Форум Рідного Міста

Музичні фестивалі - перелік (?)

Рост - 6-7-2004 у 11:56

Вітаю!
Чи є десь в інеті перелік усіх музичніх фестивалів і інших подібних заходів, які відбуваються протягом року? Така собі афіша?

Олексій Мачехін - 6-7-2004 у 12:05

Спробуй у Фішки глянути :)

Odarka - 6-7-2004 у 13:13

У Фішки точно є:)

fish - 6-7-2004 у 13:20

http://uamusic.org.ua
У нас зазвичай в новинах пишеться про наближення фестивалів - коли можна заявки подавати, тощо. Якщо новину пропустив - на форумі раджу дивитися у розділі Акції та фестивалі.
А ще у Пільмана є сторінка з фестивалями - контакти, фотки...
http://www.radiomu.com.ua/

Рост - 6-7-2004 у 13:32

Дякую! Мене воно не з точки зору участі, а як споглядача цікавить :) Дякую, саме те, що треба.

Анастасія Кулакова - 19-7-2004 у 09:56

Їздила до Запоріжжя на фестиваль "Перлини сезону". Провела там два дні - 16-го на відкритті та 18-го на Гала-концерті. Майже весь час перебувала за лаштунками і бачила всю "кухню" з середини. Львів був представлено цікавими колективами: "Мері", "Анна", та сестрами Горгішеллі. "Мері" здивували всіх, а насамперед організаторів фестивалю надвеликою кількістю голосів у інтерактивному sms-голосуванні. Не знаю, як там було з інтерактивом на "Евровидении", але у Запоріжжі це було вражаюче. Але були прикрі моменти. Фестиваль був ювілейним, 10-м. Варто було сподіватись, що він за рівнем організації буде якісно відрізнятись серед інших фестивалів такого рівня. Сподівання не справдились. Низька організація, поганий (це м'яко кажучи) звук у перший день, підстави з трансляцією, дивні та не зрозумілі витівки жюрі та багато чого ще. Але приємно було відчувати і бачити, як Запорізька (та з ближніх міст - Дніпропетровська, Нікополя інш.) публіка сприймала Львівські команди. Проте фестиваль загалом справив гнітюче враження.

fish - 19-7-2004 у 10:24

музикантам не подбали щоб дорогу оплатити і не годували. А такий понтовий фестиваль. Це соромно. Гостей (ті, що поза конкурсом виступали, колишні переможці) пообламували з приводу ефіру: хочете ефір, платіть. Ну але це ще хоч якось можна зрозуміти... тільки питання: нащо було запрошувати з таким ставленням? Ви приїдьте, виступіть нам, і гуляйте собі...

Анастасія Кулакова - 19-7-2004 у 10:35

Так, стосовно ефіру згодна. Оскільки цей фестиваль можна назвати фестивалем вельми умовно, скоріше халявний концерт для місцевої публіки і грошові премії не передбачено, то команди брали участь у ньому виключно заради ефіру. Якщо вже с самого початку було відомо, що в останній день, на гала-концерті ефіра не буде, або він буде платним, то треба було про це повідомити не за 15 хвилин до початку фінального концерту. Організатори бігали потім за учасниками за лаштунками, щоб кого умовити, а кого загнати на сцену. Настрій був не просто зіпсований, музиканти були вкрай розлючені. Я навіть не підберу такого слова, щоб описати поведінку організаторів. Мабуть тількі "кідалово". А за лаштунками тітонька у сірій бейсболці (одна з представників організаторів) надривалася криками "що ви од мене хочете, де я вам возьму трансляцію", а по очах було видно, навіть на лобі написано, що все було відомо з самого початку.

fish - 19-7-2004 у 11:51

отож. одна радість від цього - можна з усіма контакти понаводити.
Мої враження від Перлин - на http://uamusic.iatp.org.ua/forum/topic.php?forum=10&topic=13

Юра Кириченко - 30-7-2004 у 01:47

Ось дещо що я нашкрабав:

Інший вимір – Луцьк.


Фестиваль альтернативної музики – Вінниця. 14 травня 2004


Мазепа-фест – Полтава. 5-6 червня 2004

Червона рута. Початок травня 2004


Рейвах – Тернопіль. квітень-травень 2004
Ти не тільки Рейвах пропустив,алу й Висадку,готичну вечірку в Збаражському замку і.....

Рейвах – Євпаторія 21-23 липня 2004
Становятся известны подробности о летнем фестивале "Рейвах", который пройдет в Евпатории, на территории развлекательного центра "Солнышко". Действо будет длиться три дня: с 21 по 23 июля, первый из них будет посвящен электронной музыке, а остальные два будут отданы альтернативе


Тарас Бульба – Рівненська обл. 16-18 липня 2004
До 1 липня охочі можуть подати заявки на цьогорічний фестиваль “Тарас Бульба”. Саме дійство відбуватиметься 16-18 липня на мальовничих берегах Ікви під мурами замку князів Острозьких та Любомирських в м. Дубно (Рівненська обл.). Фест є роковий, позатим намагається обійняти різні спрямування сучасної музики, тому виконавці виступатимуть у трьох номінаціях: рок-, поп-, та етнічна музика. “Тарас Бульба” й надалі залишається конкурсним: до 1-го кола (1-й день) проходять всі учасники, запрошені організаторами після попереднього відбору. До 2-го кола (день 2-й) допускаються виконавці, відібрані журі після першого туру. А в останній день фесту відбудеться нагородження переможців та Гала-концерт.


Рок екзистенція – Київ.
Всеукраїнський фестиваль “Рок Екзистенція - 2004” відбудеться у жовтні в Києві.


Перлини Сезону – Запоріжжя 16-18 червня
http://www.pearl.com.ua/
Ювілейний десятий фестиваль Перлини Сезону відбудеться в Запоріжжі з 16 по 18 червня цього року. Дійство відбудеться на звичному місті – на водограйних перепадах. Незабаром на офіційній сторінці будуть оприлюднені повні списки учасників, а поки достеменно відомо, що серед них будуть гурти Холодне Сонце (Тернопіль), The Amigos (Краматорськ) і Біонік (Чернівці). Цього року змагання матиме дві номінації: рок- та зведена поп і денс категорії. В кожному з них буде до десяти виконавців, а в ефірі музичного телеканалу М1 відбуватиметься інтерактивне голосування глядачів.

Чарівник з міста Гамельн - 30-7-2004 у 09:41

Можу ще два додати:

Metal Heads' Mission - V (7-8 серпня, Євпаторія/Солнышко) - http://mentaldemise.by.ru

Extreme Vision (22-23 серпня, Меджибіж) - http://fest.iatp.org.ua/evision.htm

fish - 30-7-2004 у 16:26

http://uamusic.iatp.org.ua/ua/p-article.php?item=127
про Рейвах.
Фотки пізніше.

Ігор Луцький - 2-11-2004 у 15:08

Чомусь всі забули про музичний фестиваль РОК-КИЇВ.А цікаво,чому він більше 2-х разів не проводився?

Юра Кириченко - 6-3-2005 у 03:26

Хочу поїхати на Мазепу 2005, але поки не можу ніде надибати інформацію. Уа музік тимчасово недоступна
І вапчє, хай о О. Білозір створює інтернет проект і модерує його, щоб я знав всі анонси :)

Юра Кириченко - 6-3-2005 у 04:03

http://www.radiomu.com.ua/ - офігітєльний перелік фестивалів, презентацій і пр. Афішою там звецця.
Тільки якби більш-менш крупні фестивалі обєднати в одну сторінку. З історією, статтями, зсилками на організаторів, умовами конкурсів, як фоїхати і де притулитися простим смертним фанатам, фотками... :(
Будєм іскать...
Але мені здається, що прийдеться почекать

Андрій Пелещишин - 6-3-2005 у 12:25

Пане Юрію, у вас дещо орфографія дивна. Якщо не дуже складно, будь-ласка пишіть з меншою кількістю помилок та перекручень.
Дякую

Dмитрик - 6-3-2005 у 19:16

Чи нікому не відомо про те -- коли цього року відбудеться Шешорівський фестиваль і чи відбудеться взагалі? Хто його організовує й чи можна було би якось до тої організації долучитись, а то минулого разу трапилось неймовірно багато трафунків, що на нах просто не звернули уваги організатори або вирішували в останню хвилину.
А саме дійство неймовірно класне й вже проводилось двічі тож маю надію, що то тільки початок :sing:

MartinkaDP - 7-5-2005 у 21:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юра Кириченко
Хочу поїхати на Мазепу 2005, але поки не можу ніде надибати інформацію.


За інформацією ФДР - 7-9 червня, за даними з перших (Архипчукових) вуст - 11-12. Кому як, а для мене то дуже принципово - у мене 10-го зарплатня! :D