Форум Рідного Міста

Без цукру

Nazar - 17-11-2004 у 16:14

Мій асоціативний ряд доволі дивний, але зникнення радіо Ініціатива припало на той самий час, коли і зник гурт Без цукру.
І ось суперова новина - гурт дасть концерт у Ляльці 1 грудня, якраз на Романа.
Все хороше повертається, і це супер!

За інформацією http://dali.ridne.net/

Юрій Сєров - 18-11-2004 у 09:43

Хочу!
Одарко, що там з флаєрами?

Nazar - 30-11-2004 у 18:33

Одарко, вкажи точно, чи відбудеться завтра.
Бо в Інкунабули ніби в друмеля рука зламана, та й про інших чутки ходять.

Odarka - 30-11-2004 у 18:37

Концерт буде, але більше як імпровіз. Обіцяємо пісні Без цукру також пісні Далі...
За інші групи мовчу...бо то має бути щось кардинально інакше ніж було до того.
Флаєри є на Дзизі:)))
Приходьте:))))

Юрій Сєров - 4-12-2004 у 12:57

Напишіть як було... Шкода що пропустив, але були важливіші справи в Києві...

Серж Петренко - 14-12-2007 у 16:22

От, надибав стару тему... Так химерно якось виглядає - "серце" гурту "Далі" тут, на форумі, а про сам гурт нічого ніде нема! Одарка така скромна чи то я неуважно переглядаю форум? Чи всі все й так чудово знають, я один у тумані?

Одарко, перепрошую за наївність, але чи не можна трохи інформації про "Далі"? Зрозумійте правильно, надто вже це симпатична і надто андеграундна річ, щоб не хапатися за хорошу нагоду! (Бо де можна віртуально "помацати руками" живу Соломію?! :) ) Наскільки я розумію, зараз ви не концертуєте через тимчасові кадрові проблеми. Але принаймі нові пісні від нудьги пишете? Коли плануєте виходити на люди?

Юрій Сєров - 14-12-2007 у 17:02

Поки Соломія відсутня, можете подивитися їхній сайт: http://dali.ridne.net/ Сайт завмер практично одночасно з групою. Один з колишніх учасників Юрко Козій, десь-колись також тут "пробігав". :)

Dmy - 14-12-2007 у 17:17

Так тема про "Далі" чи про "Без цукру"? Бо, якщо друге, то дехто тут також якось "пробігав", назвемо це так, і то - досить резонансно.

Nazar - 14-12-2007 у 17:53

Маєте на увазі Цеглу?
Бо зараз і про Сама_знаєш_хто (не люблю латинкою писати) нич не чути.

Серж Петренко - 14-12-2007 у 18:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Поки Соломія відсутня, можете подивитися їхній сайт: http://dali.ridne.net/ Сайт завмер практично одночасно з групою.

Так, бачив уже цей склеп. Вельми готична обстановка... Там ниньки не те що покійника - скелета не застанеш. Самі кажани з нудьги вішаються.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Так тема про "Далі" чи про "Без цукру"? Бо, якщо друге, то дехто тут також якось "пробігав", назвемо це так, і то - досить резонансно.

Побачиш знову - хапай за руку й тягни сюди!
Загалом, звісно, перепрошую за оффтоп, але мені здається, що обговорювати "Без цукру" - марна справа. Тема заглохне, як це вже благополучно сталося. Бо мало матеріалу для обговорення, і взятися йому вже нема звідки. Тоді як "Далі" живе. Отже, у теми, присвяченій "Далі", є перспективи. Можна, звісно, й окрему створити, але... однак ці два гурти тісно пов'язані. Словом, якщо модератори вважатимуть за потрібне, то відділять в окрему тему.

Dmy - 14-12-2007 у 19:17

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
Маєте на увазі Цеглу?
Бо зараз і про Сама_знаєш_хто (не люблю латинкою писати) нич не чути
Звісно, його.
А не чути про ни ні про кого, реально. Всі "сімью годують". Ото Козій тілько і тужиться.

Юрій Сєров - 14-12-2007 у 23:02

Колись в якійсь дискусії Соломія згадувала про пошуки барабанщика для запису старих речей Без цукру з метою видання диску, але наскільки я розумію, не склалося.
У яких з цих двох гуртів більше перспектив, якщо вони взагалі є, чи, можливо про щось нове тут відповісти може лише Соломія, тож зачекаємо її :)

Nazar - 14-12-2007 у 23:10

Перспективи вмирають останніми:)
Боюсь, що Далі також припинила існування.
Страшенно шкода.

Odarka - 24-12-2007 у 11:01

Приїхала тільки з Києва і зайшла в цю тему.
Скільки дискусій:)

Я б удже хотіла, щоб Далі знову ЖИЛО. Стільки ше пісень не зроблених і стільки думок.
Скажу чесно, мені важко знайти людину, таку як Юрко Козій, з яким я була і в Без цукру, а потім в Далі. Пісні є, а от, щоб вони дійшли до слухачів потрібен хороший оранжувальник, який би мене розумів.
Щодо "Без цукру", так є ідея в Романа Телепа (керівник група) записати пісні і видати альбом, але ні я ні Юрко не маємо на це часу.
Я кинулася в організацію концертів та міжнародних фестивалів, а Юрко має Інкунабулу +робота у Києві.
І ще я настільки розчарувалася у своєї вокалі...я ж не професійна вокалістка і занадто було каміння в мій город, так що я думаю, що львівська сцена нічого не втратила ви значного:)
Але проекти в голові рояться, так що ніколи не знаєш, що знайдеш, а що загубиш:)

Серж Петренко - 24-12-2007 у 22:12

Odarka, дякую за відповідь.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Odarka я настільки розчарувалася у своєї вокалі...я ж не професійна вокалістка і занадто було каміння в мій город

1. В сусідній темі є опитування з цього приводу. Не думаю, що там голосували "по знайомству". Можна заперечити, що то є думки пересічних слухачів, а не фахівців, але! Про фаховий рівень "каменярів" я скажу на кілька рядків нижче, поки що лише зауважу, що артисти взагалі-то співають саме для публіки, а не для критиків (перепрошую за егоїзм). Якщо публіка в "Далі" виявилася надміру малочисельною, то причиною тому є ВАЖКА музика (котра за означенням не буває популярна в широких колах) і невиправдано низька активність гурту, а ніяк не рівень вокалу.

2. Постараюся висловитись максимально ввічливо, бо, підозрюю, серед тих, хто кидав каміння, могли бути й досить близькі люди. Тим не менше. Що б ці люди не зробили хорошого у своєму житті і якої б поваги вони не заслуговували, я маю повне право сказати: якщо їхня критика бодай найменшою мірою вплинула на рішення призупинити роботу "Далі", то виходить, що ці люди змінили співвідношення українських гуртів на користь низькопробної попси і "співаючих трусиків". Після чого хай кожен сам собі вирішує, наскільки уважно дослухатися до їхніх думок.

Ну то принаймі чекаємо "Без цукру" в записі!

Юрій Сєров - 24-12-2007 у 22:29

Цитата:
І ще я настільки розчарувалася у своєї вокалі...

Соломіє це смішно. Включи собі Таврійські ігри чи зараз будуть всякі новорічні концертики, послухай вокал (?) усіх цих виконавиць а-ля Білик, Віагра і іншу попсу і заспокійся. :)

Максим Стюфляєв - 24-12-2007 у 22:31

Одарко, та плюньте Ви на тих дипломованих високочолих нездар! Для виконавця головне, щоб його любили і цінували слухачі! А ті критики просто заздрять Вам, бо самі так не вміють. Згадайте як ті вельми розумні проФФФесори гризли Івасюка. І де вони? А музика Івасюка навіки з нами! Зауважу, що я тут не пишу про дружню критику близьких людей. Йдеться про тих бездарів, які самі нічого не роблять, зате прагнуть усе талановите обгадити.

Odarka - 25-12-2007 у 00:44

Мені приємна така ваша підтримка:)
Дуже хочу співати, навіть скучила за сценою:)
Далі буде...:))

Nazar - 25-12-2007 у 10:49

Ми тебе любимо.

Наталка - 26-12-2007 у 14:06

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
Ми тебе любимо.


Дуже любимо, Солечко.
Повертайся. Органцізація концертів - то дуже добре, і все таке, але щось я не пригадую іншої пісні, під яку в моєї мами мовчки текли сльози з очей, окрім "Під облачком" - у твоєму виконанні, навіть у тому записі, який вже є :) - і потім мама казала, що саме твій голос збудив спогади про її перше кохання...
Я й досі щодня слухаю "Прийди до мене восени", "Пісню про забуту траву", "Знову дивлюсь на дощ", "Цвіркуна" й усі інші твої пісні... Я хочу ще! Ще, і ще, і ще!!!
Знаєш, дорогенька, коли людина щось робить, обов’язково знайдеться т.з. "критик", який, по суті, критикує не тому, що щось недобре, а тому, що йому кортить себе показати з усіх боків. Такому байдуже, що і кого критикувати. Традиція писати в критичних оглядах "Можливо, моя скромна думка стане автору в пригоді", як то робив Симон Петлюра, здається, нині в анабіозі. Ну й нехай. Що зробиш? Аби це змінити, слід міняти, як мінімум, підхід до критики, а то справа не одного дня. А ти не ведися на це (як каже моя небога). Будь собою і співай, бо Господь дав тобі талант не для того, аби його в землю заривати. А те, що він у тебе є - то навіть не сумнівайся.
Повертайся. :saint:

Odarka - 27-12-2007 у 09:23

Дякую за ваші теплі слова:)

Наталко, ти де пропала?:D

Наталка - 31-12-2007 у 19:39

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Odarka
Наталко, ти де пропала?:D


Та ніде, серденько. Трохи Київ засмоктує :( - світу білого через нього не видно. :wow:
Але нічого. Я живуча. :saint:
До речі, про музику - "Глибинка", хоча й поволі, але малюється. Буде за рік, не раніше, але твої пісні там звучатимуть неодмінно :saint: