Форум Рідного Міста

Relax.lvivport.com - щоб не заснути у Львові :)

Ігор Мартинів - 17-8-2004 у 01:44

Представляємо новий сайт http://relax.lvivport.com
Обіцяємо регулярно поновлювати рецензіями на розважальні заклади Львова. Чекаємо на ваші коментарі.

Сподіваємося, що буде корисний львів"янам, а ще більше гостям міста, які не знають, де і як у Львові можна провести час. Довіряти "Релаксу" можна, оскільки пишемо а) виключно про ті заклади, де побували самі, б) ані грошей, ані безкоштовних частувань за це не отримуємо :) Зрештою, все, що занадто солодко - нудно.

Тож, relax і насолоджуйтесь :)

Tempika - 17-8-2004 у 05:12

...та нема у нас ніяких розважальних закладів :-)))
недавно написали в космо... львів найсумніше місто в україні.

Ігор Мартинів - 19-8-2004 у 08:49

Я теж так думав. До цього сайту я й не підозрював, що їх так багато. І це ще тільки малесенька частинка того, що є насправді :)

Demyan - 19-8-2004 у 09:04

Згоден з Ігорем. Якщо пошукати можна знайти дуже цікавого в нашому місті. Я одного разу показував своїм знайомим де можна провести чудово час (як з грішмі так і без). Вони були вкрай вражені.
Одні з вражаючих місць: похід на ратушу, нічний високий замок (бажано з біноклем), відпочинок в хатинах шевченківського гаю, пейнтбол (можна організувати свій дешевий, використовуючи звичайні дитячі пістолетики з круглими кульками, супер!!!!), одноденні походи в Карпати, кінотеатри (можна дешево але прікольнутись в кінотеатрі Київ), поїздка на Глинна-наварію з надувною лодкою, організувати ігри типу загадки міста (це складаються загадки, відповідно ховаються в місцях різні записки, учасники повинні знайти їх, та слідувати інструкціям, дуже цікаво, кінцевий результат - збір всіх учасників в одному місці та розповіді про пригоди....), це те що не потребує великих фін. затрат, а скіьлки ще можна придумати коли є троха грошей (сауна, більярд, боулінг, оренда залів для футболу, волейболу, піцерії....).

Demyan - 19-8-2004 у 09:10

забув ще написати одну дуже цікаве заняття - фотополювання. Складається список фотографій які потрібно зробити (сфотографуватися біля дзвіниці, в колодязі, біля міліціонера, найкумедніше фото, з групою незнайомих людей........). дістаються фотоапарати (можна цифрові) і вперед.... цілий день всі бігають шукають відповідні місця, в кінці дня незалежне журі оцінює фотки....але це не основне, основне що таких фоток ви ніде не побачите, довго будете сміятися.

Tempika - 19-8-2004 у 09:37

...давайте організуємо :-))
вже заряджаю кумулятори на фотік.

Demyan - 19-8-2004 у 10:08

це можна потрібно ну не знаю, можна від 6 чоловік щоб цікавіше було...

Tempika - 19-8-2004 у 10:53

...ну та я сподіваюся, що хтось приєднається :-))
аууу...!!