Форум Рідного Міста

Переконайте голосувати Свідків Єгови

Михайло Форисяк - 25-12-2004 у 03:30

У мене є знайомий з цієї конфесії. Наскільки я зрозумів з його пояснень, Свідки Єгови чекають на скоре встановлення небесного уряду на землі і тому вважають за зовсім необов'язкове поліпшувати поточне земне існуваня (зокрема, брати участь у виборах), хоч і не забороняють нікому зі своїх цього робити. Це у них віддано на власний розсуд кожного. Я цього знайомого переконував (мені здалося, не марно) таки проголосувати. Мені здається, у кожного знайомі з цієї конфесії є. Оскільки момент критичний, маса наших людей стала спостерігачами і не зможе проголосувати, махінації на Сході все одно будуть, то кожен голос може стати вирішальним (чого це я це пишу? Всі і так це знають:)). Тому варто, думаю, кожному використати і цей резерв і поборотися за кожен голос, тобто дуже попросити знайомого Свідка (і не тільки) проголосувати.

Михайло Форисяк - 25-12-2004 у 14:45

Може, хтось знає сайт Свідіків Єгови з форумом, де можна було б залишити звернення до них? Ось тут: http://www.watchtower.org/languages/k/library/jt/article_01.htm
я форуму не знайшов

Nazar - 25-12-2004 у 15:07

Я знаю, що протестанти цього разу проявили активність лише на другий тур виборів - пресвітер повідомив, що більше не будуть знаходитись осторонь до цих подій і підтримують Ющенка. Сам чув.
А от як з сектантами - тут важче.

Юрій Філатов - 27-12-2004 у 10:47

А навіщо агитувати представників релігійної спільноти до якої ви не належите? Хто його зна які там "правила гри"...
Мєні здається що навіть пастир не має морального права агітувати у світських справах, але я не є пастирем, можу й помилятись... Краще посміхниться (там тех є про агітацію):
"Припустимо ми шукаємо кандидата на вільну посаду, нехай собі прем'єр-міністра.
Спочатку ми встановлюємо, потрібні нам чесноти та якості прем'єр-міністра. У різних випадках якості ці різні, але все ж таки їх треба записати й погодити. Припустимо, нам здається, що до таких чеснот та якостей належать:
1) енергія
2) сміливість
3) патріотизм
4) досвід
5) популярність
6) красномовство.
Однак будь-який здобувач посади знайде їх у себе. Звичайно, можна ускладнити справу, уточнивши вимоги: 4) досвід у приборкуванні левів і 6) уміння красномовно говорити китайською, але це не наш шлях. Ми хочемо, щоб потрібні якості проявлялися не в особливій (спотвореній) формі, а найвищою мірою, інакше кажучи, щоб наш здобувач був найенергійнішим, найсміливішим, найпатріотичнішим та т.і. у країні. Така людина (оскільки замовлено най...) - одна, і саме вона нам потрібна. Отже, треба скласти оголошення так, щоб всіх інших виключити. Вийде приблизно наступне:
"Потрібен прем'єр-міністр Руританії. Час праці - з 4:00 ранку до 11:59 вечора щодня. Здобувач повинен витримати три раунди із чемпіоном світу за версією WBC у важкій вазі (у рукавичках). По досягненні пенсійного віку (65 років) - болісна смерть в ім'я рідної країни. Якщо здобувач знає парламентську процедуру лише на 95%, його буде фізично знищено. Якщо він збере менше 75% голосів при перевірці популярності за методом Гелапа, його також буде знищено. Крім того, здобувач повинен звернутися із промовою до з'їзду баптистів і схилити їх до вивчення рок-н-ролу. У випадку провалу його буде знищено.
" (С) С.Н. Паркінсон