Форум Рідного Міста

Нові корупціонери?

Олексій Мачехін - 17-2-2005 у 11:53

Зварич подав у відставку:
Цитата інтерв`ю:
"Я не дозволю, щоби будь-які бізнесмени, які є також народними депутатами України і мають дуже потужні позиції у нафтопереробній сфері, напряму втручалися в роботу мого відомства. І, по-друге, я також не буду дозволяти на те, щоби за діями і рішеннями окремих членів уряду здійснювалося намагання втягнути членів моєї сім'ї у корупційні схеми", - сказав Зварич.

Ну що, нова влада-вбивця?

Рост - 17-2-2005 у 12:13

Олесю, щоб мати власну точку зору на якусь подію, потрібно мати всю інформацію, а не лише бачити вершину айсберга.
От послухай комуністів, як вони виступають, послухай того ж славнозвісного Шуфрича. Як співають, як співають, га!? Якби не знав, звідки ноги ростуть, подумав би - от істинні борці за права людини.

Щодо корупції - це апарат. Поміняй голову, заступника, але апарат лишається. Корупція просочилась в усі сфери суспільства, і як тепер викорінити усе це гє я навіть не уявляю собі...

Так що, борець наш за свободу ;) , не варта робити гучних заяв і викриттів.

Я для себе визначив позицію так - я працюю на своєму місці за власною совістю.

Олексій Мачехін - 17-2-2005 у 12:21

Я викриваю? Побійся Бога, Росте, я розібратись хочу :)

Хоча Зварича я сприймаю як людину ідейну (чого тільки набуиия українського громадянства замість американського варте), сказане свідчить лише про те, що при владі знов хтось з кимось не поділився. Тобто розподіл таки присутній :( незважаючи на всі гучні заяви :(

До речі мені так і хочеться пов`язати цю заяву із рішенням кабміну про заборону реекспорту нафти.

Dmy - 17-2-2005 у 16:20

Зварич просто вихований на цивілізованих принципах, де відставка міністра - аж ніяк не скандал, а робочий момент: не згоден із чимось - йдеш собі. Люди за крісла не тримаються.

http://www.unian.net/ukr/news/news-69073.html

(е-е, а тут кнопки працюють?)

Юрій Філатов - 18-2-2005 у 15:01

пошук дає дещо неадекватне тлумачення вислову Зварича:
"
«Депутаты-бизнесмены, вмешивающиеся в дела Минюста» – это правая рука Литвина, глава фракции бывших аграриев, волынский нефтемагнат Игорь Еремеев. «Решения правительства» – это постановление о запрете на реэкспорт нефти (перепродажу российского черного золота по спекулятивной цене), о каких «отдельных членах правительства» идет речь – неизвестно, всюду фигурирует лишь имя Тимошенко. А члены семьи - это замдиректора фирмы «Ойл Транзит» Светлана Зварыч, по совместительству – супруга нашего американо-украинского министра.

«Ойл Транзит» утверждает, что Еремеев именем Тимошенко пытался втянуть их фирму в схему по фиктивному возмещению НДС. Еремеев утверждает, что как раз пытался спасти честное имя Зварыча, которое хотели использовать для хищения бюджетных средств. Вице-премьер Безсмертный утверждает, что Зварыч подал в отставку из-за того, что Кабмин решил запретить реэкспорт, которым, собственно, и кормилась фирма его жены. То есть коллеги по кабинету попросту залезли в карман министра юстиции и предложили ему жить на одну зарплату.
"
або то цілковита брехня, або канал чесних новин цього не ще знає... але цікаво, наверху теж не знали, як і раніше випадково сталося?