Форум Рідного Міста

Ідеї, котрі не можу втілити.

Nazar - 23-12-2004 у 21:38

Вступ.
Я часто проїжджаю повз один завод, прохідна та вуличний цех якого збудовано у стилі замку. Шпилі, навісні міні башти,, флюгери, великі ворота двору – багато чого у ньому мене захоплює. Ну, і як притаманно багатьом мрійникам, я мріяв його приватизувати, і організувати там щось добре – наприклад громадський, чи мистецький центр. Мої фінансові амбіції дворічної давності розвивали цю мрію у більш благочинному напрямку – тобто створити центр фінансової підтримки львівським і не тільки музикантам , створити для них безкоштовну базу для подальшого розвитку. Тут можна було і студію добру зробити і ще багато чого, радіо скажімо якесь маленьке некомерційне і ще багато чого.
Але з того всього нічого не пішло у світ з багатьох причин, і сама головна, що у мене впали до того всього руки.
Але свої ідеї все одно слід викласти десь, можливо знайдеться хтось, у кого буде можливість ними скористатись – я буду лише за.
Але окрім того, їх можна тут обговорити, викласти концепції, і можливо вони стануть більш дієвіші і будуть мати більше шансів на втілення.

Перша з таких ідейок – це ідея кав’ярні з кодовою назвою, скажімо „Ріпка”.
Мета загальна: дати поштовх і закласти маленький фундаментик у музичному розвитку нашого андеграунду (ну це грубо сказано).
Концепція: це найболючіший розділ – бо тут треба пояснити всі свої роздуми-задуми. Це має бути така-собі катівня для вух, де люди можуть пити каву, зустрічатись, розмовляти, і при тому якийсь гурт буде мати там репетицію. Тобто, буде там добре муз-обладнання, буде звукорежисер, і буде за тим всім якийсь зал зі столиками для відвідувачів.
Гурти будуть мати свій графік, котрий буде ретельно заповнений бажаючими пограти-порепетувати у доброму місці (це одна з проблем – відсутність місця), добрими інструментами (також проблема), та ще й троха посвітитись. Крім того, частину платні за вхід (а це десь 3-5 грн) буде видаватись музикантам (це також поштовх йти на репетицію, а не лежати біля дивана). Це має бути культове місце, де по-при перепліт усіляких музичних стилів та напрямків має бути просто купа бажаючих просто посидіти поговорити. Оце якраз і найважче.
Хотілось би обговорити фінансову сторону самобутності існування такого закладу (ну, звичайно був би якийсь стартовий капітал на розкрутку та ще щось, але щоби в основному заклад би себе окуповував.
Хто має бажання – приєднюйтесь до обговорення таких сирих ідей. Бо в мене ностальгія по написанні кліпу.

Tempika - 23-12-2004 у 22:14

....а у мене ідея з дитинства - закрита ковзанка :-))))
швидше б знайшлися спонсори, а то хочеться покататися
до старості...

dr.Trollin - 24-12-2004 у 01:07

Хм... отаку-о річ би можна спорудити у куску завода Електрон...
я про акустозахист вух поблизьких мешканців...

але виникає питання недопущення лакун між виступами.

хоча ідея (наск. я начуваний) таки б вельмикористною була би.

Nazar - 24-12-2004 у 10:09

Було б куди туристів завести - бо це не мавпування, а виплекана у Львові ідея.

Odarka - 24-12-2004 у 10:57

Назаре, суперова ідея:)
Ніколи не знала нічого про такі твої мрії...я думаю. вони цілком реальні..чи можу я твою пропозицію показати декільком людям? Можливо, це їх зацікавить:)
В груп дійсно є величезні проблеми знайти репетиційне приміщенні, а тим паче знайти хороші інтсрументи. а головне не втратити надію в те, що саме їхня музика комусь потрібна і що вона буде почута:)))
Дякую тобі:)))

Nazar - 24-12-2004 у 12:54

О, дискусія жиє, то добре.
Одарко, звичайно можна. Хоча її (ідею) треба обговорити та доробити, і бажано тут, на форумі, щоби ми виставили на втілення вже готовий проект.
Є багато чого сирого, це і фінансова сторона, і залучення людей, і загальний вигляд того всього. Я чув, що хтось нарікав на дизайн сучасної Ляльки, тому якщо є ідеї, їх можна викласти тут. Мені здається, це мають бути якісь своєрідні столики, вірніше не самі столики, а розміщення людей якось по-іншому, не стандартно, а от як?

Tempika - 24-12-2004 у 14:43

...підлітком я мріяла купити старий ангар з літаком, який відлітав
своє, поставити його посеред поля і зробити там клюб :-)))
а столики поставити на полички поміж залізних драбин, які б
як гнізда висіли по стінам цього ангара... ну і всяка там атрибутика – розгорнуті парашути, польотні шоломи і тири пири :-)) а сцена на крилах літака само собою.....

Nazar - 24-12-2004 у 14:52

Ото сила!

dr.Trollin - 24-12-2004 у 20:41

2Темпіки:
(обученно) ич зволошч високошустра,- випередила
(задумливо) або вар'ятка близькодуха

- я ж то теж збирався (повЕрхово-чарУнкове розташування столикомісць)

Єдине що - ще і регуляцію ззвуку би м.
(скажімо обертові столики, з однією стінкою, що з "войлока" зроблена. заодно "приватність" так льзя забезпечити)...