Форум Рідного Міста

Пана Козака татусько пасидив однією ... на два стільці

Василь Яворський - 7-6-2004 у 13:05

А я весь час гадав, що однією д... на двох стільцях всидіти неможливо. Наш татусько видно зовсім іншої про це думки. Він призначив вельмишановного небеззвісного Тарасика Козака заступником голови Державної Митної служби України, при цьому залишаючись начальником Західної регіональної митниці.
Хто такий Козак, гадаю всі знають. Екс перший заступник Сергійка Медведчука, подейкують, що саме йому в голову прийшла геніальна думка перетягувати у свій табір депутатів з інших фракцій шляхом податкових перевірок. До речі після його приходу на митницю в управліннях почалися перебої з канцтоварами ;) , до того митники не вимагали ані папочок, ані паперу, ані ручок. То саме той український чиновник, що відстоював в одному із ресторанів щось (мабуть таки не честь) зі зброєю в руках і який досі судиться із "Львівською газетою" за передрук матеріалу про той інцидент з польської преси. Крім того пан Козак ще є депутатом обласної ради.
Цікаво скільки ще крісел під ту с... запхати можна?

Олександра Бабяк - 11-6-2004 у 09:59

Чула по ТБ коментар Тараса Батенка, так він казав, що Козака можуть призначити і головою Державної митної служби України. :o
Сам же Козак пояснив був своє призначення як велику відповідальність за цілий регіон, і що він СТАРАТИМЕТЬСЯ (уявляю як:rolleyes:).

Василь Яворський - 11-6-2004 у 14:09

Тоді мабуть, щоб перетнути кордон потрібно буде прд"явити партквиток СДПУ(о)