Форум Рідного Міста

Знову роздмухуємо міжнаціональну ворожнечу?

Nazar - 6-3-2004 у 22:20

Щось мені важко віриться в те, що вже надцятий уривок чи цілком фільм про те, як ми ріжемо "ляхів", і як вони нелюблять нас просто випадково всі канали одночасно повитягували з архів. Відповідно пішло замовлення на всенародне "пригадування" всієї історії "Україн". Я в множині, бо їх декілька таки:)
Донецьке замовлення?

Андрій Пелещишин - 6-3-2004 у 23:35

А який фільм?

Ну так донецьких відлучили від приватизації польських підприємств. І весь "рік Польщі" скінчився..

Nazar - 7-3-2004 у 01:53

Ой, я вже не пам"ятаю, бо відразу перемикаю - діти в хаті, а там ріжуться. Фільмів та уривків було декілька. І ще "брехунець" - там також ніз того, ні з сього почали Гайдамаків давати. О , і фільм був Гайдамаки, яукийсь ще Курбасівський.

Андрій Пелещишин - 7-3-2004 у 02:00

А може то просто Шевченківські Дні?

ЗОРЯНА - 7-3-2004 у 10:00

Цитата:
Originally posted by Андрій Пелещишин
А який фільм?

Ну так донецьких відлучили від приватизації польських підприємств. І весь "рік Польщі" скінчився..


Vyluchyly bo zapidozryly u zvjazku z Rosieju, i nevidomym pohodzennyam kapitaliv. majut' raciju.

Святослав Шеремета - 8-3-2004 у 17:45

Та не думаю що то замовлення, тим більше донецьке.Так, по ЗМІ зараз багато замовних статей і сюжетів повязаних з ІДС і приватизацією Гути Честнохової. Але всі вони економічного характеру. Не думаю, що донеччани настільки стали патріотами, що почали б замовляти такі речі на ТБ і радіо.

Наталка - 8-3-2004 у 19:24

Як би там не було, патріотизм тут точно ні до чого. :(

Marjana Pjecuh - 8-3-2004 у 19:58

Донецькі не про партіотизм думають, а про власні кишені. Але поляки тут дійсно не праві, бо відверто брешуть і ІСД дійсно шансів більше мало. Але поляків можн азрозуміти - ім британці і ЄС важливіші, ніж Україна з її багатовекторністю та беззаконням. І найприкріше те, як мені здається, що після того, як поляки в черговий раз взують Україну, Україна перед Польщею і далі стоятиме в економічних питаннях стоятиме на колінах. Нема поваги до України, бо вона сама до себе поваги немає.