Форум Рідного Міста

Відновлене “Нівроку”

Остап_М. - 8-10-2004 у 08:18

На два найближчі дні (сьогодні та завтра) центром рок-життя України стане місто Тернопіль – те, яке вже легендарні “Брати Гадюкіни” щедро наділили епітетом “файне”.


Тож у цьому файному місті на Заході України в п’ятницю та суботу гримітиме “реінкарнований” фестиваль “Нівроку”. Реінкарнований тому, що раніше він був однією з найпомітніших рок-акцій у нашій державі, однак два останні роки його не проводили. Як стверджують організатори, ця пауза пов’язана з небажанням влади міста піти назустріч. Та цьогоріч активність тернопільських любителів рок-музики увінчалася успіхом. Міських владоможців удалося “дотиснути”, і завдяки спонсорам – сокам J 7, тернопільському живому пиву “Опілля” та торговій марці “Артеміда” – фестиваль таки відбудеться.

На адресу організаторів фестивалю надійшли заявки від 61-го гурту із представлених на рок-сцені нашої держави. Щоправда східний і південний регіони України не відзначились активністю.

У підсумку журі відібрало 17 гуртів, які й виступатимуть сьогодні та завтра в тернопільському парку “Топільче”. Серед них, зокрема, й такі “стріляні горобці”, як “Вій”, “Фактично самі”, “Крихітка Цахес”, “Вася Клаб”, “Моторолла”. Компанію їм складуть No Сoment, Аlm, “Ті, Що Падають Вгору”, “Птаха – Рroject”, “Тол”, “Скай”, “Інший”, “Вінки”, Аudi Sile, “Анна”, “Карна”, Оt Vinta.

Як бачимо, Львів на цьому фестивалі представить лише одна група – “Анна”. Організатори пояснили, що не хотіли “перевантажувати” фестиваль, а інші заявки, які надійшли зі Львова, були саме від “важких” гуртів. Загалом основними критеріями відбору учасників був професіоналізм і самобутність колективів. Як запевнили організатори, на “Нівроку” цьогоріч будуть представлені розмаїті напрямки рок-музики. Зрештою, на це вказує і склад учасників.

З.Ф.
Джерело: "Львівська газета"
http://www.gazeta.lviv.ua/2004/10/08/NewspaperArticle.2004-10-07.15...

Dмитрик - 8-10-2004 у 13:43

А я, розумієте, ото на пари мушу пертися, а у файномі місті Тернополі така забава :"( Отак усе свідоме життя... Чого було не провести її на вихідних, чи як?
Хто їде -- файно погуляти!!! Відірвіться там і за мене, а я Вам пивка потім куплю :D