Форум Рідного Міста

Кваснєвський про "круглий стіл"

Рост - 22-12-2004 у 11:43

http://www.podrobnosti.ua/power/2004/12/22/167785.html

Олександр Чорнобиль - 22-12-2004 у 16:14

Вау! Іншого слова як оце американське не прийшло на думку, коли прочитав, як Кваснєвський, якого дехто з моїх щецинських знайомих вважає відомим боягузом, рятував Україну від громадського протистояння.
Взагалі, виходить він там центральною фігурою був...:o
І трансляцію засідань Верховного Суду ми отримали завдяки йому...

Олексій Мачехін - 22-12-2004 у 17:31

Люблять поляки хизуватись - нічого не скажеш. Тут треба зважати, що Польша хоче стати представником східної Європи в ЄС.

Nazar - 22-12-2004 у 17:54

На що претендував Путін, у разі обрання президентом Януковича.
Хто б тоді з ткаю країною хотів би офіційно говоритри, у котрій президент зек, та ще й пройшов із значними фальсифікаціями...
Тоді б Путін був би ідеальним посередником, скажімо, як зараз із народом Бацьки...

rost - 23-12-2004 у 10:33

Взагалі, дивно читаються такі одкровення від державного діяча, що тільки но був посередником між сторонами, протистояння між, якими ще не закінчилося.
Втім, йому віидніше, може це продовження все тіє ж місії.

З іншого боку, з великою долею імовірности, можна довіряти його інформації. Ну не стане ж європейський державний муж прибріхувати при живих і ще теплих свідках цих історичних подій.

Ну і , в черговий раз, приємно переконатися, що в України є такий надійний союзник і промоутер, в особі сучасної Польщі. І це після стількох століть ворожнечі і антагонізму.

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій[/
Люблять поляки хизуватись - нічого не скажеш.

А от так казати не гарно. Серед поляків, як і серед українців, євреїв, росіян etc. є різні люди. Людина, яка на думку Олексія "любить хизуватися", напевне, має ім"я/посаду. Для чого вішати ярлик на цілий народ?

Олексій Мачехін - 23-12-2004 у 13:45

А чому б це ярликом називати національну рису? Історично склалося так, що поляки гонорові... принаймні у порівнянні з нами.

Юрій Філатов - 23-12-2004 у 16:38

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
Хто б тоді з ткаю країною хотів би офіційно говоритри, у котрій президент зек, та ще й пройшов із значними фальсифікаціями...


Дозвольте зауважити:
1. наприклад, керівництву США байдуже хто там перебуває, наприклад у КНР розчавили на своему майдані кілька студентів які кидали щось у війскових танками чи БТРамі - то з ними поводились як із запеклими ворогами демократії років мабуть більше за 10, а в РФ розстріляли з танків законно обраний парламент - то як мінімум партнери, і не знаю чи скоро нас у такі партнерскі обійми заключать, написав оце і думаю собі: хай Бог милує, може комусь на думку стріляти прийде, я проти такої демократії...
2. зек - це людина яка перебуває у місцях позбавлення волі? під слідством? під судом? щось інше?
3. фальсіфікації значні Ви бачили особисто? я не бачив, окрім репортажів на телебаченні, ВСУ не визнав факту фалсіфікацій, дії ЦВК - так, признано такими що призвели до... але у решті позовних вимог відмовлено, зокрема у признанні численних фальсіфікацій.

Олексій Мачехін - 23-12-2004 у 16:52

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Філатов

2. зек - це людина яка перебуває у місцях позбавлення волі? під слідством? під судом? щось інше?


Для мене - людина, що перебувала у місцях позбавлення волі і набула певного тюремного світогляду. Зокрема мій сусіда зверху - зек. Звісно, непоодинокі випадки коли вийшовши з-за грат люди продовжують життя у нормальному, соціальному руслі. Янукович но них не відноситься.
Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Філатов
3. фальсіфікації значні Ви бачили особисто? я не бачив, окрім репортажів на телебаченні, ВСУ не визнав факту фалсіфікацій, дії ЦВК - так, признано такими що призвели до... але у решті позовних вимог відмовлено, зокрема у признанні численних фальсіфікацій.

Еге, на моїй дільниці 250 бюлетенів зіпсоано представником Януковича. Заведено карну справу.

dr.Trollin - 23-12-2004 у 17:02

Топічний кусок із:

http://www.livejournal.com/users/favorov/163148.html
Моя размова с паном Станиславом: "ЛЕМ ЗИМОЙ"
...
*favorov*– А как вы смотрите на будущее человечества? Вы совсем пессимист?
*Lem*– Ну конечно, как человек, который прожил 84 года. Знаете, сначала предвоенная Польша, потом Советский Союз, потом немецкая оккупация, потом опять вошел Советский Союз, потом переселение в Западную Польшу, ну и потом необыкновенное, неожиданное возникновение независимого польского государства, и большие надежды на то, как все будет прекрасно, а все рухнуло. Ну конечно, рухнуло, потому что 90% политиков в Польше – идиоты. И такой климат в стране неприятный, что меня даже удивило, что народ как бы проснулся от того, что есть какая-то Украина, что народ там хочет реальные выборы. Если бы меня спросили об этом несколько месяцев назад, я бы сказал: «Да наплевать всем тут на это будет!» А вдруг все пишут «Ще не вмерла Україна» и так далее.
...
= = = = =

-1- селекції мої
-2- Лема я не перекладаю принципово. Із скромності.

Рост - 23-12-2004 у 17:18

До Юрія Філатова.

Суд не мав часу розбиратися з усіма випадками, бо це на півроку тяганини як мінімум. Тому і рішення його звучало загально. Але однозначно.

Також слід зауважити, що навіть тут на форумі є люди, що були спостерігачами і бачили фальсифікації на власні очі. Багато моїх друзів їздили спостерігачами на схід і теж бачили ті фальсифікації. А Ви - як саме Ви їх могли бачити? Ви були спостерігачем, членом комісії, ще мали якийсь доступ до виборів зсередини, так би мовити? Чи просто дивились телебачення?

Юрій Філатов - 23-12-2004 у 17:19

Цитата:
Першим відправив користувач Олексій
Янукович но них не відноситься.
Еге, на моїй дільниці 250 бюлетенів зіпсоано представником Януковича. Заведено карну справу.


дякую за відповідь, особисто я не мав справ із паном Януковичем, не можу судити про його світогляд, як і про світогляд будь-кого на підставі поданого ЗМІ... можливо старію ;)

особисто мені не довелося бути у складі дільничої комісії де були факти фальсіфікації, чи у складі карних, судових або слідчих органів з таких справ, сподіваюсь Ви виконали свої службові обов'язки незважаючи на світогляд суб'єктів справи...

"Коли я перебуваю у незнайомій країні я не питаю чи справедливі у них закони, я питаю чи їх виконують" здається мені що це (С) Кун-цзи

rost - 24-12-2004 у 11:35

Ну от і понеслося:
Виступаючи в четвер на прес-конференції в Москві, Путін назвав некоректним висловлення президента Польщі Олександра Квасьнєвського, який заявив у одному зі своїх інтерв'ю, що для США Росія без України краще, ніж Росія з Україною.
Хоч я і згідний і солідарний з Квасьнєвським, по змісту що "Росія без України краще, ніж Росія з Україною", але по формі він абсолютно не правий. Такі речі не прийнято заявляти публічно, тим більше для людей його рівня.

Юрій Філатов - 24-12-2004 у 12:03

Цитата:
Першим відправив користувач rost
... для США Росія без України краще, ніж Росія з Україною.
... Такі речі не прийнято заявляти публічно, тим більше для людей його рівня.


цілком згоден, такі заяви не личать, навіть президентові США, не кажучи вже про президентів інших країн, та хоча б і виключити з промови "США", на мою думку, не є легітимним президентам вирішувать з ким, чи без кого краще їх країні, президент ще монарх, дякувати Богові.

Dmy - 24-12-2004 у 17:58

До речі, такі заяви не личать навіть :o президентові Росії, як не дивно :rolleyes:
Путін, запропонувавши Квасневському не лізти в чужі справи, а займатися внутрішніми, чомусь сам відразу попхався у те саме місце і почав розповідати польському президенту про польський рівень безробіття і польський же зовнішній борг.
Може він теж хоче кудись на роботу влаштуватися? :P

Grabchuk - 24-12-2004 у 19:31

Одним словом, подарив нам Бог сусідів.... :)

Юрій Філатов - 27-12-2004 у 10:49

Цитата:
Першим відправив користувач Grabchuk
Одним словом, подарив нам Бог сусідів.... :)


На жаль їм не можна сказати хрестоматийне "Вас тут не стояло" хоча так воно здається і було...