Форум Рідного Міста

Заява з приводу листа до Прем'єр-міністра України В.Ф. Януковича в...

freewill - 24-6-2004 у 11:05

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=6757672&... - це ж ганьба, мені соромно за львівську молодь!

Беремо цитату:
"Ми знаємо справжнє становище львівської молоді, її інтереси і потреби. І сьогодні ми бачимо, що Уряд багато і плідно працює на благо Української держави, на благо громади і молоді. Кожен день відбуваються позитивні зміни, які не можуть і не повинні залишити байдужою жодну молоду людину. Результати діяльності Уряду, який Ви очолюєте, свідчать про те, що Кабінет Міністрів України заклав міцний фундамент для відчутних зрушень у житті молоді і вже сьогодні успішно вирішує нагальні для молодих проблеми."

Я заявляю, перебуваючи при світлій пам"яті і ясному розумі, що я ні холєри не відчуваю плідної роботи уряду на моє благо і благо моєї молодої сім"ї, я повинен гробити своє здоров"я з ранку до ночі самотужки заробляючи гроші на моє життя, життя моєї дружини і майбутньої дитини, я наразі не маю ніякої надії на те, що чесною працею я зможу заробити собі на купівлю пристойного житла, мої громадянські права постійно порушуються представниками влади в той час, коли я не можу проїхати на роботу через те, що якомусь державному бидлу треба звільнити дорогу, при тому, що за вартість однієї машини, в якій їздить те державне бидло можна забезпечити зарплатою не одного лікаря, вчителя, чи міліціонера, щоб вони мали змогу якісно виконувати свою роботу. Я не приховую, що жалкую про відсутність гранатомета в такий момент, коли повз мене проїздить машина з номерами KM, ВР, і за кермом сидить якийсь 20-річний пісюн, який чхати хтів на те, що відбувається поза межами його машини. Я не сліпий, але не бачу щоденних позитивних змін, і мене це дійсно не залишає байдужим, а турбує все більше і більше – я хочу жити в нормальній країні, в нормальних умовах, де влада належить народу, а не навпаки. Я не хочу мати президента, який перебував у тюрмі за кримінальними статтями, навіть якщо його судимості були погашені. Я маю право на отримання неупередженої інформації, і це право постійно порушується щоденно, щогодинно представниками центральних ЗМІ, що належать тій же владі, і жодного разу вони не є незалежними. Заявляю, що Кабінет Міністрів України не вирішив жодної моєї проблеми, не покращив мені умови життя, не вилікував мене від хвороб і не надавав допомогу у скрутних ситуаціях – це все я повинен робити сам. Я вважаю, що позитивні зрушення (ті, які є) у житті українських людей це заслуга не Кабінету Міністрів, і аж ніяк не прем"єра. Це заслуга самих людей, просто сама концепція теперішньої влади полягає в тому, щоб приписувати всі позитивні надбання на свій рахунок.

Ще цитата: "...Але сьогодні навколо діяльності Уряду створюється нездоровий ажіотаж, подається створена, а нерідко і неправдива інформація. Ми є свідками жорсткої політичної боротьби проти Вас, Вікторе Федоровичу, а Ваші опоненти часто не нехтують навіть відверто брутальними методами. Необ’єктивна інформація шкодить, насамперед, Україні і не відповідає дійсності. А ми хочемо, можемо і повинні жити гідно. Ми розуміємо, що досягти цього можна тільки своєю завзятою працею."

Я вважаю, що це брехня. Я ненавиджу брехню і заявляю, що навпаки, влада в особі КМУ, АП і багаточисельної армії адмінресурсу створює нездоровий ажіотаж, подає спотворену, а нерідко і неправдиву інформацію, і часто не нехтує навіть відверто брутальними методами (згадайте приїзд Ющенка в Донецьк, вибори в Мукачевому і т.і.). В мене створилось стійке відчуття, що вся інформація, яка надходить від влади є спотвореною. Панове, вимітіть совок з ваших душ! Якщо не знаєте, як це зробити – йдіть у відставку!

І остання: "Вікторе Федоровичу, молодь Галичини об’єдналася в ім’я нашого майбутнього і майбутнього наших дітей, і з Вашою підтримкою буде разом будувати своє майбутнє. Ми хочемо, щоб Ви завжди пам’ятали – львівські хлопці та дівчата з Вами і Ви можете на нас розраховувати."

Я заявляю, що я, представник львівської молоді, ні з ким не об"єднувався, не об"єднуюсь і не збираюсь об"єднуватись для підтримки Віктора Федоровича. Я не з вами, і на мене не розраховуйте.

Лучишин Роман - 24-6-2004 у 14:51

От що що, а брехати і перекручувати факти там вміють :mad:

rost - 24-6-2004 у 21:32

В дебільній акції з відром полуниць Янукович і компанія підставили конкретну песіонерку, виставивши її на посміховище. Тепер, щоб нікого не підставляти нікого конкретно, витягли на світ "молодь Галичини".

Цікавить, однак таке. Підписатися словом "молодь Галичини" і послати лист Януковичу міг любий пенсінер-кагебіст. Цікаво, кому конкретно прем"єр адресував свою відповідь.

В листі, звичайно можна писати "Дорогі друзі!". Але на конверті ж має бути конкретна адреса. Де, знаходиться та "молодь Львівщини", що спить і бачить, як кримінальник стає президентом?

Наталка - 24-6-2004 у 21:42

Це ще тільки початок, на жаль. Листи зливою литимуться, голуби з поштарками замахаються носити - від доярок і свинарок, від лікарів та шахтарів, і по регіонах ділитимуть, і по статі "Ми, жінки.... (необхідне - вписати), і по віку, і ледве не по кольору очей... Готуйтеся, грядуть випробування :mad:

Dмитрик - 24-6-2004 у 21:47

При здоровому глузді та світлій пам'яті, оголошую - нікуди я не буду приєднуватись !!! Зась! Я прирівнюю себе до львівської молоді, більше того - я таки належу до неї , але ... вищезгадану дурню, перепрошую, але іншого слова на думку не приходить, НЕ ПІДТРИМУЮ !!!

Олександра Бабяк - 25-6-2004 у 08:14

Таку заяву про підтримку Януковича, могли написати лише "свої", тож особисто я розцінюю її лише як черговий ПР-хід на "користь" прем'єра. Та й львівська молодь не така дурна як вони собі думають і цей хід не спрацював. Увагу яку вони хотіли звернути на себе, в них є, проте реакція нашої молоді трішки не така як вони очікували.

Олексій Мачехін - 25-6-2004 у 08:36

Як на мене - все просто. Цей лис підписаний молодіжним осередком ПР у м. Львові. Це 99,99999% І, хоча людей там найпевніше півтори каліки, але називаються вони приблизно так. З чого я то взяв? Бо знаю кийвський молодіжний осередок ПР.

Андрій Пелещишин - 25-6-2004 у 08:55

Цілком можливо. Наскільки я орієнтуюся, ПР в Львові є практично "віртуальною" (на відміну від СДПУ(о), НДП чи НАПУ). Хоча я бачив офіси ПР навіть у Стрию.