Форум Рідного Міста

Висвітлення політичної ситуації в державі

Андрій Пелещишин - 5-8-2004 у 20:29

Пропоную в цьому треді документувати "об'єктивність" державних ЗМІ у висвітленні актуальних питань внутрішньої та зовнішної політики України.
Думав обмежитися виборами, але напевно такі речі краще розглядати у комплексі.

Олексій Мачехін - 5-8-2004 у 20:35

У мене глушать новини на п`ятому каналі, а у вас?

Андрій Пелещишин - 5-8-2004 у 20:38

Сьогоднішні УТН о 21-00.
Згадали про кількох кандидатів у Президенти, зокрема про самих аутсайдерів. Позитивно висвітлили Корчинського. Ні одного прямого слова про Ющенка, зате маса натяків у прямій мові пані Богатирьової та в текстах дикторів.
Ну там репліки Симоненка про "декого" і тп.
Про студенський похід зі Сумів до Київа - нічого.
Ну це все традиційно.
Цікавим "об'єктивізмом" став репортаж про стан справ у Грузії з прямими докорами на адресу Саакашвілі. Пряма мова Лужкова, чогось пані Богатирьова коментувала дії Саакашвілі (видно готують оборону на випадок складного післявиборчого процесу), дикторські закиди на адресу США.

Андрій Пелещишин - 5-8-2004 у 20:40

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
У мене глушать новини на п`ятому каналі, а у вас?

На це питання відповідь окрема напевно в кожному регіоні. У нас ніби поки все гаразд.. Але наш регіон якраз і не актуальний для глушіння. Тут і так навряд чи це змінить ситуацію на виборах. Хіба в гірший для влади бік.

Nazar - 6-8-2004 у 08:57

Вчора якось попав на новини на легендарному УТ-1, і там якраз розповідали про наводнення у Львівській області. І диктор гарно розказував як на те реагували служби і особливо "влада". Потім слово "влада" було повторено разів з 20, вже на п"ятому я почав посміхатись, а тут ще і ще - "влада" назначила тих, влада зробила більше за неможливе, влада найреакційніша і т.д. Одним словом було весело.

Сергій Бєляєв - 6-8-2004 у 11:15

Диктор просто об'єктивно висвітлив те, що було насправді. Надзвичайна ситуація, викликана сильними дощами у Львівській області виникла о 17.20 30 липня. Я особисто працюю у головному управлінні з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації. У той день десь о 20.00 пішов з роботи, а вже о 23.00 знов був на робочому місці. І з того моменту до вчорашнього дня (5 серпня) майже постійно був на роботі. Оперативні групи працювали в районах. Рух по трасі Київ-Чоп відновили вже о 2.00 31 липня. Це за умови, що 31 липня - 1 серпня дощі продовжувались.
Почитайте довідки у темі "Інформація про надзвичайні ситуації у Львівській області". Я їх спеціально почав розміщувати, щоб у людей менше питань виникало: яка ситуація, що зроблено, що планується зробити.
Голова облдержадміністрації першу ніч 30-31 липня провів у районах, охоплених стихійним лихом.
Всі служби (МНС, дорожники, водники інші) працювали з перших годин.
Тому не треба іронії. Коли по 30-40 годин підряд по-працюєш, то зачіпає трохи.

Nazar - 6-8-2004 у 11:42

Мова йшла не про факт робіт, а про смішний піярхід у висвітленні тих самих робіт.
Я сам вже тричі був проїзжав по Київ-Чоп цими днями і бачив що ведеться:)