Оргкомітет Фестивалю висловлює наступні побажання щодо репертуару конкурсантів:
-виконання відомих шлягерів;
-використання «живого» супроводу;
-використання національних чи фольклорних елементів (стилізація під них) у
виступі. Як це?
-правильний переклад на українську мову назви твору, імені та прізвища автора
Учасникам Фестивалю забороняється: конкурсний виступ під фонограму.
У мене таке питання з"явилося - що розуміють під ресторанною музикою Форумці?Наталка - 26-3-2004 у 14:47
Музику, яку грають у ресторані!
А якщо серйозно, то для мене ресторанна музика - це легкий, ненав’язливий фон, який
допомагає розслабитись, та не заважає спілкуванню, бо коли, сидячі в кнайпі чи
ресторані, перекрикуєш співака чи магнітофон, це жахливо (на мій смак). Мені дуже
сподобалося, як у ресторанчику від "Масандри", що на Набережно-Хрещатицькій,
грали блюз... Як красиво! Чудове вино, тягуче, як і музика, затишно, просто - гарно.
Так що ресторанна музика для мене не те ж саме, що кабацька. vps - 26-3-2004 у 15:03
"Стара кав'ярня в центрі Львова,
Ми зустрілись випадково..."
Взагалі, я погоджуюсь з тим, що ресторанна музика має
бути спокійною і ненав'язливою.
А якщо хтось хоче гопца-дриньки, то хай іде до дискобару.Odarka - 26-3-2004 у 15:09
На жаль у нас відсутня культура ресторанної музики Хіба в дуже дорогих ресторанах щось таке присутнє, а переважно в наших
ресторанах співають А. Пугачову. Меладзе.... і ви самі ще можете доповнити цей
список...Нормалайзер - 26-3-2004 у 15:14
у Львові в "Кактусі", в другому залі приходить пан, сідає за піаніно і грає...
Кльово.Odarka - 26-3-2004 у 15:28
Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
у Львові в "Кактусі", в другому залі приходить пан, сідає за піаніно і грає...
Кльово.
Треба піти послухати, але там дорого....Captivitas - 26-3-2004 у 16:10
Погоджуюсь, що музика має бути спокійною й витонченою. Це має бути щось на кшалт
ембіенту або фрі-джазу.
Але ж так мало місць з живою музикою .