Форум Рідного Міста

Паскудна тема

Громов Сергій - 6-7-2004 у 08:12

Не хочеться багато говорити - треба якусь вибухівку керовану по радіо ......... а інакше - як зупинити то падло, яке в маршрутках промишляє мобілками !!!!!!!

Звичайно, зупинити злочини майже не можливо - завжди будуть зависники чужого щастя. Але не так шкода того старого напівживого апарату, скільки спогадів про нього і того переліку телефонних номерів, що в ньому залишилися !!!!

От величезна проблема - це ті фірми, що за безцін скуповують у злодіїв крадені апарати ... це власне сумно :(

Більше ніц говорити не буду .... влада безрадна, кожен один так само ніц не зробить, хіба що поплакався у форумі :baddevil:

Олексій Мачехін - 6-7-2004 у 08:23

А може краще не носити її на поясі чи в зовнішніз кишенях наплічника? Тра` ж якось обережним бути і влада тут ні до чого.

Громов Сергій - 6-7-2004 у 08:28

Звичайно ! І капелюха, і плаща з кишенями, в яких гроші .... зовсім нічого не носити :)

Ще бувають сумки, які ріжуться ................ голим певно тре ходити ??

Олексій Мачехін - 6-7-2004 у 08:46

Треба зважати, от і все. Ти возиш на поясі 2.....50 пенсій. Достатня аргументація аби зважати?

Lotty - 6-7-2004 у 08:46

Ні, що береженого Бог береже - то відомо, але повністю застрахуватися від таких випадків неможливо. То дійсно - поплакатися, та й годі.
У мене так гаманець поцупили. Три нещасні гривні, але сам гаманець - подарунок друга з Німеччини, класний такий (і друг, і подарунок :) ) Три дні ридала...

Громов Сергій - 6-7-2004 у 08:50

Більше всього мене вразило відношення людей ...... дивились із задоволенням, ніби у цирку !! :)

Asmera - 6-7-2004 у 08:52

Мдя....Злочини частішають...
Нещодавно в моєї подруги зірвали мобільник з шиї :(
А у мене взагалі весела історія трапилася.Поїхала я до міста Х на один день - друзі в мене там.Ввечері йшли парком, і хтось підбіг та зірвав в мене сумку....а там - гроші, документи, квиток додому, фотік...повний набір...Коротше кажучи, отут-то я і зацінила нашу міліцію! Прийняли скаргу - то ше пусте, але : вислали на те місце декілька машин, відвезли мене на вокзал, купили квитка та ще й домовилися, щоб мене без документів посадили в потяг - бо ж таки не хотіли без документів брати :) та ще й грошей на постіль дали :) Отаке буває :)

Ігор+ - 6-7-2004 у 20:26

Трохи з іншого середовища, але для порівняння напишу.
Залишив вчора свій гаманець біля супермаркету у возику біля магазину (зі мною таке кілька раз траплялося). Приїхав додому (при виході з авто завжди памятаю що телефон, ключі і гаманець забираю з авта додому) і зрозумів що гаманець залишився у возику. Куплене залишив в хаті і відразу на всіх парах кинувся назад до магазину (15 км). Приїхав і знайшов свій гаманець на тому ж місці, де залишив, тільки він весь мокрий був від дощу. В ньому були права, 5 кредиток на сумму близько 30К, картки медичного страхування та кілька візиток.
Це вперше, що я знайшов його на тому ж місці, в попередніх випадках мені дзвонили з магазину 2 рази, 2 рази я додзвонився на свій телефон (він був разом з гаманцем) і зустрівся з людиною, яка його знайшла, в одному з цих випадків віддячився двадцятидоларовим папірцем (чорна жінка з 4 дітьми), а в другому людина нічого не хотіла. От такий я склеротик :)

Андрій Пелещишин - 6-7-2004 у 21:24

Ну колись ми відпочивали на Пасічній (там де мотогонки, хто знає Львів) і біля джерела в товариша випало портмоне, 30 тисяч там звичайно не було, але були грошей достатньо і якісь папери. То мені потім увечері якась пані дзвонила (там була моя візитка) - шукала власника. Портмоне в результаті повернули, власник віддячився коробкою цукерок (чисто по львівськи :) )
Так що порядність - і в нас зустрічається.

Рост - 7-7-2004 у 08:56

Так, я теж раз давно загубив права з техпаспортом. І саме в той день, коли була запланована важлива поїздка.
І що, знайшли добрі люди, зателефонували і принесли. Буквально через декілька годин після втрати. Не за гроші, зійшлися на пляшці :)
Треба бути людяним!

Громов Сергій - 7-7-2004 у 09:02

Розмова не про "загубив", а про "вкрали" - це дві протилежні речі !!!

Треба руки відрубувати .... причому - по саму шию ! Інакше трудно :(

Львів’яни щодня стають жертвами кишенькових злодіїв у маршрутках

Роман Голощук - 7-7-2004 у 09:18

Майже 200 злочинів скоєно в маршрутках за півроку - інформує Люкс. Декілька львів”ян щодня стають жертвами кишенькових злодіїв у маршрутках. Хоча, як повідомив виконуючий обов”язки начальника міліції Львова, Михайло Курочка, кількість злочинів в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зменшилася. Львів”яни, які щодня користуються громадським транспортом, покращення ситуації не помічають. Хоча крадіжки в маршрутках трапляються майже щодня, водії запевняють, що це лише поодинокі випадки. Не зважаючи на підвищення вартості проїзду в маршрутках, пасажирів, як і злодіїв, не поменшало.
Джерело - Купол

Grabchuk - 7-7-2004 у 11:54

Цитата:
Першим відправив користувач Роман Голощук
Хоча, як повідомив виконуючий обов”язки начальника міліції Львова, Михайло Курочка, кількість злочинів в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зменшилася.

Може, люди все більше розчаровуються в органах і не вважають за необхідне писати заяви про крадіжки. І так нікого не знайдуть.

Громов Сергій - 7-7-2004 у 12:00

Цитата:
To Grabchuk
Може, люди все більше розчаровуються в органах і не вважають за необхідне писати заяви про крадіжки. І так нікого не знайдуть.


.... цікаво - як шукати, наприклад, вкрадені гроші ??????? Чи мою "трубу" ???

Ну знаю (!!) я навіть того перекупщика, який за 10 баксів взяв мій апарат, ну перешив він БІОС .... і перепродав тут же - не практикують наші провайдери служби пошуку апаратів по ІМЕІ !!!!! А був би такий сервіс, навіть за гроші - то я б перший скористався б !!! І не в грошах розходиться - в принципі !!!!

Андрій Пелещишин - 7-7-2004 у 12:09

Пошук по ІМЕІ - то супер, але хоч могли б дублікати СІМ-карти робити. А
У Росії наприклад їхні оператори (МТС та Білайн - то точно) за 1$ при наявності документів, що засвідчують власність номера (угода, паспорт) роблять копію СІМ-картки а стару блокують. Таким чином хоч номер не пропадає та гроші злодії не тянуть.
А у нас на жаль такого нема, а навпаки. Ще довго треба побігати, щоби контракт розірвали.

Громов Сергій - 7-7-2004 у 13:00

Нема про що говорити !!!! Вже два (точно, а може й більше) роки потому в Росії практиковалося безкоштовне підключення, а скілько заплатиш - стільки на рахунку .......

Тута ж мені пропонували мобілу "со скидкой" - тільки ставай абонентом мережі !!!!!!!

От і думайте - чи ЮМЗ і КС це не одне й то ж саме, тільки розділене аби не робити монополіста в регіоні ???

Громов Сергій - 7-7-2004 у 13:02

Давайте поговоримо про справжні цінності в тому житті !!!! Нині - свято, не аби-яке, а старослов'янське, що пережило всі випробовування часом і релігіями. Дай боже здоров'я всім Іванам і Івановичам !!! Нехай ангели охоронці завжди будуть поруч :) !!!!! Вітання !!!!!!

Веселка - 7-7-2004 у 20:37

Коли тихо крадуть, ще й при тому торби нищачи, це неприємно, але коли нагло підходять ззаду виривають з рук, закривають очі і рота(а в голові думки, що буде,тільки б жити):o та ще й два бугаї на одну дівчину через якусь стару, допотопну модель мобілки - це препаршиво.Ходиш потім і оглядаєшся, як вар"ят. І це людям минається, вони приходять додому і годують тими руками дітей. Жах...

Лучишин Роман - 9-7-2004 у 12:07

Доречі на цю тему: http://www.parlament.org.ua/index.php?action=draft&dtopic=4&...
Але це лише проект.

Доречі цікавий факт: в одному мобільному салоні продаються два одинакові на вигляд телефони Siemens A55. Різниця в ціні: 519 і 599 гр. Уточняю у продавця: в чому різниця між цими апаратами.
ВІдповідь доволі цікава: на дешевший надається гарантія 1 міс., на дорожчий - 1 рік.
Чому гарантія на перший лише місяць? На це питання продавець відповіді не дав. Відмазавшись тим, що не він встановлює ціни і гарантію.

Історія №2. Одна моя знайома купила телефонон Alcatel 322. Ніби новий і в упаковці. Але:
-гарнатія 3 міс.
-інструкція надрукована в Одесі!
-якщо знати корпус, то явно видно, що б.в.
-б.ж. для зарядки акумудятора ніби новий, але якщо придивитися то добре видно що всередину лазили "народні умільні", видно дуже погані у них викрутки :lol:
Ціна його доволі цікава. Типу акція і вартість його 399 гр. за умови що ви купляєте ще стартовий пакет SIM-SIM або ACЕ/BASE. На другий день я почав цікавитись невже це такий дешевий телфон. Alcatel взагалі доволі непогано зарекомендували себе. Виявляється тоді його вартість була 100 у.о. що найменше.

От і робимо висновки про кругообіг рух телефонів у Львові :mad:

Громов Сергій - 9-7-2004 у 12:19

... а нефігово було б !!!!! Нехай навіть за окрему платню, нехай не знайдуть той апарат - але користь в тому, що злодій не зможе користуватися !!!!!!!!!!!

Лучишин Роман - 9-7-2004 у 12:36

З якої це радості це малаб бути платна послуга?
- статтю nnn, згідно якої крадену річ повертають власнику відмінили?
- міліція тепер надає лише платні послуги? :)

До того ж сам злодій не користується цим телефоном, а пошвидше старається "зпиxнути".

Громов Сергій - 9-7-2004 у 12:45

Цитата:
Першим відправив користувач Rainbow
З якої це радості це малаб бути платна послуга?
- статтю nnn, згідно якої крадену річ повертають власнику відмінили?
- міліція тепер надає лише платні послуги? :)

До того ж сам злодій не користується цим телефоном, а пошвидше старається "зпиxнути".


... а ти пробував звернутися за пошуками вкраденого апарату ???????? Нікому того не інтересно ! Навіть злодію !

А якби заблокувати апарат по ІМЕІ ну хоча б на КС+УМЗ - то нікому - ні злодію, ні перекупщику - нецікаво було б такий апарат !!!!!

polidrom - 10-7-2004 у 00:20

А може провайдерам то і не дуже цікаво?

Бо і той у кого вкрали, скоріше всього купить новий телефон і залишиться в клієнтах, і той, хто купив вкрадений, теж не цвяхи ним забивати буде. Тобто був один клієнт -- стало два.

Громов Сергій - 12-7-2004 у 07:55

От власне, таким чином "дякують" за крадіжку

Лучишин Роман - 12-7-2004 у 10:37

Цитата:
Першим відправив користувач sergo
... а ти пробував звернутися за пошуками вкраденого апарату ???????? Нікому того не інтересно ! Навіть злодію !

А якби заблокувати апарат по ІМЕІ ну хоча б на КС+УМЗ - то нікому - ні злодію, ні перекупщику - нецікаво було б такий апарат !!!!!

Не пробував, т.я. в мене ще телефон не крали. А для такого випадку, щоб життя медом не здавалось, включаю код захисту на телефон. Нехай ще трохи повозяться, якщо вкрадуть.

Якщо приймуть то буде добре, принаймі тоді невигідно буде продавати підозрілі телефони. А покупцям невигідно буде купляти, щоб потім його віддати :)

Громов Сергій - 12-7-2004 у 10:50

Стосовно коду на телефон - це захист хіба від самого себе, повір мені на слово .... достатньо існує софта для отримання коду або просто для перепрошивки мобілки - і відповідно знищення коду.

Ольга Книш - 23-7-2004 у 22:32

А мені в білий день на вулиці Друкарській двоє наповнолітніх
зас... здерли з шиї золотий гарнюній ланцюжок з розп*яттям,
котрі мама на 16-тиліття подарувала разом з кулоном,що
я собі на першу зарплату придбала.Я після того довгий час
мала бажання різати усіх підозрілих малявок,але шо то
дасть,якшо наша міліція нас береже.Головне,що купи
ДАІ,яких мої друзі іменують "ДАЙ",після того,як один з них
зупинив машину і каже до водія:"Слухай,дай два рублі...",
стоять по трасах і чекають якби то видерти в кого тих
"два рублі" замість патрулювання центру,обличчя міста.

Користувач Олесь - 3-3-2005 у 02:41

А в мене колись була машина системи "Жигулі". І я раз залишив її на Сихові, а в бардачку був кольоровий мішочок, в якому було сміття зібране з машини, щоб викинути, але сміття таке теж кольорове: пуделка з-під сирків, цигарок, цукорків, сочків. І якийсь негідник проник в машину і вкрав тільки той мішочок зі сміттям. :) Пізніше відтворюючи імовірний хід подій, я думав, чому не вкрали щось інше (а треба зауважити, що в бардачку були цілком порядні речі, втратити які було би шкода, і які б могли теоретично представляти інтерес для злодіїв), і я дійшов до висновку, що злодій, побачивши новий кольоровий мішочок з чимсь цікавим, не став роздивлятися, а відразу схопив його і втік. Тому шкода вимірювалася тільки поламаним замком дверей (на той час 7 гривень).