Форум Рідного Міста

Андрій Шевченко

Свiдрик Йокогамський - 1-4-2004 у 11:45

Дуже ми всі радіємо, коли Андрій забиває за Мілан. Забиває найсильнішим командам Європи. Як не крути -- наш хлопець.

Але вчора -- без слів. Капітан команди, у найвідповідальніший момент, коли команда програє 1:0 ганебно покидає поле. Я розумію, що хлопець давно зловив "зірочку", і збірна йому до одного місця.

Але ж ти приїхав, то грай. У минулій кваліфікації також у Донецьк прилетів, але на поле не вийшов, мовляв, травмований. А в Іспанії рвав волосся на дупі, бо то ж на нього Європа дивиться, проходить Пуйоля та Сальгадо і забиває Касільясу.

Вважаю, що Шеву потрібно вигнати зі збірної, поки особисто не попросить вибачення в своїх співгромадян.

Нормалайзер - 1-4-2004 у 12:08

не ображайте шмату...

Олексій Мачехін - 1-4-2004 у 12:43

Йому розбили губу і розхитали два зуби. Не думаю що він би зміг нормально бігати - губи лильно набрякають при сильних розривах, а кров у нього йшла дай Боже.

Odarka - 1-4-2004 у 12:46

Вибачте, як би він був шмата..ми б про нього тут не говорили, він дуже добрий форвард...навіщо так?

Свiдрик Йокогамський - 1-4-2004 у 13:04

Він -- прекрасний форвард. Але якби, скажімо, Франческо Тотті пішов учора з поля без дозволу Джованні Трапатонні, скинувши на ходу футболку "скуадри адзури"... Його б одразу вигнали зі збірної, з Роми, і взагалі, заборонили б в'їжджати в Італію.

Odarka - 1-4-2004 у 13:10

НЕ будьте такими радикалама у своїх рішеннях він ніц злого не зробив..і немає у нього ніякої зіркової хвороби. він скромний професіонал:)

Нормалайзер - 1-4-2004 у 15:01

Цілком погоджують. Причому - зу всіма, навіть - з собою попереднім. Він крутий профі, який веде себе як шмата, "звізда" світової пілкі ножної, правда, без "звйозної" хороби... Місце йому в збірній України... По водному поло...

Карл Хайнц Руменіге, кунєшно, Шеві, до половини бутси не дістає, слабак: в нього во палець зламаний, а він на поле виходить, в футбол за збірну згає... Жах, як непрофесійно...

Dmy - 1-4-2004 у 16:15

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
Карл Хайнц Руменіге, кунєшно, Шеві, до половини бутси не дістає, слабак: в нього во палець зламаний, а він на поле виходить, в футбол за збірну згає... Жах, як непрофесійно...

Перепрошую, вчора за якусь збірну грав К-Г Руменіге зі зламаним пальцем?! :D:D:D 1 квітня! :sing:
Доречі такий собі Шевченко свого часу грав (і досить тривалий час) зі зламаним носом, і ніхто чомусь про то не згадував. Такі дрібниці як гра з розбитою головою, не згадую вже я - з ким не буває. Гадаю, жи був би справді відповідальний мент, а не лівий товарняк на знак шефської допомоги гордому народу із загиблим Перезидентом, а також віддачі боргу за листопад минулого року, Шева бігав би і з відірваними ногами, не те що зубами. А так :rolleyes:

Олександр Чорнобиль - 1-4-2004 у 16:28

Цитата:
Першим відправив користувач Свiдрик Йокогамський
Він -- прекрасний форвард. Але якби, скажімо, Франческо Тотті пішов учора з поля без дозволу Джованні Трапатонні, скинувши на ходу футболку "скуадри адзури"... Його б одразу вигнали зі збірної, з Роми, і взагалі, заборонили б в'їжджати в Італію.


За визначенням такого не могло б бути. Не могло б бути, бо в товариській грі за участю збірної Італії, навіть випадково, Тотті по обличчю б не отримав.
Тому що перед товариськими іграми обумовлюється практично все (крім власне того, хто виграє, бо товариська гра не має значення). Це важливо!
Дуже важливо - обумовити те, що не буде жорстоких єдиноборств, ніхто нікого не битиме по руках, ногах і обличчю.
Кожна поважна федерація, кожний поважний тренер збірної домовляється про це. Про зірок (рівня Шевченка) можуть навіть говорити окремо! Чому? Та тому, що подивляться пани Сільвіо Берлусконі та Карло Анчелотті як товчуть писок їх гравцю, як псують курку, яка несе їм золоті яйця і не відпустять більше Шевченка не те що на товариську, а й на гру відбірного циклу (як правило в контракті гравця ця справа обумовлена).
Шевченко останній місяць грає по дві гри на тиждень на ду-у-уже високому рівні. Ви думаєте він палав бажанням їхати на цю гру, яка хоч і проходить в Європі, але нічого не вирішує? Дзуськи, панове! Але тренер збірної, або навіть особисто пан Суркіс перетелефонували йому і пообіцяли, що буде легка гра, що про все домовлено і т.п., що тобі хлопче проїхатись до Монтенегро з Мілану - всього пару годин. Андрій повірив, приїхав і ... отримав по писку в моменті, де він практично не погрожував воротам македонців.
Звичайно, Шевченко "вхопив зірочку" і коли йшов з поля то не думав про те, що через цей інцедент його може не відпустити на наступну гру збірної Берлусконі. Він скоріше думав про те, що представляти "Gilette" з розбитим обличчям буде не дуже файно, але...
Панове, якщо обіцяємо щось, то треба виконувати свої обіцянки.

vovka - 1-4-2004 у 16:42

Цитата:
Першим відправив користувач Свiдрик Йокогамський
Вважаю, що Шеву потрібно вигнати зі збірної, поки особисто не попросить вибачення в своїх співгромадян.

І кого взяти ? Та збірна і так немічна, без Шеви взагалі розсипеться. Вот Марек вже пів Карпат розігнав... Дуже від того краще стало ?
Впевнений, що якщо б матч щось вирішував, Шева би такого не зробив.. І причому тут зірочка.. Йому вже 28 років, зірочку в такому віці вхопити важко, після стількох номрально відіграних сезонів в закордонному чемпіонаті.
Якби мав до того схильність, то вже би від 18 років сто раз би перехворів тим.. Шанси були..

Юрій Сєров - 2-4-2004 у 07:55

А я також вважаю, що він поступив не гідно. Піти з поля без конусльтацій з лікарями і тренером він не мав права. Він йшов з поля так6 ніби він головний у ці команді.
"...Якби це був серйозний матч" - усі матчі серйозні, і якщо в нього проблеми з нервами чи з самонастроєм, то йому справді не місце в збірній.

Остап_М. - 2-4-2004 у 09:11

Нк пішов він, той пішов. А щодо вигнати чи не вигнати зі збірної? Навіщо. Він в нас звичайно не єдина надія, але хоч один про кого західні фахівці принаймні говорять. А значить бояться, ставлять більше захисників і зрештою дають змогу забити того клятого гола комусь з наших !

Свiдрик Йокогамський - 2-4-2004 у 15:52

Виправдань вчинку Шеви можна знайти мільйон, навіть два.

Але він, окрім того, що чи не єдиний, завдяки кому про Україну принаймні знають, показав, як ВІН САМ ОСОБИСТО ставиться до цієї держави, своєї рідної держави. Показав це на всю Європу. Панове, як, на Ваш погляд, ставитимуться до України ті, кому Вона, в принципі, глибоко вносі, подивившись, як до Неї ставиться один з її головних репрезентантів???

сумна - 3-4-2004 у 08:41

Та хто у світі знає, що він українець? Он Бекхем в інтерв'ю "Комсомольській правді" вважає його росіянином. Коли пояснили, що українець, здивувався: а це не одне й те ж?
В цій же газеті досить влучно зацитували визначення Юрія Шевчука з "ДДТ": зірка - це коли промені заважають увійти в тролейбус. Шеченко вже давно не в нашому тролейбусі, але, мабуть, не варто було так відверто це демонструвати (цитую з пам'яті).

Юрій Сєров - 5-4-2004 у 00:23

Ну про інтелектуальні здібності Бекхема журналісти кепкують вже давно, але менше з тим. Сьогодні в передачі ГОЛ Гливінський розповів, що в студію дзвонив Шева і все пояснював: сказав, що пішов з поля, бо знав що грати залишалося 20 секунд, і що дуже дорожить капітанською пов'язкою. Отак. Поживемо - побачимо. В принципі його можна зрозуміти - очевидно, що зі збірною він нічого не виграє, а з Міланом - скудетто і ЛЧ.

Олександр Чорнобиль - 29-4-2004 у 08:14

Ось ми і побачили вчора, чим завершується таке безвідповідальне ставлення до своїх гравців. Як я і передбачав раніше (див. вище) керівництво "Мілана" не відпустило Шевченка на гру збірної, а на підсумковій прес-конфернеції Блохін сказав, що був би Шевченко ми, можливо, зіграли б краще. А тепер подумаємо, чого це Шевченка не відпустили, а Кака відпустили і він забив один з голів угорцям?

Олексій Мачехін - 29-4-2004 у 08:31

Нy ну.
Шева наклав на збірну через те, що вона не їде на чемп, і тепер винен Блохін?

У цій історії не вистачило саме бажання Шевченка. І, звісно, тепер йому б я капітана не довірив, щоправда, я не Блохін.

Олександр Чорнобиль - 29-4-2004 у 09:42

На чемп Шева не їхав і в момент початку зустрічі з македонцями, але чомусь брав в ній участь. А Блохін і функціонери ФФу дійсно винні, тому що не змогли домовитись з македонцями про товариську зустріч. В товариській зустрічі по зубам не б"ють.

Олексій Мачехін - 29-4-2004 у 10:22

Як би там не були винні тренери, а футболіст А. Шевченко визначив свої пріорітети. Нормальний тренер би його більше не запрошував.

Олександр Чорнобиль - 29-4-2004 у 13:18

Якщо пріотрітетом має бути перемога збірної у товариському матчі будь-якою ціною, навіть ціною втрати працездатності, тоді треба було змалечку вчити Шевченка хоча б говорити українською мовою (ми знаємо, якою мовою він говорить). Тому що пріорітет такий може бути тільки у гравця-патріота, Шевченко таким не є - він лише недавно сформувався як гравець-професіонал. Патріотами ж стають ще в дитинстві.

Олексій Мачехін - 29-4-2004 у 13:37

Ми зараз зірвемось на з`ясування чи мусить патріот розмовляти українською.

За визначенням Блохіна у ЗбУ мають грати лише ті, хто того бажає. Горшков отримав травму, але Блохін йому сказав - приїзджай тренуватися зі збірною. Кому як не Шеві треба відпрацьовувати взаємодію із гравцями збірної? З них усіх в одному клубі він грав лише з Ребровим та Сашо.
На поле його ніхто не жене, але працювати він мусить з усіма, якщо хоче грати за збірну. Якщо ж йому важливіше подивитися ящик на базі Мілану, то прошу дуже, хто ж йому заборонить?

Юрій Сєров - 30-4-2004 у 00:29

Погоджуся з Олексієм, що Шеві треба зіграватися з рештою команди. Бо коли дійде до офіційних матчів знову почнуться розмови про незіграність команди. А звідки вона візьметься, якщо товарняки грають одні люди, а офіційні матчі інші. Якщо Блохін справді хоче побудувати сильну збірну, то треба працювати, а не шлангувати від матчу до матчу.
Не згідний з Чорнобилем відносно Македонії, там думаю Шеві заїхали випадково. Он вчора Шелаєв словаку ногу відірвав - а також товариський матч.

Олександр Чорнобиль - 30-4-2004 у 08:55

Добре, хлопці. Гуртом ви мене переконали. Негарно Шевченко вчинив. Що далі з цим робити будемо?
Єдине, що важко назвати гру Україна-Словаччина товариською, бо наші хлопці таки крепко хотіли виграти. Тому одна втрачена нога - це ще щастя для словаків.

Олександр Чорнобиль - 5-5-2004 у 10:42

Шмата знову на коні - його вирішальний гол у ворота "Роми" прініс "Мілану" скудетто.

Юрій Сєров - 5-5-2004 у 11:49

Збірній від того не легше :(, а вболівати за Мілан ми будемо до моменту пок там Шева! Перейде він в Інтер і ми вже будемо всі за Інтер. Так що... Я звичайно радий за нього, але за збірну вболіваю більше!

Олександр Чорнобиль - 5-5-2004 у 15:10

Пане Юрію, чи я правильно зрозумів, що ви будете вболівати за шмату? Бо я не побачив з цього обговорення, що Ви проти цього формулювання.
Як я вже зазанчав в обговоренні "Ліга чемпіонів" 11 березня - особисто я вболіваю за "Мілан" років 15. Шевченко в "Мілані" для мене - приємний додаток. При цьому я вболіваю за українську збірну, вболіваю за українські команди вищої та інших ліг. Одне іншому не заважає.
Я думаю, що я не один такий.

Dmy - 5-5-2004 у 15:17

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Шмата знову на коні - його вирішальний гол у ворота "Роми" прініс "Мілану" скудетто

Судячи із гри, "шматою" на цей раз був Тотті, який тільки і робив, що обурювався, скаржився, випрошував пенальті та штрафні. Емполям із Сієнами можна і по вісім штук класти, а ти в такому матчі спробуй!
Цитата:
Першим відправив користувач Юра
Збірній від того не легше

Це ще питання. Тобто, однозначно, не легше, але, може, і на краще. Блохін, от, визнав, що:
1) нащо Шевченка перевіряти - перевіряти треба "молодих";
2) а перевіряти їх треба, бо вони не "тягнуть" і треба почекати, коли відновляться "діди" (типа Федоров, Гусін etc).
Так що може хай поки що "базова команда" побавиться, а як до діла, то грати почнуть ті, хто завжди.

Олександр Чорнобиль - 6-5-2004 у 08:25

2Dmy: Погодьтесь, що нам байдуже, хто з італійців чи там бельгійців є шматою. Завдяки цьому обговоренню у нас з"явилась своя персональна "Шмата України №1".

Олександр Чорнобиль - 21-10-2004 у 09:32

Народна шмата України :D знову демонструє щось неймовірне - вирішальний гол у суперпринциповому протистоянні з Барселоною. Шмата ризикує отримати Золотого м"яча.:rolleyes:

Юрій Сєров - 25-10-2004 у 13:58

Без успішного виступу збірної не бачити йому "Золотого м'яча" як своїх вух!

Олександр Чорнобиль - 25-10-2004 у 15:04

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
Без успішного виступу збірної не бачити йому "Золотого м'яча" як своїх вух!


Загалом це так. Але є виключення.
Наскільки знаю, Денніс Лоу в 1964 (збірна Шотландії в 1962-1964 роках взагалі не грала в офіційний футбол - не брала участі у відборі на Євро-64!), Джордж Бест в 1968 (Північна Ірландія зайняла у своїй відбірковій групі останнє місце і забила всього 2 м"ячі) та - зовсім недавно - в 1995 Джордж Веа не за виступи за збірну Золоті м"ячі отримали. Веа, бідний, навіть за свої гроші екіпірував збірну Ліберії і повіз на змагання - не допомогло. А "Золотий м"яч" все одно має.:cool:

Dmy - 26-10-2004 у 16:18

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
Без успішного виступу збірної не бачити йому "Золотого м'яча" як своїх вух!

Цікаво, що таке велике виграла минулого року збірна Чехії?

Grabchuk - 26-10-2004 у 17:42

Можливо, всіх би задовільнила фраза:
Без успішного виступу збірної отримати "Золотого м'яча" буде набагато складніше, практично не можливо!

Олександр Чорнобиль - 27-10-2004 у 08:00

Цитата:
Першим відправив користувач Grabchuk
Можливо, всіх би задовільнила фраза:
Без успішного виступу збірної отримати "Золотого м'яча" буде набагато складніше, практично не можливо!


В принципі задовольнила б. Але судячи з "розкладів", які вчора оприлюднили всезнаючі лондонські букмекери "Золотого м"яча" отримає француз Анрі. За "Арсенал" він грав просто блискуче, а чи може хтось згадати успіхи французської збірної у цьому році, окрім перемоги над Швейцарією на ЧЄ, де Анрі зіграв ключову роль? Перемогу над англійцями не пропонувати - там інший француз відзначився:).

Юрій Сєров - 27-10-2004 у 13:10

Павлику Недведу дали швидше за ВСІ заслуги за кар'єру, а не за конкретний сезон. Може і Шеві дадуть років через 3-4, якщо буде грати так як грає зараз.

Олександр Чорнобиль - 27-10-2004 у 14:22

О! Це той висоновок якого я чекав.

Grabchuk - 27-10-2004 у 17:10

Най буде так:)

Grabchuk - 26-11-2004 у 10:08

Сьогодні на мітингу біля пам`ятника Св. Володимиру у Лондоні про підтримку Ющенка оголосив колишній гравець Шахтаря і київського Динамо Сергій Ребров. Сергій сказав, що його родина – разом з ним на мітингу. Кількасотенний натовп був у захваті, особливо коли Ребров підкреслив, що підтримує Ющенка, незважаючи на те, що народився у Донбасі.

Юрій Сєров - 4-12-2004 у 12:06

Ходять слухи, що наша Шмата дістане золотого бальона. Чомусь це не дуже тішить...

Олександр Чорнобиль - 8-12-2004 у 09:10

Особливо після цього:
http://www.champion.com.ua/football/?football-4126-7

Dmy - 13-12-2004 у 19:38

Наша шмата - найшматіша шмата Європи!
Сталося!
Третій пішов. Тепер на кого чекати - на Вороніна?

Цікаво, а чи не допомогли міжнародному волевиявленню вибори Президента України?

vps - 14-12-2004 у 13:59

Я чув, що наша "шмата" заявила, про те, що помилилась зі своїм вибором і насправді підтримуя не Я., а український нарід.
Чи не під впливом О. Лужного?

Nazar - 14-12-2004 у 15:01

Гадаю, що то просто розмови. У Суркіса залишається ще доволі сильний вплив на політичні заяви "шмати" певно до кінця його днів.

Tempika - 14-12-2004 у 15:39

...мені соромно за назву топіка :-(
шева – трудяга і професіонал, а за кого він голосує і
за кого агітує – його особиста справа... вітаю його з
нагородою, бо він того вартий... :-)

Олександр Чорнобиль - 15-12-2004 у 14:33

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
...мені соромно за назву топіка :-(
шева – трудяга і професіонал, а за кого він голосує і
за кого агітує – його особиста справа... вітаю його з
нагородою, бо він того вартий... :-)


Так, звичайно. Як отримав Золотого м"яча, то дівчата повернулись до цього треду (пам"ятається раніше Одарка вступалась за Шеву). Де ви всі були, коли Олексій з Юрієм мене клювали? :)
Я тут вже бозна кілька місяців намагаюсь достукатись в різний спосіб (в непрямій формі, все більше натяками) до серця Свідрика Йокогамського, який є автором треду, чи хоча б до сердець адміністраторсько-модератоського складу, щоб змінили цю мерзенну назву. Дзуськи!
Може хоч тепер???

Tempika - 15-12-2004 у 15:56

...ну... я взагалі футболом не дуже цікавлюся... :-))
десь була поза ним.

Юрій Сєров - 15-12-2004 у 16:11

Пропоную змінити "Шмата" на щось таке, що буде свідчити про нашу любов до нього. Наприклад "ганчірочка" :D.
Не гарно він тоді вчинив, коли пішов з поля. Не гарно він вчинив, коли агітував (на прохання Рахмільєвича мені так здається) за "Ядиного правильного".
Наскільки він український українець почитайте в статті, лінк на яку виклав Чорнобиль.
Але все одно ми його любимо! :)

Олександр Чорнобиль - 21-12-2004 у 09:34

Шевченкові не дісталась "світова корона". :(
ФІФА відділо свою нагороду Рональдіньо:
http://newsukraina.ru/news.html?nws_id=328409

Captivitas - 8-1-2005 у 12:07

Шевченко використали?

Як сказав Шевченко, у тому відео, що увійшло до рекламного роліку, він дякував Януковичу за розвиток спорту й особливо дитячего футболу й нічого більше.

Олександр Чорнобиль - 10-1-2005 у 09:20

Ото вже ті політтехнологи. :) Ото вже паразити! :) Подивіться, що витворяють! :(

Шевченко вже європеєць. На 100%. Ще й з певною частиною американізму:). Хто б таке з ним зробив - мав би позов на кілька мільйонів у.о. Чи ви так не вважаєте?

Dmy - 10-1-2005 у 16:30

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Шевченко вже європеєць. На 100%. Ще й з певною частиною американізму:). Хто б таке з ним зробив - мав би позов на кілька мільйонів у.о. Чи ви так не вважаєте?

Та вважаємо. Бачте, він дякував Януковичу за розвиток спорту, а надто - за діточок! Це за які, конкретно, кроки? Я, приміром, тут-таки і сиджу, а про спортовні подвиги проффесора - ніц. А Шева, який каже, що давно вже по влохах, тому не знає, що тутай в Україні діється, про розвиток спорту ім. Януковича, бачте, в курсі!
Хлопцю просто ніяково стало, от і він і виправдовується, прибрехуючи. Ну, просто як Путін! Краще б ото палермам забивав!

Captivitas - 11-1-2005 у 13:46

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy

Хлопцю просто ніяково стало, от і він і виправдовується, прибрехуючи. Ну, просто як Путін! Краще б ото палермам забивав!


От він й пролетів повз крашого у світі. :)

Tempika - 11-1-2005 у 14:49

...ей.... припиняйте :-((
інакше я подумаю, що то просто чоловіча заздрість.

Grabchuk - 11-1-2005 у 18:00

Іноді краще мовчати. Це я про Шеву.

А загалом, не так вже й багато українців можуть сказати, що для покращення іміджу нашої країни вони зробили більше, ніж він.

Юрій Сєров - 13-1-2005 у 17:21

"Цар Європи" це звичайно круто, але можна було б і скромніше назвати.

Dmy - 13-1-2005 у 18:38

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Сєров
"Цар Європи" це звичайно круто, але можна було б і скромніше назвати.

А це звідки (я не чув)? Якщо якісь латиноєвропейці, то для них то - звичайна практика. Напр., гишпанці регулярно називали Царем Сашка Мостового. Якщо так, то Шева вже не знаю хто! То такий менталітет і мода теперішня.

Олександр Чорнобиль - 23-2-2005 у 15:01

2 Модератор блоку "Спорт" та Адміністратор Форуму:
Пан Свідрик Йокогамський, який започаткував цей топік не озивається.
Тому звертаюсь до вас із проханням розглянути можливість зміни назви обговорення, яке ганьбить футболіста, який при всіх його можливих мінусах постійно примножує спортивну славу України.
Окрім того є ще один фактор. Осьдечки:
http://www.from-ua.com/news/421c73e8dd9a5/
лікар Мілана розповів, що Шева міг і дуба врізати під час останнього ігрового зіткнення.
Погодьтесь, кепсько було б, якби в такий день (звичайно ж не дай Бог, щоб таке сталось) у нас на Форумі і далі висів такий "топік".

Всіх, хто підтримує мою точку зору, прошу підтримати. У будь-якій формі. ;)

Юрій Сєров - 23-2-2005 у 15:57

Вже підтримав :)
Цікаво що було б якби Шева дістав таку травму у грі за збірну. Чи приїхав би ще раз? Думаю, що приїхав би, але лише на офіційну гру, і якщо суперник, ну в крайньому разі Грузія :), з казахами би не грав! Про товарянки з словаками можна було б забути. :)

Олександр Чорнобиль - 24-2-2005 у 09:26

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Вже підтримав :)
Цікаво що було б якби Шева дістав таку травму у грі за збірну. Чи приїхав би ще раз? Думаю, що приїхав би, але лише на офіційну гру, і якщо суперник, ну в крайньому разі Грузія :), з казахами би не грав! Про товарянки з словаками можна було б забути. :)


ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ!
Щодо припущення - забудьте про це, Юрію. Краще про це не думати, адже у Шевченка є одна характерна особливість - постійно травмувати обличчя:(.
Хай краще травми його минають. Він мав вже достатньо, як на вік футболіста.

Проблеми виявились серйознішими...

Олександр Чорнобиль - 25-3-2005 у 11:03

Серйознішими, бо з фізичної площини перетекли в площину психологічну:

Футбол. Психотерапія для Шевченка

champion.com.ua, 25.03.2005, 10:42

Кращий футболіст Європи форвард збірної України й італійського "Мілана" Андрій Шевченко пройде спеціальний курс психотерапії, що має за мету допомогти йому відновитися після травми, отриманої в матчі чемпіонату Італії з "Кальярі" 19 лютого. Нагадаємо, що після зіткнення із захисником суперників Шевченко зламав ліву вилицю.

Через два дні після цього він переніс операцію, під час якої хірурги відновили зламану кістку. Однак психологічно гравець не відновився дотепер, що змусило лікарів "Мілана" вдатися до допомоги психотерапевтів.

Після перелому вилиці гравці, звичайно, відновлюються через два тижні, і "Мілан" розраховував, що Шевченко допоможе команді вже в матчі з "Ромою" 20 березня, однак сам гравець сказав, що на поле вийти не готовий.

"Я повинен забути про цю травму. Вся проблема - у моїй голові. Навіть зараз, коли я бачу фотографії того зіткнення, мене пробирає тремтіння", - сказав Шевченко.

Протягом психотерапевтичних сеансів Шевченко будуть демонструватися фотографії інциденту, а спеціальне устаткування, до якого футболіст буде підключений за допомогою проводів, покаже стан його організму, зокрема, температуру тіла, напруга м'язів, роботу головного мозку.

Лікарі використають цю інформацію, щоб призначити курс лікування для Шевченка. На думку експертів, якщо українському форвардові не вдасться перебороти психологічні наслідки травми, то він не зможе вийти на свій колишній рівень гри.

Андрій Шевченко не зможе допомогти збірній України у відбірному матчі чемпіонату світу з Данією, що пройде 30 березня в Києві. Проте, гравець прилетить у столицю України, щоб підтримати партнерів по команді. Його повернення на поле заплановано 3 квітня в матчі чемпіонату Італії "Мілан" -"Брешіа". Один з лікарів "Мілана" Жан-Пьєр Мірссеман попередив, що українець буде грати в захисній масці.

Lenta.ru

Tempika - 25-3-2005 у 11:23

...о, назву топіка змінили :-)) супер.

Нова ціна Шевченка

Олександр Чорнобиль - 10-5-2005 у 14:30

Абрамович оголосив нову ціну, яку він готовий заплатити за українського форварда: 46 мільйонів + Ернан Креспо;).
Уявляю, як це морально "прибило" Креспо. :P

Олександр Чорнобиль - 12-7-2005 у 11:12

Абрамовичу залишилось десь нашкребти 3 мільйони фунтів стерлінгів. ;) В червні він був готовий дати 57 і ось йому дали відповідь - 60 і забирай!
Мілан вирішив, що вони обійдуться без Шеви, бо в них з"явиться підстаркуватий, але великий (в сенсі зросту) Вієрі, і, скоріш за все, талановитий Джелардіно.

Юрій Сєров - 13-7-2005 у 04:07

Дурні вони там в Мілані, не цінують те що мають!

Шевченко-патріот

Олександр Чорнобиль - 28-3-2006 у 15:35

http://www.versii.com/newss.php?pid=72892

Як завжди мурня про можливість переходу в Челсі, але як він закінчив інтерв"ю - ні на які гроші не проміняє виступ за збірну країни! Ніхто ж за язик не тягнув. "Екіп" в Україні читають чоловік 10 (хоча 7-8 з них журналісти;)). Невже подорослішав і дещо зрозумів?

Олександр Чорнобиль - 31-3-2006 у 08:26

Ну ніяк той Абрамович не заспокоїться! ;)

Футбол. Абрамович спокусив Шевченка 110 000 фунтів стерлінгів на тиждень?

champion.com.ua, 30.03.2006, 17:59

Форвард збірної України та італійського "Мілана" Андрій Шевченко скоріш за все майбутній сезон розпочне в англійському "Челсі". За повідомленням поважного англійського видання Guardian лондонський клуб буде платити Шевченку 110 тис. фунтів стерлінгів у тиждень. Також повідомляється, що контракт з українцем "Челсі" підпише на чотири роки.

Шевченко відреагував на цю новину миттєво, відзначивши, що інформація про його можливий перехід цим літом у "Челсі" цікава тільки тим, хто її поширює.

"Я нічого про це не знаю, і зовсім спокійний", - наводить слова українського форварда Reuters. "Я б хотів, однак, подякувати англійським журналістам. Можливо, мені прямо зараз подзвонять з "Мілана" і запропонують новий контракт", - заявив футболіст.

Відзначимо, що нещодавно Шевченко продовжив контракт з "Міланом" до 2009 року.

Що стосується "Челсі", то його власник Роман Абрамович вже кілька років веде боротьбу за Шевченка і навіть зустрічався минулого року з українцем в Мілані. Утім, всі попередні пропозиції "Челсі" Шевченко відхилив. Хоча, свого часу Шевченко також казав, що нічого не знає про свій перехід з київського "Динамо" до "Мілана"...

Dmy - 31-3-2006 у 15:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль
Шевченко відреагував на цю новину миттєво: "Я б хотів, однак, подякувати англійським журналістам. Можливо, мені прямо зараз подзвонять з "Мілана" і запропонують новий контракт."

Нехай своєму агенту подякує ;)

Юрій Сєров - 31-8-2006 у 13:31

Наш суперпопулярний Пазік знову травмувався, під час тренування Челсі і тому, швидше за все, не прийме участи в дуже важливому, з точки зору настрою, матчі.
Не хотілося б його у чомусь підозрювати, але надто частими стали такі "травми" перед матчами збірної... :rolleyes:
Може повернути назву теми на попередню? :baddevil:

Demyan - 31-8-2006 у 13:38

А бачили як він грає? я люблю англ футбол його вже замінюють :). Дрогба набагто краще дивиться. Думаю він не заграє в англ футбол.

Dmy - 1-9-2006 у 17:53

Воно таки не гратиме. Може це на фарт? Із казахами теж не грав, і куди ми по тому дійшли? Але, скоріше, то є наша дружня відповідь дружньому грузинському народу. Каха, начебто, теж посилається на травму (із французами не вийде точно). Чесний обмін: капітана на капітана.
Але назву треда вертати не варто: ото - не ламається!
(хіба що придумати інший гарний епітет :cool: )

З Demyan'ом я таки не згодний (і не тому, що він собак не любить ;))
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
А бачили як він грає? його вже замінюють :). Дрогба набагто краще дивиться. Думаю він не заграє в англ футбол

Грає як зазвичай: 4 матчі - 2 голи. Більше ніхто у пенсіонерів не забив - теж по 2 Лампард (1 з пенальті) і Дрогба (якщо він виглядає набагато краще, чому ж не забиває набагато більше?)
Те що замінюють - Мурін любить тактику: вирішив розпочати гостьовий матч з 1 нападаючим; 1 тайм - нулі - після перерви виходить другий нападник; наприкінці гри - 2:0 - одного нападника знімаємо, якого? - звісно, не того, що нещодавно вийшов. Усе логічно. От якби команда програвала, а його - бомбардира - замінили...
Анчелотті, між іншим, теж із поля забирав, навіть тієї осені, коли М'ячика відтяпав. Так що це не показник. Я в такий спосіб можу і про Дрогба сказати: "Ви бачили, як він грає? Його вже у старт не ставлять!" Неозброєним оком видно певне непорозуміння з партнерами, що для нової людини цілком логічно.
Це все не означає, що мені дуже хочеться, аби Шева заграв у Челсі (і взагалі, щоб Челсі заграло, з Шевою чи без). Матчі з Лівером і Боро любо було дивитися: Шева забиває (приємно), челсі програють (ще приємніше). Нехай він гратиме погано, і його задешево продадуть у Барсу чи Ліон (інші приємні команди не потягнуть навіть "деШЕВого" ШЕВу). В принципі, могли б і додому відпустити. Як Реброва :rolleyes:

Юрій Сєров - 6-10-2006 у 13:31

Ну я вже не знаю що сказати.
Шевченко не полетів в Італію...
Може це й на краще?

Олександр Чорнобиль - 6-10-2006 у 14:29

Ну. Шевченко в Італії вже був...
:lol::lol::lol:

Грошей зекономили (менше народу селити і годувати треба). :lol:

Dmy - 13-11-2006 у 20:16

Ми все губились у здогадах: чому не забиває?! А вони, виявляється, були вагітні. У них був цикл. Виносили і народили! І гол теж ... виносили і народили. І теж удвох. З Дрогба. Пологи пройшли успішно. Батько, тренер і президент цілком задоволені.

А тим часом на півночі Італії.
Колишній президент-майже-як-батько (також колишній прем'єр-міністр) заявив, що Шева нагулявся і хоче додому. Тобто в Мілан, де його всі так люблять і жадають. А виявляється не всі. Броккі, наприклад, не вірить у повернення блудного майже-сина. Я теж не вірю - де він у Мілані знайде англійську школу для Джордана й англійські яслі для Крістіяна?

Пригадуються єхидні кпини Анчелотті двомісячної давнини: що він, звичайно, залюбки візьме Шеву назад, але (також звичайно) не за такі скажені бабки, які навесні здуру виклав Рома.
Нічого, і його теж звільнять.

Ігор Баранік - 14-11-2006 у 11:52

В мене є така думка, що в "Челсі" Шевченко вже й завершить свою кар`єру.

Юрій Сєров - 29-11-2006 у 21:18

В неті пішов слух, що Шевченко повертається в Мілан на правах оренди.
Чесно кажучи, не дуже віриться, хоча всяке буває. В Лізі він вже не зможе допомогти Мілану.
В ПЛ він поки що забив 3 голи і злі язики говорять, що 10 млн. фунтів за гол трохи забагато. :)
В матчі проти МЮ Андрій не показав ніц, але як на мене, це не його вина, а вина тактики та стилю команди. Та й фізухи для Англії йому бракне.

Dmy - 30-11-2006 у 14:47

Хай ангійська жовта преса утреться! :baddevil:
Вчора він уже пробив по воротах, і замінили його не на шестидесятій, а на сімдесят-якійсь хвилині.
Очевидний прогрес!

Юрій Сєров - 2-12-2006 у 13:17

Продовжують ширитися чутки, що Шевченко повернеться в Мілан на правах оренди, деякі міланісти проти: http://www.korrespondent.net/main/172040
Але думаю, що повернення в Мілан буде ще гіршим кроком ніж перехід в Челсі.
І річ навіть не в "Двічі в одну річку не ввійдеш", це швидше буде визнання своєї поразки.
Андрій не погодиться.

Юрій Сєров - 16-1-2007 у 15:10

Схоже Шевченко ніколи вже не заграє в Челсі. Конфлікт з тренером це одне, а от з цілою командою - це вже серйозніше.
Тепер зрозуміло, чому йому не пасують навіть тоді, коли іншого виходу у гравця з м'ячем немає.

Товарищи по команде назвали Шевченко "стукачом"
Корреспондент.net

16 Января 2007, 15:00

Футболисты Челси считают украинца Андрея Шевченко виновником конфликта между владельцем клуба Романом Абрамовичем и главным тренером Жозе Моуриньо.

Форварда подозревают в том, что он рассказывает российскому бизнесмену обо всем, что происходит в команде, и называют "стукачом".

Как пишет английское издание The Mirror, в последнее время игроки "Челси" стараются не обсуждать дела команды в присутствии Шевченко, хотя в начале сезона партнеры относились к украинцу благожелательно. Многие из игроков лондонского клуба подчеркивали профессионализм нападающего и его искреннее желание приносить "Челси" максимальную пользу.

"Игроки чувствуют, что он рассказывает Абрамовичу о своих взаимоотношениях с Жозе (Моуриньо - ред.), - цитирует The Mirror слова неназванного источника в клубе. - В целом они считают его отличным парнем, но теперь не могут ему доверять. Все это плохо влияет на обстановку в команде".

Напомним, что Шевченко подписал контракт с Челси еще в мае 2006 года, однако в первой половине сезона-2006/07 не показал той результативности, которой от него ждали. Считается, что украинца связывают дружеские отношения с Романом Абрамовичем.

В то же время в последние несколько недель у российского владельца клуба возникли сложности с главным тренером Жозе Моуриньо: по информации английских СМИ они не разговаривают друг с другом.

Тарас Задорожний - 16-1-2007 у 16:43

:o
Більше коментарів нема

Dmy - 16-1-2007 у 18:36

Як на мене повна ..ня. Між іншим, досить типова для англійських ЗМІ. З ними все зрозуміло - їм треба регулярно продаватися, яка різниця, за рахунок чого. Тож їх, як і совіцьки, не варто читати до обіду. Якби я вірив усім футбольним пліткам (достовірній інформації з надійних джерел) англійських мідій за останні хоча би півроку - вже шизанувся б.

Судячи з усього, Мірор (це, здається, їхнє ДТ, тільки жовтіше), надивившись голівуду, вирішила, що після десятиліть панування КГБ всі раша є генетичними стукачами, і надумала на цьому разок зіграти. Знаково, що в матеріалі сказано "гравці". В Челсі що, мільйон гравців? Хто конкретно? Вся команда у вихідний прийшла в редакцію і принесла колективну анонімку? Коли Террі захищає Муріна, він десь так і каже: "Я Джон Террі, не чипляйте тренера, бо я його кохаю". А тут, раптом, ніхто особисто не признається, бо всі злякалися репресій. Тіпа із Совка не Шева, а решта команди.
Гони це все!

Які є факти:
1)Берлусконі правий - Шева однозначно під колесами у Пазіка. І грає теж зле. По-перше, наздогнала карма. По-друге, грає не у свою гру. Чому?
2) Шеві мало пасують, бо пасують Дрогба. Логічно, бо негра наразі пре. Само по собі останнє направду дивно, бо він нормально відбігав минулий сезон, тягнув свою збірну на ЧС і далі тягне клуб. Що твій дюрасел. Хоча складається враження, що останнім часом і в Дрогба трохи закінчується завод. Вігану він забив у доданий час, коли команди вже просто стояли, а перед тим всю гру стояв сам. Подивимось навесні.
Чому не пасують обом? Бо всіх цих лампардів кілька років привчали грати на одного висунутого "стовпа", награванню відповідних тактичних варіантів Мурін, очевидно, надмірної уваги не приділяє, а самим перелаштуватися гравцям не так просто (будь вони хоч тричі лампарди)
(доречи, цікаво, що у Мілана навпаки, не виходила гра в одного форварда, хоч Шевченка, хоч Індзагі, хоч Креспо. Найкращі результати Анчелотті отримував при двох живих - паралельних)
Так що, гадаю, бойкот тут ні до чого.
Між іншим, коли Шева із Дрогба починали імпровізувати на двох, у них дещо виходило.
3) Зле грає не лише Шева, а й усе Челсі, а Мурін - істерик (типу Луческу). При невдачах йому треба постійно на когось скаржитися: на суперників (що забивають смішні голи), на суддів (які приймають дивні рішення), на менеджмент клубу (що нікого не купив взимку і тому нікого не продаватимуть). При цьому я помітив, що він любить робити такі речі чужими руками. Наприклад, пускає анонімні чутки, що після сезону йде однозначно, а потім особисто їх так само однозначно спростовує і виставляє справу так, що це його хочуть позбутися, бо не люблять.
(не здивуюсь, якщо стаття в Мірор - його робота)

Які висновки?
1) Шева отримав по заслугах - а не треба чиплятися за спідницю: ти зірка, а не Бекхем;
2) Навесні у нього цілком може бути шанс (ох, краще би не було і його продали. У Францію ;))
3) У Челсі не все гаразд, хоча поки що їм щастить - перші три голи у ворота Вігана - тому свідчення. Команда-то не грає.
4) Муріну спекотно, і він це відчуває. Якщо не виграє ЛЧ - має всі шанси піти. Тож намагається всіляко підстрахуватися.
5) Версія про стукачество - газетна качка.

Demyan - 17-1-2007 у 09:00

Моя точка зору.
Щодо челсі - в команди є проблеми великі в захисті і з воротарем. Те що команда неграє - дурниця. Подивіться на попередні ігри де вони виривали перемоги і які голи забивали. З віганом - так повезло, але ж і не забиває той хто не бє, щоб забити треба хоч бити по воротах.
Конфлікт між моуріньйо і абрамовичом є. Це повязано з тим що тренер хоче купити захисників а грошей на це не дають. Відповідно тренер говорить що як викинути на балака і шеву - гроші є (балаком теж не повністю задоволені хоча ситуація в нього краща) а на те що треба нема. Ось і іде конфлікт. Так він може піти причому в реал, на його місце може прийти навіть Хідінг.
Про шеву - це не його футбол і не його команда. Йому треба іти звідти однозначно і чим швидше тим краще.

Юрій Сєров - 1-2-2007 у 15:24

Ви знаєте, Челсі таки дуже позитивно впливає на нашого капітана збірної.
Він сам!!! попросився!!! зіграти за збірну товариський!!! матч!
Дякуємо пане Моуріню! :lol::lol::lol:

Юрій Сєров - 1-5-2007 у 19:25

Поповзли чутки, що з наступного сезону Шева перейде в Барсу. Це було б добре як для нього так і для збірної.

Dmy - 3-5-2007 у 18:25

Невже станеться?! І збудеться моя мрія від 1/9/2006, 18:53, цей тред, попередня сторінка, останній абзац? ;) :lol:

Юрій Сєров - 3-5-2007 у 22:02

Цитата:
Футбол. Шевченко виграв суд у британської газети, яка назвала його "стукачем"

champion.com.ua, 03.05.07 17:54:37
Нападаючий "Челсі" Андрій Шевченко виграв суд у британського видавничого будинку MGN Ltd у справі про появу в газеті Daily Mirror публікації, датованої місяцем січнем, у якій не правдиво відобпажадлася про гравця, говорячи про нього як про "стукача Абрамовича". Як повідомляє Reuters, газета буде змушена оплатити моральний збиток українцеві.

Днями в Шевченка знову виникли розбіжності з цим виданням, у якому було написано, що в нього виник конфлікт із головним тренером команди Жозе Моурінью, через що він відмовився їхати на півфінальний матч Ліги чемпіонів з "Ліверпулом" (1:0).


А хто сумнівався? ;)

Цитата:
Футбол. Купівля Шевченка "Барселоною": чутки і насправді

http://www.allextreme.com.ua, 01.05.07 10:46:17

З перших слів ясно, що це сенсація. Лідер чемпіонату Іспанії і чинний чемпіон країни "Барселона" готова сплатити лондонському "Челсі" 15 млн. фунтів (22 млн. єврів) за нападника збірної України Андрія Шевченка.

За інформацією іспанського видання El Mundo Deportivo, Шевченко не хоче залишатися в лондонському клубі на наступний сезон, якщо головним тренером команди як і раніше буде португалець Жозе Моурінью.

Газета пише, що головний тренер "Барселони" Франк Райкард вважає, що Шевченко ідеально впишеться у гральну модель каталонського клубу, коли гратиме в атаці разом із Самуелем Это"О і Роналдіньо. Крім того, наставник "Барси" хоче підстрахуватися на випадок, якщо влітку Роналдіньо перейде в "Мілан".

Журналісти іншої газети As перехопили на ходу президента клубу Хуана Лапорту, коли той виходив з роздягальні "Барселони" після перемоги над "Леванте":

- Пан Лапорта, це правда про "Барсу" і Шевченка?
- Я працюю у великому клубі, для нас немає нічого неможливого.

- І ви готові віддати 22 мільйони єврів?
- Ця сума взята зі стелі. Наша пропозиція значно більша!

Мабуть сума і справді більша, якщо завважити, що Андрій Шевченко перейшов у "Челсі" перед стартом ЧС-2006 за 40 млн. євро. Трансфер українця - реальність. Остання крапля отрути у грааль стосунків Шеви і Моурінью потрапила, коли тренер не захотів відпускати форварда у Кардіфф на презентацію української заявки на проведення Євро-2012. Тоді на Жозеф натиснули згори (його умовив сам Абрамович, якого сльозно молив про це Суркіс).

А португалець не любить тиску, і Шевченко зник зі стартового складу "пенсіонерів". Тепер він може залишити і Лондон загалом.

Диму без вогню не буває. Але якщо Моуріню піде, а все виглядає, що так і буде, то можливо Шевченко залишиться. Хоча Барселона мені більше подобається!

Demyan - 4-5-2007 у 08:17

Добре було б якби він троха пузо спускав......а то буде як рональдо

Dmy - 4-5-2007 у 16:30

Таке враження, що тепер суд чекає і на Ель-Мунду. ІФ знову Шевченко його виграє. Втім, цього року йому тільки і залишається, що вигравати суди. Бо все решта він уже програв.

ЗІ. А хіба у Барселоні англійських шкіл для Джордана більше, ніж у Мілані? ;)

Юрій Сєров - 8-5-2007 у 17:01

Шевченкові зробили операцію і з французами він не гратиме. :( Шанси взяти очки зменшилися.

Dmy - 8-5-2007 у 18:30

А хто знає, що у нього там насправді з пахом? Пазік переїхав?

Юрій Сєров - 8-5-2007 у 19:16

Кажуть, що грижа. І потрібна операція на пахових кільцях. Я не медик, тому важко щось сказати конкретніше, крім того, що говорять Блохін&Co. Серед коментарів проскочило, що цього року Андрій матиме нормальну відпустку, а не таку як минулого року. Може й справді Пазік захотів влітку погрітися десь на курорті, а не виходжувати чоловіка.

Dmy - 23-5-2007 у 16:33

Схоже, що Джордан Пазік вже навивчався англійської мови по самі помідори:
http://www.champion.com.ua/archive/football/2007/5/23/news/9.html

Юрій Сєров - 24-5-2007 у 00:09

Провтикав наш Андрійко пухар...

Demyan - 24-5-2007 у 08:01

Вже ходять слухи що ймовірно Шевченко піде в оренду в Мілна, навіть ніби Абрамовіч його "відпускає".

Юрій Сєров - 17-6-2007 у 09:57

Тренер и игроки "Милана" против возвращения Шевченко
Как сообщает Il Giornale, главный тренер "Милана" Карло Анчелотти и игроки команды не воодушевлены заявлением владельца клуба Сильвио Берлускони о возможном возвращении Андрея Шевченко из "Челси" в "Милан". Лидеры команды Анчелотти Паоло Мальдини, Дженнаро Гаттузо и Кларенс Зеедорф считают, что после прошлогоднего ухода Шевченко в "Челси" его не должен ждать теплый прием в итальянском клубе. Напомним, что "Челси" требует за украинского форварда 20 миллионов фунтов, в то время как "Милан" готов заплатить лишь 6,7 миллионов за аренду футболиста сроком на один-два года.

Схоже, нашого Пазіка люблять вже всюди. :)

Dmy - 22-6-2007 у 18:05

"Безстрашний лицар футболу" Дженаро Гаттузо вже злякався: "Ріно Гаттузо спростував зауваження у ЗМІ, що провідні гравці "Мілану" виступають проти президента Сільвіо Берлусконі за те, що той хоче повернути Андрія Шевченка назад на Сан Сіро.
- Я б із задоволенням знову грав поряд з Андрієм. Це все неправда, що "стара гвардія" виступає проти його повернення."
Може, з ним попрацював названий тато Пазіка вуйко Сільвіо?
Тепер черга за Мальдіні?

Водночас, Челсі обіцяє судитися з усіма ЗМІ, які "продають" Шеву до Мілана. Треба сказати, якесь раціо у цьому є. У світі і крім того ще багато цікавого. Наприклад те, що Андрія Шевченка вже купив Арсенал
:lol: :cool: :saint:

Юрій Сєров - 23-6-2007 у 00:14

Цитата:
Наприклад те, що Андрія Шевчена вже купив Арсенал

От якогось росіянина десь в Швейцарії знайти - нема проблем. А в себе в обасті когось знайти не виходить....

Юрій Сєров - 16-5-2008 у 14:28

Вже Шевченка купує не Мілан, а Фенербахче. Ну не знаю, не знаю...

Dmy - 16-5-2008 у 18:11

Про Фенер вже з місяць тому качку засилали. Потім заткнулися. Тепер - знову. Краще не читати "совєцкіх газєт" ... та взагалі їх ніколи не читати.

Юрій Сєров - 7-7-2008 у 17:23

Андрій Шевченко в п'ятірці найоплачуваніших футболістів світу.
http://korrespondent.net/sport/football/515343
І це з такою грою... Але ніц не зробиш, контракт є контракт.
А ще вище нього Бекхем, Рональдіньйо і Анрі - теж провели дуже вдалий сезон :)

Юрій Сєров - 19-9-2008 у 11:30

Андрія Шевченка визнали найкращим гравцем матчу Мілан-Цюріх. Це тішить.

Dmy - 19-9-2008 у 13:35

А хто визнав, швайцарці? (за те, що не забив):lol:

Юрій Сєров - 19-9-2008 у 15:01

Судячи з опису зіграв дуже корисно. 2 голи за його участи. Ще б забив, узагалі було б супер.

Юрій Сєров - 29-9-2008 у 12:55

Сьогодні Андрієві - 32.
Бажаємо, щоб більше забивав голів у збірній і Мілані.

Юрій Сєров - 3-12-2008 у 12:14

Двічі в одну річку не ввійдеш. :(
Пішли чутки, що взимку Мілан поверне його назад в Челсі.
Можливо, варто повернутися в рідний клуб і закінчувати вже кар'єру...

Dmy - 4-12-2008 у 00:09

А тим часом Андрюха забив вдруге у сезоні: в Кубку Італії Лаціо. Щоправда, Мілан вже летить в екстратаймі і, схоже, програє

Степанюк Василь - 4-12-2008 у 00:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Можливо, варто повернутися в рідний клуб і закінчувати вже кар'єру...

Думаю Шевченко ще трішки пограє, ранувато завершувати кар'єру...

Dmy - 4-12-2008 у 02:25

Гол, між іншим, шчікарний. Не знаю, що в нього там зі швидкістю, але лупити по м'ячу та возити захисників на протиході Андрюха не розучився.

Андрій Демчук - 4-12-2008 у 02:53

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Гол, між іншим, шчікарний. Не знаю, що в нього там зі швидкістю, але лупити по м'ячу та возити захисників на протиході Андрюха не розучився.


гол насправді гарний!

Юрій Сєров - 23-1-2009 у 13:37

Не знаю наскільки цьому можна вірити, але інтернет повниться слухамии про перехід Шевченка в Динамо Київ.

Юрій Сєров - 6-2-2009 у 14:13

Схоже, тепер наш Андрій збирає лаври лузера
http://korrespondent.net/sport/football/734178

Побачимо, чи вистачить в нього сили волі вийти на свій рівень.

Андрій Бойко - 13-2-2009 у 22:04

В 32 роки бути живою легендою Мілану, на рівні з Мальдіні - це вже неабияке досягнення. Помилка була в переході у Челсі. Повертатись не було сенсу, тим більше до того ж тренера, який застав "втечу" Шевченка. Класно б було побачити ще Андрія в "Динамо", так хоч ще рік-два пограв би на високому рівні. Але... Отримувати гроші за сумлінні тренуваня, та чемне сидіння на лавці запасних, це ж не мішки на вокзалі вантажити. Можливо вигравши все що можна, Шевченко втратив мотивацію виступати на колишньому рівні.

Юрій Сєров - 13-2-2009 у 22:34

Що тут скажеш... Послухай жінку і зроби навпаки. :)

Юрій Сєров - 12-5-2009 у 22:34

Шевченко може перейти в Рому...

Юрій Сєров - 17-7-2009 у 14:29

Андрійко потроху готує собі грунт для завершення кар'єри і перекваліфіковується в актора :)

Шевченко знявся у фільмі про італійських ультрас
Форвард збірної Андрій Шевченко знявся в італійській кінострічці "Останній ультрас". Фільм вийде на екрани у вересні 2009 року.

Режисер стрічки - римлянин Стефано Кальваньяю - запросив Шевченка на роль самого себе. Раніше Шевченко виконував цю роль у італійській комедії "L'allenatore nell Pallone 2".

"Останній ультрас" - драматична картина на злободенну тему про футбольних фанатів і насильство на стадіонах Італії, пише "Радіо Свобода".

"Ця стрічка матиме велике соціальне спрямування, бо розповідає не лише як і чому трапляються насильницькі дії з боку ультрас, але також про життя, почуття, любовні історії фанатів як звичайних людей, а не злочинців", - пояснив режисер Кальванья.

У центрі сюжету - історія одного вболівальника, котрий випадково під час матчу в Мілані вбиває фаната команди-суперника. Втікши зі стадіону, убивця переховується в готелі біля озера Ґарда, що недалеко від Мілана. Там, понайомившись, закохується в жінку, котра, як виявиться згодом, є матір'ю хлопця, загиблого від руки цього ж втікача.

У фільмі Андрій Шевченко кілька хвилин спілкується з фанатом-убивцею. Цей діалог називають найбільш емоційним моментом картини, що спонукатиме до серйозних роздумів.

http://www.champion.com.ua/football/4a605c81be3fb/

Андрій Пелещишин - 17-7-2009 у 14:41

Цитата:
Андрійко потроху готує собі грунт для завершення кар'єри і перекваліфіковується в актора

Правильно робить

Цитата:
"Останній ультрас" - драматична картина на злободенну тему про футбольних фанатів і насильство на стадіонах Італії,

А назва як у тріллера :)

Юрій Сєров - 10-8-2009 у 23:22

Андрій подумав і вирішив, що краще 12 мільйонів на банківському рахунку ніж грати у футбол деінде.
Прагматично, але має право на життя...

Юрій Сєров - 19-8-2009 у 03:30

Шевченко. Заробітчанин від футболу
Мабуть так і є. Але засуджувати я б не став. Грати йому залишилося 2-3 роки, а фунти стерлінги на дорозі не валяються...
Хоча, звісно б хотілося, щоб ще пограв на хорошому рівні, особливо б хотілося, щоб в Динамо...

Dmy - 28-8-2009 у 21:11

Ходять уперті чутки, що Андрюха повертається.

Те що він наразі в Києві - навіть не чутки.
Далі. Челсі підтвердив, що Шева від них іде (тіпа навіть не в аренду).
Прошла інфа (оце вже справді газетні чутки на випередження), що Динамо його вже встигло заявити на Лігу під №7 (який так "вчасно", буквально на минулому тижні звільнив Карлуш Кореа).

Залишилося дозаявити ще не таких старих Реброва і Калитвинцева, і можна буде рухати - топтати Барсу по другому разу:D

ЗІ. Крися тепер зможе опанувати вкрай корисну професію доярки:cool:

Юрій Сєров - 30-8-2009 у 01:05

Таки збулося! Андрій Шевченко знову гравець Динамо. Контракт укладено на 2 роки.

Dmy - 30-8-2009 у 13:33

Інетом ходять жарти динамівських фанів на кшталт: "Це наша відповідь на Донбас-Арену!":P А й справді - день у день підгадали:D

Роман Голощук - 31-8-2009 у 20:55

Ну що ж - Шева повернувся і забив. Правда з пенальті, яке він сам і заробив.

Юрій Сєров - 1-9-2009 у 00:11

Цікава і досить реалістична точка зору на обставини і причини повернення Шевченка в Динамо.
http://obkom.net.ua/articles/2009-08/31.1006.shtml

Dmy - 1-9-2009 у 15:23

Мені не сподобалась. Автора взагалі не знаю, але це - не головне.
Яка ситуація з поверненням Шевченка? Більшість українських джерел із захватом відгукуються на цю новину, стаючи одними з багатьох. Якщо ми поставимо задачу будь що виділитися з натовпу, надто не напружуючись, то десь така стаття і вийде.
Чому пішов? Догравати на пенсію.
Чого не залишився на лаві? Щоб не псувати репутацію.
Чому в Динамо? Щоб у ЛЧ засвітитися.
Патріот? Вітчизні віддав перевагу перед баблом? Куди там! Якщо вирахувати податки, залишиться стільки ж, як у Лондоні.

Розберемося.
Репутація. Значить, 2,5 роки сидячи на лаві як у Челсі, так і в Мілані, Шева репутацію собі не зіпсував, а за останній рік контракту відразу зіпсує? Ню-ню:rolleyes:
Догравати в Динамо. А навіщо тоді Динамо? Гадаю, Шева цілком міг поїхати в Штати слідом за Додіком або в якісь Емірати (майже не сумніваюся, що взяли би) і забашляти там конкретно, надто не перенапружуючись. В Динамо він, виявляється, аби засвітитися в ЛЧ. А це Шеві наф? Він же ж дограє? Коли людина дограє, її єврокубки вже якось не дуже й обходять - капусти би побільше нарубати. Знову не стикується.
Зарплата Ну, в Обкома, звичайно, "найкращі" інформатори всюди. Все може бути. Але вот англійці вважають (а Чемпіон озвучує):), що Шева в Динамо отримуватиме вчетверо менше, ніж у Челсі. Налоги в Англії - не 50%. Тобто втрачає, і втрачає десь у 2,5-3 рази. Та й до того ж, якби "заробити", то не в Динамо їхати варто було, а в ті таки Умірати (див. попер. пункт).

Фігня, малята, аднака.

Юрій Сєров - 2-9-2009 у 01:00

Репутація - цього року його не включали навіть у заявку на ЛЧ. У Мілані він таки вряди-годи на полі з'являвся.
А навіщо тоді Динамо? - не факт, що комусь у Штатах чи Еміратах він потрібний. Там про нього уже можуть не пам'ятати, на відміну від Києва. І що платили б йому там захмарну зарплатню. І граючи там ніхто б про нього і не чув. Все-таки, з реклами він також мав непогані надходження.
Про вчетверо менше - також не факт. 2 млн. на рік - думаю він зароблятиме більше.

romano - 2-9-2009 у 09:27

Я не дуже слікую за футбольними подіями, але пригадую, що коли Шева з Мілану переїхав до Англії, то він це зробив для своєї сім'ї - щоб дитина росла в англійському середовищі, дружина його так хотіла. А як же то буде тепер? Вони всі в Києві жити будуть?

Юрій Сєров - 3-9-2009 у 01:37

Та вже йому там Суркіс американську школу шукає. Певно та, де діти Ющенка.

Юрій Сєров - 29-9-2009 у 10:32

Сьогодні Андрію Шевченку виповнюється 33.
Бажаю йому відсвяткувати, забивши 3 голи у ворота Барселони :)

Юрій Сєров - 28-7-2012 у 20:48

Невдало якось Шевченко зіграв головою під кінець кар'єри... :mad:

Андрій Пелещишин - 28-7-2012 у 21:11

якщо ти про політику, то і починав не надто, з урочистого вступу в ряди "славної" СДПУ (0)

Dmy - 29-7-2012 у 02:53

Нє, ну тоді вони всім стадом вступили - можна не рахувати.
А ось продовжував ... "Шева, твій вибір змусив плакати твою країну" - такий банер, здається висів на "Динамо" у листопаді 2004. Він потім ще виправдовувався.
Так що у цих питаннях людина - цілковитий нуль. Краще б у гольф пішов.

Юрій Сєров - 30-7-2012 у 08:31

Якби мав мізки, то вступив би в ПР, а не в якесь чергове "озиме покоління"

Юрій Сєров - 13-8-2012 у 13:12

Цікава декларація вийшла в Андрюші...

Виявляється цей жмот Сурксіс платив йому 2000 грн./міс. Це ж на бензин більше треба, щоб в Конча-Заспу мотатися. :baddevil:
http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP406?PT001F01=900&pf7171=93

Ну і про 5 останніх років в Україні - це також прикол. ЦВК мала б його зняти з реєстрації.