Форум Рідного Міста

"прАвильна" школа

dr.Trollin - 23-9-2004 у 13:46

розпачливозаздрісно
!!!! А-А-А-А-А !!!!
і нам таке хочу !!!!!

ПОБІЛЬШЕ такого !!!!!!

http://www.livejournal.com/users/nadia_yacik/429897.html?nc=23
http://www.abitu.ru/schools/article2875058.esp

Анастасія Кулакова - 23-9-2004 у 16:59

Прочитала, згадала свою школу і свою вчительку фізики. Я мабуть тому й стала гуманітарієм, сама себе себе переконавши, що терпіти не можу фізику, бо фізику в нас викладала абсолютно жахлива істота. Це була жінка, але тільки за деякими статтєвими ознаками про це можна було здогадатись. Всі роки навчання вона вважала і називала нас дебілами, всіх, навіть тих, хто потім вступив до універа на фізтех.

Користувач Олесь - 23-9-2004 у 17:26

Навіть згадувати не хочеться ту школу. В мене навіть дотепер до кінця літа-осені підсвідомо негативне відчуття - будучи малим, я в цей час усвідомлював, що оце знов школа, рахував, скільки то ще років тої школи буде - картина виходила невтішна. В старших класах тільки стало легше, бо по-перше я перейшов до іншої, приємнішої школи, а по-друге, зрозумів, що на школу можна легко забити і не особливо перейматися.

Sophijka - 24-9-2004 у 13:35

Вирішила щось дряпнути тільки тому, що спогади якось у більшості сумні вийшли...Ну, ми як закінчували, багато хто теж казав – щоб я ще колись оцей поріг переступив (школи тобто)..Дивувалися, якого доброго приходять ті, що закінчували десятки років тому. І так сталося, що, як і попередні випуски, приходимо. Рідко, певна річ – раз-два на рік...Часом невідомо до кого, бо багатьох вчителів нема...Ніхто нікому не дзвонить, усі й так знають, коли 1 вересня чи кінець травня..Але якщо я прийду, то впевнена – я не буду одна з мого випуску... хто зміг, хто встиг, хто звідкисьтам відпросився...душевно так...І це ані не звичка, ані не примус. Якщо йдемо, значить хочеться...значить щось вона нам дала...