Форум Рідного Міста

Можливі сценарії розвитку ситуації

Олексій Мачехін - 22-11-2004 у 16:32

Хто що думає з цього приводу?

На мою думку, зараз дуже важливо зберегти настрій. Бо відсутність опору влади запокоює народ. Ще більше заспокоїть завтрашній матч в Києві. Проте дані про можливий розгін наметового містечка і наявність братків біля Хрещатика змушують задуматись і над такою можливістю. Сподіваюсь, зараз ідуть переговори з силовиками, бо якщо вони не йдуть, то все це лайна варте - брантсбойти на морозі дуже дієві, а якщо не переходити у наступ, то навіщо везти до Києва людей?

Ігор Ко - 22-11-2004 у 17:34

Наскільки мені відомо, застосовувати водомети при мінусовій температурі заборонено. хоча хтозна - як той термометр покаже...

Dмитрик - 22-11-2004 у 18:27

2 Ігор Ко
ага, заборонено, так само як і заборонено фальсифікувати результати народного волевиявлення. Особисто мені здається, що все буде добре! Дуже довго ми чекали цього моменту й наразі просто не можемо його втратити. Й не втратимо. Сценарій -- народ донесе своє слово до влади, народ доведе, що більше не хоче стояти на колінах. І якщо треба пішки піде до Києва, до столиці демократичної, чесної, правової, європейськрої держави!

Ігор+ - 22-11-2004 у 20:14

Треба брати в свої руки телебачення та інші інформаційні канали та державні установи, що знаходяться в руках влади.

Влодко - 22-11-2004 у 20:59

"Треба брати в свої руки телебачення та інші інформаційні канали та державні установи, що знаходяться в руках влади"

- ага і почнемо війну з міліцією, поки що треба мирними шляхами довести свою правоту, а там побачимо! Думаю що все обійдеться і ми переможемо.

ZT - 22-11-2004 у 22:21

От власне, ви що, який наступ??? Тільки мирні конституційні страйки... Ще є час до оголошення остаточних результатів, ще є парламент, а крайні заходи - це ж в крайньому випадку.

Grabchuk - 23-11-2004 у 08:03

Доля виборів визначиться в судах. Тепер справа за юристами.

Єдине, що точно можна спрогнозувати - якщо не буде масових акцій протесту, то суди приймуть рішення не на користь народу.

Sergi Adamchuk - 23-11-2004 у 11:21

Мені здається можливо 4 сценарії
1. "Грузинський" - силовики однозначно стануть на бік народу, тоді нікому буде захищати кучмістів-янукістів
2. "91го року" - основне рішення буде прийнято зверху (парламентом) з підтримкою великих мас на вулицях.
3. "кривавий" - штурм, протистояння з силовиками, криваві сцени - і звинувачення у екстримізмі опозиції.
4. "інерціальний" - оглошення Я. президентом, поступове затухання масових акцій.

Чесно кажучи не дуже оптимістично, але
1. Якщо нічого не робити - то гарантовано матимемо останній варіант
2. Якщо кожен робитиме свій вклад у справу - можливий будь-який із 4х варіантів.

Sergi Adamchuk - 23-11-2004 у 11:31

Поступила така інформація:
(http://www.obozrevatel.com/index.php?r=news&t=2&id=166693)

Россияне и украинцы! Украина в опасности! Сценарий власти


Дней 10 тому назад один советский генерал (назовем его Брусилов) передал мне информацию от действующих российских генералов о планируемом развитии событий в Украине после голосования во 2-м туре выборов.

Первое. Виктор Янукович всеми правдами и неправдами, но мирными способами, должен получить во 2-ом туре преимущество над Виктором Ющенко в размере примерно 3%.

Второе. При выполнении этого условия Владимир Путин поздравляет его с победой до объявления официальных результатов выборов.

Третье. Затем, в случае перехода украинских силовиков на сторону Виктора Ющенко, включаются российские спецслужбы. Они обеспечивают силовую поддержку Виктору Януковичу. Рассчитывают, что украинцы пошумят и успокоятся.

Четвертое. События вчерашнего дня (2004-11-22) показали, что этот план реализуется командой Виктора Януковича и российской властью: натянули фальсификациями +3%, Путин уже поздравил Януковича с победой до объявления официальных результатов выборов, российские менты уже на границе с Украиной (ведь киевская милиция с восставшим народом).

Пятое. Вывод.

Брусилов передал достоверную информацию.

Российским империалистам мало моря крови в Чечне и горя других конфликтных регионов (Абхазии, Приднестровья, Южная Осетия).

Они не могут принять свободный выбор народа Украины - избрания Виктора Ющенко Президентом Украины.

Они хотят подавить нас силой.

Завершение.

Все вышеприведенные, полученные от Брусилова, факты могу подтвердить клятвой на Библии.

Прошу всех, кто ценит Свободу, кто уважает наш свободный выбор, кто искренне ценит украино-российскую дружбу переслать это обращение своим друзьям.

Высокопоставленный источник "Обоза"