Невеличке уточнення - до номерів телефонів, які починаються на 9 потрібно додавати 2 
Дійсно, дякую. Виправив.
як правило, більшість таксистів ігнорують лічильники. А деякі наприклад в автомакс тариф іде і по часу, тому слід враховувати коли ми стоїмо, або
завантажуємо вантаж.....
Доречі вночі тарифи також змінюються.
І ще таксі 000 видають чекі (для тих хто їздить по службовим питанням).
Файне і дешеве, радіотаксі номер 298-75-75....
)
Цікаво, а які тепер тарифи? На http://lvivport.com/forum/read.php?3,1621 інформацію не оновлюють...
а ви нам напишіть - ми оновимо 
PS: Для тих, хто користує таксі, вертаючись з вечірок, цікавим буде новий проект -- Інтернет-путівник по розважальних закладах Львівщини
(relax.lvivport.com)
автомакс Так і залишився 7грн - мінімум та 1,20 за 1 км. Мені подобається найбільше, приїзжають вчасно, машини просторі новенькі, приємно їхати.
Романе Библюк, дві реклами за два дні вашого сайту - то вже забагато.
А хтось користувався послугами отих "Міф"-а чи "Лев"-а по 80 коп/км? Звучить занадто заманливо, щоб бути правдою. 
Мабуть, це дійсно міф
Левом колись одного разу користувався. Чи дійсно такий тариф не пам"ятаю, але водій взяв менше ніж за аналогічний маршрут 083.
Цікава ТЕМА, але з часу оприлюднення перших тарифів ДУЖЕ багато води (бензини) утєкло....
Чи міг би зтось оновити тарифи (хоч би частково)???
...не їздимо на таксі, дорого :-)))
Недавно їхав у таксі фірми МІФ (2419-111). Бачив наклейку 7 грн мін. 1.25 за км. З перехрестя Наукової та Стрийської до привокзальної о 12 год ночі
заплатив 9 грн.
На мій погляд нормально.
Якщо піймати на вулиці або зі стоянки таксі, то стандат: 15 грн. мінімум.
Недавно зовсім СантаБарбара - Центр (пл.Митна) 12 грн о 12 ночі. Також МІФ
Недавно довелося пару раз доїзджати на роботу (Бандери, Політех) з дому (Мазепи).
Один раз їхав на розбитій "копійці" - заплатив 17 гривень
Другий раз - на респектабельному "мерседесі" - заплатив 15 гривень
Цирк!
Що зле, що через "чергу" таксистів не можна взяти ту машину яка тобі до вподоби. Стоїть перша - "корито", і все - або вона тебе везе, або - ніхто.
Мені більше сподобався інший прикол.
Київ. Контрактова площа. Потрібно швидко заїхати на Лукянівську. Підхджу до таксі і питаю скільки? 20 гр. Починаю ціну збивати до 15. Не погоджується.
З мобільного набираю номер той же який на машині великими буквами намальований. Сідаю в ту ж машину.
Скільки думаєте?
7 гривень!
Черги в нас не всюди. Наприклад, я інколи з Галицького Перехрестя добиралась, то там черги ніякої. Ліберально обираєш, кого(або чию машину) собі вподобаєш, і ціни нормальні, хоча не радіо-таксі.
Вчора - четверта ранку, вокзал-Варшавська, 15 грн. Деу.
Я вже років зо 3 користююсь послугами тільки радіотаксі МІФ -- як і грузові, так і легкові. Мене їхні ціни задовольняють -- Стрийська-Накова до Шевченка-Бортнянського 10грн. Є ще також Економ-таксі, але не памятаю їх номера, воно також досить нормальні ціни має.
На днях в 3 годині ночі спинив якусь випадкову машину - девятку.. З Привокзальної на Патона - вроді 20 грн заплатив - якісь поляки були 
В Нікополі таксі коштує 8-10 гривень. Це якщо проїхати по місту в одному напрямку.
В Нікополі сталася одна зміна, таксі по 8 гривень вже немає. Мінімально 10 гривень.
Ще було б цікаво дізнатися про тарифи на таксі в місті Дніпропетровську.
сподобалося в Коломиї, таксі по місту - стандарт 5 грн.

Нічого не стоїть на місці. Ціни на таксі також.
Посеред цього літа ціни на всі таксі у нас піднялися рази в півтора.
Ціни зросли: мінімально Вокзал - Патона - 15 грн, Патона - Щурата - 32 грн.
Порівняли 1 вересня 07 і 24 лютого 08. Ціни зросли
Ті таксисти, що пасуться в районі вокзалу і летовища беруть в 1.5-2 рази більше.
Найкраще мати мобільні телефони радіо-таксі і користуватися їхніми послугами.
обновлюю
порадьте нормальне львівьске таксі
очевидно з телефонами
яке приїздить по виклику ну і т.д.
073 - найдешевше, але в них не завжди є машини.
083 - досить нормальні ціни, нормальні машини.
Є ще мобільні телефони, але не маю під рукою.
напишіьт будь-ласка коли матимете під рукою
ну або міські номери
я дзвонитиму з мобілки, ясна справа
Щось маю, але не ті, які мав на увазі. А ті що хотів - не можу знайти.
80673146236 - Тахі Омега
2987577
Ще зараз по місту їздять з електронним таблом на даху, де крутять свій номер.
о
дякую
власне у мене еще є два тижні на це
я приїду в 20 числах серпня
тому чекааю вашої інфи
Непогане таксі "Міф":
2419111, 2419101
Або мобільні:
80502283094
80676744514
80685005180
Сьогодні на вулиці почув гарний діалог якоїсь кобіти з таксістом
- Чого у вас ціни виросли, бензин же ж подешевшав?
- так долар же виріс!
- а ви на бензині їздите чи на доларах?
Доречі, давно хотіла запитати, чи хтось з вас зустрічався з такою ситуацією?
Викликала я таксі, мені з дому до центру рівно 3 км., ми з Погулянки доїхали навтіь недокінця Левицького (це 1 км.) і таксист з мене "здер" 24 грн.
(мінмальний тариф 15 грн.), лишень за те, що ми в корку постояли 5 хв.
Чи це нормально? Чи це лишень у таксі 086 такі прикіли???
Мені таксист пояснив, що це його робочий час...Лічильник вже стояв на "15 грн." ми не встигли відїхати від моєї хати, я він вже почав рахувати.
Лічильник був підкручений (перепрограмований). За 15 грн. ви маєте право проїхати 4 км. А потім вже лічильник починає рахувати.
Якщо лічильник зразу почав рахувати, то зразу звертайте увагу на це таксисту і вимагайте пояснень. А ще краще дзвоніть диспечеру. А то незрозуміло, що
ж ви отримуєте за мінімалку.
Простій в корках рахується додатково. Але реально простій. Тобто якщо ви по чуть-чуть рухаєтесь, то це не має рахуватись.
Минулого тижня мені терміново потрібно було заїхати від готелю "Супутник" до готелю "Гетьман". Сів на таксі, їхали до 3-х хвилин. Таксист сказав, що
мінімальний тариф у них 20 грн. 
Так які тепер правила їзди на таксі? Що входить конкретно в мінімальний тариф?
Не знаю. як вам, але мені хдається, що ті таксисти просто обнагліли. Цікаво, чи є на них якісь впливи?
Про що саме йдеться?
Якщо радіо - то можна задзвонити на той номер і спробувати поскаржитися.
Скаржимося! і що це дає?
Ті такисти далі працюють...просто відмовляються потім їхати за тою адресою з якої поскаржилися.
Декілька днів тому потрібно було підїхати з Лінкольна (кінець трамваю №6) на "Ругатку" (Б.Хмельницького). Їхав на радіо таксі, і мінімальний тариф -
15 грн.
Попалась мені реклама "ЛІГА-ТАКСІ", і там сказано мінімальний проїзд 12 грн, 1 км - 2,5 грн.
Я сама завжди за кермом, ставлю авто та користуюся громадським транспортом навіть не кожного місяця
. Проте деякі тарифи на таксі знаю. Якщо цікаво, то для порівняння наведу. Моя кума мешкає від мого будинку на відстані
14,9 км. Яким би таксі не скористувалася, сплачую 32-35 грн (в залежності від фірми). Не уявляю навіть як у них з мінімальним тарифом, але арифметика
у мене виходить така
постійно користюсь послугами таксі 2419111. раніше користувався послугами 086, але після деяких випадків, коли самі водії собі піднімали суму,
мотивуючи 5грн за багаж, простой і тому подібне... і 1км в них 3грн, а в 419111 2.5грн. Пробував дзвонити до диспетчера і питатись чому один раз з
мене здирають додаткові гроші, а наступного нічого подібного не кажуть, то вона мені лишень процитувала їхні тарифи і додаткові оплати. після того я
їм більше не дзвоню..
По більшості напрямків, якщо їхати з наукової-тролейбусної або на наукову суми наступні:
центр - 25-30грн, в залежності від часу дня.
євроекспрес -- 30грн
нічний експрес 30-35грн
сихів - кінотеатр 20-25грн
автолюкс на вокзалі - 15грн
У 086 взагалі скоро будуть "вільні машини", з їхнім сервісом та здиранням грошей...можуть взагалі закритися...