Форум Рідного Міста

Препарація політичної реклами

Яндрух - 3-9-2004 у 18:32

В кандидата у президенти А. Кінаха - новий імідж!
Тепер пан Кінах - ну чисто-тобі Роберт Де Ніро у своїх фільмах: в темному піджаку без краватки і (нарешті!!!) з добре помітною усмішкою на ретельно виголеному обличчі!!
(Правда, мушки справа бракує...)

Якщо чесно, навіть приємно дивитися на нього тепер...

Яндрух - 28-10-2005 у 12:49

Ми купуємо волосся на віче

Ну, от: діждалися нового передвиборчого періоду і, як наслідок, наочні його реаліїї:
1) біґборди з зображенням певного люду й написом „МИ”,
2) старі-нові оголошення-наліпки на стовпах „Купуємо волосся”,
3) політична партія „Віче”

А зара все за порядком.
1) Нещодавно ото стали систематично з’явилятися вздовж головних міських вулиць і магістралей біґборди з якимось непевним „Ми”. Що воно таке?
Найперше впадає в око отой гарно виконаний напис, а вже потім те тло, на якому його було зроблено: а зображено там певних людей, а саме: людей з минулого. Гомо совєтікусів, чи то-пак - радянських людей там показано. Зображення ті від щита до щита в дечому навіть відрізняються, та одне в них однакове: на них зображено все тих же колишніх, з минулого, людей-совків, які сверлять нас своїми поглядами. Сама світлина якась така сірувата, „люди” ті… ну, відповідно до того часу одягнуті: той такий без смаку сірий одяг, зачіски в стилі 70-их років – одно слово, відгонить нафталіною так, що мухи, певно, дохнуть!.. „Дружнєє посланіє” якраз і розраховано на тих, хто має дику ностальгію за „кобасою за 2,20 і тих, хто хоче, щоб всі заводи запрацювали і всьо було файно, як колись. Сир задурно!..
Либонь, скоро очіватимемо на прихід політичної сили саме під таким ім'ям. Комуністи, як то кажуть, відпочивають.

2) Оголошення-наліпки зі зварйованою купівлею… волосся (!!!) й далі є звичним антуражем королівського міста. Припускаю, що будуть ще аж до виборів.
Попервах, як но тільки з’явилися – ще перед минулими през. виборами – до авторів, без сумніву, „високопрофесійного” (якщо можна так назвати) чорного PR’у, щоб спантеличувати бідолашниий електорат, з’явилася люта ненависть: так і захотілося запроторити їх усіх до газової камери… Та з часом, і ото нині, вже якось „попустило”… Просто пробував якось збагнути, як то діє на людей, питався там деяких думки щодо цього, але то, певно, як рукою махати перед очима: жодної реакції! Як вуличний гамір і шум від транспорту: просто – шум вулиці і край! Либонь, то діє на клітинному та генно-молекулярному рівні…

3) На політичному небосхилі голосно заявила про себе політична партія „Віче”. Та яку очолює сама Інна Богословська.
Та верблюдові ясно, що то тимчасова, т.зв. технічна партія: щоб відсмикувати крихти від чималого електорального пирога, що на нього так розраховує БЮТ! (Скажете, копійка до копійки і буде… дві копійки?!.. Неправда! Бо як набрати сотню копійок – буде ціла гривня! Себто один відсоток!)

То, що пані Богословська працює на Пінчука, було зрозуміло ще з того шоу, влаштованого нею через „заворушку” на Нікопольському феросплавному. Та й сама вона нині в тій рекламі намагається бути схожою на Леді Ю: така сама гарна на личку (а може, ще й гарніша…), з пишним бюстом (пригадуєте: кто хочет порвать мне грудь?!!) і найголовніше – з довгою косою, укладеною на ремено!
http://viche.org.ua/104?pos=6&PHPSESSID=b2e18287536c2756c3ad0c0...
http://viche.org.ua/104?pos=12
А що: бігме, голосуватиму не так за те Віче:baddevil:, як за чарівну:saint:Інну!!
:D

Captivitas - 28-10-2005 у 19:42

Щодо Віче, мабуть, погоджусь таки з Яндрухом.

MartinkaDP - 28-10-2005 у 23:44

1) це Литвин... от тільки цікаво як він домовився з проянучарською організацією з Донецька і фірмовини магазинами завода "Норд"...;)

2) так це є всюди... я ще не бачила жодного обласного центру (принаймні) без тої реклами...

vovka - 29-10-2005 у 02:32

Ну на рахунок "гарна на личку" мушу не погодитися :) Таки до Леді Ю їй ще дуже далеко :) Та й взагалі чомусь вона мене дратує - немає до неї якоїсь симпатії :)

Captivitas - 29-10-2005 у 12:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Ну на рахунок "гарна на личку" мушу не погодитися :) Таки до Леді Ю їй ще дуже далеко :) Та й взагалі чомусь вона мене дратує - немає до неї якоїсь симпатії :)

Але треба їй віддати належне за запрошення іноземних культурних діячів в Україну за вічеві кошти.
От Брегович був майже на Майдані. У проекті японці з туром по Україні, якщо не передумають. ;)

Яндрух - 7-11-2005 у 12:01

Ото віднедавна з’явилися вже нові щити блоку “ми”, з новим прихованим змістом, але вже не з „дружнім посланієм” з минулого, а, як видно, з теперішніх, незалежних часів. І відразу перестали якось цікавити, бо таке на кожному кроці можна зобачити: як рекламу чогось іншого, там, напр., цигарок, де часто-густо просто зображено зріз життя сучасних (переважно молодих) людей, яких там показано усміхненими, задоволеними життям.

Гадаю, „автори” прихованої політичної реклами „ми” розвиватимуть „тему” і ми зможемо навіч пересвідчитися, як добре тепер є нам жити.

Одно слово, усе, де є отой „логотип” „ми”, повинно добре запам’ятовуватися, закарбовуватися до найпотаємніших закамарків свідомості тільки в позитивному, приємному світлі. На що власне й розраховують оті вищезгадані технологи. А Литвин хай ся не викручую, ставлячи себе ніби осторонь від усієї тієї агресивної політтехнологічної атаки, як от було минулого понеділка на „плюсах” у ток-шоу „іду на ви”.

Городецький - 11-11-2005 у 15:54

Погляд з Дніпра.

Спільне:

1. Висять ч/б людці зі штампом "МИ". Навіть більше за те, ще висять не відомі "МЬІ", через один. Просто рясніє ними. Намагався спитатися у того прошарку населення, який за ідеєю піарщиків мав би на ці біґморди повестися, що вони про те думають - жодної змістовної відповіді. Найрозумніше що я почув - "певне якісь ветерани", мабуть тому що фоти некольорові і виконані в стилі привітань з днем перемоги. Отже, на мою думку, це - реклама в молоко. Виконана вона, безперечно, людьми досвідченими, але без врахування рівня свідомості цільових споживачів цієї реклами. Фейк, одним словом. Доречи, цих "МИ" стає дедалі менше - чи папір закінчується, чи буде щось інше.

2. Перечитав двічи, але так і не второпав, чому пан Яндрух відніс наліпки "Купуємо волосся за хххх грн" до політичної реклами. Про Львів не знаю, але в Дніпрі ніхто ці папірці з політикою не пов'язує, певен! Їх місце у свідомості людей лежить десь поміж "Заміж за кордон" і "Похудіння 15кг за тиждень", себто сприймається як спам. Знову ж таки, в Дніпрі це сміття з'явилося ще році в 1999-му, пережило купу політичних пертурбацій і вже не привертає ніякої уваги, попри дбайливе оновлення його на стінах та збільшення числа у в його змісті.

3. Богословська присутня, правда в кількості меншій за "мьі". Знову ж таки, мимоволі відчувається певна хибність всієї цієї рекламної кампанії. Піарщики кидають заклик "середньому класу" (класова теорія живе і квітне, невмирущий Маркс), до того ж роблять певний натяк на "інтелектульність" рекламованого руху. Чи вони сподіваються що "середній клас інтелектуалів" не зрозуміє химерності такого політичного угрупування, тобто зневажають цей самий "клас"; чи просто констатують появу певної сили і їм взагалі плювати на споживача їх реклами. Друге має більш вірогідний вигляд.

Відмінності:

Дніпро, Центральний Майдан, фронтон ЦУМу, висить простирадло 6х10. З нього дивиться благочестива пика Павла Івановича Лазаренка, на фоні національного прапору і в обрамленні слів "З любов'ю до України". Як вам таке? Забули вже, мабуть, про таку політичну фігуру? А вона є! Бачте, поки що зондує ґрунт на малій батьківщині, в Дніпрі. Далі буде, не сумнівайтесь...

Юрій Сєров - 11-11-2005 у 16:09

Цитата:

З нього дивиться благочестива пика Павла Івановича Лазаренка, на фоні національного прапору і в обрамленні слів "З любов'ю до України". Як вам таке? Забули вже, мабуть, про таку політичну фігуру? А вона є! Бачте, поки що зондує ґрунт на малій батьківщині, в Дніпрі. Далі буде, не сумнівайтесь...

Не сумніваємося. Було, вчора не Інтері. Довге інтерв'ю Павла Івановича, який рветься в бій...
Бандити сидітимуть в тюрмах???

Городецький - 11-11-2005 у 16:31

>> Бандити сидітимуть в тюрмах???

Безперечно, так! Але ніхто не обіцяв дати точне визначення терміну "бандит"! Тобто, політичне реноме врятовано.

Captivitas - 12-11-2005 у 12:32

"МИ" вже у кольорі - на зупинках транспорту проведено оновлення.

Captivitas - 15-11-2005 у 13:09

поєднання: чорно-білі "Ми" Літвина та чорно-білі "Ми- Cosmopoliten" :) часто можна побачити поруч...

Яндрух - 19-11-2005 у 15:20

! new !

Ото днями з’явилися на стовпах порозклеювані нові наліпки. У двох рядках, білим по чорному написано таке:
Слава Україні
..…....?
Героям слава

Тобто, отой знак запитання й робить погоду: чи справді „героям слава”? І взагалі, треба взяти під сумнів оце!
Отак мало б діяти на свідомість людини.
Кому це вигідно: сіяти в нас тут сумніви? Будемо йти з кінця – хто в нас, тут на наших теренах, пасеться на національній ідеї? О, та таких хоч греблю гати! Ліпше давайте за тих, хто відмежовується від такого – теж ціла копиця всіляких пройдисвітів і клоунів: комуністи, вітренчиха, соціалісти в принципі також не проти пополивати брудом „бандерівців”, партія литвина разом із „ми” тощо. Хтось із них, певно, й є тим замовником ще одного політичного чорного піару...

Yuliya Kovalenko - 21-11-2005 у 23:22

Не знаю, кого як, а мене найбільш за все дратує реклама партії „Союз” з таким „прегарним” слоганом „С нами Бог и Россия!” Як на мене, так це прямий заклик до зміни кордонів України та її держаного устрою! І що найгидкіше, так це те, що порозвішали ці бігборди по всьому місту. А єдиний бігборд УНП, який мені довелося побачити, висить майже на окраїні міста. Сумно.

Городецький - 22-11-2005 у 09:45

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Yuliya Kovalenko
Не знаю, кого як, а мене найбільш за все дратує реклама партії „Союз” з таким „прегарним” слоганом „С нами Бог и Россия!”

Дратує не то слово, землячко. Але, я гадаю, тре до того ставитися більш зневажливо. Цей "Саюз" ніколи не був, і вже не стане реальною політичною силою. Навпаки, чим більше подрібленим виявиться гурт "проросійських" на наступних виборах, тим менше шкоди вони нароблять разом з іншими "славянофіламі".

Напевне Ви звернули увагу на те, що скрізь де можна дістатися тої біґморди без драбини, правий нижній куток добре пошматано - ну не милує око така "реклама", ну що ж робити ... :D

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Кому це вигідно: сіяти в нас тут сумніви? Будемо йти з кінця – хто в нас, тут на наших теренах, пасеться на національній ідеї? О, та таких хоч греблю гати! Ліпше давайте за тих, хто відмежовується від такого – теж ціла копиця всіляких пройдисвітів і клоунів: комуністи, вітренчиха, соціалісти в принципі також не проти пополивати брудом „бандерівців”, партія литвина разом із „ми” тощо. Хтось із них, певно, й є тим замовником ще одного політичного чорного піару...

Ще треба брати до уваги братчиків і тризубівців, такі псевдопатріотичні гасла цілком в їхньому стилі, а плюндрування національної ідеї - викохана стезя самореклами. Останні, наприклад, з автоматичною регулярністю поновлюють надписи на парканах із закликами вішати жидів, абощо ... Теж, свого роду реклама. Я вважаю, що і цей знак питання (формат А4, ризограф, неякісний друк, вгадав?) їхніх рук справа.

ПиСи: "мьі" вже зображує більш-менш сучасність, якихось пожежників, лікарів, залізничників ... Такими темпами, до виборів, "мьі" добереться до далекого майбутнього на заздрість фантастам. Уявіть підпис "мьі" на малюнку Валєджо або Боріса ... :lol:

Яндрух - 22-11-2005 у 15:39

В принципі, ті ж соціалісти, та й "ми" також, на річницю ЗУНР теж "попаслися" собі на націоналістичній нивці: мітинги там всякі були, віча...
Отакий абсурд.

А щодо того "великого знака питання" - то все вірно: це ті самі наліпки.

Та нещодавно вже бачив нові: якийсь молодіжний рух закликає, що "скоро все зміниться". Виконано напис отой у якомусь новорічно-готичному стилі. Здається, це "пористів" рук справа: вже було в них оте "все зміниться".

Городецький - 23-11-2005 у 09:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
В принципі, ті ж соціалісти, та й "ми" також, на річницю ЗУНР теж "попаслися" собі на націоналістичній нивці: мітинги там всякі були, віча...
Отакий абсурд.

У нас біля центрального міського ринку подеколи стоїть намет ПСПУ з наліпленими потретретами Вітренко і гетьмана Хмельницького. Анекдот прямо. На яку глибину розумових асоціяцій таке сусідство розраховано? :lol:

Yuliya Kovalenko - 25-11-2005 у 22:51

Я сьогодні їхала в дуже цікавій маршрутці. На лобовому склі були приклеїні два прапорця: наш та червоний СССР. На горі бовтався ще один: синьо-жовто-малиновий - Батьківщини. А на дверях була наклейка: на малиновому тлі блакитне серце і напис: "I love Юлю". А на задньому склі шла мова про партію Мороза. :)

Роман Ромашка - 28-11-2005 у 11:42

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
! new !

Ото на днях на стовпах з’явилися порозклеювані нові наліпки. У двох рядках, білим по чорному написано таке:
Слава Україні
..…....?
Героям слава

В Києві теж замітив такі листівки.
Не виключено що це тризуб.
Хоча наскільки мені відомо вони лише прикриваються назвою, насправді це янучарстька контора.

Городецький - 30-11-2005 у 11:59

Ліві ЗМІ дуже тішаться зі ставлення людей до біґмордів "Союза", себто вони істерично галасують з приводу псування цих біґмордів саме в кутку, де написано що "Росія з нами". Звісно цей галас був запланований як частина цієї реклами. Ось, панове, перед нами приклад добре продуманої рекламної кампанії з циганочкою і виходом. Це вам не патетичні колективні зображення "мьі" з минувщини.

Городецький - 8-12-2005 у 12:26

З'явилися якісь дємбелі з дівчиною і гаслом "Патриотизм" натомість "мьі" ... Мо' хто зна що воно таке? Вигляд має просто дебільний, наче дурна приватна фота з онлайнового альбому.

Роман Ромашка - 8-12-2005 у 12:41

Так це ж Литвин і ко.

Городецький - 8-12-2005 у 13:37

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роман Ромашка
Так це ж Литвин і ко.

Жахливо, трясця! First steps in Photoshop (R) не інакше.

Володимире Михайловичу, більше не набирайте іміджмейкерів з дитячого садку! Візьміть мене! Я Вам вже і хвацьке гасло вигадав "Тому що СПІКЕР" ... :D

Городецький - 2-2-2006 у 11:12

Чесне слово, справжній "пьорл" !!!! :lol:

Біґборд з рекламою Партії Екологічного Порятунку, це тих що "екологічну надбавку" вигадали. Вгорі великими сірими літерами гасло: "НЕ ПОМИЛИСЬ!"

От не знаю тепер, як рятувати екологію можуть ті люди, що навіть не дбають про власну гігієну? :baddevil:

Яндрух - 2-2-2006 у 11:53

А як вам: "Вони хочуть повернутися...", "не дай їм знову прийти до влади", "захисти свій вибір" - та сама стара пісенька. АБСОЛЮТНО НІЧОГО НОВОГО!! Хоч би нове щось вигадали...
І чим ми їм не бидло? Яке не здатне реагувати на отаке глумлення!..

Вони хочуть повернутися... Як на мене, справжній "перл"!..
Хто - "вони"? Інопланетяни, певно, марсіани, що хочуть заграбастати собі нас...

Oleksandra Zorina - 2-2-2006 у 12:43

2 Яндрух :
Ага. І музика пафосна вступає. Жертва тої реклами в одну мить має відчути себе Люком Скайвокером і сказати комусь поряд : "я буду захищати сили добра до останнього подиху". Гидота. Мене аж калатає.
Але ж зрозумійте авторів, про що ж їм ще рекламу знімати?Хизуватися поліпшенням стану України буде дивно. Всі подумають, що то вони так витончено знущаються...

Микола Кудлик - 10-2-2006 у 13:15

Панове! а як вам така реклама (почув сьогодні в таксі по радіо). Уявіть собі милий задній фон на якому чути гавкіт пса та крики гусака (ніби б"ються ) за секунди 3 - 4 такого галасу мужній голос глаголить - "Поки Василь та Андрій чубляться --- переможе Олекса Гудима". От придумують.............., тому тепер Олексу можна вважати представником сільських частин Львова, де є пси гуски, та інша живність в межах одного помешкання..........

Городецький - 15-2-2006 у 13:35

Коли чую десь по радіо " ... партія політики Путіна ..." мене смикає якось негарно, мо' захворів чимось?

Микола Кудлик - 15-2-2006 у 15:35

ще один перл--- по телевізору, ідуть два міліціянта, бачуть в проїзді стоїтть машина з депутатськими номерами, яка трясеться і видає стогони та крики , гейби там когось гвалтуюсть. міліція бачить номера машини і далі йде фраза "ідем звідси від гріха подалі". і мужній голос наташі Вітренко після цього агітірує за свій блок!

От вам і нестандартне мислення піарників- дешево і сердито, але гонсько!

Captivitas - 16-2-2006 у 00:19

Слоган "ТОМУ ЩО" реанімувався у роліках ПОРИ-ПРП...

Наталка - 16-2-2006 у 11:04

Мене дико "впирає", як писала Карпа у своєму "Перламутровому порно", реклама виборчого блоку "За Союз!", там, де три богатирі одного зайця лупцюють... І апокаліптичний голос із радіоролику ПРУсаків теж впирає. "Цієї зими... усі замерзнуть... лишаться голодними... Але Віктор Янукович - це покращення вашого життя вже сьогодні!". Коли мені ввижається, як родич великої російської поетеси Ахмєтов та його маріонетка-Вітя мені життя покращують вже "сьогодні", "завтра" хочеться не бачити взагалі... :mad:

Dmy - 16-2-2006 у 19:15

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Captivitas
Слоган "ТОМУ ЩО" реанімувався у роліках ПОРИ-ПРП...

Не просто реанімувався, а паралельно з "ТАК".
Гадаю, з їхнього боку це підступна помста Литвину :lol:

Тарас Сокальський - 18-2-2006 у 11:53

Минулих вихідних почув по радіо повтор сеансів Кашпіровського -- музика, тональність голосу, повільна манера говорити, паузи... Виявилося, читалась передвиборча програма Євгена Марчука:)

Городецький - 20-2-2006 у 11:05

Кияни! Кумедна річ - один з місцевих (Дніпропетровськ) кандидатів на посаду міського голови випустив скаженим накладом листівку з таким гаслом "Днепропетровск лучше Киева!" :lol: Отак от! Чим кращий, чому, не пояснюється ...

Якби він давав пояснення, що він, власне, мав якусь владну посаду в столиці (себто в Києві :lol: ), а тепер вертає до пенатів (це правда), то виглядало б не так іронічно. Чомусь пригадується анекдот, розказаний мені якось на Майдані в листопаді позаторік:
Стоїть киянин на товарному вокзалі в Києві, спостерігає як з донецького потягу люди вивантажують коробки з-під телевізорів повні грошей. Каже до них:
- Ви, донецькі, зовсім знахабніли! Гроші коробками возите!
Відповідають:
- Не подобається? Ну то й чеши назад в свій Дніпропетровськ!

Львівяни, а у вас такого нема?

Captivitas - 20-2-2006 у 12:48

"Молодіжна" версія реклами КПУ - "це круто" :)
Генії вже не розділяють їхні погляди :lol:

Тарас Задорожний - 20-2-2006 у 17:41

КПУ це дуже круто. :lol: Хто за них голосуватиме? Переважно старші люди на сході України. Тому їм треба привернути якось молодь. Не здивуюсь, якшо скоро покажуть піонера, який "ковбаситься" на дискотеці і голосує за КПУ. Весело було б...

Тарас Задорожний - 20-2-2006 у 18:21

Трохи може офф-топ. Варто звернути увагу на рекламу, яка після виборів висітиме і "радуватиме око" ше дуже довго. Пан Писарчук наприклад заплатив комусь, шоб писав
исарчу
П К
орядо

Намагався відтворити.... Соррі, якшо не дуже естетично вийшло...

Так от, ці написи на стінах білою фарбою, не змиються ше довго... А будинки в нас у місті ремонтують раз в століття.
Ше цікавою є реклама Блоку Тимошенко. Поліетиленові ленточки на деревах на проспекті Шевченка будуть висіти ше не один сезон...
В нас згідно з законом потрібно перед виборами знімати рекламу. А хто ж це робить?
Досі можна натрапити на вицвілі агітки ше з минулих виборів... Такі то реалії цієї реклами :)

Городецький - 21-2-2006 у 10:29

Тарасе Задорожний, якщо піонер у Вашій рекламі досяг того віку, що вже може голосувати, а ще досі є піонером - то нафіґ кому такий треба, навіть комунякам. :lol: Двієшник і другорічник? :baddevil:

Тарас Сокальський - 21-2-2006 у 16:05

Вчора Вітренчиха лякала нас, що в разі приєднання до НАТО територію України будуть використовувати для поховання всіляких брудних відходів, в тому числі БАКТЕРІОЛОГІЧНИХ! Хтось щось може розповісти про бактеріологічні відходи і проблему їхнього ПОХОВАННЯ???

Користувач Олесь - 21-2-2006 у 17:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Сокальський
Вчора Вітренчиха лякала нас, що в разі приєднання до НАТО територію України будуть використовувати для поховання всіляких брудних відходів, в тому числі БАКТЕРІОЛОГІЧНИХ! Хтось щось може розповісти про бактеріологічні відходи і проблему їхнього ПОХОВАННЯ???


Мушу зізнатися, мене це зацікавило. Оскільки про бактеріологічні відходи я не чув (я просто ніколи не мав часу вивчати дане питання), то я звернувся до авторитетного джерела - Гугля. Ось що отримав на свій запит:

Your search - "бактеріологічні відходи" - did not match any documents.

Suggestions:
Make sure all words are spelled correctly.
Try different keywords.
Try more general keywords.

Російською мовою пошук виявився пліднішим:
http://biathlon.org.by/edinstvo/public_html/zayav.htm
Цитата:
Сейчас даже слепому видно, что за “демократическими” преобразованиями стоят силы зла, цель которых – расчленение СССР и других стран бывшего соцлагеря на множество слабых и подконтрольных удельных княжеств. После чего территорию Восточной Европы намечено превратить в сырьевой придаток, местонахождение грязных производств и во всемирную помойку, куда более развитые западные страны, в первую очередь США, будут свозить на “захоронение” ядерные, химические и бактериологические отходы".


А також означення, що воно власне таке, оті загадкові відходи:

Цитата:
Бактериологические отходы – это вещества, в основах содержащие патогенные
бактерии, т.е. это группа микроскопических, преимущественно одноклеточных
организмов – возбудителей болезней растений, животных и человека.

http://www.5ka.ru/97/22408/1.html

Тобто бактеріологічні відходи - це, перепрошую, наприклад лайно. Але тішить, що принаймні в російськомовному інтернеті дана проблема трохи висвітлена.

Вислідки пошуку за словами "bacteriological waste" кому цікаво - читайте самі. ;) Втім, проблему ПОХОВАННЯ даних відходів розкривають саме російські джерела (див. вище).

Городецький - 21-2-2006 у 18:21

Неприпустимо, трясця! Одразу в угоду про перебування військ НАТО на території України треба внести пункт про вивезення лайна військовослужбовців НАТО за межі України! :baddevil:

Тарас Задорожний - 27-2-2006 у 16:47

Десь раніше я згадував про ленточки на просп. Шевченка. Отож, треба подякувати якійсь політичній силі яка встигла їх прибрати. Правда, доволі жорстокими методами - рвали їх часто разом з гілками... Залишки стрічечок можна пошукати під снігом. Впевнений, шо це не самі БЮТівці.

Тарас Задорожний - 27-2-2006 у 17:16

Шановне панство, не подумайте, шо я так маю шось проти Тимошенко, але знов про неї. Ю.В. закликала донеччан не вірити у жодні рейтинги, неавіть у рейтинги, які подає її блок, бо вони всі куплені!
Докладно можна прочитати на ProUA.com

Андрій Пелещишин - 28-2-2006 у 10:50

А що то за реклама появилися у Львові "Вибори до польського сейму 1936 року. Наш кандидат - ..."

Це що - нова технологія? Чи просто хтось знайшов запас листівок 70-річної давності та вирішив використати?

Роман Ромашка - 28-2-2006 у 12:24

Точно.
"Не слухайте ніяких порад в тому числі цієї" *)

vovka - 28-2-2006 у 13:29

Позавчора всі дерева по дорозі від аеропорта до ресторану Шекспір було завішано стрічками Партії Регіонів :) Вчора вже не бачив жодної стрічки.
Хтось поприбирав.

А Тимошенко повільно але впевнено сповзає на своє колишнє місце. Звичайно буде мати більше ніж 5%, але думаю не більше ніж 12-15.

Доречі недавно редактор Експреса втнув дуже цікаву річ, не забувши при цьому наїхати на редактора ВисокогоЗамку :)
http://gazeta.lviv.ua/articles/2006/02/24/13314/

Тарас Задорожний - 28-2-2006 у 16:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
А Тимошенко повільно але впевнено сповзає на своє колишнє місце. Звичайно буде мати більше ніж 5%, але думаю не більше ніж 12-15.

Деякі соціологи знову дивують. Особливо на фоні заяв Юлії Тимошенко про неправдивість рейтингів. Це або політичний крок, або театр абсурду.

Інформація з ProUA.com:
"Згідно з результатами опитування, лідерами виборчих перегонів є Блок Юлії Тимошенко – 24,1%, Блок «Наша Україна» - 16,2%, Партія регіонів – 11,6%, Соціалістична партія України -5,2%, Народний блок Литвина – 3,4%, Громадський Блок «ПОРА-ПРП» - 3,3%."
Повністю цей матеріал можна прочитати на ProUA.com

Так кому ж тепер такі високі рейтинги БЮТу потрібні? Може ворогам? ;)

vovka - 28-2-2006 у 16:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
А Тимошенко повільно але впевнено сповзає на своє колишнє місце. Звичайно буде мати більше ніж 5%, але думаю не більше ніж 12-15.

Деякі соціологи знову дивують. Особливо на фоні заяв Юлії Тимошенко про неправдивість рейтингів. Це або політичний крок, або театр абсурду.

Інформація з ProUA.com:
"Згідно з результатами опитування, лідерами виборчих перегонів є Блок Юлії Тимошенко – 24,1%, Блок «Наша Україна» - 16,2%, Партія регіонів – 11,6%, Соціалістична партія України -5,2%, Народний блок Литвина – 3,4%, Громадський Блок «ПОРА-ПРП» - 3,3%."
Повністю цей матеріал можна прочитати на ProUA.com

Так кому ж тепер такі високі рейтинги БЮТу потрібні? Може ворогам? ;)


Вони напевно переплутали БЮТ з Партією Регіонів. Регіони з 11.6 там смішно виглядають. А для БЮТ - 24 - це нереально.

Тарас Задорожний - 28-2-2006 у 16:56

Просто дивно так якось перепутали :D
Думаю, шо то одне з тих опитувань, про які сама Ю.В. казала шо їх купують. Отож і купили собі перемогу :)

vovka - 1-3-2006 у 13:44

Та от вже виправилися. Це виявляється опитування тільки по Києву а не по Україні. А те що в Києві БЮТ має більшу підтримку чим НСНУ - відомо вже давно.
http://proua.com/news/2006/03/01/125503.html

Тарас Задорожний - 1-3-2006 у 19:29

Може я і не уважний, але словосролука, шо це лише по Києву з"явилась не зразу... Це певно нині додали

Натка Садловська - 2-3-2006 у 23:19

А ше є гидка реклама Вітренко продівчинку яахоче в туалет.
Огидно

Юрій Сєров - 3-3-2006 у 00:12

Останній Поступ - це щось з чимось. Юзьо і компанія співають оди Садовому усіма фібрами душі. Цікаво чи не удостоїться він (Винничук) того ж епітету, яким тепер "дякує" Шухевичу за Буняка?

Користувач Олесь - 3-3-2006 у 13:57

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Натка Садловська
А ше є гидка реклама Вітренко продівчинку яахоче в туалет.
Огидно


Не бачив про дівчинку, але бачив "Захистимо канонічне православ'я". Сюжет по-перше расистський (бабця жахається африканця), по-друге вказує на те, що "істинне" православ'я, очевидно, щось на зразок закритого акціонерного товариства чи клюбу, куди не приймають скажімо чорношкірих, і по-третє ображає інших православних, не московських - наприклад представників Коптської Церкви. Втім, вочевидь, всі інші православні не істинні, і монополію на істинність впевнено тримає Московський Патріярхат.

А що в реклямі про дівчинку?

tysovska - 3-3-2006 у 16:40

На уроці в школі дівчинка піднімає руку: "Можно в туалєт?"
Вчителька гестапівської зовнішності їй відповідає: "Скажи державною мовою".
Слоган: "Російська - друга державна".

Користувач Олесь - 3-3-2006 у 17:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від tysovska
На уроці в школі дівчинка піднімає руку: "Можно в туалєт?"
Вчителька гестапівської зовнішності їй відповідає: "Скажи державною мовою".
Слоган: "Російська - друга державна".


Дякую за інфо. Ну що ж, рівень цілком відповідає сюжету з "канонічним православ'ям". :mad:

Яндрух - 4-3-2006 у 20:23

Гей, шановні, а як вам нове Юлине обличчя на біґбордах?! :))
Як на мене, така собі – дівчинка-німфетка. Українська Лоліта! Во!

(До теми „жіночої вроди”. Підійшовши в центрі під наметик партії віче, поспитав за знимками їхньої чарівної „шефової” – Інни Богословської. Один з хлопців так оглянув мене перше, потім відрік щось на кшталт: „з Інною всі фотки вже розібрали; тут таких, як ви, багато до нас підходять; але приходьте наступного тижня – будуть нові.”)

То що, хай живе матріархат?!!.. :)))

Олександр Чорнобиль - 6-3-2006 у 12:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
(До теми „жіночої вроди”. Підійшовши в центрі під наметик партії віче, поспитав за знимками їхньої чарівної „шефової” – Інни Богословської. Один з хлопців так оглянув мене перше, потім відрік щось на кшталт: „з Інною всі фотки вже розібрали; тут таких, як ви, багато до нас підходять; але приходьте наступного тижня – будуть нові.”)
То що, хай живе матріархат?!!.. :)))


До цієї тенденції додайте ще обличчя Супрун на бігбордах НДП.
На мою думку, приклад популярності Тимошенко змушує частину партій просто копіювати шаблон...

Яндрух - 6-3-2006 у 13:03

Во-во, я теж зауважив!..
Вчора, перейшовшись тихою й спокійною, як на неділю, вулицею Пекарською, подивований був вельми тим друкованим передвиборним розмаїттям!
І пані Супрун, правдива україночка: у вишитій сорочечці, "предивне рук (власного) перукаря творіння на голові", чорне як смола, суттєво зменшилось в об'ємі, личко трохи вибілилось... Погарнішала...

Спочатку була Юлія Тимошенко. Потім - Інна Богословська. А відтак - Людмила Супрун... :saint:

Dmy - 6-3-2006 у 17:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Спочатку була Юлія Тимошенко. Потім - Інна Богословська. А відтак - Людмила Супрун... :saint:

Головне - вчасно зупинити список! Тимошенко, Богословська ... гаразд, Супрун :(. Але ж добре хоч, що не Раїса Богатирьова, Наталя Вітренко і Олександра Кужель :mad: (направду, не має тут відповідного смайлика)

Hanor Narasson - 6-3-2006 у 18:41

Якщо "сісти в машину часу", то років надцять тому Вітренко дала б фору скажімо теперішній Богословській:lol: Якщо, звичайно вуха ватою заткати...:sing:

Олександр Чорнобиль - 7-3-2006 у 10:13

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor Narasson
Якщо "сісти в машину часу", то років надцять тому Вітренко дала б фору скажімо теперішній Богословській:lol: Якщо, звичайно вуха ватою заткати...:sing:


Що конкретно ви маєте на увазі? :D:D:D

Ростислав Скарбек - 12-3-2006 у 21:47

Щоя собі подумав:
От ми маємо багато кандидатів напосаду мера. Всі обіцяють зробити Львів європейським містом, прибрати вулиці, насаджати дерев, зробити людський вигляд вулиць.
Постає питання:
Якого дідька обліплювати кожен вільний клаптик будинку чи слупа своїми агітками і плакатами. Місто стало схожим на кольорову обшарпану фурію з Кульпарківської.
Я би сильно карав і штрафував тих, хто розклеює це сміття (не кандидатів, а саме виконавців, бо кандидат ніколи не признає, що то він дав наказ таке свиньство робити)

Андрій Пелещишин - 13-3-2006 у 21:11

Сьогодні бачив рекламу "Нетак"
Я їх признав! Щоби так, гордо, майже в центрі Львова повісити банер
"НАТО - ні, ЄЕП-так, російська друга державна - так"
потрібно мати певну політичну волю.
Зразу чомусь згадався минуловиборний "ЗаЄду" який у Львові вішав ура-патріотичні банери, а в Харкові - про союз з Росією.

Олекса Кислиця - 14-3-2006 у 08:47

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндрух
Гей, шановні, а як вам нове Юлине обличчя на біґбордах?! :))
Як на мене, така собі – дівчинка-німфетка. Українська Лоліта! Во!

(До теми „жіночої вроди”. Підійшовши в центрі під наметик партії віче, поспитав за знимками їхньої чарівної „шефової” – Інни Богословської. Один з хлопців так оглянув мене перше, потім відрік щось на кшталт: „з Інною всі фотки вже розібрали; тут таких, як ви, багато до нас підходять; але приходьте наступного тижня – будуть нові.”)

То що, хай живе матріархат?!!.. :)))



А в зелених теж жіноче обличчя? Андрія-Веркі Сердючкі-Данілко :sing:

tysovska - 20-3-2006 у 15:59

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Олекса Кислиця
А в зелених теж жіноче обличчя? Андрія-Веркі Сердючкі-Данілко :sing:

До речі, Марічка Бурмака теж братиме участь у концерті за зелених.

Олександр Чорнобиль - 21-3-2006 у 11:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Сьогодні бачив рекламу "Нетак"
Я їх признав! Щоби так, гордо, майже в центрі Львова повісити банер
"НАТО - ні, ЄЕП-так, російська друга державна - так"
потрібно мати певну політичну волю.


А мене ця реклама дуже веселить. Бо після речень стверджень в кінці чомусь дописано "Не так!". Я так розумію, це означає: НАТО-так, ЄЕП-ні і т.п. :lol::lol:

Dmy - 6-4-2006 у 17:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Микола Кудлик
ще один перл--- по телевізору, ідуть два міліціянта, бачуть в проїзді стоїтть машина з депутатськими номерами, яка трясеться і видає стогони та крики , гейби там когось гвалтуюсть. міліція бачить номера машини і далі йде фраза "ідем звідси від гріха подалі". і мужній голос наташі Вітренко після цього агітірує за свій блок!

От вам і нестандартне мислення піарників- дешево і сердито, але гонсько!

Бумеранг повертається :rolleyes: - народ відповів анекдотом. Не те, щоб вишуканий і шляхетний, але, принаймні, адекватний першоджерелу.

Ідуть два міліціянти, бачуть в проїзді стоїть машина, яка трясеться і видає стогони та крики. Один мєнт іншому: "Йдемо звідси, це Вітренко зі спонсорами розплачується".

А взагалі-то я зрозумів, для чого була потрібна вся та навала політичної реклами. Зараз відчуття трохи вщухли, але в який кайф було дивитись телевізор у суботу та неділю 25-26 березня! Навіть "прокладки" не дуже діставали. Заради такого задоволення варто було перетерпіти.

Іван Лихобор - 24-7-2007 у 15:32

!!! Увага: електоральне попередження !!!

Будьте дуже обережні: на дворі - жінка-агресор!

На вулицях нашого міста, при дорозі з'явилися рекламні щити - біґ-борди - з передвиборчою рекламою надзвичайно аґресивного змісту. Голова БЮТ - Юлія Тимошенко - своїм проникливим поглядом свердлить виборця - тож іще раз будьте вкрай уважними! Ліпше не дивитися на ті щити.


Гідне подивування така ворожа спрямованість передвиборчої рекламної кампанії БЮТ. Але, зрештою, нема... чого й дивуватися: бо ж осіння муха, передчуваючи омертвіння (впаданням у сплячку) перед настанням холодів - кусає найболючіше...

yulia-agressor.jpg - 48kB

Андрій Пелещишин - 26-7-2007 у 14:32

Іване, будь-ласка, не займайтеся нагнітанням істеричних настроїв. Це не пасує нашому форуму.
Щиро дякую.

Dmy - 31-7-2007 у 17:54

Без фотки (бо не маю хибної звички носити в телефоні ще й камеру)

Банер.
Ліворуч НАТАля Вітренко до поясу.
Праворуч надпис:
NATO STOP!

Як на мене, бракує коми після першого слова - звернення.

Олексій Мачехін - 31-7-2007 у 18:01

Ніхто не зауважив політичного памфлету з нещасним Нострадамусом?

Андрій Пелещишин - 22-8-2007 у 12:48

Актуальна реклама ПРУ. Чорна стрічка внизу з текстом "Партія Регіонів України" візуально впізнається як обов'язкова стрічка з попередженням про шкоду для здоров'я в традиційних рекламах алкоголю та тютюну :)

Андрій Пелещишин - 13-9-2007 у 19:07

Тиждень тому з'явилася реклама на бігборді "Заставимо цих ублюдків бути чесними" якоїсь партії Вільних Демократів.
Вчора позамальовували частину фрази, Залишилося "Заставимо бути чесними"

Дмитро Самохвал - 14-9-2007 у 10:14

В роликах БЮТ одна молодиця журиться, що нинітреба за комунальні послуги платити "аж" 450 гривень! А було... 150. (Себто копійки було за Юлі, то такий прихований зміст...) І де ж їх узяти, тих 450 гривень, побивається далі вона?

Відчули, як по-ницому і принизливо звучить отаке запитання? Де взяти їх?.. ТА ЗАРОБИТИ САМОМУ! Ти ж здорова молода жінка, маєш руки, голову - йди працюй, а не ний на кожному кроці! А не можеш стільки платити - зменши свої потреби, і край!
Про мене, така реклама виховує гниляків, а не громадян. Ганьба!

Роман Голощук - 26-9-2007 у 13:16

Ось передвибоча реклама на одному із стендів у Львові. Мушу визнати що Юля виглядає ефектно :)

Tymoshenko_plakat.jpg - 23kB

Юрій Сєров - 26-9-2007 у 13:19

Княгиня Ольга і не менше! :)

Андрій Пелещишин - 26-9-2007 у 15:21

Ляп від ПРУ - обличчям рекламної компанії стала дівчинка Моніка з Техасу
детальніше тут:

http://pravda.com.ua/news/2007/9/26/64416.htm

Роман Голощук - 26-9-2007 у 20:29

А ось ще "Воїн Світла"!

Tymoshenko_kalendar.jpg - 24kB

Роман Голощук - 26-9-2007 у 20:30

А це "Юля - COOL!" :)

Tymoshenko_COOL_1.jpg - 24kB

Андрій Пелещишин - 27-9-2007 у 06:52

Юлі ще бракує плаката в стилі "Сілвермун" :)

Andreas - 28-9-2007 у 10:46

Боже, я ж ту жінку розумною вважав, коли вона взаємозаліки з "відкатами" прихлопнула... Врятувала, можна сказати, Україну від фінансового краху, постраждала при цьому сама.
І що з нею стало?

Анастасія Кулакова - 28-9-2007 у 13:54

З нею нічого нового не стало. З нею завжди таке саме й було))) Але раніше візуалізація цього не мала такий масовий характер))))

Andreas - 28-9-2007 у 14:05

2 Анастасія Кулакова.
Стало! Як косу заплела (чи причепила - не знаю).

Анастасія Кулакова - 28-9-2007 у 14:38

Справді?))) Я не хочу і не вважаю за потрібне сперечатися з Вами з цього нікчемного приводу. Також не хочу цитувати свої власні дописи стостовно пані Тимошенко на попередніх виборах. Коса тут ні до чого. Я знаю її родину з 1979 року))))

Юрій Сєров - 28-9-2007 у 22:46

Для тих хто ще не бачив - реклама від Добкіна:http://itua.info/news/other/11265.html
Сама обговорювана і переглянута реклама в українському і російському сегменті інтернету.
Обережно, пан мер Харкова і його "кліпмейкер" трохи матюкаються :lol::lol::lol:

Андрій Пелещишин - 29-9-2007 у 08:59

Головне, що сьогодні нам уже дадуть спокій з тою рекламою.

Дмитро Самохвал - 17-10-2007 у 22:11

Ні, не дадуть...


При надії, або Утривалення перемоги

Політолог Дмитро Видрін назвав передвиборчу кампанію Блоку Юлії Тимошенко… пересувним ляльковим театром!

Вона їздила по країні, гастролювала і де б не була, завсігди витягувала з чарівного жіночого капелюшка… кріликів: виборці від такого маленького дива були в захваті і троскали назауміру!.. Адже як приємно бачити, як чарівна престидижитаторка показує тобі всякі штуки, ще й до того абсолютно безкоштовно! Бо Янукович діставав з капелюха… промову і просто говорив, говорив, багато говорив, щось постйно казав, втовкмачував в голову виборцеві… І люде засинали… А Ющенко, знов, витягував зі свого загашника білий папірець, на якому було написано, що через п’ять років пенсії підвищаться на 20 гривень, і виборці таїли в кишені йому дулю з маком, бо він не показав їм дива, хоч і обіцяв…

Второпали? Людям потрібне чудо, прорив потрібен, укупі з виплатою радянських заощаджень. А коли при цьому - о мамцю рідна! - ще й не треба буде йти в армію, то в таке "чудо" ладні повірити найпринципніші Хоми з невірів, вже не кажучи про пішоходів, на котрих і розрахований новий рекламний біґ-борд з Юлією Тимошенко на ньому.

Під час передвиборчої кампанії Юлія поставала в найрізноманітніших образах, надіваючи при цьому щоразу іншу маску на себе: то вона була сливе фундаментальною терористкою, сховавши пополовині взагалі своє обличчя (як ото роблять мусульманки в своїх чадрах), то була зарозумілою (як фюрер у 30-их рр.), високомірною… єгипетською царицею Клеопатрою, то приміряла щоразу найнесподіваніший лик, щоб сподобатися усім верствам населення - від малого до великого.

І от нині маємо нашу Юлю в образі української мати-берегині. А де ж там та «берегиня», спитаєте ви? Ну що ж, спробуємо пояснити.

Українська Мати-Берегиня символізує не тільки родючість, плодовитість - значення цього символу дуже розлоге: це поняття одвічного прагнення українців до осілости, затишного домашнього вогнища, і споконвіку власне мати була уособленням цього. Берегиня… Яка не лише пильнувала, щоб у кам’яну добу не згасло вогнище, підтримувала його, коли сильна половина ходила полювати на мамута, а доглядала їхніх спільних дітей, їхне спільне майно, пантрувала за житлом, відлякуючи вряди-годи гарячим смолоскипом звірів, що наближалися до людської оселі, тим самим підтримувала родинний дух. Але, звичайно, тоді ще, в цю первісну добу, такого світлого і радісного символізму, як ото на сучасних бордах, не було ані в помислах тодішньої людини: до Берегині в давніх українців була… Баба-Род: така собі грім-баба з вичепіриними (майже до гротеску) жіночими статевими ознаками, як от великі стегна, груди, живіт, губи - символ плідності і родючості в тих часах посідав перше місце.

І от, щоби сьогодні зобразити спасительку України, було б небезпечно допасувати тендітну чарівну Юлину голівку до потворного стану баби-род - виборці вже б тоді точно засвистали! А як, як же так зробити, щоб виборці на власні очі зобачили «берегиню»?! От і лишили тілько потовщені губи, як стеменну ознаку вагітної жінку, яка при надії, яка чекає на вдячний виплід свого життя, на нові сподіванки і… такеньки утривалює свою перемогу на позачергових парламентських виборах. І, зрештою, дає старт на передвиборчу кампанію прийдешніх президентських виборів.
Цитата:
Дякую за те, що повірили в мої штуки! Я буду з вами, поки існуватиме театр, у якому ми - актори.

p.s. Біґ-борда цього встановлено при автомагістралі. Тільки коли їде автомобіліст, то він бачить поперед себе рекламу авто. А реклама з Юлею… правильно, ви вгадали - з другого боку: то для того, щоб бидло, коли йде пішки вздовж автомагістралі, бачило…

expectant_yulia.jpg - 43kB

Юрій Сєров - 25-10-2007 у 15:19

Думав, що вибори пройшли і вже можна нормально подивитися ТВ, аж раптом знову ... Юля.
Як на мене, найкращий спосіб подякувати виборцям - дати їм спокій! :) Бо нових промов про китайських тигрів люди можуть не витримати :)

Анастасія Кулакова - 25-10-2007 у 17:12

Бачили очі, шо брали. Тепер їжте, хоч повилазьте)))))
Юрко, це не твого допису стосується, це я взагалі про ситуацію з п.Ю)))))

Дмитро Самохвал - 29-10-2007 у 14:58

Цитата:
- Повернімось до найближчої перспективи, до лідера фракції, у якій ви перебували. Як ви можете пояснити цей феномен, якого ми побачили на виборах?
Я б виокремив тут два зрізи. Перший полягає в тому, що вона створила сильніший і яскравіший образ, аніж її опоненти. Друге. Вона розуміє одну просту річ: люди завжди більше голосують хай за утопічне, проте високе, ніж за хай меркантильне і короткочасне важливе, але приземлене. Пригадуєте славну фразу, що ті, хто бореться за свободу, рано чи пізно дістануть хліб, а ті, хто боровся за хліб, не дістануть ні хліба, ні свободи. Ця фраза не завжди працює, але вона завжди діє на людей. Простим, короткочасним обіцянкам опонентів вона протиставляє високі, утопічні обіцянки, що бентежать людську душу.

Нещодавно одна відома французька журналістка сказала мені, що один лише драматичний придих Юлії Володимирівни людей захоплює сильніше, аніж десять хвилин аналітики Інни Богословської. Чомусь на людей придих і сльоза діють сильніше від найпереконливішого аналітичного та математичного викладу. Мабуть, така вже людська ‘стота, і це питання чесності політика: чи має він право, знаючи таку людську слабинку, знаючи тремтливі струни їхньої душі, на них загравати. І третє - є ще такий принцип. Я вже згадував Станіславського щодо феномену Юлії Володимирівни. Він казав, що ні один найсильніший актор не переграє... кішку, коли та вийде під час спектаклю на сцену. Навіть коли на сцені декламують щонайчудовіший текст з „Вишневого саду”, все одно всі дивляться на кішку, якщо вона вибігла на сцену. Така людська ‘стота, що все незвичайне її манить сильніше від звичайного, хоч воно і найцікавіше. Так от, є два способи конкуренції актора з кішкою. Перший спосіб: намагатися зігнати її з сцени, і тоді зала буде на боці кішки. Усі кричатимуть: „не чіпайте!” Другий - просто далі заходитись коло своєї роботи, і люди рано чи пізно переставлять свою увагу на актора, тому що в словах з „Вишневого саду” закладений неабиякий підтекст, а кицька, навіть прехороша, може продемонструвати, повна грації, лише дві-три пози. Тому треба дочекатися, коли з зали стануть вигукувати: „Та "замахала" вже та ваша кішка! Заберіть її з сцени!” Але це мають зробити люди з зали, цього не мають робити актори на сцені. Так от, усім нашим політикам треба не гонитися за кішкою в темній кімнаті, а більше дослуховувати, що відбувається в залі. Ось із суми цих феноменів і дістали такий незвичайний образ, незвичайного політика, в котрого, хай там що б не казали, велике політичне майбутнє через те, що нині він краще маніпулює виборцем, аніж усі його опоненнти разом узяті.

- Що ви розумієте під „великим політичним майбутнім”?
Юлія Володимирівна створила собі майбутнє бодай уже тим, що вона ввійде в історію, як одна з найнезвичайніших політиків, котрі на зовсім незвичному (особистому, психологічному) ресурсі, на зовсім незвичних програмах (програму солідаризму в Європі вважають призабутою маргінальною програмою), отже, на незвичних програмах створює величезний і модний політичний рух. І неспроста її порівнють з Евітою з однойменного фільму. - її теж згадуватимуть довгий час. Це щодо того минулого, яке видати у її майбутньому. Плюс до цього можливі найнесподіваніші коловороти долі, не виняток її президентська роль. Не виняток також, що феномен Юлії Тимошенко щасливо помандрує Європою. Латинською Америкою він уже мандрує, аж гай шумить. (Дмитро Видрін. Стаття „Наші політики підійшли вже до тієї точки, коли вже нема що недобудовувати...”)

До її образу пасувало б одна фраза, радше слівце, котре спересердя кинула відважна Ріплі в першому „Чужому”: той епізод наприкінці фільму, коли розумний комп’ютер “Мама”, підло обдуривши, зрадивши, відібрав у Ріплі останню надію зупинити секунди, що невідворотно збігали до початку самознищення космічного корабля. Вона їй крикнула: You b*tch!.

Отак обдурють і нас з вами. І, будьте певні, дуритимуть і надалі.

Андрій Пелещишин - 15-10-2010 у 21:17

Нові вибори - нова нагода підняти стару тему.

Пару днів думав, що ж мені нагадує реклама Литвина з його "нормальними" людьми. Згадав! Але не можу згадати автора :(
Було таке фантастичне оповідання про деградацію Америки, після того як його президентом вибрали абсолютно середньостатистичного американця за зростом, віком, вагою і т.п. Класне було оповідання. Якраз про Литвина.
На жаль не можу згадати автора. Думав, що Шеклі, але не знаходжу. Може хтось підкаже?

Юрій Сєров - 16-10-2010 у 11:43

Досить дивна реклама яценюківців - "Не бійтесь!" :rolleyes:

Андрій Пелещишин - 17-10-2010 у 18:32

Я знайшов це оповідання.
У.Тенн. "Нульвий потенціал"
Там ще гасло було: "Назад до норми, з Нормальною людиною" :)

Андрій Пелещишин - 22-9-2011 у 21:15

Гриценко, як завжди, в числі лідерів бездарної реклами.
Банери "Ми вас не зрадили" - це шедевр...
Уявіть собі, приходь чоловік додому і дружині з порога - "я тебе не зрадив!" :D
Про те, що "не" в рекламах не сприймається, пишуть навіть в гламурних жіночих журналах.
Ніби Гриценко в чомусь виправдовується, а раз виправдовується - значить в чомусь винен. А якщо хтось зрадив, але не він, то хай так і пише. "Вас зрадили! Вони!" .

Андрій Пелещишин - 26-2-2012 у 17:00

Прямо ностальгічне
http://www.istpravda.com.ua/videos/2012/02/25/74485/

:D

Тарас Сокальський - 27-2-2012 у 16:54

Очевидно, тепер СБУ зосереджена на передвиборчому піарі путіна.
http://www.radiosvoboda.org/content/article/24497689.html

Юрій Сєров - 13-6-2012 у 19:01

Мене "Королевська" і "руїни від помаранчевих" вже задовбали!

Я не маркетолог, але таке перенасичення викликає швидше рвотний рефлекс, а не симпатію.

Андрій Пелещишин - 14-7-2012 у 22:30

На фоні всякого комерційно-крикливого дуже позитивне враження справив блог Арсена Авакова, в якому він піарить своїх товаришів
http://blogs.pravda.com.ua/authors/avakov/

Андрій Пелещишин - 20-7-2012 у 19:02

Іван Васюник: "Нас єднає мова"
Само собою, я на маршрутці - він на джипі... ну і так далі... От хіба мова і єднає. Гидке відчуття від такої реклами, зразу здається, що цинічні коментарі про те, що новий закон про мову дуже вигідний багатьом опозиціонерам, близькі до істини. І справді, навіть напружуватися з ідеями, програмами, репутацією не потрібно, осьо воно і є, бери готове.

Роман Голощук - 20-7-2012 у 19:11

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
Мене "Королевська" і "руїни від помаранчевих" вже задовбали!

Я не маркетолог, але таке перенасичення викликає швидше рвотний рефлекс, а не симпатію.


Не тільки тебе ця "політиканка" дістала - http://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/31836.phtml

Юрій Сєров - 14-8-2012 у 21:07

Ось цей рекламний бігборд став трендом останніх днів у мережі:
http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/14/6970781/

Креативно! :)

Олександр Березко - 26-8-2012 у 16:38

Так, бабця з котиком вже стала справжнім хітом.
Ось наше місцеве львівське, свіженьке - http://youtu.be/-cq4IX7zBPU ;)

Андрій Пелещишин - 27-8-2012 у 16:27

Сітілайт Королевська з Шевою - це просто фотка з провінційного весілля. А недобрі лиця персонажів наштовхують на думку про шлюб "по зальоту" :D
А от на бігбордах у них уже третій з'явився, тут моя фантазія забуксувала ;)
А на Чорновола зразу після Королевської з Шевою стоїть реклама з двома персонажами і пише"Мій пацан!". Не міг зрозуміти - а це за кого агітують? Виявилося, що то якась кінострічка. :)
Але з другого боку, як реклама Партії регіонів в частині Януковича молодшого, могла би і піти ;)

Юрій Сєров - 27-8-2012 у 22:28

Цитата:
Ось наше місцеве львівське, свіженьке - http://youtu.be/-cq4IX7zBPU ;)

Помітно, шо наше, місцеве. :rolleyes:

Юрій Сєров - 5-9-2012 у 22:38

Не знаю, оригінал чи фейк, але продовження також креативне! :)

ukraine-for-cats.jpg - 44kB

Андрій Пелещишин - 4-10-2012 у 19:35

Не зовсім реклама, швидше жебрання :)
http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/4/6974020/
Ну шо вам жалко?

Юрій Сєров - 22-10-2012 у 21:29

Подивишся рекламу Нашої України і аж серце крається. Подивишся на першого номера і матюкатись хочеться...

Наталка - 23-10-2012 у 19:47

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
Подивишся рекламу Нашої України і аж серце крається. Подивишся на першого номера і матюкатись хочеться...

Аналогічні відчуття. Сама реклама одна з небагатьох, яка, принаймні, не дратує. На відміну від їхнього першого номеру - відбиває охоту знати навіть, хто у них там номер другий, третій, і т.д. :(

Андрій Пелещишин - 24-10-2012 у 21:45

Мажоритарники на цих виборах викручуються як можуть. Актуальний тренд - закордонні артисти-пенсіонери: Котуньйо, Вандам... :)

Наталка - 25-10-2012 у 18:11

Цитата: Початково розміщене учасником Андрій Пелещишин  
Мажоритарники на цих виборах викручуються як можуть. Актуальний тренд - закордонні артисти-пенсіонери: Котуньйо, Вандам... :)

У нас Ігор Лисов салюти пускає, на день Голосіївського району Софію Ротару притягнув... а ще, кажуть, сьогодні на відкритті станції метро "Іподром" бійка зчинилася, якісь братки добре натовкли незадоволених відключенням води та тепла місцевих, що прийшли пожалітися Азарову - так і Лисов там теж був. І його "охорона" теж. Це, мабуть, ноу-хау таке - хто не з нами, того в писок, а хто з нами, тому концерт, салют і 200 грн. :(

Андрій Пелещишин - 25-10-2012 у 18:59

Цитата:
Це, мабуть, ноу-хау таке - хто не з нами, того в писок, а хто з нами, тому концерт, салют і 200 грн.

Це не ноу-хау, це стара вітчизняна традиція :(

О, щойно натрапив на свого роду шедевр. На рекламу КПУ на сайті http://tabloid.pravda.com.ua/

Наталка - 25-10-2012 у 19:22

Це про наглу посмішку мажора? Масна посмішка золотого конька Пєті Сімонєнка мене тішить аж ніяк не більше :(

Юрій Сєров - 6-10-2014 у 11:12

Це лише мене дратує самопомічне "Візьми і зроби!"?

А нащо за вас тоді голосувати, якщо і так все самому робити?

Юрій Сєров - 6-10-2014 у 16:25

Це прекрасно...

vizmyizroby.jpg - 81kB

Петро Гончар - 7-10-2014 у 07:44

Це дуже дієво! :baddevil:
З Андрієм Садовим працюють найкращі політтехнологи: 5 балів їм.
Подейкують, що з самого початку це були польські фахівці, що привели в крісло мера польського Кракова одного кандидата. Потім їх "виписав" собі кандидат на посаду мера українського Львова А. Садовий - результат, як то кажуть, на віч. Там навіть був скандал, бо не заплатили сповна полякам. Але згодом, мабуть, порозумілися... :saint:

Петро Гончар - 7-10-2014 у 09:06

Гасло з біґ-борда пропонує самим взяти лопати в руки і почати робити (прибирати, копати, розчищати), якщо влада чи то не може, чи то не хоче... Тоді виходить, що це буде звичайна толока, "субботник", коли люди з власної волі у вільний від своєї основної роботи час стають до праці з прибирання свого міста, своєї вулиці, свого двору, відненсених на певні урочистості, свято, дату - а це відгонить звичайнісінькою PR-акцієї для справжніх організаторів такого заходу - державі чи якійсь партії. А потрібно всього лише налагодити систему, певну службу, яка б виконувала такі обов'язки.

Хочеться пересічній людині попрацювати на благо громади тощо - вставай до лав таких же однодумців і працюй задля власного задоволення. Або шукай їх і об'єднуйся, створюй відповідну службу, організацію. Коли ж працюється з власної волі, то це буде волонтерська служба, а це буде, своєю чергою, означати, що є недороблене в чомусь у самій Системі, яка має прогалини. Але це є нормально для Заходу, якому властиві волонтерські, недержавні, неурядові організації. Напротивагу тоталітарним системам - напр., Радянський Союз - де держава намагалася максимально охопити всі сфери суспільного життя і його контролювати, підім'яти все під себе. Як наслідок - усе все одно не охопиш, не підімнеш, і будуть численні прогалини, котрих не заповниш, бо ніззя - на те є Закон, що заборонає альтернативні Державі служби та організації і т.д. і т.п. І як наслідок, усе те розвалиться, бо людям набридне терпіти такий безлад, якщо вони бачать, що можуть самі навести лад.

Тому потрібно йти на розумний компроміс: в сьогоднішній час, коли є прогалини в державному господарюванні, потрібно віддавати частину повноважень і на місцеві рівні, і на неурядові-волонтерські служби-органцізації. Ситуація навколо АТО на сході України чудово показує, що є одні люди, котрі готові віддавати свої життя, воюючи з ворогом, і є інші люди, котрі готові всіляко безхосенно допомагати тим першим людям, що воюють. То Державі просто потрібно не заважити таким людям працювати. Потрібно всіляко використовувати людський ентузіазм.

Петро Гончар - 7-10-2014 у 09:13

Цитата: Початково розміщене учасником Юрій Сєров  
Це лише мене дратує самопомічне "Візьми і зроби!"?
А нащо за вас тоді голосувати, якщо і так все самому робити?

А голосувати варто хоча б через те, що мудрі люди :saint: підказали, напоумили саме так вчинити. Бо люде... та де! самі б того не здогадалися зробити! :baddevil:

Юрій Сєров - 7-10-2014 у 10:47

Цитата:

Або шукай їх і об'єднуйся, створюй відповідну службу, організацію. Коли ж працюється з власної волі, то це буде волонтерська служба, а це буде, своєю чергою, означати, що є недороблене в чомусь у самій Системі, яка має прогалини.

Це б мало сенс, якби скажімо ЖЕКи пропонували не знімати плату за комунальні послуги з мешканців, які прибирають під'їзди чи територію навколо будинку.