Форум Рідного Міста

Харківський губернатор спілкується на форумах

Андрій Пелещишин - 11-2-2005 у 15:29

Цікаву новину написали тут http://ain.com.ua/index.php?itemid=848&catid=1 Харківський губернатор самостійно спілкувався на якомусь форумі тривалий час з іншими дописувачами, обговорюючи проблеми регіону.
На жаль в публікації не наведено посилань на сам форум, щоби безпосередньо ознайомитися з цим фактом.
Мою увагу дане повідомлення привернуло тим, що я приклав немало зусиль до залучення до роботи на нашому Форумі Рідного Міста можновладців Львова. І зі сумом мушу визнати, що дані зусилля були потрачені практично намарно. Зокрема про даний Форум неодноразово інформувалося і депутатів місцевих рад (зокрема, кілька раз на сесії Львівської міської Ради роздавалися запрошення до участі в Форумі), посилання на Форум стоїть на видному місці чільної сторінки сайту ЛМР і багато інших кроків мною (і іншими активістами Форуму) робилося в даному напрямку. Але...
Може тепер щось зміниться на краще? Так справді би хотілося безпосередньо і продуктивно спілкуватися з тими, хто пробує вирішувати як нам жити.

Користувач Олесь - 17-2-2005 у 02:10

Насмілюся припустити, що серед депутатів Львівської міської Ради тільки дуже незначна частина взагалі вміє користуватися комп'ютером. Можновладці - в них же який підхід - "мені цього не треба вміти, в мене є на то люди" (с) 2000 один із можновладців.

От дійсно, хочеться сподіватися, що щось таки зміниться.