Форум Рідного Міста

Мобільний зв"язківець

Captivitas - 25-7-2004 у 10:06

Відбулося об"єднання Міністерства зв"язку та Міністерства транспорту. Відтепер Кірпа буде не тільки керувати нашими подорожами, а ще й поштовими відправленнями.

Ольга Книш - 25-7-2004 у 19:33

Оскільки Мінтранспорту він керує не найгірше,то може
і тут не впаде все відразу?Чи шо?

Андрій Пелещишин - 25-7-2004 у 20:46

А мене таке обєднання просто здивувало. Куди вже звязок тільки не "запихають". Чому він (звязок) має бути разом з транспортом? Тому що там біти та байти транспортують?
А може Кирпа добре (хоча я чув різні думки і від львівських залізничників, якими він керував) керує транспортом тому що розбирається в ньому і є професійним залізничником? Звичайно, Пустовойтенко близько так не міг керувати, як Кирпа, бо не знав тої області економіки. То де гарантія, що Кирпа зможе керувати незнайомою йому областю?

Крім того, основні успіхи Кирпи в керуванні залізницею, де є абсолютна монополія. Звязок у свою чергу це на сьогодні область жорсткої конкуренції багатьох компаній.
Думаю, що Президент просто таким специфічним чином просто призначив близьку та прогнозовану людину напередодні приватизації Укртелекому на посаду міністра звязку.

Tempika - 25-7-2004 у 21:48

...дик, зв*язок майже весь *прихватизований*, – нема чим керувати практично...
навіть пошта там вже поділилася на всякі ПП і теде :-)) а Укртелекомом керувати
марно, – він монополіст і монополіст наглий... фактично це об*єднання і є визнанням
факту, що управи на Укртелеком немає.

Роман Голощук - 25-7-2004 у 23:01

«...В новоутворене міністерство увійшли Мінтранс, а також Державний комітет зв'язку та інформатизації України. Останній перетворено в Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації нового міністерства.

Також за інформацією компетентних джерел очікується, що на новій посаді Кірпа куруватиме питання приватизації ВАТ "Укртелеком" і видання права на теле- та радіо частоти.

Останній Указ президента був зумовлений тим, що Кучма хоче обмежити вплив прем'єр-міністра на приватизацію "Укртелекому" і не дозволити "донецьким" прибирати до рук нові телечастоти.»

Джерело - Поступ