Форум Рідного Міста

Яцембитий до Львова хоче!

Василь Яворський - 7-10-2004 у 08:47

Панове тільки яйцями не кидайте, бо шкода бідолаху
http://maidan.org.ua/static/news/1097050624.html

Але він таки не приїде :(

Лучишин Роман - 7-10-2004 у 10:55

Боїться скотина ;) :D

Grabchuk - 7-10-2004 у 11:47

Дехто на цьому форумі вийшов, так би мовити, за рамки політкоректності.

Подібні висловлювання, п.Романе, шкодять в першу чергу саме Вашій репутації.

Sergi Adamchuk - 7-10-2004 у 12:33

Цитата:
Першим відправив користувач Grabchuk
Дехто на цьому форумі вийшов, так би мовити, за рамки політкоректності.

Подібні висловлювання, п.Романе, шкодять в першу чергу саме Вашій репутації.


Всупереч критиці і всупереч власній репутації підтримую Романа........ При виборі між внутрішніми відчуттям до певних людей і коректністю (що в д.в. взаємосуперечно) я вибираю перше...

Василь Яворський - 7-10-2004 у 12:38

Цитата:
Першим відправив користувач Sergi Adamchuk
Всупереч критиці і всупереч власній репутації підтримую Романа........ При виборі між внутрішніми відчуттям до певних людей і коректністю (що в д.в. взаємосуперечно) я вибираю перше...


Згоден абсолютно. Як на мене коректна людина та, котра не ліцимірить. Говорити без особливих визначень про великого Я, коли на душі твориться щось жахливе після перегляду 1+1 чи Інтеру, це ліцимірство.

Олексій Мачехін - 7-10-2004 у 13:33

Коректна людина та, що не принижується до рівня базарної сварки. Та яка не визвіряється за очі іншим. В даному випадку використання образливих слів що до третьої, неприсутньої особи, ще й з підморгуючи смайликами, сприймається, насамперед, як намагання самоствердження через приниження іншого. Тобто самоприниження. Та і вигляд має моськиного ганькання.

Я не надто лицемірно висловився?

Sergi Adamchuk - 7-10-2004 у 13:51

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
Я не надто лицемірно висловився?


Є щось таке....

Думаю Роман не мав самоціллю принизити Я., а висловив у формі грубої репліки свою думку про нього, розумна людина сприйме це помірковано, а те що позаочі - то не дуже й поза очі, а відкрито на загальнодоступному форумі, та ще й підписано іменем та прізвищем..... якщо Я. захоче - хай зайде й подивиться.

Nazar - 7-10-2004 у 13:55

Надто.
По-перше, не дав визначення поняттю "базарна сварка" (на базарах, між іншим і порядні покупці трапляються, котрі щиро, від всього серця не люблять (це природньо!) "Тому, що";).
Далі йде визвіряння "за очі іншим". В даному випадку "іншому", котрий через відверту брехню по ЗМЗ визвірявся не раз до тих самих "Нас".
Згоден, що в данийчас найлегше самоствердитись через приниження професора Я. Але якщоце не самоствердження, а виявиядавнього, добре сформованого світо(і політо)бачення, тотакийхідслівсприймаєтьсязовсімнормально.
І ніякого "тобто смоприниження" я вцьому не бачу.
А порявнянняз моською - це занадто. Бо був бидописувач Ахметовим, і сказав би те саме, його б з Моською не порівнювали. Розумієш, про що я?

Sergi Adamchuk - 7-10-2004 у 14:02

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
.....самоствердитись через приниження професора Я. Але якщоце .....


Назаре
ПроФФесор Я. пишеться через 2 Ф

Василь Яворський - 7-10-2004 у 14:15

Не йдеться про сварку, приниження чи заочну дискусію. Йдеться про банальний вилив емоцій. В будь якій промові окрім змістової складової (конкретики, вербального послання) є ще маса інших складових котрі передають емоції. Це те, що стосується усного спілкування. Щодо письмових заяв, то тут вже висловити емоції є значно складніше, бо робити це потрібно за допомогою розділових знаків. Спілкування на форумі - це є усне спілкування за допомогою письма (оттаке-то воно чудо цей інтернет) емоції тут виражають через смайлики але їх теж буває замало, тому деколи доречно більш детально зупинитися на конкретиці, вербальному посланні.

А взагалі то останні 7 повідомлень + це повідомлення - офтоп чистої води.

Лучишин Роман - 7-10-2004 у 14:17

Якщо скажуть про мене так я сказав про проффесора, то я сполбую довести що це не так. А взагалі я висловився в легкій формі того, що думаю.

А премьер (чи як воно там було) сам сам нераз довів те як його називаю. :baddevil:

Олексій Мачехін - 7-10-2004 у 14:19

Я розумію, що зараз модно сварити Януковича. Я й не збираюсь його захичати.
Але коли політика, та врешті людину, зловтішно обзивають таки за очі (для прямих висловлень - сайт уряду і сайт кандидата Януковича) скотиною, це таки, намою думку, низький вчинок. Якою б низькою людиною обізваний не був.

В подібних ситуаціях мені імпонує позиція таких людей як, скажімо, Кармазін: «не дивлячись на те, що я не є Вашим прихильником і в мене до Вас є багато питань, я не можу допустити Вашого знищення».

Будь-яка антиагітація має бути в межах людяності. Для мене є різниця між плювком в спину і киданням яйцем в обличчя. Хоча пояснити її у мене не виходить.

Василь Яворський - 7-10-2004 у 14:36

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
для прямих висловлень - сайт уряду і сайт кандидата Януковича


Дивна Ви людина: Ви гадаєте, що туди такі повідомлення не поступають? Ви гадаєте, що там такі повідомлення будуть світити?

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
Я розумію, що зараз модно сварити Януковича


Ви справді вважаєте що справа у моді?

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
є різниця між плювком в спину і киданням яйцем в обличчя


нажаль до Львова він ще не приїхав

І ще один раз скромно так звертаю увагу, що це офтоп, а по темі тут є лише два перші повідомлення (це доречі також стосується коректності)

Андрій Пелещишин - 7-10-2004 у 14:55

До Романа Луцишина та інших:
За використання подібної образливої лексики буду блокувати користувачів.
Вважайте це останнім попердженням.

Василь Яворський - 7-10-2004 у 17:15

Жорстоко... Але не можу сказати, що не справедливо... Є правила форуму, хоча свою думку не міняю, вважаю, що таку лайку все ж можна і дозволити

saLAVado - 7-10-2004 у 23:26

А знаєте, "повертатися спинами" - воно ефектно, звичайно, але він сидів(хоча й подав біографію без цих фактів) + був обвинувачений у згвалтуванні. Не страшнувато?

Dмитрик - 7-10-2004 у 23:47

А як на мене -- то хай би приїхав! Ну і біс з ним, Львів ще й не таких "хороших людей" бачив. Хай переконається, що у нас не надто ведуться на брехливі обіцянки й дійсно знають ціну свободі! Її ж знають, чи не так?!

Василь Яворський - 8-10-2004 у 09:13

Десь чув про цікавий сценарій виборчих подій: Янукович приїздить до Львова, в це "кубло націоналістичних настроїв" і його вбиває "ярий прихильник Ющенка, в кишені котрого знаходять статут ПРП (або іншої "Нашистської" партії), сам віт оранжових шароварах розшитих підковами і написами "Так!", з набитою пазухою Ющенівських агіток.
От Вам і привід до введення надзвичайного стану. Такщо хай ліпше не приїздить.
Тим паче що як він приїде то перекриють і так перекритий центр, Любінську (принаймні за годину до приїзду і за годину до виїзду). Вам того треба? І так на роботу зранку добратися - то проблєма?

Dмитрик - 8-10-2004 у 13:31

Даний сценарій не Кожелянко писав? :D Надто вже на його стилістику схоже

tysovska - 8-10-2004 у 14:08

До речі, книжки Кожелянка зараз набувають надзвичайної актуальності. Так просто і хочеться сказати політикам: читайте Кожелянка, там все написано. Кожелянкові книжки - просто підручник з політтехнологій.

Dмитрик - 8-10-2004 у 15:41

сорі за оффтоп, але стриматись не можу:
2tysovska
а Канигін -- підручник історії :D