Форум Рідного Міста

Канікули

Aleksandra Fink-Finowicka - 7-8-2004 у 11:56

Не знаю, чи це гарна ідеа, але я б хотіла поговорити про канікули. В мене воні вже минули - можу тилькі про них згадувати.
Тут на форумі всі говорит про політику - та й нічого дівного, адже в вас зараз вибори. Ну, але ж я не знаю ваших політиків, якісь відгкуі тилькі іноди читаю в газетах. Нічого мудрого сказати в політичних темах не зможу, голосувати хоча б і хотіла - не буду.
Може хто мав цікаве канікули й хотів б про них написати? Моє сьогорочне канікули були дійсно цікаве. Три тижні я провила у лісі, біля Білогостоку, та Ауґустова над рікою Чорна Ганьча, дуже бліско кордону Польши з Білорусєю. Чарівне місце, чудова природа, безліч тверин, рідкє ґатункі рослин.
Чи хто із Вас теж був в якомусь цікавему місцу?
перпрошую всіх за помилкі, ціли місяц я не вживала вашей мови й трохі її забула.

dr.Trollin - 7-8-2004 у 17:50

див. також http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=2846

Asmera - 9-8-2004 у 12:50

Ох,хоч і не канікули в мене, але їздимо постійно. Оттільки вчора повернулися з поїздки - Дубно, Кремінець, Почаїв, Тараканівський форт. Вражень - гора.Найбільше вразив форт - немов намальоване, як декорації для якогось фільму - відчуття нереального. Навіть слів нема.Будуть фотки - викладемо. Егеж кумасю?

Captivitas - 9-8-2004 у 13:33

"Несе води наш Черемош, а куди не знає..."

Залізнично-автобусний тур: Дніпропетровськ - Львів - Івано-Франківськ - Верховина + 13 км. до села, у якому найняли будинок. А ще сувенірний ярмарок у Косові та Яремче.


Гори вражають - навіть у дощі. А Чорний Черемош несе свої буремні води. Саме у цих місцях знімає свої кліпи Руслана - пані знає куди їхати (!).

Відзнято 2,5 плівки - щось викладу.

Aleksandra Fink-Finowicka - 16-8-2004 у 20:28

Чогось тут тихо на форумі. Всі напевно десь відпочивають. Або Атеньські змагі по телебаченні дівляться? В вас класні спортсмені, можліво ще почуємо "Ще не вмерла Україна". Ну, але може і поляком пощастілося б? Побачимо вже незабаром все буде відоме.

2Captivitas і я теж люблю гори. Чогось особліво Бескід Ніскі де Лемкі жили. Там такі села.. їх нема, є села на карті, але їх вживу нема. Ляцкова, Радоцина, Поляни Суровичне, Черемха, Кролік волоський та ще безліч інших.
Але нє для тохо люблю ці гори, що така сумна їх житєлів доля. Воні просто гарні як горі.

Volodymyr - 16-8-2004 у 22:19

To Asmera:

Йой... якось пропустив... Для бажаючих - світлини (не всі) викладено тут - http://asmera.fastbb.ru/re.pl?2-00000003-000-0-0-60-1092408153-0

Паринагоді, хочу запитатися - хто що порадить переглянути в Ужгороді та/або Івано-Франківську?

Captivitas - 17-8-2004 у 10:01

Цитата:
Першим відправив користувач Volodymyr
Паринагоді, хочу запитатися - хто що порадить переглянути в Ужгороді та/або Івано-Франківську?


Франківськом можна просто гуляти - там є що подивитись на вулицях. А також можна у ратуші заглянути у Краєзнавчий музей (геологія, природа, середньовіччя, сучасності майже нема, за що велике спасибі - без офіциозу).

Asmera - 25-8-2004 у 18:21

Тільки-но повернулася з Коктебеля...гарно :)
Але дуууже багато людей... на кожному кроці приїжджі з Москви

Bullet - 9-9-2004 у 23:55

Київ, Київ (і так майже місяць), Чернівці (доба), Шешори (три доби - вав! :) ), Львів (8 днів). Київ - відтоді щоп'ятниці....
По правді, я ще й досі не почала як слід працювати: маю перші по-справжньому робочі дні з 15-го вересня.