Форум Рідного Міста

Чи закордонні виконавці сексуальніші?

Кутузік - 23-2-2004 у 18:42

На різноманітних шоу англійських і російських виконавців значно більше красивих облич, ніж на відповідних українських. Чому?

Яндрух - 23-2-2004 у 20:18

Кайлі, Кайлі Міновг - суперсе-е-ексуальна!!

Наталка - 23-2-2004 у 20:42

Не знаю наразі, чи краса = сексуальність. На мій упереджений патріотичний погляд, аж ніяк. ;) Далі можу лише сказати, що, певно, річ не у відсутності/наявності сексуальності, а у вмінні її проявити. Ну, бо у всіх є сексуальність :)

Asmera - 23-2-2004 у 23:05

А я на виконавців дивлюся дуже рідко, бо коли слухаю музику,то або радіо, або диски :P та й нащо на них дивитися? То ж музика - її слухати тре :lol:

Наталка - 24-2-2004 у 00:53

У мене ще буває часто, що, слухаючи співака чи співачку, якось його/її уявляєш, а потім бачиш - і зовсім не те, що навидумувала собі. Не те, що гірше чи краще - просто зовсім інша людина. То я й кинула вигадувати. :) Ліпше на музиці зосередитися. ;) Все одно, тих, чию творчість я люблю, на нашому ТБ не крутять. А на радіо - дуже нечасто. Лишаються компакти. :)
Але - все ж - гадаю, що наші виконавиці та виконавці анітрохи не менш сексуальні, ніж закордонні. :saint:

Рост - 24-2-2004 у 09:56

Дивлюся я на цих іноземних сексуальних, чи то, як модно тепер казати, сексапільних, співачок і шкода мені їх. Красиві жінки, а так тупо себе поводити на сцені, бридко...
Невже б ви хотіли, щоб ваша жінка/донька/продовжити_далі так поводила себе на сцені? Ви б цього їм бажали?

Це замкнуте коло, вірніше, спіраль деградації. Щоб заробляти гроші в якості співака, потрбно мати талант, щоб заробляти великі гроші, треба мати ще й велику силу, щоб з допомогою свого таланту підняти в пориві творчості багатьох людей. Якщо цього немає, якщо співак не може повести, підняти за собою інших, йому доводиться іти в натовпа на повідку - демонструвати те, що можна якнайдорожче продати. От і виходить, що мистецтво починає служити не духовним, а низьким, земним цілям.
Заберіть у більшості надпопулярних співаків приємну зовнішність - і майже ніхто не піде на їхні концерти.

Щодо порівняння іноземних і наших виконавців - у нас шоубізнесу практично немає. А і ті, що є, теж мусять іти на поводу - візьмемо хоча б ту ж Руслану. Навіть при наявності таланту (не кажу, що це рівень Івасюка, але треба віддати їй належне, вона особистість!) і чималої сили, вона останнім часом добряче зпопсіла. І тільки за цих умов зробила диск платиновим, а до того - хто так дуже захоплювався нею, крім частини західної України?

Олександр Чорнобиль - 30-3-2004 у 08:41

Чому більше красивих облич - косметологія і пластична хірургія на Заході розвиваються дуже бурхливо.
А сексуальність їхня просто видима, на відміну від сексуальності українських виконавців. Вони виховані у розкутому середовищі і не мають жодних комплексів щодо демонстрації своєї сексуальності. Та ще й західні продюсери знаються на тому, яку саме сексуальність хоче побачити аудиторія.

Григорій Гембарський - 30-3-2004 у 14:06

Проста статистика. У них в шоу-бізнесі задіяно значно більше народу. Звідси висновок - кількість переходить в якість. А в Україні виконавців (відомих і розкручених) не так уже й багато. І маємо ми те, що маємо. Хоча трапляються й у нас симпатичненькі співаючі дівчатка і навіть хлопчики.
Якщож серйозніше, то красиве обличчя - це ще не ознака якоїсь особливої сексуальності.

Олександр Чорнобиль - 31-3-2004 у 16:58

Дуже слушна думка, Григорій.

Odarka - 31-3-2004 у 17:15

Кожна людина сексуальна...просто хтось бачить цю сексуальність..а хтось ні...
Іздрик..сказав про Руслану таке:"Руслана? Це антисекс!"
Але для когось іншого Руслана -це супер секс...
Це просто приклад:)

Олександр Чорнобиль - 29-4-2004 у 09:57

Пан Іздрик мабуть не любить надмірно худих дівчат, а Руслана таки добре худа. Хоча і Кайлі Міноуг далеко не пишка, але ж - секс-символ.

Odarka - 29-4-2004 у 12:26

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Пан Іздрик мабуть не любить надмірно худих дівчат, а Руслана таки добре худа. Хоча і Кайлі Міноуг далеко не пишка, але ж - секс-символ.


Ви помиляєтеся щодо Іздрика у нього дружина дуже худа..це тут ні пречім чи худа чи повненька. тут йдеться про те чи зовнішність притягує чи ні в сексуальному плані:cool::P

Олександр Чорнобиль - 29-4-2004 у 13:29

Пані Одарко, я не хотів нікого образити, але я належу до тих чоловіків, для яких повнота жінки (чи навпаки) є одним з елементів саме тієї зовнішності, яка, як Ви кажете, притягує чи ні в сексуальному плані.
Взагалі, мушу визнати, що нельвів"янам важче на форумі - львівські дописувачі нерідко один одного знають і мають набагато більше спільного.

Odarka - 29-4-2004 у 13:48

Я не писала, що ви когось образили...я навіть такого і не подумала:)
Я просто сказала, що незалежить від того чи жінка худа чи повненька вона всерівно притягує сексуально до себе...
Я чоловіки яким подобаються худенькі. єяким подобаються повненькі - у кожної людини є сій смак і якщо для когось Руслана антисекс - то для іншово вона супер секс. Ось і все:)
Звичайно без образ:)

Остап_М. - 29-4-2004 у 15:18

Повністю підтримую Одарку в питанні сексуальності. Кожна людина індивідуальна, а отже кожному подобаються зовсім різні речі.
Щодо наших вітчизняних зірок і зірочок, то є дуже привабливі особи з симпатичними обличчями і ... (інші частини тіла :). Ну от Кароліна (Ані Лорак), Ліля Ваврін (без всіляких обговорень) чи Уляна Латик... :) :) ???

MartinkaDP - 21-7-2005 у 00:11

ну не знаааю... дивує мене, що саме так чіпляє чоловіків у Кайлі Міноуг. на мій нетрадиційно-орієнтований (хоч і жіночий) погляд, вона потворна... хоча хто там дивиться на непропорційні риси обличчя і ребра... направду все що в неї виглядає більш-менш наявним (груди етс.) так виглядає на тлі манюнього зросту і худорлявості...

Любко Ремінецький - 13-2-2006 у 14:42

Цілком згоден з п. Ростом. Шо тут ше додати?
Коли мова йде про шоу-бізнес, само собою чи не найперше місце займає сексуальність (мається на увазі не така, що сама собою є в кожної людини, а така показна, зухвала, безстидна, розпустна, як ото її афішують стриптизерки), ну і де ж тоді думати про справжнє мистецтво? :(
Звичайно, це твердженн не треба сприймати категорично, це може бути характеристика, скажімо, середньостатистичної більшості поп-зьвьозд...