Форум Рідного Міста

Тайсону набили пику. В Кличка не залишилось серйозних суперників.

Grabchuk - 2-8-2004 у 17:25

Вчора Залізний Майк у IV раунді нокаутований Денні Вільямсом. Після цієї поразки тренер Тайсона Фрейді Роач, який напередодні говорив про Майка як про майбутнього чемпіона порадив своєму підопічному завершити кар`єру.

І хто тепер буде головним ньюсмейкером світового боксу?

Олексій Мачехін - 2-8-2004 у 21:41

Власне Вільямс...

Юрій Сєров - 3-8-2004 у 02:11

Люіс напевно повернеться. Або будуть мутити воду про нібито його повернення...

Олександр Чорнобиль - 18-10-2004 у 08:48

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Власне Вільямс...


Поки що дуже вдалий прогноз...

Олександр Чорнобиль - 15-11-2004 у 09:15

Чув, що вчора Руїз побив Голоту. Я все ніяк не можу побачити Руїза в ділі. Хтось (хто його бачив в ділі) може оцінити - чи можна його вважати хоча б більш менш достойним опонентом Клічку?

Dmy - 15-11-2004 у 19:06

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Чув, що вчора Руїз побив Голоту. Я все ніяк не можу побачити Руїза в ділі. Хтось (хто його бачив в ділі) може оцінити - чи можна його вважати хоча б більш менш достойним опонентом Клічку?

Він просто урод. У нього ніц нема. Схоже, що всі його перемоги - вдалий промоушн іншого урода - Дона Кінга.
Щодо бою з Голотою
(доречі, інфа достойна "Савелізмів". Російськомовна програма передач: Джон Руиз - Анжей Голытьба"
Цілком згодний з ... (ой, Боже, як того російського хлопа: Владімір Гєндлін?) - у Голоти: параметри - краще, удар - краще, фізика - краще, але :( який же він ... йолоп! :mad:
Тобто, коли Руїз стане "достойним опонентом Кличку", то Кличка можна буде сміливо списувати в тираж.

Олександр Чорнобиль - 15-12-2004 у 14:47

Цитата:
Першим відправив користувач Grabchuk
І хто тепер буде головним ньюсмейкером світового боксу?


Дон Кінг. Знову цей старий бандюган. Бо самому Руїзу в голову не могло прийти битись з Клічком (особливо після госпіталізації Вільямса).

Олександр Чорнобиль - 28-12-2004 у 10:57

Дійсно Кінг. Тепер він намагається підсунути Клічку ветерана Рахмана, який колись опинився в потрібному місці в потрібний час (про це більше є в тюремно-боксерському фільмі "Undisputed", який нещодавно йшов на "Новому каналі";) і трішки ... потримався:) за титул, що по праву мав належати Льюїсу. Сміх та й годі:D

Юрій Філатов - 12-1-2005 у 09:59

дякую за вказівку щодо відкриття нової теми, отже вперед!!!

дописуємо пропозиції щодо зміни характерів, імен, подій, висловлень тощо... мотивуємо подіямі у ринзі та навколо, або не мотивуємо ніяк :lol::lol::lol:

Юрій Філатов

Казка про рєпу, або бити чи не бити?
(за мотивами творів Леся Подерв'янського та витворів Дона Кінга)
Увага: Всі характери, імена, події, тощо вигадані. Всі співпадання з реальністтю випадкові. Жоден афроамериканець не постраждав.


Дійові особи
Кінг О'Бокасович, дєдка.
Фортуна, бабка.
Найобі, онука.
Сруїс, рудуватий песик.
Слюїс, чорний котик.
Вєталь і Вова, білі качки.
Бєня Вільямсонович і Африкан Сандерсонович, здобувачі широких та файних пасків.

Дія перша.
Віла Кінга О'Бокасовича - забацане місце, куди рєдко ступа культура. З вікна, затягнутого змащеним папером, в якому, придивившись можна впізнати замацані грошові купюри з парсунами чоловіків у буклях, можна побачити грязюку, дощ, бурю, жахливу спеку, та загальні ознаки глобального потепління. Інколи, в ритмічному оскаженінні, з диким завиванням і шаленими вигуками „кія-а-а-а”, мимо вікна проносяться зграї вогненних драконів, крилатих тигрів, лисих богомолів, летючих пацюків та представників інших шкіл Шао-Ліня. В ці хвилини в оселі темніє. Посеред кімнати сидить Кінг О'Бокасович у хатніх капцях і зоряно-смугастому халаті, він чорний, старий, огидний і взагалі нагадує людожера, на голові в нього розпатлане сиве волосся з якого він вдає корону... За спиною у нього грубенька торба з грошима, біля руки лежать рейтинг-аркуші провідних боксерських організацій, так, що дотягнутися до них зовсім не важко. Вінчає обстановочку опудало багаторазового чємпійона та неперевершеного хвалька, яке гойдається під стелею. На рєпі, пузі, спині цього махмута де-по-де приклеєні ярлики потрощених ним готелів, ресторанів та рекрутських установ. Кінг О'Бокасович степенно вийма з кишені коробочку ганджубасу, нюхає її, чха і кладе в кишеню назад. У двері гупають. Входять мокрі і брудні здобувачі пасків Бєня Вільямсонович і Африкан Сандерсонович, вдягнуті у самісінькі модні трузера, з рекламними написами. На руках у них дванадцятиунцієві рукавички, якими здебільшого дістають гроші, але коли допомагають „старі” то й файні паски. У Бєні Вільямсоновича під пахвою невеличкий забитий чємпійон, він швиря його на стола, як магазінну курку.

Ігор Луцький - 12-1-2005 у 12:53

Теоретично Віталій Кличко зараз є найсильнішим боксером сучасності. Але ж то теорія, а інше діло практика. Де завжди присутній елемент випадковості.
Які боксери ще заслуговують уваги, так це мабуть,ну я й не знаю. Зараз тяжка вага переживає не кращі часи. Можливо Джо Месі ніби непоганий перспект, за ним стоять добрі гроші, але тим не менше. Хуан Карлос Гомес, зараз багато боксерів прийшли з другої тяжкої ваги, тобто крузервейту, і тому я й не знаю дійсно хороших і дійсно важковаговиків. Давайте щоб кожен написав свою десятку важковаговиків, як йому це бачиться. І порівняємо.

Юрій Філатов - 12-1-2005 у 14:23

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Луцький
Теоретично Віталій Кличко зараз є найсильнішим боксером сучасності. Але ж то теорія, а інше діло практика.
...Можливо Джо Месі
...Хуан Карлос Гомес

практично, шановний, подивимось рейтинги
http://www.boxnews.com.ua/ratings.php

Джо Месі - "Найдено новостей: 0" здається йому не поновили ліцензію
Хуан Карлос Гомес - чергова біг-ніга-хоуп? "Найдено новостей: 3" перша "Хуан Карлос Гомес проиграл посредственному соотечественнику" - " Всего 106 секунд понадобилось Ямплиеру Азкуйу (11-1), что послать своего соотечественника в нокаут." та майте ж совість, кого ви пхнете в найкращи? може Вєталю треба щодня відгамселювати надурняка якихось там Ямплієров?

я проти складання власних рейтингів, хіба що до нас завітає Вєталь і складе свій рейт-лист, як фахівець... а ми поки що продовжуємо слідкувати за перебігом подій у Кінга:

Юрій Філатов - 12-1-2005 у 14:31

отже дія перша...
"
Бєня Вільямсонович (до діда). Скажи бабі, шоб борщ зварила. Часником заправить та сметаною, галушками – ####сь буде!
(Кінг О'Бокасович з огидою бере чємпійона за обляпану кров'ю скалічену ногу)
Кінг О'Бокасович. ####ь! Коли я іще малий... пацаном був, то нокаутованих біг-ніггас в нас не було. Оце, як тіки такі ніггас вилазять в ринг, ото одразу своїх суперників позаганяють у перший-ліпший кут і вчать літати і падати, а потім посідають, падли, відпочити у перерві, і тіки бургерами римигають, ну чисто корови. А через пару раундів диви – всі претенденти на пасок пролітають як хванера. І так красиво летять, ####ь, немов лантухи з гімном, аж земля трясеться. Коли їх главний претендент всерецця, то остальні давно вже на лікарні відпочивають. Цілі мандалаї, бува, і медісони гімном засипані. Порядок тада у них був!..
Бєня Вільямсонович. А щас?
Кінг О'Бокасович. Щас ні. Щас ні в них, ні в нас, кругом порядка нема.
Африкан Сандерсонович. А щас чого не улітають, діду?
Кінг О'Бокасович. #### його зна. Колись бити вміли, н####, не те, шо січас!
(Входить Найобі, онука Свирида Опанасовича, це здоровенна обізяна, вдягнута у простий, охайний комбінезон, що їх носять капітани бойових кораблів Сіона.)
Найобі. Шо ви п####те, діду? Раньше, раньше... Шо за ностальгія, чого вам щас не хвата, сухого закону?
Кінг О'Бокасович. Мовчи, обізяна, шо ти понімаєш?
Африкан Сандерсонович (мрійливо лапа чємпійона). Вони таки щас сильно поменшали. Я помню, коли малий був, то були такі, як бугаї, а щас такі, як курчата. І шо воно далі буде?
Бєня Вільямсонович. А #### тут непонятного? Обичний мутагенез, чємпійони меншають до таких розмірів, шоб сховатись від кредиторів.
Африкан Сандерсонович. Зате xоxли стали, як самольоти, а руські, як сичі.
Бєня Вільямсонович. Шо ви хочете, Африкан Сандерсонович? Це жизнь, а жизнь, як у пєснє пойотся – „не кончається”.
Кінг О'Бокасович (ні до кого не звертаючись). Жизнь ####вая!..
(З сіней чути шкрябання і завивання Сруїса.)
Бєня Вільямсонович. І потом, Африкан Сандерсонович, подивіться на Дарвіна...
Кінг О'Бокасович. Ти б на себе подивився, весь в гамні після зустрічі з цім білим „нечємпійоном-невдахою”!..
Бєня Вільямсонович. А ви не ####іть зря, діду, поки вас не спитали. Так от, взглянітє ширє: спочатку – все мале, ну там Маркеси, Шмаркеси, Гонсалєси разні. Ну вобщєм, шо я вам розказую, та по####ь, шо з Мексики вилізла. Так?
Африкан Сандерсонович. Так.
Кінг О'Бокасович. Так.
(Говорячи це, Кінг О'Бокасович професійно відчикрижує чєк з чємпійоновської книжки і заходиться його обдирать. З сіней знову чути істеричне скавучання Сруїса і блюпання його кендюху.)
Бєня Вільямсонович. Ідьом дальше. Потом знов все велике, Акікманди, Ібєбабучи, всячеські П####їбучи. Так?
Африкан Сандерсонович. Так.
Кінг О'Бокасович. Так.
(З цими словами Кінг О'Бокасович кида чємпійонові борги Сруїсу, який з гавканням вривається до хати. Сруїс представляє собою здоровенного у####ня у піджаку, штанях, чоботах, але з обличчям „тихої людини”. Давлячись халявними грошима, Сруїс страшно гарчить.)
Бєня Вільямсонович. Потім знов все мале, опять поразводилось всяке падло: Паквіани, Цзю, Н’Ду, пігмеї, ####ь, всякі карлікі!..
Африкан Сандерсонович. А Хрюстери?
Бєня Вільямсонович. Які Хрюстери? Ви їх коли-небудь бачили? Ви б ще Ібєбабучи би згадали! ####я це все! Басні дідуся Гєндліна, не було ніяких Хрюстерів...
Кінг О'Бокасович (продовжує ####ить вщент розореного вже чємпійона на катлєти). Інтєрєсно у вас получаєтся: Хрюстера не було, а дідусь Гєндлін, значить був?
Бєня Вільямсонович. І дідуся Гєндліна тоже не було, нюханте свій драп, діду, і не отвлікайтєсь. Патом знов все большоє: чємпійони, як бугаї, бугаї, як я не знаю шо...
Кінг О'Бокасович (тупо). Як Хрюстери.
(Кінг О'Бокасович роздмухує вогонь і ставить казан з чємпійонськими рештками у піч.)
Африкан Сандерсонович (в'їдливо). Але ж Н’Ду малі, Понгсалєкі Мангдалошки іщьо меньші, я вже не кажу про ів, самі обичні и. Мій тато, як був малий, з ними грався, у хвільмі про пограбування клуні. А щас піди, пограйся, кожен , як АН-225 „Мрія”! Чемпійони їх бздять, аж всцикаються...
Бєня Вільямсонович. А кстаті, яка в них середня швидкість удару?
Африкан Сандерсонович. ### його зна, знаю тіки, шо як в####ить у вухо– то ні ### потім не чути. А чемпійони катострофічно поменшали, так шо тут і Дарвін ваш не просцить собі ###, не те шо ми з вами.
....
"
далі буде, якщо мене не відключать від форуму ;)

Андрій Пелещишин - 12-1-2005 у 18:20

Обов'язково відключать, якщо не слідуватимете за своєю лексикою.

Юрій Філатов - 13-1-2005 у 10:05

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Обов'язково відключать, якщо не слідуватимете за своєю лексикою.


дякую, надалі присягаю ( "дєсніцею" а не "шуйцею" ;) ) ся ретельно та неухильно слідкувати за лексікою та не "слідуватиме" (див. дату народження) за "старимі словєси", а також не відкривати тему "прислів'я моєї бабусі" у гілці культура, бо там, у прислів'ях, природно, а не в гілці ;) , даруйте, як не "гімно" то "срака", але жодного матюка на відміну від суто російського фольклору... яким я теж цікавлюся до речи...

бажаю усім прихильникам боксу та Леся, а також і іншим дописувачам гарного настрою, посміхайтесь :lol::lol::lol:

Яндрух - 13-1-2005 у 16:33

Нещодавно ото, буквально на днях, передали, що було госпіталізовано одного астролога-невдаху:(, який під час спіритуального сеансу з Майком Тайсоном :cool: мав необережність повічи йому, що той народився в рік Чорної Мавпи...
(шо називається: як тільки зачув таку правдоньку про себе, (вже не-) Залізний Майк :mad: ураз вийшов з гіпнотичного стану, в котрого його запроторив був отой горе-астролог, і післав його в глибокий нокаут...)

Юрій Філатов - 13-1-2005 у 18:47

Цитата:
Першим відправив користувач Яндрух
... в рік Чорної Мавпи...
(шо називається: як тільки зачув таку правдоньку про себе, (вже не-) Залізний Майк ураз вийшов з гіпнотичного стану, в котрого його запроторив був отой горе-астролог, і післав його в глибокий нокаут...)


натякаєте, пане Яндрух, що до Крогу не так уж далеко, чекати на візит біг-ниггас? :lol::lol::lol:

Яндрух - 13-1-2005 у 22:27

Еге ж! :P

Юрій Сєров - 17-1-2005 у 00:37

Поки тут всі читали казочки, так виглядає, що Леннокс Люіс повертається в ринг. До цього його може змусити потреба грошей.
Для цього Віталій мусить перемогти Рахмана, цей бій планується на квітень-травень. Тоді бій Кличко-Люіс може відбутися вже ближче до кінця року.

Юрій Філатов - 17-1-2005 у 08:52

" так виглядає, що Леннокс Люіс повертається в ринг. "

на сьогодні, такої інформації у Кличків немає :lol:

http://www.klitschko.com/ru/index_ru.html

"Для цього Віталій мусить перемогти Рахмана"

а от цього він не мусить - хто є Рахман? навіщо його перемагати? щоб знову казали що "пенсіонерів скривджує" ;)

Руїса, сяк-так, за об'єднання пасків можна побити... до речи Кінг О'Бокасович вже відкрутився від ціх заяв? планували були на березень...

"
Фортуна. Він, клятий, ів зовсім не чіпа. Каже, шо з ами треба поводитись так, як хочеш, шоб и поводились з тобою...
Бєня Вільямсонович. Ти диви, Толстого читав!
Кінг О'Бокасович. Топити треба.
Голос з сіней. Не треба.
Входять качки - Вєталь і Вова. При першому ж погляді на них становиться ясно, чому Слюїс увльокся Толстим.
"

Люїсу покинути свій "план" та взятись за тренування? він і так ледве відстояв свій пасок, на картках всіх судей перемагав Віталій, як бі "суперчємпійон" не подряпав Залізного Кулака - не знаю чим би крив... до того ж у нього була можливість вийти в ринг удруге, і грошенят обіцяли йому набагато більше ніж дадуть зараз як претендентові, до речи треба ще купити номерок у "рейт-листі"... з тих же претендентів, що зараз можуть зазирати на пасок за версією WBC - Джеймс Тоні поки що перший, бачив я його, швидкісний, але ж остання зустріч, якщо не помиляюсь, з Ріделом Букером була 24.09.04 до того ж незважаючи на невисокий рейтинг Букера, Тоні не завалив його у КО і, навіть у ТКО, потім не відбулася зустріч Тоні у грудні, через травму і... залишається згадувати як він загасив світло Жирову? але ж це було у крузервейті...

Рахман - що він зробив? лакі-панч з Льюісом? саме лакі, адже після цьго він злив Льюісу, а потім невиразно борсався з Холіфілдом, Руізом, Туа і якимось там Коулом (цьго я не бачив) але результат... можливо в сумо у нього й будуть шанси, якщо іще трохи попоїсть бігмаків...

Можливо Валуєв щось покаже до того часу коли треба буде в черговий раз захищати пасок, здоровий хлопець 211 см 147 кг - і кондиції гарні...

Ігор Луцький - 17-1-2005 у 13:57

Вчора я дивився поєдинок Семюела Пітера, молодого перспекта з Нігерії, хто про ньго що скаже. Я можу сказати, що він міцний, трохи нагадує Айка Абі Абучі, але хто знає техніка явно накульгує. Що значить сила є розуму не треба.

Dmy - 17-1-2005 у 15:44

Цитата:
Першим відправив користувач Яндрух
Нещодавно ото, буквально на днях, передали, що було госпіталізовано одного астролога-невдаху:(, який під час спіритуального сеансу з Майком Тайсоном:mad: мав необережність повічи йому, що той народився в рік Чорної Мавпи

Не відаю, якою дупою астрологія до спіритизму, та й Міхея чисто конкретно недолюблюю, але не можу не визнати - нарешті ми дочекалися від нього адекватного вчинку! За брехню треба гамселити, не дивлячись на обличчя (хіба для ретельнішого прицілювання)!
Бо насправді Майк Тайсон народився в рік Білого (отак!!!) ПАЦЮКА!!
(є чим пишатись)

Юрій Філатов - 17-1-2005 у 16:51

геть забувся ще за одного біг-ніга Кріса Бірда - "Вогнене пташеня" с таким ком на голові - додик одне слово...

може він спроможется як не побитись, то хоча б потікати від Вєталя...

Юрій Філатов - 17-1-2005 у 16:58

це був контрольний допис, фільтрувати гавтоматично )(0)(0/\ написане українською - цікавий винахід, головне політкоректний, навіщо птицю скривдили в неї таки насправді є h0h0/\0k - може вона ним пишається :lol:

Ігор Луцький - 18-1-2005 у 12:22

Кріс Бьорд дуже незручний суперник. Але якщо точно попасти то все бій виграний. Але попробуй в нього ще попасти.

Юрій Філатов - 18-1-2005 у 13:36

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Луцький
Кріс Бьорд дуже незручний суперник. Але якщо точно попасти то все бій виграний. Але попробуй в нього ще попасти.


Спробувати можна, його дружбан Джаміль чимало разів прикладавсь йому до рєпи, але дружньо :lol:, гадаю не ризикне Кінг виставити "пташиний" пасок, бо жаба... вона ж зелена... та й Вєталь - далеко не Маклайн...

до речи сьогодні Кличко відгукнувсь на закиди Кінга:
http://www.klitschko.com/ua/index_ua.html

знову цей дідусь буде волати - "нечємпійон, скривдив ветерана", як пригадати у Бєні Вільямсоновича "казан" міцніший буде, а цьому даси "раза" - і з копит...

Вєталь КО/ТКО 2..3

Dmy - 18-1-2005 у 15:49

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор Луцький
Кріс Бьорд дуже незручний суперник. Але якщо точно попасти то все бій виграний. Але попробуй в нього ще попасти

Джаміль, здається, не дружбан, а кум.
Але Бог із ним - Вова свого часу в Бьорда попадав конкретно, і той, попри всю свою "гУмункулость", ледь досидів на цьому світі до свистка. А Віталік на Крісу мусить бути трохо того, ображений. Так що це було б цікаво.

Ігор Луцький - 19-1-2005 у 11:44

Можливо нехай Віталій спочатку краще поб`є Джонні Руїза, щоб мати пояси WBC - WBA. Руїз ніби не проти. Але проти КІНГ!

Олександр Чорнобиль - 23-2-2005 у 09:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Луцький
Руїз ніби не проти. Але проти КІНГ!


На підтвердження цих слів оця статейка:
http://www.sportoboz.com.ua/news.php?id=4831&t

Мовляв, я самий крутий, але поки буду битись з хлопцями із сусіднього двору:lol:

Ігор Луцький - 23-2-2005 у 13:48

Незабаром нас чекають два супербої за участь братів Кличко.

Віталій Кличко - Хасім Рахман. WBC.

Кріс Бйорд - Володимир Кличко. IBF.

Олександр Чорнобиль - 23-2-2005 у 14:24

Серйозно? Звідки така інформація?

Ігор Луцький - 24-2-2005 у 11:42

А ще один бій має бути:

Леймон Брюстер - Анджей Голота. WBO.

Ну преса ж говорить про ці поєдинки, як про вірогідні.
16 квітня має бути бій Володимира Кличка. А Віталія у травні, десь 7-го.

Олександр Чорнобиль - 28-2-2005 у 16:01

А-а-а, вирогідні! А то так безапеляційно "незабаром на нас чекають":P

Ігор Луцький - 1-3-2005 у 13:46

Ну мають бути точно, можливо трохи поміняється дати проведення.

Олександр Чорнобиль - 9-3-2005 у 09:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Луцький
Ну мають бути точно, можливо трохи поміняється дати проведення.


Аякже! Мають бути точно! Який Бьорд? Білорус Ляхович!
http://www.sport.pravda.com.ua/boxing/?boxing-5038-3

Який Рахман?
http://www.sport.pravda.com.ua/boxing/?boxing-5037-2

Ігор Луцький - 9-3-2005 у 13:42

Пишіть новини сюди, а не посилайтеся на сайти.

Наталка - 9-3-2005 у 14:38

А чому б і не посилатися? Що у цьому злого?
http://www.sport.pravda.com.ua/boxing/?boxing-5039-1

Ігор Луцький - 10-3-2005 у 11:14

Наприклад мені невигідно через трафік дивитися на ті ссилки. От чому. Я не маю нічого проти нехай посилається, але й так інформацію пише.

Юрій Сєров - 11-3-2005 у 15:28

Цитата:

Який Рахман?

Таки Рахман!
30 квітня в Ню-Йорку.

А Володя таки з Ляховичем. 23 квітня в Німеччині.

Кутузік - 11-3-2005 у 19:31

А ми його по морді чайником:)))

Ігор Луцький - 13-3-2005 у 11:27

Цікавий має бути бій з Рахманом, але в принципі Рахман не має довго стояти, має бути нокаут, ну якщо за логікою.
А Ляховича я не бачив, тому сказати конкретно за ньго не можу. Мабуть це прохідний бій буде.

Юрій Сєров - 14-3-2005 у 12:57

Віталій отримав травму і бій переноситься :(
http://www.korrespondent.net/main/116515. Єдине, що мені здається, що Кореспондент трохи перебільшує. Футболісти від таких травм швидко відновлюються.

Юрій Сєров - 17-3-2005 у 11:12

Бой Кличко с Рахманом может состоятся 18 июня
uaSport.net
16 Марта 2005, 11:42
Согласно сообщениям ряда американских и немецких СМИ, поединок за титул чемпиона WBC в супертяжелом весе между Виталием Кличко и Хасимом Рахманом, вероятнее всего, состоится 18 июня.

Олександр Чорнобиль - 24-3-2005 у 15:11

А от Клічко-молодший змушений змінити суперника -

БОКС. ПІДТВЕРДЖЕНО!!! Ляхович не битиметься з Кличком - молодшим... На черзі Кастіла?

champion.com.ua, 22.03.2005, 20:40

На сьогоднішньої прес-конференції, що відбулася у німецькому замку «Goldshmitig» Володимир Кличко з”явився один. Це при тому, що зустріч із журналістами була присвячена майбутньому поєдинку українця з білорусом Сергієм Ляховичем. Останнього представники мас-медіа так і не побачили...

Прикро, але чутки про відмову Ляховича від зустрічі з Кличком – молодшим підтвердилися.

Причину такого рішення білоруського боксера, певно, можна пояснити лише небажанням втратити те, що він нині має... Навіть попри те, що за бій з Володимиром він отримав би найбільший гонорар у своїй професійної кар'єрі.

Хоча все більш прозаїчніше. Річ у тім, що Сергій мешкає у США із середини 1999 року і до цього часу не має “натуралізації”, яка дає право вільного виїзду та в'їзду у Сполучені Штати.

Зокрема, промоутер Ляховича Лу Дібелла відзначив: «Річ у тім, що Сергій боїться того, що у разі його приїзду до Німеччини він не зможе спокійно повернутися звідти до Америки. Відтак йому доведеться повертатися до Білорусі, щоб там отримати візу, яка дає право на в'їзд до Сполучених Штатів. Тому він прийняв рішення відмовитися від подорожі до Німеччину, тим самим оминувши велику кількість проблем, які можуть виникнути з його поверненням».

У телефонній розмові Лу поскаржився на те, що проведення поєдинку Кличко – Ляхович було вигідним для спортсмена та для нього особисто не лише у фінансовому відношенні, але й щодо промоушену.
Усе тому, що трансляція зустріч була запланована на ESPN PPV, де за можливість подивитися бій прихильники боксу виклали б зі своїх кишень по тридцять доларів, а також у запису на телеканалі HBO.

«Нічого не вдієш», - заявив наприкінці розмови Лу Дібела. – «Зрештою, я ж не можу штовхати свого бійця у спину, щоб виштовхнути його на ринг».

Володимир сприйняв відмову Ляховича від поєдинку з ним з властивим йому філософським спокоєм: «Якщо від зустрічі зі мною відмовився один боксер, то на його місце завжди знайдеться інший охочий вийти проти мене на ринг. Ще до того, як Сергій дав згоду на проведення поєдинку, ми вели переговори щодо організації бою з кубинцем Елісьєо Кастілою. Тому тепер ми можливо знову повернемося до переговорів з ним, тим більше, що він і так мав проводити свій бій в андеркарте мого поєдинку».

На запитання журналіста “Чи не завадить підготовці Володимира зміна суперника?” українець відповів: «Ми перебуваємо лише на початку безпосередньої підготовки до майбутнього бою, тож ніяких складнощів чи незручностей я не відчуваю. Моє завдання - підготуватися до поєдинку з іншим суперником і перемогти його. Кастіло молодий, швидкий, амбітний і до того ж не програв жодної зустрічі. Тому бій ним буде ще цікавішим».

http://www.klitschko.com

Юрій Сєров - 18-4-2005 у 12:29

Схоже Тайсону знову будуть бити пику... :)

Виталий Кличко отдал Тайсона брату
Корреспондент.net
16 Апреля 2005, 11:40
После победы в субботу, 23 апреля, в Дортмунде над кубинцем Элисьео Кастильо Владимир Кличко в следующем поединке встретится с Майком Тайсоном.

Об этом заявио чемпион мира по версии WBC Виталий Кличко, который на несколько дней прилетел в Киев, чтобы принять участие в презентации турнира на призы братьев Кличко.
По словам чемпиона мира, подготовка Владимира идет по графику и главная задача максимально качественно отработать в противостоянии с Кастильо. Сам Виталий Кличко сосредоточен на подготовке к противостоянию с Хасимом Рахманом, причем дата боя из-за травмы украинца уже несколько раз переносилась.
Владимир Кличко впервые появится на ринге после тяжелого поражения от Ламона Брюстера. В том поединке украинец в пятом раунде упал на пол ринга и долго не мог прийти в себя, причем падение произошло не после удара, а от того, что Владимира Кличко внезапно оставили силы.
38-летний легендарный боксер Майк Тайсон на этой неделе объявил о своем возвращении на ринг. 11 июня он проведет поединок с ирландцем Кевином Макбрайдом в Вашингтоне.
Если слова Виталия Кличко о возможном бое Владимира с Тайсоном подтвердятся, это означает, что поединок Кличко - Кастильо не будет носить характера отборочного боя за право встретиться с чемпионом мира IBF Крисом Бердом.

Юрій Сєров - 18-4-2005 у 12:48

А Віталій ще не скоро вийде на ринг :(

Виталию Кличко сделают операцию
Корреспондент.net
18 Апреля 2005, 13:09
Виталию Кличко в эту среду предстоит операция, которая может не позволить боксеру выйти на ринг до осени.

Не исключено, что травма четырехглавой мышцы бедра, полученная чемпионом WBC в супертяжелом весе Виталием Кличко несколько недель назад, оказалась намного серьезнее, чем предполагалось поначалу.
Как сообщает сайт Boxingtalk.com, в среду, 20 апреля, Кличко предстоит операция, после которой он не сможет выйти на ринг, как минимум, до начала осени.
Ввиду столь длительного вынужденного перерыва в выступлениях Кличко, возможен вариант, при котором Хасим Рахман встретится с Монте Барреттом в бою за титул временного чемпиона, а Кличко-старший будет защищать свой пояс осенью против победителя этой встречи.

Юрій Сєров - 21-4-2005 у 14:13

Виталий Кличко успешно прооперирован
uaSport.net
20 Апреля 2005, 16:14
Виталию Кличко, чемпиону в супертяжелом весе по версии WBC, во вторник, 20 апреля была сделана успешная операция по удалению костной шпоры позвоночника.

Хирургическое вмешательство, продолжавшееся 35 минут, проходило в одной из больниц Лос-Анджелеса. Уже через час после ее окончания Виталий отправился домой.
По словам менеджера Кличко Бернда Бенте, чемпиону теперь в течение трех недель нельзя будет летать на самолете, поэтому он не сможет в субботу присутствовать в Германии на бое своего брата Владимира.
Всего восстановительный период должен продлиться порядка шести недель, после чего Виталий снова сможет приступить к тренировкам. "Он точно будет готов выйти на ринг в сентябре", - заявил Бенте.
Операция не была связана с травмой, полученной Виталием на утренней пробежке в марте этого года. По словам менеджера, Виталий сам долгое время связывал испытываемые им боли с этим происшествием, однако более тщательное обследование выявило наличие у него в пояснице костной шпоры и воспаления, связанного с тем, что эта шпора раздражает нервные окончания.

Юрій Сєров - 24-4-2005 у 12:30

Володя переміг. Переміг гарно, одним ударом. Але, як правильно сакзав коментатор, усе тільки починається...

Олександр Чорнобиль - 2-5-2005 у 14:23

Вчора побачив в ділі Руїза. Правий був свого часу колега:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Він просто урод. У нього ніц нема. Схоже, що всі його перемоги - вдалий промоушн іншого урода - Дона Кінга.

Тепер, якщо Клічко буде мати об"єднавчий бій проти Тоні, то на це буде хоч не стидно дивитись. Все-таки Тоні - справжній боксер, хоч і не суперзірка.

Олександр Чорнобиль - 12-5-2005 у 15:25

Німецький промоутер з прізвищем, яке складно запам"ятовується стверджує, що є, є справжній суперник для Кличка;):
http://sportoboz.com.ua/news.php?id=8649&t=1

Олександр Чорнобиль - 12-5-2005 у 15:33

Упс. Схоже не бачити нам більше Тоні в серйозних боях. Чоловік хапнув якогось там нандролону, за що його перемога над Руїзом скасована атлетичною комісією штата Нью-Йорк.
Це правда дуже скоже на інтрини Кінга О'Бокасовича;). Юрій Філатов, агов! ;)
http://sportoboz.com.ua/news.php?id=8639&t=1

Тоні-нахаба

Олександр Чорнобиль - 3-6-2005 у 10:49

Дійсно нахаба! (Загалом як і більшість чорних боксерів). Приводжу тут цілком:

Бокс. Тоні може поставити мільйон на свою перемогу у бою з Кличко

champion.com.ua, 3.06.2005, 11:25

Як повідомив в інтерв'ю сайту Boxingtalk.com відомий американський супертяж Джеймс Тоні, його промоутер Ден Гуссен одержав від представників чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличко пропозицію про проведення бою 24 вересня цього року.

"Ми можемо зустрітися у вересні, але їм треба підкоректувати ціну, - заявив Тоні. - Вони запропонували Дену 35%, але так не піде. Гонорар повинен бути поділений навпіл, і я скажу чому: тому що я популярний, а він - ні. Він взагалі навіть не американець. Мені цікавий бій із Кличко. Я - кращий супертяж у світі. Я - народний чемпіон і готовий довести це в бої проти кого завгодно... Я нокаутую Кличко, ми можемо посперечатися про це на мільйон доларів. Я - кращий, і якщо Кличко хоче довести, що я помиляюся - нехай приймає виклик!"

сумна - 13-6-2005 у 14:13

Тайсон капут... (після вчорашнього).
Прикро, але факт.

Юрій Сєров - 13-6-2005 у 15:28

Може, нарешті остаточно...

Олександр Чорнобиль - 13-6-2005 у 16:07

Сам винен. Треба хоч мінімальну клепку мати, щоб піти вчасно...
Але у Тайсона клепки не було ніколи. :rolleyes:

Ігор Баранік - 21-9-2005 у 18:28

А вже в цю неділю дивимось поєдинок Володимира Кличка проти Самуеля Пітера. Кому цікава інформація перед поєдинком, можете глянути не http://www.klichko.com/

Ігор Баранік - 4-4-2006 у 10:49

Хто знає, коли бій Бьорд-Кличко?

Dmy - 4-4-2006 у 14:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Хто знає, коли бій Бьорд-Кличко?

22 квітня

Ігор Баранік - 8-4-2006 у 12:03

Ну що в кого які прогнози? Що буде нокаут з однієї чи іншої сторони. дуже сумніваюся.

Олександр Чорнобиль - 20-4-2006 у 14:56

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Ну що в кого які прогнози? Що буде нокаут з однієї чи іншої сторони. дуже сумніваюся.


Я не чув багато інформації останнім часом ні про одного, ні про другого. Ось натрапив на матеріал про конференцію перед боєм:
http://ura-inform.com/sport/2006/04/20/bird/

Мені здається, що вирішальним фактором стане фізична форма Володимира. Можливо Бьорд і вдосконалився фізично, і технічно і він теж може перемогти швидким нокаутом - не знаю, але все ж думаю, що якщо Клічко буде в нормальній формі то вони відповзають по рингу всі 12 раундів. Може й нічия буде... Це фінансово досить вигідно - можна і далі їх зводити.

Captivitas - 21-4-2006 у 15:41

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олександр Чорнобиль

Мені здається, що вирішальним фактором стане фізична форма Володимира. Можливо Бьорд і вдосконалився фізично, і технічно і він теж може перемогти швидким нокаутом - не знаю, але все ж думаю, що якщо Клічко буде в нормальній формі то вони відповзають по рингу всі 12 раундів. Може й нічия буде... Це фінансово досить вигідно - можна і далі їх зводити.


Цитата:
На данный момент безусловным фаворитом у букмекеров в этом поединке является украинский боксер, ставки на которого, например, российская букмекерская контора "Марафон" принимает из расчета 1,28, тогда как коэффициент на победу Берда установлен в размере 3,70.