Першим відправив користувач vovka
Ну так ми і вивчали і8080, потім і8088 .. Перші зразки ж вони... Помоєму навіть всі ці три
процесори можна було спокійно розглянути в 1 семестр. Основи.. Глибше то вже на
любителя.. Це й же КР580 розглядався семестр, після року вивчення основ 8080 і вже
детальніше 8088..
Так я не спорю, десь його і використовують, і навіть добре за це платять, ну але
кожному своє.. Програмісту треба програмувати, аналітику аналізувати, системному
інтегратору незнаю що, ну але точно не потрібно знати як схеми паяти.. Це вже до
інженерії... Ну або на домашнє завдання як хобі.
Просто суть в тому що 95% студентів цього ніде застосовувати не будуть. Основи так,
не спорю знати неохідно , щоб в разі потреби знати де що почитати і вивчити краще,
ну але ж ми трохи на іншій спеціальності... На компютерній інженерії детальне
вивчення цього можливо і актуальне.
Короче кажучи, я вважаю що було б краще вивчати сучасні технології програмування
під інтернет (інтернету не розглядали до 5 курсу, хіба це нормально. Я вже просто
незнаю де треба вчитися у Львові, як не на компютерному в політеху щоб вчити щось
сучасне, щоб ти був затребуваний на ринку праці. Бо якось незручно коли випускник
бакалавр поняття не має що інтернет це не тільки HTML) , трохи більше часу присвятити
Visual C++ ,простому C++ а не один семестр. Бо вивчити за 1 семестр все С++ разом з COM, MFC і ADO
нереально.
На мою думку це було б ефективніше і актуальніше для студентів нашої
спеціальності, чим вивчення детальної архітектури процесора КР580
|