Форум Рідного Міста

Гіпноз

saLAVado - 2-5-2004 у 12:29

Вплив на людину не зовні, а зсередини, це небезпечно? Вплив на людину зсередини, це ефективно? Вплив на людину, це приємно? Вплив - це що? Як? А ось так:

Ефективно впливати можна по-різному, адже ви можете зараз уявити, як впливає на Вас те, що Ви зараз читаєте, коли Ваші очі пробігають рядками тексту, Ви можете відчути своє дихання, вдих, видих, вдих, видих... Вплив відбувається навіть коли Ви просто дихаєте чи дивитеся на монітор і розслабляєтесь. Ви можете залишити без уваги всі думки, які знаходяться у Вас в голові і дозволити собі відпочити саме зараз, просто розслабитися і помітити як Ваше тіло розслабляється з кожним вдихом і видихом. І не має значення, який саме це вплив і як він відбувається, і можливо зараз Ви починаєте розуміти, що не має значення, гіпноз це, чи не гіпноз, тому що зовсім не важливо, що таке гіпноз і як його застосовувати, тому що зараз є набагато важливіші речі, за вікном весна і світить сонце, і сьогодні неділя, тому що вчора була субота, а завтра буде понеділок, але це не важливо, тому що навіть якби сьогодні була п'ятниця, то можна було б сказати, що завтра буде субота, коли можна буде відпочити і розслабитися, не дивлячись на те, що сьогодні неділя.

Андрій Пелещишин - 2-5-2004 у 13:05

Шановний, я мушу попередити Вас щодо недопустимості проведення психологічних експериментів на Форумі. Якщо я ще раз таке побачу, Вам буде заблоковано доступ на Форум.

saLAVado - 2-5-2004 у 13:09

Може зв'яжемося по е-мейл?
salavado@yandex.ru.

Андрій Пелещишин - 2-5-2004 у 13:15

Навіщо?

saLAVado - 2-5-2004 у 13:18

Щоб не портити форум.

Андрій Пелещишин - 2-5-2004 у 13:20

Не зрозумів. Це погроза, чи як?

saLAVado - 2-5-2004 у 13:26

Дивно, що ти сприймаєш мої слова як погрози. Не думав ніколи над тим, щоб читати слова, а потім не повторювати їх вголос, трансформуючи?

Андрій Пелещишин - 2-5-2004 у 13:30

А ти задайся питанням, чому тебе так розуміють? Спочатку пишеш текст який грубо вривається в свідомість людини (не пояснивши навіщо, не попердивши нормально, не запитавшись чи можна і чи варто) а потім дивуєшся, що тебе якось не так сприймають. До речі, в інших твоїх текстах я також знайшов достатньо спроб вийти за межі традиційної дискусії на рівень роботи з підсвідомим.
Це не є ознакою високої культури та поваги до співбесідника. Якщо я помічатиму таке надалі - змушений буду захистити читачів Форуму.

saLAVado - 2-5-2004 у 13:36

Я відповім тобі. Я хочу відкрити тему, де можна було б обговорити гіпноз, зверни увагу, що розділ - медицина, все чітко і науково, як приклад приводжу текст, який містить вплив на підсвідомість. Не буду особливо культурним і зверну твою увагу на користувача Dmy.

Андрій Пелещишин - 2-5-2004 у 14:55

Якщо хочеться обговорити таку тему, то приклад можна відповідним чином - пояснити яку реакцію він повинен викликати, які механізми задіяно у прикладі, попередити читача про можливу реакцію на приклад. І головне - чітко відділити використання технік у прикладах від нормального спілкування.
Звичайно теми щодо сучасних напрямків у психології можуть бути цікавими. Але головне - вони повинні бути "екологічними".

Щодо дописів інших користувачів - якщо в них (дописах) є речі, які можна вважати недопустими - є кнопка "звіт". Для приватного спілкування з іншими дописувачами є приватні повідомлення (кнопка u2u)

Яндрух - 2-5-2004 у 16:44

Овва, вже й розборки якісь тут!

Тримайте удар, пане Андрію!

saLAVado - 2-5-2004 у 21:45

Дякую, пане Андрію за інформацію про кнопки, я тут ще новак, тому багато чого можу не знати.

Повідомлення із впливом я відділив пробілом, перед цим звернувши увагу на нього словосполученням "ось так". Також додам, що повідомлення моє є достатньо екологічним, суть його - у виклику легкого трансу з метою продемонструвати деякі можливості, ніяких змін текст не викликає.

Крім того, люди, які відкривають тему "Гіпноз", цікавляться тим, що тут написано, чи не так? Я міг би не подавати це так відверто і Ви б ніколи не помітили змін у тому, які саме літери набираються на клавіатурі.

Приємно, що Ви підтримуєте зв'язок з користувачами.

saLAVado - 2-5-2004 у 21:53

Пане Яндрух, я думаю, що ніяких розборок насправді не відбувається, але мені лестить те, що Ви вважаєте, ніби я здатен завдати удару. Успіхів Вам!