Форум Рідного Міста

Янукович уже й без секретарки. Тепер і в директори - зась!

Dmy - 10-12-2004 у 19:04

Хто ж його тепер розрадить, коли птаха-свобода полетіла висиджувати нові яйця?

Від Януковича полетіла "птаха-свобода".
Ганна Стеців-Герман більше не працює прес-секретарем Віктора Януковича.

"Я вже казала, що як тільки Віктор Федорович переможе на виборах, я йду від нього і стаю незалежним журналістом. Зараз я працюю незалежним журналістом і роблю передачу на одному з телеканалів", - сказала Герман, відповідаючи на питання журналістів після брифінгу Януковича у п’ятницю.
Вона не уточнила, на якому телеканалі зараз працює.
Свою присутність на брифінгу Януковича Герман пояснила тим, що готує програму про нього. В цей час під штабом кандидата зібралося близько 50 прихильників Януковича, які чекали, що їх зніматимуть для передачі "камерою штабу".
В той же час, брифінг Януковича вів Олександр Тарнавський, який був раніше заступником прес-секретаря Януковича. Тарнавський працював з Януковичем ще з часів губернаторства.
Герман стала прес-секретарем Януковича 6 травня, перед цим записавши його інтерв’ю для радіо "Свобода". Її появу у своїй команді Янукович мотивував власним бажанням покращити роботу журналістів, щоб з ним була "птаха Свобода".

Українська правда

Цікаво, а вона, а вона ... Чому?!
Чи Гані вже досить і по всьому?
Чи Ганя боїться, що ще до Нового року відберуть все зароблене "тяжким невдячним трудом"?
І, врешті, хто ж її таку незалежну, але вже не "Свобідну" притулить?

Наталка - 10-12-2004 у 19:12

Як тільки він переможе???!!! А я... теє... він що, переміг вже??!!!
Тяжка втрата, ніц не заперечиш.

Андрій Пелещишин - 10-12-2004 у 20:56

Я думаю, просто на "третій" тур у Я фондів бракне. Он уже і Павловський ніби пішов.

Dmy - 11-12-2004 у 16:03

“Цей крок продиктований тим, що в Україні склалася надто тенденційна атмосфера у засобах масової інформації. Більшість мас-медіа упереджено і необ`єктивно висвітлюють події в Україні і вдаються до вкрай необ`єктивних оцінок стосовно кандидата в президенти В. Януковича і всього, що пов`язано з його виборчою кампанією. У цій ситуації я вважаю своїм обов`язком своєю журналістською працею втілювати у життя стандарти журналістики, професійної етики і журналістського обов`язку бути об`єктивним, незалежним і надавати суспільству правдиву інформацію”, - заявила Г. Герман.
http://www.unian.net/index.php?url=novina&id=9415

Вустами немовляти...
Хіба єдине: пані ГеГе запізнилася зі своєю заявою десь на півроку (3 місяці, навіть місяць). Скільки народу тоді під нею підписалось би, страшно подумати!

А от щодо браку грошей :rolleyes: Дуже б хотілось, але слабо віриться, що п.п. Ахметов, Тарута тощо є наразі банкрутами. А шкода!

Олександра Бабяк - 12-12-2004 у 00:25

Сьогодні по каналі Україна (Ахметова) виступала Ганна Герман і таким чином пояснила свій відхід від Я. (переклад) : на посаді прес-секретаря я не могла козповідати про свого шефа, тому після розмови з Віктором Федоровичом я пішла працювати в незалежну журналістику, щоб могла це робити. Я пішла з посади, але залишилася працювати в штабі ВФ, бо розумні люди ніколи не підуть від такого Кандидата, такого лідера!

Оце так заявка... А думала, що хоч трішечки в неї в голові просвітило... Нажаль, Я для неї - діагноз...

Наталка - 12-12-2004 у 00:56

Про яке просвітлення йдеться? Хай працює в штабі, і в незалежній пресі, аби не надірвалася, бо "збрехавши один раз - хто тобі повірить"?

Олександр Ганущин - 12-12-2004 у 18:18

Тепер всюди зась. Пропоную (в продовження теми) почути Ваші думки - чи не варутє йому зараз таки знятися. ТОМУ ЩО:
1. Знятися зараз означа - не програти.
2. Той хтоне програв може ще стати яким не яким а прапором регіонального політичного руху (партії. називайте як хочете.

Цінною з цього приводу була б думка Dmy....:)

Нормалайзер - 13-12-2004 у 00:16

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Ганущин
Тепер всюди зась. Пропоную (в продовження теми) почути Ваші думки - чи не варутє йому зараз таки знятися. ТОМУ ЩО:
1. Знятися зараз означа - не програти.
2. Той хтоне програв може ще стати яким не яким а прапором регіонального політичного руху (партії. називайте як хочете.

Цінною з цього приводу була б думка Dmy....:)


А можна я - свою думку, нецінну?

Пан Янукович якщо знімуться, то - не зараз, а - за два дні до переголосування.

Бо вибори ці - не для того, щоб обрати Президента, а для того, щоб не переобрати президента (десь на форумі я вже колись писав, що президетном, скоріше за все, буде Кучма, лишаюся при своїй думці й нині. Хоча хотілося б помилитися).

Олександра Бабяк - 13-12-2004 у 01:22

А якщо і дійсно не зніметься, то - амбіції взяли гору, а розум якщо і був, то остаточно зник. Хоча є інши варіант у випадку його незняття - готовий до нової фальсифікації.
У будь якому випадку слід перш за все боятись Кучми і Медведчука.

Dmy - 13-12-2004 у 18:01

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Ганущин
Цінною з цього приводу була б думка Dmy....:)

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
А можна я - свою думку, нецінну?

Ось так, за допомоги окремих технологій і вносять розбрат у чесне товариство :lol: ;)

Цитата:
чи не варутє йому зараз таки знятися. ТОМУ ЩО:
1. Знятися зараз означа - не програти.
2. Той хто не програв може ще стати яким не яким а прапором регіонального політичного руху (партії. називайте як хочете

1. Знятися для Я. означає - програти. Причому всім і відразу, щоб не мучатися.
Знятися - програти вибори Ющенку - і не бути вже навіть якимось там прєм'ером.
Знятися - нажити ворогів серед політбомонду, який на нього багато чого (а то і все) поставив. Йому, як тому, хто не виправдав сподівань та ще й злякався, будуть мстити.
Знятися - заробити собі тавро зрадника у тих, хто за нього щиро (з різних причин) голосував, тобто (що найстрашніше) у себе вдома.

2. Тому хріна йому після цього - прапором! А ще й тому, що (повторюю свою думку з іншого треду) програє Янукович - і за пару літ про нього ніхто не згадає, приблизно як зараз про озиме покоління жінок без майбутнього. Не тягне він на топ-політика, як би хто до нього не ставився, як до людини.

Є великий ризик для Влади у знятті Я. на останньому тижні, знов таки із причини тавра зрадника. Тоді в Донбасі просто проти Ющенка підуть голосувати лише завзяті, а інши пішлють усі ці вибори на фіг і елементарно зменшать загальну явку. В таких умовах набрати за 50% не повинно бути складним завданням.

Олександр Ганущин - 14-12-2004 у 15:53

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Першим відправив користувач Нормалайзер
А можна я - свою думку, нецінну?
--------------------------------------------------------------------------------


Який там розбрат... Так. жартують люди... Всі думки цінні - для того і ФоРуМ.

Бачу у дописі Dmy зовсім інший погляд на речі... Отже - хріна йому...а не голубий прапор...

А за 50% - так то і мова навіть не йде. Взагалі, зняття Януковича - це сигнал до зриву виборів як таких... Але:
1. У 20 областях вибори провести є цілком реально.
2. Навіть у Луганській області еліта вже розпочала переговори ( а портрети Кучми зі стін знімають, каже днів зо 5).
3. Кому цікаво робити зараз фальшування там крім Донецька (Миколаїв. Луганськ...), і який їх масштаб має бути після подій Майдану...

Captivitas - 14-12-2004 у 17:29

Герман влаштувалася у авторську програму на "Україні" й вже який день разом з Ларисою Скорик займається тим чим займалася й раніше.

Юрій Карашівський - 14-12-2004 у 18:19

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Ганна Герман-Геббельс: “...Більшість мас-медіа упереджено і необ`єктивно висвітлюють події в Україні і вдаються до вкрай необ`єктивних оцінок стосовно кандидата в президенти В. Януковича і всього, що пов`язано з його виборчою кампанією. У цій ситуації я вважаю своїм обов`язком... надавати суспільству правдиву інформацію”, - заявила Г. Герман.
http://www.unian.net/index.php?url=novina&id=9415


Власне, якщо вдуматись в ці слова шановної "об'єктивістки-пропагандистки", то стає зрозумілим: нікуди вона не збиралась йти від Я. І як доказ: в неділю (12.12.04), на ТРК "Україна" авторська програма п. Гані "Актуальна розмова", де вона в оточенні "інтєлігєнції" (архітекторки і інженера) обсмоктує політичну ситуацію в країні, інтерв'юючи Кравчука (СДПУ (о)), Коновалюка ("Партія Регіонів";) та інших "більшісних" політиків. Суть і тональність програми така, що все "помаранчеве" - це "чорне", а все "біло-блакитне" - то як мінімум "біле".

Щодо зняття Януковича. Хороший матеріал для Фройда, в кожній його промові є такі заговірки, в яких він викладає всю свою суть.
В одній з останніх (вже в якості ображеного прем'єра-опозиціонера) він, говорячи про можливість зняття кандидатури з перегонів заявив: "Там, де я народився, найбільшим гріхом вважається боягузтво і зрада..., тому я не зінматиму своєї кандидатури!"
У християн, до яких себе записує я Віктор федорович, найбільшим гріхом є вбивство, брехня, мужеложество, розпусництво (одним словом, все виписано в Декалозі ще Мойсеєм), а в клані донецької братви інші порядки. Можна бути брехуном, вбивцею, гвалтівником, злодієм, грабіжником, головне - НЕ БОЯТИСЬ і НЕ КИДАТИ "ближнього". Як він не боїться, Янукович продемонстрував на весь світ візитом в Івано-Франкцівськ. А от зрадити йому когось просто не вдасться: як можна зраджувати тих, хто тебе "кинув"? :rolleyes:

Dmy - 24-12-2004 у 19:58

Чинний пост не присвячено моєму високому почуттю - роковому, щирому і нещасливому коханню - пані Гані (ау, Яндрух, де ти?), а подальшому обговоренню, точніше: приземленному питанню - грошам
Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин (відправлено 10/12/2004 в 20:56)
Я думаю, просто на "третій" тур у Я фондів бракне. Он уже і Павловський ніби пішов

10/12/2004 я це припущення сприймав як анекдот.

За кілька днів із зацікавленням слухав інфу про те, що в штабі Я. не залишилось навіть фарби від свіженамальваних долярів, і вони просять: хто скоко може, люди добрі, ось рахунок! (за цей час тишком-нишком звалив Гавриш)
Все одно схилявся до піар-ходу: людина хоче бути зі своїм зубожілим народом.

Далі - зовнішня реклама.
Мартінка уже згадувала про банери (розмір - 1,5м х 1м, знайомий писок до пояса і надпис (нижче пояса): "Президент України" ). З'явилися вони десь на початку грудня, стоять обабіч дороги, принаймні, там, де я їзжу (А вдоль дороги мёртвые с косами стоять :baddevil: ), на кожній зупинці тебе вітає знайома ухмилка. Моя версія - виготовили їх перед 2 туром (може і перед першим), збиралися встановити, коли затвердять, але як почало не зростатися, довелось квапитись:
по-друге, протестна поведінка і демонстрація власного вибору;
по-перше, треба перед спонсором звітувати - а раптом ВІН програє :o і привід зникне так не з'явившись.
Так було. Ми вже тут звиклися :yawn:
У вівторок, їдучи додому, я відчув якийсь дискомфорт. У середу перевірив підозру - точно, біда: "президента" проміняли на примітивну рекламу ... чого-попало. Видко, не проплатили у штабі, а менше ж тижня залишалось :(

Нарешті - ось ще одне напівпряме свідчення: http://www.unian.net/index.php?url=novina&id=12967
Цікаво, його точно не притягнуть за несплату податків? :2cents: :P