Форум Рідного Міста

Про користь перегляду УТ-раз

Олексій Мачехін - 25-4-2004 у 21:19

Дивлюсь зараз УТ-1 - там президента Грузії показують.
Людина вийняткова. Українською розмовляє краще за деяких наших урядовців (чи не всіх).

От сиджу й думаю - чи не варто частіше переглядати?

З іншого боку ВІСТІ тижня взяли за моду зомбування під час репортажу. От наприклад розповідають про ЄЕП, а тим часом з`являється рядочок внизу:
Україна та Росія - рівноправні партнери
і таке інше....

От сиджу й думаю - чи не варто рідше переглядати?

А ви як вважаєте? :saint:

Олексій Мачехін - 25-4-2004 у 21:25

Щойно він прощався:
- Ще раз хочу привітати всіх українських українців....

Він в контексті. Наша людина :)

fish - 26-4-2004 у 07:15

Грузини - взагалі наші люди в цьому плані. Нолись була на одному - гм - неукраїнському українському форумі, там мене раз по раз просили перейти на російську, що я робила часом, але тільки для прибалтів, наприклад. Себто, для тих, хто за власну мову має не слов"янську. А от хлопець із Грузії, хоч до мене писав російською, і мене розумів через слово, і перепитував постійно, але сам сказав: нічого, говори по-своєму, якось, мовляв, будемо розумітися, бо у нас спілкуються всі грузинською і вважають то за самоповагу, а от вас, українців, я в цьому плані трошки не розумію.
От власне. Хлопчина теж був у контексті.
А я навіть не наважилася озвучити звичне виправдання про переселенців, адже, здається, у них переселень теж вистачало...

saLAVado - 2-5-2004 у 14:50

"Україна для українців" © М. І. Міхновський

Олександра Бабяк - 2-5-2004 у 15:24

УТ-1 провладний канал, це кожен знає. Але такого відвертого зомбування я від них не сподівалася. Переглядаючи іноді задля цікавості їхні випуски новин, в цьому ще більше переконуюсь, адже на п'ятій хвилині тривання такого випуску починаю засинати і перестаю мислити як нормальна людина. Шкода мені тих, хто дивиться постійно цей канал, ні об'єктивного висвітлення подій, ні жодної толкової інформації (ну, можливо, хіба передача "Запитуйте - відполвідаємо" ). Після такого зомбування, а особливо за відсутності потужної роботи нашоукраїнців, справді люди будуть голосуватимуть за Януковича. Але Наші працюють і це тішить.

saLAVado - 2-5-2004 у 22:31

Телевізор у будь-якому випадку - зомбомашина, він для цього призначений. Особливо на кухні. Ти сидиш, їси, дивишся на екран телевізора, бачиш різноманітні картинки, які змінюють одна одну, іноді стає нудно, іноді - цікаво. Можна переключати канали, оминаючи улюблені рекламні ролики. Перший канал, другий, третій...Ніби сон чи дитяча гра. Хтось купує перший канал, хтось продає другий, хто платить гроші, той замовляє музику на свій смак.

Остап_М. - 3-5-2004 у 13:07

УТ чи не УТ, сутєвої різниці тут немає. Всі українські канали комусь належать. Але якби то комусь в сенсі бізнесу, а не комусь в сенсі політики!!! От і виходить що президент Грузії говорить українською а Кучма.... - всі знають як :)!!!

Dmy - 3-5-2004 у 17:55

Цитата:
Першим відправив користувач Остап_М.
От і виходить що президент Грузії говорить українською а Кучма.... - всі знають як :)!!!

Остапе, ти вчасно нагадав! Усі, звісно, знають, але не все! От, вчора не вдало попав на кнопку і потрапив (на 1 хв.) до Пиховшека в Епіцентр. Там був Президент, що розпинався про рехворму. Зокрема, сказав: "Є закон: слідуючи парламенськи вибори відбудуться на пропорційній основі. І це заставить деяких опріділитись."
Я ридав! От же ж - соловейко!! lol: 10 років поспіль, а щоразу виглядає так ... звабливо! :P:

saLAVado - 3-5-2004 у 20:19

"Украинский выучил только за то, что учить его начал и Кучма"?

Чому це все сходить на цькування Кучми?

Captivitas - 8-5-2004 у 15:40

Випадково ввімкнув вчора передачу "Національний інтерес" на УТ1.
Міністр освіти та професура розмовляли так, ніби вони зібралися десь на природі з ідлом-питвом й вирішували хто з них більше вболіває за майбутнє студенства. Більш беззмістовної дискусії на телевізії мабуть наврячи де зустрінеш.

Олексій Мачехін - 8-5-2004 у 21:10

Повністю згоден.
Дивився і не міг зрозуміти за яку країну мова.

saLAVado - 10-5-2004 у 07:59

Згадав проект однієї рекламної акції. "У цього молока якийсь дивний незрозумілий смак. Чи варто його пити, якщо є звичайне молоко, яке п'ють усі?". І як відповідь:
"Тінькофф - він такий один".
Зараз дописувачі цієї теми активно вдивляються в УТ-1, сиплять коментарі, а я як не дивився цього каналу, так мені і не хочеться.
Спокійно вам спати.

Captivitas - 20-5-2004 у 09:46

Маленький ексклюзив від УТ-1: "Вікнами на весну" - 22:05 вівторок/середа - 20 хвилин української співаної поезії.
Остання програма (вчора) - Павло Нечитайло та гурт "Пропала грамота". Ненав"язливі приємні перкусії та гітара склали приємне враження.