Форум Рідного Міста

Мій прогноз виборів

Sergi Adamchuk - 5-10-2004 у 08:00

Що не кажіть, але мені чомусь здається, що Ющенко таки переможе, причому вже в першому турі....... Сприятимуть цьому нові обставини, серед яких

1. Новий касетний скандал режесури Мельниченка і за участю святої трійки Януковича, Медведчука та Кучми в головних ролях в середині жовтня.
2. В кінці жовтня Мороз зніме свою кандидатуру на користь Ющенка і підтримуватиме його...... що буде особливо ефектно у останні дні перед голосуванням.

Остап_М. - 5-10-2004 у 09:30

Мороз нічого подібного робити не буде - бо навіщо тоді заклеювати всю Україну своїми плакатами.
А Мельниченка вже і так майже ніхто не сприймає.
Мій прогноз - буде важко і спекотно!!!

Odarka - 5-10-2004 у 10:37

А я не знаю. що буде - бо ці вибори нагадують комедію з яйцями Януковича - а-ля важкі предмети з його кримінальним минулим...я б його взагалі до виборів не допустила...
Ющенко хворий. хоча каже. що в нього все нормально, але....
А ті всі решта - просто цирк на дроті, а не кандидати на крісло президента.

Сергій Бєляєв - 5-10-2004 у 11:20

З таким вибором лишається тільки підтримати ідею комуністів щодо скасування посади Президента :)))

Остап_М. - 5-10-2004 у 11:44

Так підтримай і знов на партзбори будеш ходити!!!
:baddevil:

Галина Лев - 5-10-2004 у 12:20

Нехай би вже обрали того Ющенка.в усякому випадку,якщо він захворіє,поруч є нормальний наступник-Тимошенко,а кого як альтернативу собі може запропонувати Мороз...(мав бути знак питання,але на нашому офісному зайвому його нема)...

Нормалайзер - 5-10-2004 у 20:06

Кучма.
Результати виборів скасують

saLAVado - 6-10-2004 у 06:24

Якщо результати виборів скасують, то до влади приходить Медведчук.

А якщо не скасують, то, при перемозі будь-кого з кандидатів- Вікторів, чекайте розколів України, громадянських війн і т.п. У нашу сторону зараз дивиться міжнародна спільнота, а там є досить бажаючих "ввести миротворців" і "встановити демократію."

rost - 6-10-2004 у 08:12

2 saLAVado.
Ви знаєте, важко погодитися, що тільки прихід Медведчука є порятунком від "розколів України, громадянських війн і т.п." в разі, якщо вибори "не скасують".

Крім того, чи не можна було би дізнатися, кого конкретно ви бачите у ролі "бажаючих" і "миротворців"?

Користувач Олесь - 6-10-2004 у 09:43

Розколів і громадянських війн не буде в будь-якому випадку. Більшість населення є індеферентною. Якщо невиплати зарплат не потягнули за собою жадних протестів (шахтарів не рахуєм), то зараз тим більше нічого не буде.

Я так розумію, що у випадку приходу до влади Ющенка мав би бунтувати Схід, у випадку Я. - Захід. Захід не бунтуватиме - більшість по закордонах на заробітках, тим, хто лишився очевидно непогано. Кількісь незадоволених настільки, щоб бунтувати є мінімальною. Влада в Галичині крутить свої оборудки з Києвом, то ж не варто очікувати якихось рішучих дій і від галицьких "вождів" у випадку перемоги Я. чи якихось інших владних варіантів.

У випадку приходу до влади Ющенка Сходу не буде підстав бунтувати, бо це ж ним зараз людей на Сході лякають. Схід побачить, що ніякі бандерівці їх до тюрем не тягнуть і за російську мову не карають.

Користувач Олесь - 6-10-2004 у 10:26

В решті згідний з Нормалайзером. Вибори скасовують і до влади приходить хтось інший. Я не думаю, що там настільки дурні люди, щоб всерйоз висувати від влади того паяца. Я. всього лиш для того, щоб з нього посміятися, причому сміються і одні, і другі. Думаю, вибори скасують (пояснять наприклад порушеннями в день виборів). Заодно візьмуть на мушку всіх заробітчан, які голосуватимуть за кордоном і пробуватимуть їх оподаткувати (про це вже давно говориться). Взагалі перспектива вимальовується гнусна, щось на зразок андроповських часів за Союзу. Тільки Андропов не встиг повністю свої задуми реалізувати.