Форум Рідного Міста

Поступ. Відверто про 5 канал.

Кутузік - 16-3-2004 у 18:42

postup.brama.com/dinamic/i_pub/usual.php?what=21537

П'ятий", працюй на 5 з плюсом!

Єдиний опозиційний "П'ятий канал", якщо і асоціюється з оцінкою "5", то лише за сучасною дванадцятибальною шкільною системою: картинка тьмяна, якість відеосигналу погана, звук ватяний і з жахливим перепадами, дизайн студії і заставки -- на рівні обласних телеканалів. Єдине, що тішить -- негритянка, яка розповідає про погоду, говорить доволі пристойною українською мовою. Також вселяє надію і рівень провідних журналістів: Андрія Шевченка, Романа Чайки, і можливо, деякою мірою Романа Скрипіна. Хоча бос каналу Петро Порошенко у своєму знаменитому діалозі з директором "5-го" Владиславом Лясовським "наїхав" на Шевченка, визнаного, за останнім рейтингом, третім журналістом в Україні після газетярів Сергія Рахманіна і Юлії Мостової: "...милый мальчик, добрый и хороший, пусть едет на... в Мелитополь и делает там областное телевидиние. Я тебе за час найду журналистов. За эти "бабки", которые они получают... " Але чомусь Порошенко обіцяних журналістів не знаходить. Краще би він "за эти бабки" зробив класний український опозиційний канал, який би за рівнем технічного оснащення і дизайнерської думки не поступався провладним, аби не було зайвої підстави критикувати опозицію за недолугість.

Ігор Мартинів - 17-3-2004 у 14:53

Бачу тут ця тема - табу :)

ніхто не ризикує критикувати опозицію, бо відразу ж скажуть, що продався донецьким.

Тим не менше, гадаю Поступ перебільшує (тобто "перегіршує";).

П"ятий справді далекий від ідеалу. І я його майже не дивлюся. Окрім програми "Час" в 21.00. Завжди знаєш, що побачиш і почуєш щось відмінне від того, що читаєш протягом дня.

А щодо наїздів Порошенка на службу новин 5 каналу і на Шевченка, то я чув цей запис. І це мене геть не здивувало. Я ж давно казав - свобода слова в Україні це міф. Хто б не був при владі чи власником ЗМІ - він обовязково втручатиметься в редакційну політику, якщо у нього з"являютья політичні інтереси. І я не бачу особливої різниці між цензурою "Нашої України" на п"ятому каналі і цензурою СДПУ(о) на каналі "Інтер". І ті і інші ставлять журналістів на коліна і виявляють зневагу до українського народу.

dr.Trollin - 17-3-2004 у 19:57

Хм. не по темі, але до слова.
А яка буде т. зору дописувача "Ігор Мартинів" на
рівень наколіноставлення журналістів угрупування Соц.партії?

Роман Голощук - 17-3-2004 у 21:17

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Мартинів
Бачу тут ця тема - табу :)


Табу для того і існують, щоб їх порушувати. Принаймі тим, хто сильний духом. Чому б не спробувати Вам?

Ігор Мартинів - 18-3-2004 у 01:01

Цитата:
Першим відправив користувач dr.Trollin
Хм. не по темі, але до слова.
А яка буде т. зору дописувача "Ігор Мартинів" на
рівень наколіноставлення журналістів угрупування Соц.партії?

Я не зовсім розумію, що саме ви маєте на увазі. Газети "Товарищ" і "Грани"?

vps - 23-9-2004 у 09:25

Як каже Л. Подревлянський : "Але яка розумна є цьому альтернатива?".