Форум Рідного Міста

Повернення Термінатора

Андрій Пелещишин - 8-5-2004 у 11:55

Якщо вірити такій інформації
http://pravda.com.ua/archive/2004/may/8/news/1.shtml
то Лазаренку залишилося перебувати в в'язниці десь півроку. Якраз до виборів... Така собі американська страшилка для українських фахівців по "організації виборів". Братва може ж "папу" ще і не забула..
Красиво виглядатиме - Лазаренко яко герой і народний месник повертається в Україну та разом з Юлею очолює народний гнів і боротьбу за визнання законного Президента, людину трішки на нього схожу (хоча би кусочком прізвища та добре пошитими костюмами). Дивна фантазія.. Але хіба ми не в дивному світі живемо?

dr.Trollin - 8-5-2004 у 15:18

ну чому саме Фантазія?
особливо враховуючи, хто саме обох "кришує"
одного, правда, переважно за минулі капіталовкладення, а іншого - за потенційні майбутні...

Андрій Пелещишин - 8-5-2004 у 18:57

До речі, а може саме такого сценарію боялися ті, хто пробував на Лазаренка "повісити" вбиство Гетьмана? Щоби унеможливити потенційний союз ВЮ з ПЛ

saLAVado - 10-5-2004 у 07:48

Лазаренко може й "дотягнути" до закінчення виборів. Тут ще невідомо, як вийде. Варіант - зняття ще кількох звинувачень. Хто з юристів може сказати, що станеться у випадку, коли відбутий Лазаренком час перевищить кількість потенційних років ув'язнення, але потрібен буде розгляд обвинувачень у суді?

Фрагменти інтерв'ю Лазаренка

Андрій Пелещишин - 26-5-2004 у 16:33

http://www.korrespondent.net/main/95154/


Цитата:

Я впевнений, що вже до кінця цього року повернуся в Україну. І обов"язково повернуся в політику. Я не бачу для себе іншого шляху. Протягом останніх років думаю тільки про це. І можу сказати, що сьогодні готовий до всього.





Цитата:

найважливішим я вважаю не це, а питання об"єднання опозиції. Ми просто зобов"язані виступити єдиним фронтом.


Цитата:

Спроба залишити все на місці є небезпечною для влади хоча б тому, що маса народного невдоволення наближається до критичної межі. Що буває за цією межею, яскраво проілюстрували осінні події в Грузії.


Павло Іванович явно хочуть попасти в "струмінь" політичного процесу. А то і очолити його..

Олексій Мачехін - 26-5-2004 у 16:41

А Америка, доречі, і вирішить чи зможе зробити з Лазаренка нового президента за грузинським сценарієм?

Dmy - 26-5-2004 у 18:10

А часом ніхто не зауважив (і в першу чергу сам Павло Іванович), жи є така країна Швайцарська конфедерація, яка сидить і толерантно чекає, поки за океаном у хвіміду набавляться?

Олексій Мачехін - 4-6-2004 у 09:09

Доречи, ніби засудили. Хтось щось чув?

Андрій Пелещишин - 4-6-2004 у 10:34

Присяжні визнали винним у злочинах, що тянуть не більше ніж 5 років. Але вироку суду ще не було. Суддя може і ще послабити вирок.

Олександра Бабяк - 4-6-2004 у 23:04

В будь якому випадку наша прокуратура і к. готуються вже засудити Лазаренка у всіх смертних гріхах. Хоч він в Україну ще й не повернувся...

Captivitas - 5-6-2004 у 15:23

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Присяжні визнали винним у злочинах, що тянуть не більше ніж 5 років. Але вироку суду ще не було. Суддя може і ще послабити вирок.


Суд у вересні. Але ж 4,5 року він ніби вже відсидів, тому збирається до Неньки-України політикувати далі.