Форум Рідного Міста

Злидні, підвали і... "помаранчеві труби"

Тарас Сорока - 5-3-2005 у 08:42

ЗЛИДНІ, ПІДВАЛИ І... "ПОМАРАНЧЕВІ ТРУБИ":
яких ще випробувань треба зазнати єдиній українській просвітницькій газеті в Криму, щоб держава, нарешті, ЗВЕРНУЛА НА НЕЇ УВАГУ?

Шановні читачі-світличани! Напевне, громом серед ясного неба прозвучить для вас це повідомлення (це після наших з вами "помаранчевих" перемог...), але від сьогодні РЕДАКЦІЯ ВИМУШЕНА ПРИЗУПИНИТИ ВИПУСК "КРИМСЬКОЇ СВІТЛИЦІ". Вичерпано всі ресурси для виробництва газети, кілька місяців колектив працює, фактично, в борг, а на всі наші настійні звертання до вже нової влади стосовно подальшої долі часопису не отримано жодної офіційної відповіді. Ми розуміємо, що не до всього відразу доходять руки (сподіваємося, не голови...) у нашого молодого уряду, що спадщина йому після "бригади" Януковича, який вперше за всю "світличну" історію торік позбавив газету фінансування, дісталася непроста, але бодай добрим словом підтримати єдину українську державницьку газету в Криму, яка беззастережно і послідовно (і не за гроші!) підтримувала на минулих виборах народного кандидата, таки можна було б.
Щоб не плодити далі борги, які все одно нічим і нікому буде повертати (ми ж не "Русский мир", вкладка у "Крымской правде", про чию фінансову підтримку нещодавно офіційно заявила Москва), редакційний колектив до остаточного вирішення питання з фінансуванням часопису йде у вимушену відпустку (у людей уже просто немає за що добиратися до місця роботи...).
"То навіщо ж було комп`ютери у своєму конкурсі роздавати?!" - вигукне подивований раціоналіст-прагматик. Знаєте, шановні панове дорослі, це нас можна дурити красивими гаслами, передвиборними і всякими іншими обіцянками. Давайте хоч не привчати до цього дітей, а то виростуть, стануть міністрами і - навіть не червонітимуть!
Чи ж побуряковіє від сорому за цей абсурд із "Кримською світлицею" хтось серед сьогоднішніх господарів міністерських кабінетів?

http://svitlytsia.crimea.ua/

dr.Trollin - 5-3-2005 у 09:16

(реалістично) не побуряковіє, але ж пооранжевіє.
бо ж політики - вони такі...