні? А завжди я виглядаю кепсько?". Чесно кажучи, не люблю роздумів на кшталт "рибка - значить щука, щука - значить сука... Допоможіть, він мене курвою обізвав!". Так можна зайти дуже далеко. І якщо чоловіки, котрі мене оточують, не говорять мені "компліментів" типу "Ну нарешті ти стала схожа на людину!", я не сильно присікуюся. :) Але це все - дуже особисте сприйняття!

Ігор Луцький - 13-10-2004 у 10:45

Як на мене,топотрібно бути уважним,вміти діяти від ситуації,вміти слухати,вміти говорити хороші слова в належний моент.Бути героєм для своєї дівчини.Але не бездумним героєм,а харизматичним,романтичним.і.т.д

Dмитрик - 13-10-2004 у 15:44

Бути героєм для своєї дівчини
:D ледь з крісла не впав! :D чесне слово! А що ото тре зробити такого, аби дівчисько (люба, кохана, мила) вважало тебе за героя?
Чому просто не зробити так, аби жінка біля тебе почувала себе у безпеці (хоч не усім жінкам то дається з першої спроби) впевнено та затишно? Герой ...

Tempika - 13-10-2004 у 17:10

...аха... хотілося б взнати меню героїчних і романтичних вчинків :-)))
до речі, я й на самоті почуваюся досить безпечно :-) чи фраза дмитрика
стосувалася тих дуже небезпечних і привабливих *мачо*, від яких тре
триматися подалі?... :-))))

jaguara - 13-10-2004 у 18:49

Думаю, арахісу то не стосувалося :D , але йшлося про надання жінці можливості не перейматися постійно захистом внутрішньої себе від представника протилежної статі, які дуже гарно вміють (часом того й не бажаючи) вражати до самої глибини. думаю, з такої точку зору малося на увазі викликання у жінки простої довіри до себе, плюс впевненість, що її підтримають у разі необхідності, як морально, так і ще якось.
щодо героїзму, то я так собі подумала про банальне. аби стати героєм, то треба ж якийсь подвиг, правда? а які можуть бути подвиги нині, якщо дракони перевелися? пригод у нашому житті вистачає, але ж вірогідність того, що якась біда спіткає твою пасію+ти будеш поруч+вдасться її порятувати, як на мене, досить мала. виходить, що для подвигу доведеться самому створювати обставини, якщо дуже вже хоца стати героєм: дворняг там натравити на кохану, або щовечора шлятися злачними районами, чекаючи на фуліганів. але мало того, що то вже маразм, так ще й обом можна вляпатися.
тож доведеться виробити якісь нові критерії сучасного героїзму, безпечного для здоров"я :rolleyes: є ідеї? з урахуванням того, що вчинки романтичні і героїчні далеко не зажди тотожні. хоч співання фальшивим голосом серенади під вікном коханої може вважатися героїзмом, якщо вікна поруч належать якомусь вразливому холерику із абсолютним слухом, який у відчаї може чимось важким пожбурити, але попри усвідомлення цієї несамовитої загрози життю, герой-коханець іде на це! :sing:

Ігор Луцький - 28-10-2004 у 10:37

2 jaguara.Ну не можу з тобою не погодитися.Мені здається,що ти любиш обережність.Самозбереження.Це правильно.Я теж такий.

jaguara - 28-10-2004 у 12:35

2 Ігор: такої авантюрниці як я ще пошукати тре :) я просто не люблю чоловіків-слабких особистостей поруч зі мною, я просто не маю часу розважати їх постійно та панькатися іншими способами.

Nazar - 28-10-2004 у 15:19

Стоп-стоп.
Підтримати фізично і добрим словом як правило не збігаються на одній особі.
Тому вихід доволі сумний - коханець - авантюрник, чоловік - добре слово...

jaguara - 28-10-2004 у 15:24

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
Стоп-стоп.
Підтримати фізично і добрим словом як правило не збігаються на одній особі.

Ну поки що мені пощастило із такою комбінацією :)

Ігор Луцький - 31-10-2004 у 09:05

Ну Назар правий.Не зовсім сумісні ці комбінації.Якщо тобі справді щастить на них то я за тебе радий.А можливо ти просто думаєш,що тобі щастить,а насправді ні?

jaguara - 31-10-2004 у 12:16

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Луцький
А можливо ти просто думаєш,що тобі щастить,а насправді ні?

А може мені краще видно риси людини, з якою я разом? Я ж не винна, що він унікум - а мені таки є з ким порівняти. Ці риси справді як правило важко поєднуються, але кожен виняток те правило підтверджує

Ігор Луцький - 2-11-2004 у 11:36

Так я не зрозумів це ти унікум,чи тобі вдається легко відрізнити унікума з поміж народних мас?

jaguara - 2-11-2004 у 13:34

2 Ігор: рибак рибака, дурак дурака, а унікум унікума :)

Ігор Луцький - 2-11-2004 у 14:42

2 jaguara.Ти це мені чи комусь іншому?

Dмитрик - 3-11-2004 у 00:31

офтопи тут вже стали нормою тому дозволю й собі один ;)

2 Ігор: рибак рибака, дурак дурака, а унікум унікума
2 jaguara.Ти це мені чи комусь іншому?

геніально :D мабуть, Ягуара сама з собою спілкується :D :P Молодий чоловіче, а Ви то з паннами дійсно не надто сильні у спілкуванні. Мо книжку яку прочитайте, на помідорах ;) потренуйтесь

Ігор Луцький - 5-11-2004 у 11:13

2 Dмитрик.Та я не те мав на увазі.Вона ж пише до 2 Ігор.А я звідки знаю,що до мене,адже на форумі ще Ігори теж є.